2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar benim gonal f yarın bitiyor çatlamayı önleyici ilaç galiba, ondan da 2 tane kaldı şimdi benim anlamadığım ne zaman bana toplama işlemi uygulanacak.. iğne olmadan boş geçen günününüz oldu mu ??bizim ürolog izinde salı günü dönüyor, salıya kadar mı bekletecek ler acaba, ya birşeyler ters gidecek diye korkuyorummm

tşk canım çok duyarlısın. senn test günün nezaman? inş güzel haberler veririz birbirimize

Burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz , biz bizden daha iyi kim anlayabilir canım birbirimizi teselli etmeliyiz böyle. Benim Test 18.7. bakalım gerek kalıcakmı inşallah canım yaa inşallah hepimiz için dua ediyorum inan .

arkadaşlar bende birkaç ay önce çocuğumuzun olamayacağını ancak tüp bebekle şansımız olduğunu öğrendim tüp bebek için rapora başladım .kan testi ve rahim filmi kaldı.ağustosa yetişir mi ağustosta tüp bebek deneyebilir miyiz sizce ? formdaki yazıları okudum çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz.Bana da yorum yapparsanız sevinrm.

Zaten canım bizi böyle piskopat cöküntüye uğratan birazda ilaçlar diye düşünüyorum , anam buda vücut yani bi yere kadar , bizim bu dönde cok hassas olup kendimizi com dinlememiz asıl problem, kafayı bos birakmiyoruz ki...çok hakklisin yanlis ama elimizde degil ki seninde degil belliki:)) ama burada icini dökmenin güzelligide bu herkrz birbirine nekadar ümitsiz yada üzgünde olsa destek olmaya çalısıyor çünkü burada herkez birbirini çok iyi anliyor ve hisediyor. İnşallah canım hepimizin göbişleri bebiş le dolar.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun canım, inşallah Tüp Bebek denemiz tutarda. Bebişini alırsın kucağına. Valla canım bu senin Adet döngünle alakalı yani sen adet olduğunda bi Ultrason yapiliyo takip e aliniyosun ve senin doğal yoldan yumurtlaman bi iğneyle durduruluyo, adetin bitince iğnelere basliyosun, cok Yumurtalar olusmasi icin buda bi 1 hafta falan alio yumurtalarin gelisiminr bagli zaten sonrasi da onlara bagli, en azindan bende böyle oldu sürec. Bence ağustosta başlanır eylüle sarkar gibi yani başına.

Bu gonal f dedigin iğnemi canım? Benim Puregon iğnesi vardı ama yumurtalarım çoğalmadı içindi, hemen hemen bir hafta vuruldum sonra doktorum tamamdır toplanmaya hazirlar dedi, iki gün sonrada toplandilar ama o iki gün puregon vurmadim, toplamadan 1 gün önce saat 23:00 de catlatici ignemi vurundum

gonal f iğne canım sağol ya rahatladım biraz.... herşey korkutuyor insanı... 2 iğnem kaldı elimde çatlatma hariç toplamada pazartesi yada salı olacak.. bu arada ki süre korkutmuştu beni.

kızlar ya keşke şu sayfanın başındaki listemiz güncellense biz de görsek kimin ne durumda olduğunu

nasıl yapılır? sanırım başlığı açan arkadaşın düzelmesi gerekiyor

gonal f iğne canım sağol ya rahatladım biraz.... herşey korkutuyor insanı... 2 iğnem kaldı elimde çatlatma hariç toplamada pazartesi yada salı olacak.. bu arada ki süre korkutmuştu beni.

Nedemek canım, önemli olan rahatlamış olman. Bilmezmiyim acaba bu niye böyle, su niye bende böyle degil degip kafamizi yoruyoruz da yoruyoruz, aslinda hersey olacağîna varıyo zatende iste, özlem cektigimiz icin farkli bakiyoruz...yok canım korkma dedigim gibi bende iki gün vurmadim, ćatlatma ignesi haric. Nekadar yumosun olmus bi bilgi verdimi doktorun canim?

bugun yine kotrolum var inş soracığımm.. haber veriririm :)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz

[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sSELAMMMM KIZLAR NASILSINIZ BAKAYIM LİSTE ÇOK GERİLERDE KALMIŞ YER ALMAK İSTEYENLER BŞ KUTULARA BİLGİLERİNİ YAZABİLİRLERRR

benim de opu için pazartesi ya da salı olabilir dediler yumoşlarımın sayısı az benim :26::26: bir tanesi de almış başını önden önden gidiyor inşallah arkadan gelenler de yetişir

yarın büyük gün bebişlerimi alıp geleceğim evime.dua edin embriyolar çözülsün sağlıklı bir şekilde ve bebklerim bana tutunsun.çok heyecanlıyım

Canim. Bende senin gibi dondurmayi dusunuyorum. Daha once hic bu yontemi kullanmismiydin. Nasil oluyor uygulamasi? Sonuclarindan haber verirmisin?

canım inş 15 temmuzda ben, 18inde de sen güzel haber alıcaz Rabbimin izniyle. sadece dua edip beklicez. bu durumdaki herkese dua ediyorum ben, inş Rabbim duyar.

biz başladık 5.günüm iğnelerimin çok yumurtam var ohss riskim var çok korkuyorum büyük ihtimalle dondurulmuş transfer edilecek 1 ay beklenecek haktan hayırlısı olsun inşallah dua edin

ben Liseteye nasil yazicam bilemedim:) o yüzden buraya yazayim siz bi ara Listeye girersiniz zahmet olmazsa. _Emosh_ Yas:32 Sorun: Sperm gücsüzlügü Denem: ilk Netice: 18 Temmuzda Kan Testi

canım inş 15 temmuzda ben, 18inde de sen güzel haber alıcaz Rabbimin izniyle. sadece dua edip beklicez. bu durumdaki herkese dua ediyorum ben, inş Rabbim duyar.

insallah ilk senden aliricaz güzel haberi canim yaa, Allahim bu mubarej günlerde Dualarimizi Kabul eder insallah , yarabbim. Ediyorum canim hepimiz icin ediyorum valla. AMIN

ama sen bu raporu hallederken bi yandanda merkezini seç ve ön muayeneye git amh hormonuna bakacaklar,belki eşinde sorun varsa ürologa gösterecekler acaba varikosel veya hormona bişe varmı eşine hızlandırıcı proxed -plus verebilirler yani bu arada merkezinede git zaten tedavi ücretini raporun karşılar ama ön test gerekebilir ozaman dahada sarkmasın tarih.bak biz gittik eşimden genetik testi istendi onun sonucu iyi çıkınca başlandı yoksa başlanmıcaktı .Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimize güzellikler hayırlı bebişler nasip etsin.

biz başladık 5.günüm iğnelerimin çok yumurtam var ohss riskim var çok korkuyorum büyük ihtimalle dondurulmuş transfer edilecek 1 ay beklenecek haktan hayırlısı olsun inşallah dua edin

hee öle bi durumda dondurup ölemi Transfer ediyolar? Bak bunu bilmiyodum. Gönlünü ferah tut canim, insallahj o risk olmay da sana tez vakit yumoslarin trasnfer edilir, dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…