2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

estrofeme baslarken endometrium kalinligi ne kadardi?
Ben 4mm ile basladim ama 14. Gun hic kalinlasma olmadi?
Senin embriyolar niye dondurulmustu?

Nebilim canim iste yaa hani bekliyoruz istiyoruz ya sabirsiz oluyoruz iste böle, beni asil üzen esim kendisini parcaliyo kiyamam, nerdeyse afedersin tuvalette bile o götürecek beni , gececi calisti Sabah 7 de isten geldi gitmis sirf dün Pogaca ne güzel oluyo kahvatlida dedim diye gitmis dünyanin pogacasini simidi almis gelmis , yani demek istedigim esim olsun Annemler olsun onlarin cabasini gördükce ben daha cok üzülüyorum , kendimi gectim onlar icin daha cok istiyorum sanki Bebisimin olmasini . Yanlis anlama bende tabiiki dediler gibi istiyorum, bi dünya hayallerimiz var hepimizin...offf nebilim iste karisigim canim bee. Dediklerinde cok hakklisin biliyorum ama uygulamakta zorlaniyorum biraz be canim

emosh benim 3. gün embriyosuydu bu arada gönderilen mesajları açamıyorum nasıl açılıyor

sanirim 3. yada 5. gün olmasi degil gelisimi önemli yani yerlesmesi önemli , söle sölim benim 11 tane Embrio toplandi 9 döllenmis ve digerleri iyi ama 2 Tanesi cok iyi gelismis dedi Doktor o yüzden 2 Tane Transfer etti , yoksa ben 3 tane koyduracaktim . Senin kactane trasnfer oldu canim ? Hangi mesajlari acamiyosun ?ÖZellerimi ?

Kizlar bugunku muayenede rahmin istenilen kalinliga gelmedigi goruldu. Bu durumda temmuz ayinda transfer olmayacak sanirim.
Umarim sizin en kisa surede olur...
Allah hayirlisiyla nasip etsin...

canim üzülme bence, gec olsun güc olmasin , her iste bir Hayir vardir, öle düsün, belki 1 ay sonra cok daha güzel sonuclar elde ediceksin

arkadaşlar listeye beni de ekleyebilir misiniz. sebepsiz interfiliteydi bizimki. bugün adetin 3. günü muayeneye gittim bir sorun yok. estrofeme başlıyorum.yaş 35 ikinci denememi yine eurofertilde iki tane blastokist seviyesinde dondurulmuşla yapacağım. 10. gün muayeneden sonra doktorum muhtemelen 29 temmuzda yaparız transferi dedi. ama iki tanenin transfer edilmesinden korkuyorum. gebelikte ve doğumda sakatlık riski büyük olduğundan ve de ya ikisi tutarsa, bunun sorumluluğunu taşıyabileceğimden emin değilim doğumlarından sonra:) 1 tane düşünürken 2 tane kabbus gibi, tatlı bir kabus:)) ama bakalım belki karar değiştirebilirim. önerisi olan var mı bu konuda acaba?

bana da 2 tane transfer oldu senin kaçıncı gün embriyosu diye sorduğun mesajı açamıyorum mesela

bana da 2 tane transfer oldu senin kaçıncı gün embriyosu diye sorduğun mesajı açamıyorum mesela

hayirlisi olsun be canim , hepimiz icin , benim agrilar dindi yok suan cok sükür, sanirim biraz afedersin Tuvalet baskisida varmis:) yinede Allahtan hayirlisi olsun bizler icin. valla bende direk acamiyorum , burdan takip ediyorum kim ne yazmis diye

Son düzenleme:

Selam canim hosgledin, Valla canim benim sahsi fikrim ben hatta mümkün olsaydi 3 Tane Transfer ettirecektim, varsin 2 Tane olsunlar biri büyürken digeride büyücek o noktaya hic takilmadim bile, hem sansimiz daha yüksek olsun diye biri tutmazsa belki digeri tutunur Göbisime ümidiyle tereddüt etmedim, yani ben ikizden cok birinin tutunma sansi yüksek olmasi icin 2 Tane koydururdum, yinede sen bilirsin kendini daha iyi taniyorsun. Allah yardimcin olsun canim insallah göbis istedigin Kadar Bebis dolar :) ilk denemnde kac tane Transfer ettirdin 2 mi ?

ilkinde yasal olarak tek embriyo olduğu için bitanecik transfer edilmişti ama hiç tutmamıştı. tedavilik bi durumunuz yok doğal yolla olması lazım dedikleri için doktorlar, 10 ay gibi bisüre ara verdik belki olur ümidiyle:) ama olmadı. buz bebişlerimizde şansımızı deneyeceğiz bakalım:) 1 hafta 10 gün bi sürem var aslında dediğin gibi 2 tane koydurtunca şans daha yüksek oluyormuş ama, ikiz gebeliklerde ikili üçlü testlerin yapımı zor, risk çıkarsa herhangi birinde, aldırmak lazım gelirse öbürü de etkilenir felan. ya da ikiz doğumda komplilkasyon felan, evhamlıyım heralde ne bileyim allah hepimize hayırlı ve sağlıklısını versin inşallah bu mübarek ayda.

memorial iyi bir seçim bende orda tedavi görüyorum memnunum .ultrason adetlide adetsizde bakılıyor zaten tedavi sırasında hergun ultrasonla bakılıyor.

canım hayırlısı inş ordaki sıpalarım güzel güzel embriyo olurlar göbüşümde can bulup kuagımda büyürler inş..
sen nasılsın pazartesimi senin opu..

canım duygulanma yaa ben artık sıkıntıdan yazdım öyle..pazartesiyi bekliyorum transfer olabilcekmi bebişlerim nasıllar kaç tane .işlem zor mu ..kasılmadan durabilcemmi diye düşünüp duruyorum amin cnm yavrularımızı bize bağışlasın inş mevlam

canım çok saolasın ya mevlam gönlündekini versin inş... kucagın bebişle dolsun ellerim kakalı bez temizlesin etrafında cıyak cıyak anne diyenlerin olsun inş... inş benimde hayırlısıyla transferim gerçekleşip tutunurlar annesine..

kızlar yarın eşimin dogum günü ve pazartesi yani Allahın izniyle transferimin oldugu gün evlilik yıldönümümüz....

Sizin problem piskolojik ozaman canim, bebek konusuna cok odakladiysaniz kendinizi tutmaz, hayirlisi nasilsa öyle olsun, anammm sen cok derine dalmişsin:)) ikiz olucak problem olcak digeri zarar görcek...vs. :) Canım benim sen önce bi Hamiş ol hayırlısıyla da bunları düşünme şimdiden boşuna evham panik yapar kendini yipratiyosun, eşinle bi konuş 1 mi 2 mi diye o ne düşünüyo ? Hem bu arada ikiz Bebişi olan tanıdıklarım çok ve maşallah Nurtopu gibi hepsi Amin canım cümlemize inşallah, Allahım gönlüne göre kaç tane istiosan okadar bebiş versin sana

Sıkılma canım rahat olmaya çalış cok zor biliyorum evet ama kendimize zarar veriyoruz piskolojik olarak. Allahın izniyle yumoşların göbişine konulcak , lazm olan iki tane onlar iyi olsun yeter, İşlem hiç zor değil , 15 dk bitiyo , durursun duracaksın o anda okadar farklı oluyosun ki bıçak vursalar acımaz sanki, belkide doğacak yavrularının göbişine konuldugu an o , hiç kasılmıyosun canım rahat ol sen , inşallah hayirli haberlerini aliriz burdan , dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…