2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Amiiinnn cünlemizin inşallah canım benim , sağolasın, inşallah hepimiz için öle olsun , biri eteğimizden biri elimizden tutsun yarabbim ...gönlünü ferah tut canım inşallah herşey güzel olucak, çok güzel bi Hediye olucak Eşine...hayırlı haberlerini alırız inşallah burdan , bol bol Dua edicem canım

cnm merhaba. haziran topiğinden hatırlıyorum seni galiba. anatoliada yapmıssın 1 . yi. nasıl memnun kaldınmı.......

canım bende haziranda tedaviye başladım lucrile. ama kist çıktı ertelendi tedavim temmuza. ben şimdi yasmin kullanıyom. 15.gün lucrine bşlıcam senin gibi. sende de kist mi var. hangi merkezde tedavi oluyosun. bizimki sebepsiz interfilite ankara anatolia...

yaş27 1 denemem sebepsiz interfilite anatolia tüp bebek merkezi... tedavim haziranda başlamıştı ama kistten dolayı ertelendi. beni de ekleyin kızlar listeye. inşallah bu ay olur. allah yardımcımız olsun

geçmişi okuyunca öğrenmiş oldum senin durumunu :)))

yok canim bende kist cikmadi hersey cok guzeldi son gune kadar 27 yumurtanin 11 i dollendi ve hepsi son gune kadar 1. kaliteydi ana 5. gun hepside jotuye gitmis doktorum.o yuzden transferimi yaonak.istemedi bi sonraki ay daha.kaliteli embriyolar uretelim dedi onun icin sun aksam lucrin igneme.basladim.ins bu sefer olur ben acibadem maslak istanbul prof dr bulent tirasa gidiyorum

maaşallah canım, inşallah gelişmeleri de iyi olur

canım hayırlısı inş ordaki sıpalarım güzel güzel embriyo olurlar göbüşümde can bulup kuagımda büyürler inş..
sen nasılsın pazartesimi senin opu..

evet canım pazartesi sabah opu olacak, bakalım neler olacak aklıma geldikçe heyecanlanıyorum...

Slm kizlar bende bu ay 2. Tup bebek tedavimi oldum 11 temmuzda 2 embryo transfer edildi test gunum 22 temmuz heycanla bekliyorum giderek cogalan gogus agrilarim var insallah iyi biseydir bu.. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin.. Aminn

inş canım ya dayanabilirim inş mevlam embriyolarıma bişe olmamıştırda karnımda can buldurur.. saol canım destegin için allah razı olsun senden mevlam gönlündekini versin inş

EMOSH UM çok teşekkür ederim.amin inş canım inş ikimizde hamiş kalır aynı zamanda doğurur ve sonra da kırkımız karışır..hatta beşik kertmesi yaparız:)saol canım saol

maaşallah canım, inşallah gelişmeleri de iyi olur

evet canım pazartesi sabah opu olacak, bakalım neler olacak aklıma geldikçe heyecanlanıyorum...

canım ben tranferdeyken sende opuda olucaksın..inş canım ikimizde hayırlı haberlerle döneceğiz inş...

merhaba canım bende anatolia hakan hocada tedaviye başlıcam temmuzda. tanışalım istedim.

Merhaba arkadaşım. Hayırlı olsun hepimiz için kolaylıklar versin Rabbim. Benim Yasmin bitti, Lucrine devam ediyorum. Hafta içi adet olurum sanırım. 2. günü gideceğiz bakalım. Hayırlısıııı. Sen ne zaman gideceksin?

canım ben tranferdeyken sende opuda olucaksın..inş canım ikimizde hayırlı haberlerle döneceğiz inş...

transfer yapılacak arkadaşlara bi tavsiyede bulunmak istiyorum. hani mesanenin şiş olması gerekiyo ya bol su için rahmin iyi görünmesi için diyor doktor. ilk denememde görüntü net olsun doktor zorlanmasın diye öyle bi su içmişim ki, patlayacak gibiydim transfer sırasında bebişime bakmaya bile mecalim yoktu zaten sonra tuvaletimi yapamamıştım idrar yollarım tıkanmış, o gün yatıp dinlenmem gerekirken ıkına mıkına kıvrana kıvrana sancıdan geceye kadar duramamıştım. bi sabah bi gece sonda takıldı, felaketti yaa. bebişin hiç tutmamasını buna bağlıyorum ben. sakin olun yeterince su için zorlamadan:) benden söylemesi. ikinci denemem muhtemel 29 temmuzda benim. bu sefer çok rahat olacam inşallah.

Merhaba arkadaslar yeni katildim ve ilk tup bebek denemem 2 temmuzda transferim oldu ayin 15. İni bekliyorum sonuc icin hic bir belirtim yok bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif ( cok uzgunum deneyim yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum

arkadaşım kanda çıktıktan sonra idrarda çıkıyormuş. benim de 2 temmuzda transferim oldu. geçen çarşamba idrar testi yapmıştım nagtif. ben de çok üzülmüştüm. ama yarını beklicez ikimiz de. en doğru sonucu yarın alıcaz. Birbirimize dua edelim de ikimizde yarın burdan güzel haberler verelim inş. Meryem, yasin,inşirah,fetih surelerini okuyalım.

idrar tahlili için daha vaktiniz varmış, keşke erken yapmasaydınız kan tahlili zaten en erken yapılması gereken gün yapılıyor. moralinizi boşuna bozmayın, inşallah yarın güzel haberlerinizi alırsınız.

zeynepciğim cevap verdiğin için saol ama anlamadım çok sıkışık olmayayım mı anlamadım..hemen neden tuvaletini yapamadın sonra.. çok geçmiş olsun inş bu kez rahat olacaksın ve bebişin sana tutunacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…