- Konu Sahibi karauslu34
-
kızlar bugün adetin 3. günü.estrofem tabletlerime başladım.
10.günü kontrole gideceğim endometriumun kalınlığın bakılacak transfer için ortalama bi zaman belirlenecek.ama adetin 15. ve 20.günleri arasında yapılacak inşallah
Hayir umutlarini yitirme canim simdi. Daha bir hafta suren var. Umudunu niye boyle erken kiriyorsun. Bende senin gibi yapiyorum aslinda. En bastan havlu atiyoruz bence. Sonucda oyle yada boyle ogreneceksin yakin bir zamanda. Bence hayirlisi de ve umudunu kesme anne olmayi beklemek bile bir zevk bunu yasamalisin.
emosh benim 3. gün embriyosuydu bu arada gönderilen mesajları açamıyorum nasıl açılıyor
Kizlar bugunku muayenede rahmin istenilen kalinliga gelmedigi goruldu. Bu durumda temmuz ayinda transfer olmayacak sanirim.
Umarim sizin en kisa surede olur...
Allah hayirlisiyla nasip etsin...
sanirim 3. yada 5. gün olmasi degil gelisimi önemli yani yerlesmesi önemli , söle sölim benim 11 tane Embrio toplandi 9 döllenmis ve digerleri iyi ama 2 Tanesi cok iyi gelismis dedi Doktor o yüzden 2 Tane Transfer etti , yoksa ben 3 tane koyduracaktim . Senin kactane trasnfer oldu canim ? Hangi mesajlari acamiyosun ?ÖZellerimi ?
bana da 2 tane transfer oldu senin kaçıncı gün embriyosu diye sorduğun mesajı açamıyorum mesela
arkadaşlar listeye beni de ekleyebilir misiniz. sebepsiz interfiliteydi bizimki. bugün adetin 3. günü muayeneye gittim bir sorun yok. estrofeme başlıyorum.yaş 35 ikinci denememi yine eurofertilde iki tane blastokist seviyesinde dondurulmuşla yapacağım. 10. gün muayeneden sonra doktorum muhtemelen 29 temmuzda yaparız transferi dedi. ama iki tanenin transfer edilmesinden korkuyorum. gebelikte ve doğumda sakatlık riski büyük olduğundan ve de ya ikisi tutarsa, bunun sorumluluğunu taşıyabileceğimden emin değilim doğumlarından sonra:) 1 tane düşünürken 2 tane kabbus gibi, tatlı bir kabus:)) ama bakalım belki karar değiştirebilirim. önerisi olan var mı bu konuda acaba?
Selam canim hosgledin, Valla canim benim sahsi fikrim ben hatta mümkün olsaydi 3 Tane Transfer ettirecektim, varsin 2 Tane olsunlar biri büyürken digeride büyücek o noktaya hic takilmadim bile, hem sansimiz daha yüksek olsun diye biri tutmazsa belki digeri tutunur Göbisime ümidiyle tereddüt etmedim, yani ben ikizden cok birinin tutunma sansi yüksek olmasi icin 2 Tane koydururdum, yinede sen bilirsin kendini daha iyi taniyorsun. Allah yardimcin olsun canim insallah göbis istedigin Kadar Bebis dolar :) ilk denemnde kac tane Transfer ettirdin 2 mi ?
arkadaşım msjlarıma cvp yazdığın için çok teş ederim. moralimiz çok bozuk kafamız karışık ne yapacağımızı bilemiyoruz. Eşimde varikosel var sperm sayısı 1 milyondan az bende rahim filmim ve kan testim kaldı memorial da yaptıralım dedik.ona da bu siteden karar verdik. umarım doğru bir karar vermişizdir.bişey soracağım benm vajinal ultrasonumu adet değilken çektiler. sitedekiler hep adetken çekildiğini söylemiş. doktorum bişey söylememişti.kafam çok karıştı.
canım maaşallah..4 hiç de fena bir sayı değil... olabiliyor böyle kayıplar. o 4 tane kaliteli bölünsün yeter. sonuçta 1 en fazla 2 embriyo yerşelecek... 4ü de güzel gitse fazla bile öyle düşün..inşallah iyi olacak herşey...
3. gün transferine de takılma hiç, haziran topiğinde ikizlere hamile arkadaşlardan birinin ki 3. gün embriyosu, yani o da tutuyor...
geçen gün hastanede konuştuğum bir bayanın sadece 2 yumurtası vardı, o nedenle haline şükret
Gözün aydin canim cok güzel sonuclarin, inşallah bu dediklerini gerceklestirebilirsin , duygulandim kiz senin yüzünden :"( allahım insallah yumoslarin göbisine girince tutunurlar simsiki da bu guzel hayalini gerceklestirirsin canim yeminle tüm kalbimle diliyorum bunu, hepimiz icin Allahım bize yardim etsin, yavrularimizi bağıslasin bizlere.
Sana lazim olan en fazla 3 tane tatlim, iki tane cok iyi durumda Embrio yeterli ha 3. Ha 5. Gün transfer farketmez ki vardir bi sebebi, olumsuz olsa 3. Gün teansfer olmazdi bile. Gönlünü rahat tut canim, insallH göbisine girip tutuncak yumoslarin. Dualarim seninle
kızlar mrb bugün kan testi yaptırdım hcg 12 çıktı formda önce düşük sonra artışı olan çok kişi varmış ama bn üzülüyüm mü sevineyimm mi bilemedim
canim üzülme bence, gec olsun güc olmasin , her iste bir Hayir vardir, öle düsün, belki 1 ay sonra cok daha güzel sonuclar elde ediceksin
ilkinde yasal olarak tek embriyo olduğu için bitanecik transfer edilmişti ama hiç tutmamıştı. tedavilik bi durumunuz yok doğal yolla olması lazım dedikleri için doktorlar, 10 ay gibi bisüre ara verdik belki olur ümidiyle:) ama olmadı. buz bebişlerimizde şansımızı deneyeceğiz bakalım:) 1 hafta 10 gün bi sürem var aslında dediğin gibi 2 tane koydurtunca şans daha yüksek oluyormuş ama, ikiz gebeliklerde ikili üçlü testlerin yapımı zor, risk çıkarsa herhangi birinde, aldırmak lazım gelirse öbürü de etkilenir felan. ya da ikiz doğumda komplilkasyon felan, evhamlıyım heralde ne bileyim allah hepimize hayırlı ve sağlıklısını versin inşallah bu mübarek ayda.
kızlar yarın eşimin dogum günü ve pazartesi yani Allahın izniyle transferimin oldugu gün evlilik yıldönümümüz....
canım duygulanma yaa ben artık sıkıntıdan yazdım öyle..pazartesiyi bekliyorum transfer olabilcekmi bebişlerim nasıllar kaç tane .işlem zor mu ..kasılmadan durabilcemmi diye düşünüp duruyorumamin cnm yavrularımızı bize bağışlasın inş mevlam
kızlar yarın eşimin dogum günü ve pazartesi yani Allahın izniyle transferimin oldugu gün evlilik yıldönümümüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?