2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Slm tesekkur ederim. guzel temennileriniz icin. Bu benim ikinci bebegim olacak insaallah ikisinide memorialda yaptirdik. degistirmeyi dusunmedik.laboratuarlarinin daha gelismis ve tecrubeli olmasindan dolayi.tabiki bu surecte cok stres oluyoruz ben ilk bebegimdeki heyecanlandim ayni surec ve stresi yasadim .tek duam hamileligimin devam etmesi ve onu saglikli bir sekilde kucagimiza almak .Allah dileyen herkese versin .

gözü aydın cnm tebrik ederim darısı buradaki tüm kızlara ve bana inş..

Arkadaslar bugün Transferimin 5. Günü Adet sancısı gibi ağrılarım var, karnım fena şiş, diğer günlerde oluyodu ama bukadar siddetli degil ne dersiniz hersey bitmis olabilirmi :"""(

aynı yerde tedavi oluyoruz :) umarım bu sefer sorunsuz transferin gerçekleşir ve bebeğini kucağına alırsın :)

bende acibadem.maslaktayim canim bugun aksam.lucrin igneme basliyorum gecen ay ki embriyolarim 5. gunde kotuye gittigi icin doktorum transfer yapnayi iptal etti simdi bugun lucrin ignelerime baslayacagim rabbim hepimize hayirli evlatkar versin

Arkadaslar bugün Transferimin 5. Günü Adet sancısı gibi ağrılarım var, karnım fena şiş, diğer günlerde oluyodu ama bukadar siddetli degil ne dersiniz hersey bitmis olabilirmi :"""(

Korkma okadar ilac kullaninca vucut tepkiler veriyor. Bu asamada bilmenin imkani yok. Hepimiz vucudumuzu dinliyoruz ama bana soylenen hep kisiden kisiye degistigi bu belirtilerin. Ayrica cok erken bir gercek hamilelik belirtisi icin

emosh kaçıncı gün embriyosuydu bendede 7 günden beri şiddetli sancı var inşallah tutunma habercicidir benim 9. gün idrar testi yaptım negatif

canım maaşallah..4 hiç de fena bir sayı değil... olabiliyor böyle kayıplar. o 4 tane kaliteli bölünsün yeter. sonuçta 1 en fazla 2 embriyo yerşelecek... 4ü de güzel gitse fazla bile öyle düşün..inşallah iyi olacak herşey...

3. gün transferine de takılma hiç, haziran topiğinde ikizlere hamile arkadaşlardan birinin ki 3. gün embriyosu, yani o da tutuyor...
geçen gün hastanede konuştuğum bir bayanın sadece 2 yumurtası vardı, o nedenle haline şükret

Korkma okadar ilac kullaninca vucut tepkiler veriyor. Bu asamada bilmenin imkani yok. Hepimiz vucudumuzu dinliyoruz ama bana soylenen hep kisiden kisiye degistigi bu belirtilerin. Ayrica cok erken bir gercek hamilelik belirtisi icin
bende Hamilelik belirtileridir diye demiyorum ki, aksine ümidimin bittigi an canim biliyorum bukadar erken belirti olamaz zaten. İnßallah ilacların etkisidir canim

emosh kaçıncı gün embriyosuydu bendede 7 günden beri şiddetli sancı var inşallah tutunma habercicidir benim 9. gün idrar testi yaptım negatif

Valla canim 5 gün sonra transfer yapildi, bugünde transfer gününüde sayarsak 5. Günüm , diger günler böyle olmamisti kasiklarimda batma oluyodu bide hafif sanci olup gidiyodu , ama bugün adet sancisi gibi agrim bar suan kesildi mesela ama ara ara vuruyo sanci. İnşallah canım öledir ikimiz içinde, sende Testi cok erken yapmissin heleki idrar testi tabiiki negatif cikar, daha kaninda bille yeni yeni belli olucak, bu testler moral bozmaktan baska bi ise yaramiyor. Kardesimin hemen hemen 1 hafta günü gectide negatif gösterdi ama kanda cikti hamile oldugu. İnanma teste, Testi unut hayatım , kan testini bekle. İnşallah hayirli haberler veririz birbirimize

Gönlünü ferah tut, iyi düşün iyi olsun

Gözün aydin canim cok güzel sonuclarin, inşallah bu dediklerini gerceklestirebilirsin , duygulandim kiz senin yüzünden :"( allahım insallah yumoslarin göbisine girince tutunurlar simsiki da bu guzel hayalini gerceklestirirsin canim yeminle tüm kalbimle diliyorum bunu, hepimiz icin Allahım bize yardim etsin, yavrularimizi bağıslasin bizlere.

bende Hamilelik belirtileridir diye demiyorum ki, aksine ümidimin bittigi an canim biliyorum bukadar erken belirti olamaz zaten. İnßallah ilacların etkisidir canim

Emosh güçlü ollllll....zor sürecin sancılarıdır bunlar....Umudunu yitirme hiç bir zaman...Hep olumlu ol ve düşünme...

Benim yumurtalar toplandı...4 tane imiş...Umarım döllenme iyi olur...Şimdi iyiyim biraz tedirgindim ama korktuğum gibi değilmiş...Rahatım çok şükür...Dinleniyorum....Pazartesi yada salı transferi yaparız dediler...

Sana lazim olan en fazla 3 tane tatlim, iki tane cok iyi durumda Embrio yeterli ha 3. Ha 5. Gün transfer farketmez ki vardir bi sebebi, olumsuz olsa 3. Gün teansfer olmazdi bile. Gönlünü rahat tut canim, insallH göbisine girip tutuncak yumoslarin. Dualarim seninle

Sagol canim yaa, belkide dedigin gibidir sürecin etkisidir sagol canim ben. Güzel canim sana lazim an 2 tane zaten ikisi cok iyi gelişsin oda yeter, 30 tane bile toplanipta döllenmeyen yada gelismeyenler var, olcak oldumu 4 degil 1 taneylede olur, yeterli yüce yaradanım kısmet etsin , allahim inşallah göbişine doldurur bebişini canim bebim. İnan dualar ediyorum bizlere.

arkadaşım msjlarıma cvp yazdığın için çok teş ederim. moralimiz çok bozuk kafamız karışık ne yapacağımızı bilemiyoruz. Eşimde varikosel var sperm sayısı 1 milyondan az bende rahim filmim ve kan testim kaldı memorial da yaptıralım dedik.ona da bu siteden karar verdik. umarım doğru bir karar vermişizdir.bişey soracağım benm vajinal ultrasonumu adet değilken çektiler. sitedekiler hep adetken çekildiğini söylemiş. doktorum bişey söylememişti.kafam çok karıştı.

kızlar mrb bugün kan testi yaptırdım hcg 12 çıktı formda önce düşük sonra artışı olan çok kişi varmış ama bn üzülüyüm mü sevineyimm mi bilemedim

Hayir umutlarini yitirme canim simdi. Daha bir hafta suren var. Umudunu niye boyle erken kiriyorsun. Bende senin gibi yapiyorum aslinda. En bastan havlu atiyoruz bence. Sonucda oyle yada boyle ogreneceksin yakin bir zamanda. Bence hayirlisi de ve umudunu kesme anne olmayi beklemek bile bir zevk bunu yasamalisin.

bende acibadem.maslaktayim canim bugun aksam.lucrin igneme basliyorum gecen ay ki embriyolarim 5. gunde kotuye gittigi icin doktorum transfer yapnayi iptal etti simdi bugun lucrin ignelerime baslayacagim rabbim hepimize hayirli evlatkar versin

Kizlar bugunku muayenede rahmin istenilen kalinliga gelmedigi goruldu. Bu durumda temmuz ayinda transfer olmayacak sanirim.
Umarim sizin en kisa surede olur...
Allah hayirlisiyla nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…