2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kızlar yumurta toplamam oldu zaten 2 tane yumurtam vardı topladılar dölllenirse eğer cumaya transferim olacak çok bekletmiyorlar az yumurta olanlarda neyse dua edin kızlar ne olur döllenebilsinnnn

canım dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallah.bence olacak demedi deme :)

canım tabi sonuç sana kalmış ama cenab-ı Allah senin durumunu biliyor vicdanını yüreğini biliyor bu dönemde bol su tüketmen lazım çünkü çok ilaç aldın ve bööle bir bünyeyle hamile kalacaksın inşallah su içerek toksinleri vucudundan uzaklaştırısın bende çok üzülüyorum hatta ağladım ilk kez ramazanı oruçsuz geçiriyorum ama napalım rabbim yüreğimize su serpsin inşllah emeklerimizi boşa çevirmesin .Allah yar ve yardımcımız olsun

Kızlar yumurta toplamam oldu zaten 2 tane yumurtam vardı topladılar dölllenirse eğer cumaya transferim olacak çok bekletmiyorlar az yumurta olanlarda neyse dua edin kızlar ne olur döllenebilsinnnn

canım hiç canını sıkma, 1 tanesi bile döllense yeter ...
Görürsün bak olacak inşallah , burdan haberlerini vereceksin :)

kızlar bugünki kontrolümde 20 19 18 17 17 diyerek yumoşlarımı saydı.ve iğneleri kesti çok şükür.ve akşama çatlatma iğnesi vurucaksın göbekten dedi..23.00 da sonrada cuma sabah 10.30 da opu yaparız inş dedi.. opu nasıl falan bilmiyorum tek bildiğim narkozlu oluşu oda bişe duymayacagım diye daha rahatım sanırsam.. ama sonrasını sordum transferden sonra bir göbekten kan sulandırıcı birde popodan iğne var dedi..taki bebişini duyana kadar dedi..ve ben artık iğne görmek istemiyorum derken bunada şükür deyip çıktım odadan hayırlısıı

benim de e2 değeri 564 çıktı... iyi dediler iğnelere devam ve bugün akşam 2 iğneye başlayacağım 13 lük bir yumurta varmış ama tam sayıyı söylemedi doktor...

benim de e2 değeri 564 çıktı... iyi dediler iğnelere devam ve bugün akşam 2 iğneye başlayacağım 13 lük bir yumurta varmış ama tam sayıyı söylemedi doktor...

canım hangi iğneleri ve kaç kaç vurunuyorsun bilmiyorum ama üzülme benimde düşüktü yavaş yavaş çıktı inş iyidir tam olarak deger aralıgını bilmioyorum ama dr öle dedi..bugün 3800lerde ama ayın 8 inde iki gün önce 1800lerdeydi.bir de menagon ekledi böyle oldu..tam 9 gün 15 iğne oldum..yinede en büyük yumoşum 20 olmayı zar zor başardı..hayırlısı canım.tek ve çift olsun ama saglıklı yumoş olup bebiş olarak bize dönsünler inş

sağol canım, benim 5. günüm ve 4 iğne vuruldum.. gonal450 den... kullandım.. cuma yine kntrl var inş artar....

Merhaba arkadaşlar bende gonalf 450 kullanıyorum 225 üniteyle başladık bugün 3. günüm yarın bakılacak yumurtalarıma, karnım çok şişti inşallah büyümüştür. İlk tüp bebek denemem çamlıca Medicana da Faruk beye gidiyorum.
Allah hepimize yardım etsin bu mübarek günlerde yüzümüze gülsün inşaallah.

hayırlı olsun canım inş. güzel sonuçlar alırsınnn

Evet ..ben de dusundum, aileme danistim ve yarindan itibaren tutmamaya karar verdim..
Bu ilk denemem..gebelik olusur olusmaz nasip ama ben elimden geleni yapayim da vicdanim rahat olsun sonradan diye dusunuyorum..Rabbim burada bulunanan herkese gonlune gore hayirli ve saglikli evlat sahibi olmayi nasibetsin..

Oruç tutmayınca birşeyler yanlış ve eksik gibi oluyor ama yüce rabbim affetsin hersey kuzucugumuz için ben iyi düşünmüşsün kolaylıklar versin rabbim hepimize

kızlar inşallah her şey yolunda gider benim de 2. tüp bebek denemem 1 hafta sonra başlıyorum iğnelere allah yardımcımız olsun

Kızlar uzun bir bekleyişin ardından bugün başlıyorum tedaviye, saat 13.00'te randevum var. Karnıma ağrılar giriyor heyecandan. Böyle olacağımı hiç düşünmemiştim :)

Kızlar uzun bir bekleyişin ardından bugün başlıyorum tedaviye, saat 13.00'te randevum var. Karnıma ağrılar giriyor heyecandan. Böyle olacağımı hiç düşünmemiştim :)

Hadi hayırlısı inş bol bol yumurtaların olsun kaliteli kaliteli büyüsünler çifter çifter annesinin göbişine konsunlar ve hep annesiyle kalsınlar hayırlısı ile

merhaba bayanlar.doktorum pazartesi günü klomen hapı verdi.5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa bu hapı kullanıyorum.sanırım yumurtlama takibi yapacak bir şey demedi.pazartesiye kadar çocuk yapmak için ilişkiye giremez miyiz?yasak mıdır,bilen var mı?

bilen yok mu?yumurtlama takibi yapacağı pazartesi günü benim 14.günüm.muhtemel yumurtlama zamanım.pazartesiden önce çocuk yapmak için ilişkiye girsek bir sorun olur mu?

canım bana ilacımın bittigi günün ertesi günü 6. gün yasak dedi ertesi gün kontrol vardı zaten sonra çatlatma iğnesi yada ilişki saatleri verdi ama kullandıgım süre zarfınca yasak olmadı.. sen yinede dr a sor istersen canım

Kızlar bölünmede inat ediyorlar ne olur dua edin yarına kadar bölünsün benimle kalsın offfff ne kadar zor yeniden aynı şeylere başlamak

arkadaşlar merhaba. ben Bahçeci Fulyada Güvenç Beyde tedavi görüyorum bugün kontrolüm var öğleden sonra. yumurtaların durumuna göre opu tarihi belli olcak çatlatma iğnesi ne zaman olcam çok heyecanlıyım çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…