- Konu Sahibi karauslu34
-
gözü aydın cnm tebrik ederim darısı buradaki tüm kızlara ve bana inş..
aynı yerde tedavi oluyoruz :) umarım bu sefer sorunsuz transferin gerçekleşir ve bebeğini kucağına alırsın :)
Tahlilerim normal.Histeroskopidede sorun görünmüyor.Doktorum şansımın yüksek % 10-15 civarında olduğunu söyledi.Malum yaş olayı.
Allahın izni ile inş olumlu sonuç alırızda emeklerimiz boşa gitmez.Sen tedaviye başladınmı ? Nerede ?
Arkadaslar bugün Transferimin 5. Günü Adet sancısı gibi ağrılarım var, karnım fena şiş, diğer günlerde oluyodu ama bukadar siddetli degilne dersiniz hersey bitmis olabilirmi :"""(
Arkadaslar bugün Transferimin 5. Günü Adet sancısı gibi ağrılarım var, karnım fena şiş, diğer günlerde oluyodu ama bukadar siddetli degilne dersiniz hersey bitmis olabilirmi :"""(
kızlarhastane aradı 11 taneden 10 u istenilen olguluktaymış ancak 4 ü döllenmişve pazartesi transferim varmı. bu durumda 3. gün mü oluyor..neden sadece dördü döllendi.ya bişe olursasizce iyimi? niye bizi 5. güne bekletmediler..a yyy kızlar sevinsemmmi üzülsemmi anlamadım
bende Hamilelik belirtileridir diye demiyorum ki, aksine ümidimin bittigi an canimKorkma okadar ilac kullaninca vucut tepkiler veriyor. Bu asamada bilmenin imkani yok. Hepimiz vucudumuzu dinliyoruz ama bana soylenen hep kisiden kisiye degistigi bu belirtilerin. Ayrica cok erken bir gercek hamilelik belirtisi icin
emosh kaçıncı gün embriyosuydu bendede 7 günden beri şiddetli sancı var inşallah tutunma habercicidir benim 9. gün idrar testi yaptım negatif
kızlarhastane aradı 11 taneden 10 u istenilen olguluktaymış ancak 4 ü döllenmişve pazartesi transferim varmı. bu durumda 3. gün mü oluyor..neden sadece dördü döllendi.ya bişe olursasizce iyimi? niye bizi 5. güne bekletmediler..a yyy kızlar sevinsemmmi üzülsemmi anlamadım
kızlar selam dün opum vardı.ve 11tane yumoş çıktı.bakalımkaçı dolu.dün opudan sonra agrım oldu ama bu sabah iyiyim çok şükür.bir tane antibiyotik birtane prednol bele yapışan östrejen hormonu ve progestan kapsül ikişer ikişer günde üç kere ilaç verdi..şimdi sıra sağlıklı embriyo oluşumunda inş güzel güzel oluşurlar bebişlerim ve ben saglıkla alır onları önce göbüşümde sonra kucagımda büyütürüm... hasret hasret koklarım ninniler söylerim saçlarını tararım babasını karşılarım onlar oynarken ikisinide göz yaşlarımla seyrederim inş..
bende Hamilelik belirtileridir diye demiyorum ki, aksine ümidimin bittigi an canimbiliyorum bukadar erken belirti olamaz zaten. İnßallah ilacların etkisidir canim
Emosh güçlü ollllll....zor sürecin sancılarıdır bunlar....Umudunu yitirme hiç bir zaman...Hep olumlu ol ve düşünme...
Benim yumurtalar toplandı...4 tane imiş...Umarım döllenme iyi olur...Şimdi iyiyim biraz tedirgindim ama korktuğum gibi değilmiş...Rahatım çok şükür...Dinleniyorum....Pazartesi yada salı transferi yaparız dediler...
ama sen bu raporu hallederken bi yandanda merkezini seç ve ön muayeneye git amh hormonuna bakacaklar,belki eşinde sorun varsa ürologa gösterecekler acaba varikosel veya hormona bişe varmı eşine hızlandırıcı proxed -plus verebilirler yani bu arada merkezinede git zaten tedavi ücretini raporun karşılar ama ön test gerekebilir ozaman dahada sarkmasın tarih.bak biz gittik eşimden genetik testi istendi onun sonucu iyi çıkınca başlandı yoksa başlanmıcaktı .Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah hepimize güzellikler hayırlı bebişler nasip etsin.
transfer sonrası kçıncı günündü cnm???kızlar mrb bugün kan testi yaptırdım hcg 12 çıktı formda önce düşük sonra artışı olan çok kişi varmış ama bn üzülüyüm mü sevineyimm mi bilemedim
transfer sonrası kçıncı günündü cnm???
bende Hamilelik belirtileridir diye demiyorum ki, aksine ümidimin bittigi an canimbiliyorum bukadar erken belirti olamaz zaten. İnßallah ilacların etkisidir canim
bende acibadem.maslaktayim canim bugun aksam.lucrin igneme basliyorum gecen ay ki embriyolarim 5. gunde kotuye gittigi icin doktorum transfer yapnayi iptal etti simdi bugun lucrin ignelerime baslayacagim rabbim hepimize hayirli evlatkar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?