- Konu Sahibi karauslu34
-
Kızlar bölünmede inat ediyorlar ne olur dua edin yarına kadar bölünsün benimle kalsın offfff ne kadar zor yeniden aynı şeylere başlamak
Merhaba arkadaslar, öncelikle herkeze Hayirli Ramazanlar ve bol Bebişler diliyorum.
Benim bugün Tranfer günüyle beraber 3. Günüm 2 Embryo transfer edildi, 2 gün kendimi iyi hissettim ama bugün sanki bi bosluk var icimde olmadi gibi bi hissim var, kasiklarimda ara ara batma ve cok hafif Adet sancisiymis gibi arada agrim oluyo. Dün sanki icimde biseyler hissediyordum ama bugün hissettmiyorumkafam karisti moralim bozuldu iyi degilim anlicaniz, belki burada sizinle paylasirsam iyi gelir diye düşündüm.. Benim gibi okan varmi arkadaslar ? Cevaplariniza simdiden tsk ederim.
Merhaba arkadaslar, öncelikle herkeze Hayirli Ramazanlar ve bol Bebişler diliyorum.
Benim bugün Tranfer günüyle beraber 3. Günüm 2 Embryo transfer edildi, 2 gün kendimi iyi hissettim ama bugün sanki bi bosluk var icimde olmadi gibi bi hissim var, kasiklarimda ara ara batma ve cok hafif Adet sancisiymis gibi arada agrim oluyo. Dün sanki icimde biseyler hissediyordum ama bugün hissettmiyorumkafam karisti moralim bozuldu iyi degilim anlicaniz, belki burada sizinle paylasirsam iyi gelir diye düşündüm.. Benim gibi okan varmi arkadaslar ? Cevaplariniza simdiden tsk ederim.
sea1905 korkma iyi olacak inş merak etme dualarımız seninle..
tamamen psikolojik. çok düşünmemek lazım. adet günü gelene kadar hamilelik adına hiç birşey hissetmeyen tanıdıklarım var. hayırlısı olur inşallah.
ben de ikinci denememe cumartesi ultrason muayenesi ile başlayacağım. ilki hiç tutmamıştı eurofertilde. ikinci denemeyi dondurulmuş embriyo ile deneyeceğiz bakalım sorun çıkmassa 18-20 güne kadar transfer yapacaklar. Allahtan hayırlısını istiyorum.
Canım ne olur negatif olma o daha okadar küçük ki hissetmemen gayet normal test gününe kadar sen hamilesin ve ben hamileyim deyip keyfini çıkar
Kızlar bölünmede inat ediyorlar ne olur dua edin yarına kadar bölünsün benimle kalsın offfff ne kadar zor yeniden aynı şeylere başlamak
Nebilim canim yaa, denemeler hep hüsran olunca bi garip hissediyorum iste, isin kötüsü esimi Ailemi üzmemek icin onlarlada paylasmiyorum icime atmaktansa sizlerele konusayim dedim. Elbette cok kücük hissedemem ama o his vardir ya hani nebilim hissedersin iste o yokinsallah öleyizdir canim insallah bu mubarek günlerde dilegimiz kabul olur, kucaklarimiza alabiliriz bebislerimizi
İnşallah canım evet birbirimiz anlayan bizleriz konuşmak gerek yaz doyasıya o hissi bilirim ama ben olabildiğinde atmaya calışıyorum başımdan savıyorum hadi cacagıızım camı aç nefes al ve dışarı sal
arkadaşlar 2 temmuzda transferim yapıldı. dün idrar testi yaptım negatifböyle olup ta sonradan pozitif sonuç alanlar var mı?
Canim daha 9 gün olmuş, bence idrar Testini erken yapmışsın, boşuna moralini bozmaktan başka bi işe yaramaz. Kan testini bekle bence. Hem bu arada negatif olupta Hamile olanlar taniyiyorum bumlardan biri Kardeşim gününden 4 gün gecmisti negatif cikti, ama 2 gün sonra positifti ve simdi 4 Aylik hamile.
Sağol canım benim , iyi geldi biraz icimiden atmak...balkona ciktim temiz havada iyi geldi biraz ama şu beğnimi nasil kapatıcam bilmiyorumsenin yarinmi belli olacak canım?
Hadi hayırlısı inş bol bol yumurtaların olsun kaliteli kaliteli büyüsünler çifter çifter annesinin göbişine konsunlar ve hep annesiyle kalsınlar hayırlısı ile
cnm sperm perhizi derken bize hiç birşey denilmedi.. ne yapacaktıkki.bize sadece ilişki yasak denildi..ve tam 10 gündür perhizde garibim
günaydın kızlar bugun şahın beye kontrole gideceğim bakalım yumuşler ne alemde.... bide akıntım çok fazla oluyor bu normal mi iğneleri vurulurken sizde de oldumu????
Kızlar yumurta toplamam oldu zaten 2 tane yumurtam vardı topladılar dölllenirse eğer cumaya transferim olacak çok bekletmiyorlar az yumurta olanlarda neyse dua edin kızlar ne olur döllenebilsinnnn
kızlar bugünki kontrolümde 20 19 18 17 17 diyerek yumoşlarımı saydı.ve iğneleri kesti çok şükür.ve akşama çatlatma iğnesi vurucaksın göbekten dedi..23.00 da sonrada cuma sabah 10.30 da opu yaparız inş dedi.. opu nasıl falan bilmiyorum tek bildiğim narkozlu oluşu oda bişe duymayacagım diye daha rahatım sanırsam.. ama sonrasını sordum transferden sonra bir göbekten kan sulandırıcı birde popodan iğne var dedi..taki bebişini duyana kadar dedi..ve ben artık iğne görmek istemiyorum derken bunada şükür deyip çıktım odadan hayırlısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?