2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

şekertopagii arkadaslarimm nasılsınızz ben iyiyim şükürr.....halal dogum kontrol ilaclarimii içiyorumm 24 temmuza kadarda içecegim....bende heycanlanıyorum günler yaklaştikcaaa adetin 2.günüü gidecegimm bakalım neler olcek

SEA merhaba tek embriyo tutmadı diyosun kalitesi ne durumdaydı o tek embriyonundamı kalitesi iyi değildi

allah allah inş.öyledr ya ben dayanamıyorum valla çok fena oluyorumm halsiz takatsiz off allah kabul etsin orucunu çok susuyorummm ben hadi bakalım hayırlı olsun inş.
Merhaba arkadaslar yeni katildim ve ilk tup bebek denemem 2 temmuzda transferim oldu ayin 15. İni bekliyorum sonuc icin hic bir belirtim yok bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif ( cok uzgunum deneyim yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum
canım bak ayın 15 yapman gerekirken 12sinde yapmışsın erken yaptığın için çıkmamıştr inş.öyledrcde
bence öyledr

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz

[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 temmuz kanda bakılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN

Merhaba arkadaslar yeni katildim ve ilk tup bebek denemem 2 temmuzda transferim oldu ayin 15. İni bekliyorum sonuc icin hic bir belirtim yok bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif ( cok uzgunum deneyim yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum

Canım sen cok erken yapmışsın testini, canını sıkmaktan başka bi işe yaramaz bu. normal yollardan hamile kalanlar bile Adetin üstünden 3-4 gün Gectikten sonra belki belli oluyor bazılarında, yakın örnek Kardeşim Adet gününden 5 gün sonra bile negatif cikti. Sen Kan Testini bekle canım, inşallah hayırlı ve mutlu haber paylaşırsın burdan.

Selam canım, sen niye Doğum Kontroll hapi kullanıyosun? Ben yeni katildmda konuya biraz limoni kaldım:)eğer bi mahsuru yoksa tabii sormamın

metti cim ayın 15 i kan testinde çıkacak inşallah idrarda hemen çıkmazki zaten umudunu yitirme lütfen dualarımız sninle inşallah 15 inde güzel haberler vereceksin :)

Yaş 33 sorun sperm hareketszliği ilk deneme merkez gürgan clınıc durum yumurta toplama

canim sanirim ayni sorundan bebisler bizi bekletiyo, benim esimde Varikosel vardi bundan 1,5 sene önce ameliyat oldu cok sükür sayisi yükseldi ama hareketlilik normalin biraz üzerinde , aslinda doktorlar normal yollardanda bebek sahibi artik olabilirsiiz dediler ama Kismet olmadi , 2 asilamada yaptik onlarda tutmadi. esinin neden hareketsiz olduklari bellimi? ve esine canlansilar diye ilac verdimi Doktor?

canım benim amh çook yüksek çıktı yumurta rezervi çok muş bu durumda çok yumurta oluşuyor onlarda toplanınca vucud su topluyor şişiyor kasıklarda göğüs kafesinde sırtta vb ağrılar hatta çok ileri boyutta vucuttan su çekiliyormuş ve transfer erteleniyormuş 1 ay.benn ertelenmesinde değilim rabbim hayırlısı neyse onu versin tabi ama ohss nin bana yaşatacaklarından korkuyorum (

Evet...ben eylülde evlendim...hiç korunmadım çünkü direk çocuk istiyordum 1kaç ay geçti kadın doğuma gittim...Hiç bir sıkıntı yok dedi..Eşim de şubat tatilinde gitti üroloğa...Varikosel...Çift taraflı varikosel amaliyatı oldu...haziran daki kontrollerde ameliyat öncesine göre düşüş vardı...Klomen verdiler ama kullanmadı eşim...Ameliyat sonrası bu tarz düşmeler olabiliyormuş...Normal yolla olur ama çok beklemeniz lazım dedi doktor...Bizde malum yaş geçiyo hiç zaman kaybetmeden tedaviye başladık... Tüp bebek merkezi aşılamayı uygun görmedi boş yere zaman kaybı olur dedi...bu yüzden tüp bebek tedavisi daha çabuk sonuca götürür dediler Tabi Allah ın izniyle...

Son düzenleme:

öncelikle Allah mesut etsin canim. benim esimin tek tarafti , v e aynisi ondada oldu bi ara sayida düsüs yasandi bu gayet normal dedi doktorda ama esime ilac verilmedi, sonra yükseldi ama kalitesi iste yetersiz kaliyo sanirim, evet bizede uzun Zaman denemek zorunda kalirsiniz dedi, bizde bastan asilama deneyelim dedik , aslinda direk tüp bebek deneseydik bukadar piskolojik olarak etkilenmicektik, sinirler yiprandi...ama iste esim basta direk tüp bebek istemedi , belki olur ümidiyle kademe kademe ilerledik, dedigin gibi Yas geciyor buda biraz stresse sokuyor insani, insallah hayirlisi olusn canim yaaa , insallah kavusuruz yavrularimiza cok beklemeden.

MERHABA,
BENİ DE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİNİZ.
TERRAPİN 30 PCOS İLK DENEME ACIBADEM MASLAK donmuş embriyo transferi

4 mayıs'ta tedaviye başladık. 16 mayıs'ta 20 yumurta toplandı. Ancak rahim kalınlaşmadığı için embriyoların dondurulmasına karar verildi.
Sonrasında OHSS geçirdim. 1 hafta boyunca ben de 6 aylık hamile gibi gezdim.
Şuanda 5. günde dondurulmuş 4 blast embriyomuz var.
14 hazirandan beri lucrin iğne kullanıyorum.
29 haziranda estrofem'e başladım.
Yarınki kontrolüm normal geçerse 18 temmuz'da transfer yapabilecekler.

Umarım herkes sağlıkla umutlarını yeşertir...

Bana da dua edin

aynı yerde tedavi oluyoruz :) umarım bu sefer sorunsuz transferin gerçekleşir ve bebeğini kucağına alırsın :)

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim, insallah sorunsuz transferin gerceklerisde yumoslarin tutunur sana hic birakmadan. Inan hepimiz icin Dua ediyorum.

Aminnnn inşallah canım....Varikosel de amaliyat uzun vadede sonuç veriyormuş...Tüp bebebk merkezinde eşimin spermiyogramına bakıldığında aşılama için yeterli hareket yok dediler o yüzden direk tüp bebekle başladık biz...Belki ilk tüp bebek olur ardından normal olur :))) Çok zor süreçler maddi manevi yıpratıyo ve sonuç alamamak da daha yıpratıcı olur...Allah sabırlar versin.. Ben senin için ve buradaki herkes için dua edeceğim...Sende benim için et olur mu....18inde pozitif sonuç aldığında bunların hepsini unutacaksın...

Son düzenleme:

canım sen bana bilgilerini yolla özelden ben seni ekleyeyim...Özel msj yollayamıorum ben

Evet canim aynen bizede öle dendi ve nitekim ölede oldu en az 1 sene sürdü yükselmesi sayinin...hmm anladim canim, belki bizimde öle ama para kazansinlar diye denettirmis de olabilirler, günahlarini almak istemem ama....sana bisey diyeyimmi bizimkisi birazda piskolojik yani hem Yas ilerliyo dyioruz ve cok istedigimiz icin hem bizde hem eslerimizde baski oluyo,bende eger olursa tutarsa bebisimiz ikinicisi normal yolardan olucak cünkü kafalar bos olcak inaniyorum buna. Hemde ne zor her yönden etkiliyo , zaten ilaclardan bi dengemiz karisiyo , duygusal, asabi , sinirli bi insan oldum ciktim kendimi taniyamiyorum. Aminnn cümlemize hayatim yaa, etmezmiyim canim Hemde bol bol edicem , Allahim dualarimizi Kabul etsin insallah. Ah insallah agzindan bal damliyo canim benim insallahhhh, güzel haberler veririz insallah birbirimize.

bilgilerini yolla faceden ekleyim ben seni yeni üyeyüm özel mesaj atamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…