- Konu Sahibi karauslu34
-
Kızlar merhaba nasılsınız benim haziran ayında tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim ctesi dr ile konuşacağız bakalım neler olacak benim yumurta rezerv azlığı sorunu var cok tüp bebek denemem oldu ama ya yumurtam boş çıkıyordu yada büyümüyordu sadece 2 kere transfer aşamasına gelmiştik kaliteler düşüktü tek emb olmadı ben suan sadece biostreon kullanıyorum bakalım gelişmeleri sizlerele paylaşırım
Zamanı geldiyse inş bu ay olur tez kavuşuruz hepimiz bebeklerimizle acıbadem kadıköy tayfun bağıs ile devam ediyorum rabbim hiçbir kadının kucagını boş bırakmasın
allah allah inş.öyledr ya ben dayanamıyorum valla çok fena oluyorumm halsiz takatsiz off allah kabul etsin orucunu çok susuyorummm ben hadi bakalım hayırlı olsun inş.canım ben tutuyorum orucumu Rabbim kabul ederse...
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın sayfasından da baktım, vajinal muayene da ultrason da orucu bozmuyorhatta fitil de bozmuyor. direk bu soruların cevabı var, o nedenle gönül rahatlığıyla tutuyorum ben... hemşireye sormuştum, oruç seni strese sokmayacaksa tut demişti. Ben de oruçlu daha iyi hissettiğim için tutuyorum. pazartesi ya da salı yumurta toplama olacak, ondan sonra çok ilaç oluyormuş, belki o süreçte tutamam...
canım bak ayın 15 yapman gerekirken 12sinde yapmışsın erken yaptığın için çıkmamıştr inş.öyledrcdeMerhaba arkadaslar yeni katildim ve ilk tup bebek denemem 2 temmuzda transferim oldu ayin 15. İni bekliyorum sonuc icin hic bir belirtim yok bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif( cok uzgunum deneyim yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum
Merhaba arkadaslar yeni katildim ve ilk tup bebek denemem 2 temmuzda transferim oldu ayin 15. İni bekliyorum sonuc icin hic bir belirtim yok bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif( cok uzgunum deneyim yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum
şekertopagii arkadaslarimm nasılsınızz ben iyiyim şükürr.....halal dogum kontrol ilaclarimii içiyorumm 24 temmuza kadarda içecegim....bende heycanlanıyorum günler yaklaştikcaaa adetin 2.günüü gidecegimm bakalım neler olcek
Merhaba arkadaslar yeni katildim ve ilk tup bebek denemem 2 temmuzda transferim oldu ayin 15. İni bekliyorum sonuc icin hic bir belirtim yok bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif( cok uzgunum deneyim yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum
Yaş 33 sorun sperm hareketszliği ilk deneme merkez gürgan clınıc durum yumurta toplama
bizim tedaviler mübarek bir ayda oluyor ramazanın hürmetine rabbim boşa çevirmesin emeklerimizi
canım ya ohss riski ne demek hiç anlamıyorum allah yardım etsin yumurta geliştirici iğneler kullanırken oruç tutulurmu
ok tatlım eklerimmmm
canim sanirim ayni sorundan bebisler bizi bekletiyo, benim esimde Varikosel vardi bundan 1,5 sene önce ameliyat oldu cok sükür sayisi yükseldi ama hareketlilik normalin biraz üzerinde , aslinda doktorlar normal yollardanda bebek sahibi artik olabilirsiiz dediler ama Kismet olmadi , 2 asilamada yaptik onlarda tutmadi. esinin neden hareketsiz olduklari bellimi? ve esine canlansilar diye ilac verdimi Doktor?
Evet...ben eylülde evlendim...hiç korunmadım çünkü direk çocuk istiyordum 1kaç ay geçti kadın doğuma gittim...Hiç bir sıkıntı yok dedi..Eşim de şubat tatilinde gitti üroloğa...Varikosel...Çift taraflı varikosel amaliyatı oldu...haziran daki kontrollerde ameliyat öncesine göre düşüş vardı...Klomen verdiler ama kullanmadı eşim...Ameliyat sonrası bu tarz düşmeler olabiliyormuş...Normal yolla olur ama çok beklemeniz lazım dedi doktor...Bizde malum yaş geçiyo hiç zaman kaybetmeden tedaviye başladık... Tüp bebek merkezi aşılamayı uygun görmedi boş yere zaman kaybı olur dedi...bu yüzden tüp bebek tedavisi daha çabuk sonuca götürür dediler Tabi Allah ın izniyle...
MERHABA,
BENİ DE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİNİZ.
TERRAPİN 30 PCOS İLK DENEME ACIBADEM MASLAK donmuş embriyo transferi
4 mayıs'ta tedaviye başladık. 16 mayıs'ta 20 yumurta toplandı. Ancak rahim kalınlaşmadığı için embriyoların dondurulmasına karar verildi.
Sonrasında OHSS geçirdim. 1 hafta boyunca ben de 6 aylık hamile gibi gezdim.
Şuanda 5. günde dondurulmuş 4 blast embriyomuz var.
14 hazirandan beri lucrin iğne kullanıyorum.
29 haziranda estrofem'e başladım.
Yarınki kontrolüm normal geçerse 18 temmuz'da transfer yapabilecekler.
Umarım herkes sağlıkla umutlarını yeşertir...
Bana da dua edin
MERHABA,
BENİ DE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİNİZ.
TERRAPİN 30 PCOS İLK DENEME ACIBADEM MASLAK donmuş embriyo transferi
4 mayıs'ta tedaviye başladık. 16 mayıs'ta 20 yumurta toplandı. Ancak rahim kalınlaşmadığı için embriyoların dondurulmasına karar verildi.
Sonrasında OHSS geçirdim. 1 hafta boyunca ben de 6 aylık hamile gibi gezdim.
Şuanda 5. günde dondurulmuş 4 blast embriyomuz var.
14 hazirandan beri lucrin iğne kullanıyorum.
29 haziranda estrofem'e başladım.
Yarınki kontrolüm normal geçerse 18 temmuz'da transfer yapabilecekler.
Umarım herkes sağlıkla umutlarını yeşertir...
Bana da dua edin
öncelikle Allah mesut etsin canim. benim esimin tek tarafti , v e aynisi ondada oldu bi ara sayida düsüs yasandi bu gayet normal dedi doktorda ama esime ilac verilmedi, sonra yükseldi ama kalitesi iste yetersiz kaliyo sanirim, evet bizede uzun Zaman denemek zorunda kalirsiniz dedi, bizde bastan asilama deneyelim dedik , aslinda direk tüp bebek deneseydik bukadar piskolojik olarak etkilenmicektik, sinirler yiprandi...ama iste esim basta direk tüp bebek istemedi , belki olur ümidiyle kademe kademe ilerledik, dedigin gibi Yas geciyor buda biraz stresse sokuyor insani, insallah hayirlisi olusn canim yaaa , insallah kavusuruz yavrularimiza cok beklemeden.
Aminnnn inşallah canım....Varikosel de amaliyat uzun vadede sonuç veriyormuş...Tüp bebebk merkezinde eşimin spermiyogramına bakıldığında aşılama için yeterli hareket yok dediler o yüzden direk tüp bebekle başladık biz...Belki ilk tüp bebek olur ardından normal olur :))) Çok zor süreçler maddi manevi yıpratıyo ve sonuç alamamak da daha yıpratıcı olur...Allah sabırlar versin.. Ben senin için ve buradaki herkes için dua edeceğim...Sende benim için et olur mu....18inde pozitif sonuç aldığında bunların hepsini unutacaksın...
Aminnnn inşallah canım....Varikosel de amaliyat uzun vadede sonuç veriyormuş...Tüp bebebk merkezinde eşimin spermiyogramına bakıldığında aşılama için yeterli hareket yok dediler o yüzden direk tüp bebekle başladık biz...Belki ilk tüp bebek olur ardından normal olur :))) Çok zor süreçler maddi manevi yıpratıyo ve sonuç alamamak da daha yıpratıcı olur...Allah sabırlar versin.. Ben senin için ve buradaki herkes için dua edeceğim...Sende benim için et olur mu....18inde pozitif sonuç aldığında bunların hepsini unutacaksın...
Evet canim aynen bizede öle dendi ve nitekim ölede oldu en az 1 sene sürdü yükselmesi sayinin...hmm anladim canim, belki bizimde öle ama para kazansinlar diye denettirmis de olabilirler, günahlarini almak istemem ama....sana bisey diyeyimmi bizimkisi birazda piskolojik yani hem Yas ilerliyo dyioruz ve cok istedigimiz icin hem bizde hem eslerimizde baski oluyo,bende eger olursa tutarsa bebisimiz ikinicisi normal yolardan olucak cünkü kafalar bos olcak inaniyorum buna. Hemde ne zor her yönden etkiliyo , zaten ilaclardan bi dengemiz karisiyo , duygusal, asabi , sinirli bi insan oldum ciktim kendimi taniyamiyorum. Aminnn cümlemize hayatim yaa, etmezmiyim canim Hemde bol bol edicem , Allahim dualarimizi Kabul etsin insallah. Ah insallah agzindan bal damliyo canim benim insallahhhh, güzel haberler veririz insallah birbirimize.
bilgilerini yolla faceden ekleyim ben seni yeni üyeyüm özel mesaj atamıyorum ben
Birisi çıktı ama o senmisin memleket keşan mı Mesaj yolladım diğer kutusuna bi bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?