2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Merhaba arkadaslar, öncelikle herkeze Hayirli Ramazanlar ve bol Bebişler diliyorum.
Benim bugün Tranfer günüyle beraber 3. Günüm 2 Embryo transfer edildi, 2 gün kendimi iyi hissettim ama bugün sanki bi bosluk var icimde olmadi gibi bi hissim var, kasiklarimda ara ara batma ve cok hafif Adet sancisiymis gibi arada agrim oluyo. Dün sanki icimde biseyler hissediyordum ama bugün hissettmiyorum kafam karisti moralim bozuldu iyi degilim anlicaniz, belki burada sizinle paylasirsam iyi gelir diye düşündüm.. Benim gibi okan varmi arkadaslar ? Cevaplariniza simdiden tsk ederim.

tamamen psikolojik. çok düşünmemek lazım. adet günü gelene kadar hamilelik adına hiç birşey hissetmeyen tanıdıklarım var. hayırlısı olur inşallah.
ben de ikinci denememe cumartesi ultrason muayenesi ile başlayacağım. ilki hiç tutmamıştı eurofertilde. ikinci denemeyi dondurulmuş embriyo ile deneyeceğiz bakalım sorun çıkmassa 18-20 güne kadar transfer yapacaklar. Allahtan hayırlısını istiyorum.

Canım ne olur negatif olma o daha okadar küçük ki hissetmemen gayet normal test gününe kadar sen hamilesin ve ben hamileyim deyip keyfini çıkar

Umarim ôledir, bizim ilk denememiz. Bundan ônce 2 kere Asilama yapildi sonuc negatif. Hayirlisi olsun canim senin icin inşallah yumoşların yerleşir yerine ve sımsıkı tutunurlar. Bu arada dondurulmus 2. Deneme yapanlar taniyorum ve coğu hep Hamişti, inşallah seninde ôyle olur.

Canım ne olur negatif olma o daha okadar küçük ki hissetmemen gayet normal test gününe kadar sen hamilesin ve ben hamileyim deyip keyfini çıkar

Nebilim canim yaa, denemeler hep hüsran olunca bi garip hissediyorum iste, isin kötüsü esimi Ailemi üzmemek icin onlarlada paylasmiyorum icime atmaktansa sizlerele konusayim dedim. Elbette cok kücük hissedemem ama o his vardir ya hani nebilim hissedersin iste o yok insallah öleyizdir canim insallah bu mubarek günlerde dilegimiz kabul olur, kucaklarimiza alabiliriz bebislerimizi

İnşallah canım evet birbirimiz anlayan bizleriz konuşmak gerek yaz doyasıya o hissi bilirim ama ben olabildiğinde atmaya calışıyorum başımdan savıyorum hadi cacagıızım camı aç nefes al ve dışarı sal

Sağol canım benim , iyi geldi biraz icimiden atmak...balkona ciktim temiz havada iyi geldi biraz ama şu beğnimi nasil kapatıcam bilmiyorum senin yarinmi belli olacak canım?

arkadaşlar 2 temmuzda transferim yapıldı. dün idrar testi yaptım negatif böyle olup ta sonradan pozitif sonuç alanlar var mı?

Canim daha 9 gün olmuş, bence idrar Testini erken yapmışsın, boşuna moralini bozmaktan başka bi işe yaramaz. Kan testini bekle bence. Hem bu arada negatif olupta Hamile olanlar taniyiyorum bumlardan biri Kardeşim gününden 4 gün gecmisti negatif cikti, ama 2 gün sonra positifti ve simdi 4 Aylik hamile.

tşk canım inş yanıltıcıdır bu test. pazartesiyi bekleyeyim. Rabbim hepimizi güldürsün inş.

Sağol canım benim , iyi geldi biraz icimiden atmak...balkona ciktim temiz havada iyi geldi biraz ama şu beğnimi nasil kapatıcam bilmiyorum senin yarinmi belli olacak canım?

Ha şöyle ne güzel değil mi beyninden çıkmayacak çıkmasında zaten herşeye hazırlıklı olacağız başka şansımız yok sadece ne negatifliğe ne pozitifliğe çok yoğunlaşmayacagız evet yarın belli olacak daha önceleri çok boş çıktığı olmuştu alışığım ama bu dr çok iyi ve pes etmiyor, içinde canlı hücreler var diyor bakalım inş dediği gibi çıkar yarın transferim olur ve bir mucize ile kuzum hep benimle kalır

Hadi hayırlısı inş bol bol yumurtaların olsun kaliteli kaliteli büyüsünler çifter çifter annesinin göbişine konsunlar ve hep annesiyle kalsınlar hayırlısı ile

amin canım, şimdi doktordan geldim. Yumurtası toplanan kadınlar vardı. Hallerini görünce biraz korktum ama iyi bir neden için katlanacağız artık her türlü zorluğa. Bu arada doktor puregon iğne verdi. Amma yakıyormuş yahu

cnm sperm perhizi derken bize hiç birşey denilmedi.. ne yapacaktıkki.bize sadece ilişki yasak denildi..ve tam 10 gündür perhizde garibim

valla sorma iyi perhiz yapacakar bu ay

toplama günü eşindende sperm alacaklar ya spermin en fazla 2 ve 6 gün arasında oluşan sperm olması istiyorlar yani çok taze veya bayat olmamalı orta karar belki daha zamanı gelmediği için bu konuda bilgi vermemiş olabilir ama doktor bana endişe etmeyin sorun değil bazen yeri geliyor 1 günde 2-3 kez sperm almamız gerekebiliyor 2 günlük perhiz bizim için yeterli dedi.

günaydın kızlar bugun şahın beye kontrole gideceğim bakalım yumuşler ne alemde.... bide akıntım çok fazla oluyor bu normal mi iğneleri vurulurken sizde de oldumu????

evet normal yumurtalar geliştiği ve ostorejen hormonunda artış olduğu için sümüksü bir akıntı oluyor

Kızlar yumurta toplamam oldu zaten 2 tane yumurtam vardı topladılar dölllenirse eğer cumaya transferim olacak çok bekletmiyorlar az yumurta olanlarda neyse dua edin kızlar ne olur döllenebilsinnnn

canım hadi hayırlı inşallah Rabbim ol derse olur 1 tane bile olsa.
Allah gönlüne göre versin.

sanım opu çok eğlenceli, ben sevdim. meak etme sakın. narkoz almak benim hoşuma gitti 10 dk için bile güzel...

iğnelere ya sabır çekeceğiz kuzularımıza kavuşunca hepsini unutacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…