- Konu Sahibi karauslu34
-
Kızlar yumurta toplamam oldu zaten 2 tane yumurtam vardı topladılar dölllenirse eğer cumaya transferim olacak çok bekletmiyorlar az yumurta olanlarda neyse dua edin kızlar ne olur döllenebilsinnnn
Yumurta toplamı işlemi yapıldı 3 gün sonra transfer işlemi yapılacak.Ramazan ayında olduğumuz için oruç tutuyorum. Doktorum gebelik testine kadar günde 3 defa 1ere tane progestan(vajinadan) ve estrofem kullanmamı söyledi. Progestanı sabah öğle akşam düzenli olarak kullanıyorum fakat estrofemi akşam 21:00 gece 00:00 gece 03:30 olarak alıyorum. Yani 6 saate yaymış oluyorum.Doktorum oruç tutmamamın daha doğru olacağını ama kararın bana kaldığını söyledi. Bunun bir sakıncası olabiir mi? Varsa alternatif dozaj önerebilir misiniz?
Kızlar yumurta toplamam oldu zaten 2 tane yumurtam vardı topladılar dölllenirse eğer cumaya transferim olacak çok bekletmiyorlar az yumurta olanlarda neyse dua edin kızlar ne olur döllenebilsinnnn
yanlış tanı tedavi ama allah iyi bir doktorla karsılastırdı da su an çok mutluyummmmmmmmmmmm...
benim de e2 değeri 564 çıktı... iyi dediler iğnelere devam ve bugün akşam 2 iğneye başlayacağım 13 lük bir yumurta varmış ama tam sayıyı söylemedi doktor...
canım hangi iğneleri ve kaç kaç vurunuyorsun bilmiyorum ama üzülme benimde düşüktü yavaş yavaş çıktı inş iyidir tam olarak deger aralıgını bilmioyorum ama dr öle dedi..bugün 3800lerde ama ayın 8 inde iki gün önce 1800lerdeydi.bir de menagon ekledi böyle oldu..tam 9 gün 15 iğne oldum..yinede en büyük yumoşum 20 olmayı zar zor başardı..hayırlısı canım.tek ve çift olsun ama saglıklı yumoş olup bebiş olarak bize dönsünler inş
Merhaba arkadaşlar bende gonalf 450 kullanıyorum 225 üniteyle başladık bugün 3. günüm yarın bakılacak yumurtalarıma, karnım çok şişti inşallah büyümüştür. İlk tüp bebek denemem çamlıca Medicana da Faruk beye gidiyorum.
Allah hepimize yardım etsin bu mübarek günlerde yüzümüze gülsün inşaallah.
Evet ..ben de dusundum, aileme danistim ve yarindan itibaren tutmamaya karar verdim..canım tabi sonuç sana kalmış ama cenab-ı Allah senin durumunu biliyor vicdanını yüreğini biliyor bu dönemde bol su tüketmen lazım çünkü çok ilaç aldın ve bööle bir bünyeyle hamile kalacaksın inşallah su içerek toksinleri vucudundan uzaklaştırısın bende çok üzülüyorum hatta ağladım ilk kez ramazanı oruçsuz geçiriyorum ama napalım rabbim yüreğimize su serpsin inşllah emeklerimizi boşa çevirmesin .Allah yar ve yardımcımız olsun
Evet ..ben de dusundum, aileme danistim ve yarindan itibaren tutmamaya karar verdim..
Bu ilk denemem..gebelik olusur olusmaz nasip ama ben elimden geleni yapayim da vicdanim rahat olsun sonradan diye dusunuyorum..Rabbim burada bulunanan herkese gonlune gore hayirli ve saglikli evlat sahibi olmayi nasibetsin..
Kızlar uzun bir bekleyişin ardından bugün başlıyorum tedaviye, saat 13.00'te randevum var. Karnıma ağrılar giriyor heyecandan. Böyle olacağımı hiç düşünmemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?