2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

SELAM ARKADASLAR

DUN BENIM TEST GUNUMDU memorial atasehirdeki tup bebek tedavim pozitif cikti.4 haftalikmis. cok sevincliyim.Allah isteyen herkese versin.biliyorum bu tedavi asamalari cok zor.insallah Allah kucagimiza almayida nasip eder

gözü aydın cnm tebrik ederim darısı buradaki tüm kızlara ve bana inş..

benide ekleyebilirsin yaş:25 azo spermi acıbadem bursa da tedavi ve pazartesi micro tese amalyatı sonrasında inş yumurta toplama olacak...

kızlar transferimin 8. günü ve bende dünden beri acayip kasık ağrısı var sanki az öncede ayaklarım yanıyor gibi geldi 3. denemem ama bu tarzda ağrım hiç olmamıştı varmı böyle şeyler yaşayan aranızda

kardiyol benim de ilk tüp bebek denemem de böyle olmuştu ağrım vardı doktor bana normal olduğunu söyledi sebebi de yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor canım biz toplama işinde uyuduğumuz için bi şey hissetmiyoruz ama kolay bir şey değil onun ağrıları uzun sürebilir

kızlar bugün adetin 3. günü.estrofem tabletlerime başladım.
10.günü kontrole gideceğim endometriumun kalınlığın bakılacak transfer için ortalama bi zaman belirlenecek.ama adetin 15. ve 20.günleri arasında yapılacak inşallah

seybil iyi de ben yumurta toplama yaptırmadım dondurulmuş transferi yaptırdım

kızlar selam dün opum vardı.ve 11tane yumoş çıktı.bakalımkaçı dolu.dün opudan sonra agrım oldu ama bu sabah iyiyim çok şükür.bir tane antibiyotik birtane prednol bele yapışan östrejen hormonu ve progestan kapsül ikişer ikişer günde üç kere ilaç verdi..şimdi sıra sağlıklı embriyo oluşumunda inş güzel güzel oluşurlar bebişlerim ve ben saglıkla alır onları önce göbüşümde sonra kucagımda büyütürüm... hasret hasret koklarım ninniler söylerim saçlarını tararım babasını karşılarım onlar oynarken ikisinide göz yaşlarımla seyrederim inş..

canım gözün aydın maaşallah 11 yumoş çok güzel...inşallah bir çoğu döllenir

benim de pazartesi yapılacak opum...çok heyecanlıyım.. 5 yumurta çıksa çok sevinirim

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bol bol sağlıklı embriyon olur. Bakalım ben ne yapacağım

canım gözün aydın maaşallah 11 yumoş çok güzel...inşallah bir çoğu döllenir

benim de pazartesi yapılacak opum...çok heyecanlıyım.. 5 yumurta çıksa çok sevinirim

çıkacak inş canım.korkma iyi şeyler düşün canım..ben de beklemiyordum bakalım kaçı saglıklı olacak mevlam yüzümüze gülsün inş

kızlarhastane aradı 11 taneden 10 u istenilen olguluktaymış ancak 4 ü döllenmişve pazartesi transferim varmı. bu durumda 3. gün mü oluyor..neden sadece dördü döllendi.ya bişe olursa sizce iyimi? niye bizi 5. güne bekletmediler..a yyy kızlar sevinsemmmi üzülsemmi anlamadım

Ben henüz yeni başladım iğnelere bugün 3. iğnemi vuracağım :) OPU günü kişiden kişiye göre değişiyor mu? Kaç gün sonra olur sizce?

nm 8 ila10 gün arası değişiyor benim dokuz gün igelerim sürdü ertesigü çatlatma oldum 1.5 gü sonra da opum oldu inş pazartesi trasferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…