- Konu Sahibi karauslu34
-
canım çok saolasın ya mevlam gönlündekini versin inş... kucagın bebişle dolsun ellerim kakalı bez temizlesin etrafında cıyak cıyak anne diyenlerin olsun inş... inş benimde hayırlısıyla transferim gerçekleşip tutunurlar annesine..
kızlar bende temmuzda yaptıracam allah izin verirsebenimde 3. denemem olacak!! 1.sini ankara anatolia 2. sini ankara ankalife bu kez devlette deniyecezz inş bu kez tutarr!!! maddi yönden çoook sıkıntıdayız ona rağmen rapor için elimden geleni yapacam (
insaallah hakkimizda hayirlisi olsun arkadaslarim insaallah buradan guzel haberlerimizide veririz bende bioateron kullanmaya basladim adet oldugumda 3. gun baska bi hapa baslayacam ve o hapin 15.i gunu lucrin igneme baslayacagim hepimizin allah yar ve yardimcisi olsun
Merhaba ben de tedaviye temmuzda başlayacaklardanım. Ankara Anatolia Hakan Bey. Doğum kontrol haplı uzun protokol.
Sıra-isim Yaş Neden Deneme sayısı Merkez Durum
karauslu34 25 Sebepsiz infertilite 2 Acıbadem-maslak Tedaviye başladı
bcinarli
pegasusuni
EMOS8935
fadilee
Sea1905
ayseozlem Rezerv azlığı 3
highchemist 3
TUTKU34
trkuaz 5
filologum Samsunmedical park eurofertil
herşeyhayal
zerum Ankara anatolia
lotus
hfzd
kızlar bilgilerimiz bu kadar ayrıca liste yapamayı beceremedim bilen varsa güzel bi liste yapalım arkadaşlar eksik bilgileri olanlarda bilgilerini verirse takip etmemiz daha kolay olur
canım bende haziranda tedaviye başladım lucrile. ama kist çıktı ertelendi tedavim temmuza. ben şimdi yasmin kullanıyom. 15.gün lucrine bşlıcam senin gibi. sende de kist mi var. hangi merkezde tedavi oluyosun. bizimki sebepsiz interfilite ankara anatolia...
canım bende haziranda tedaviye başladım lucrile. ama kist çıktı ertelendi tedavim temmuza. ben şimdi yasmin kullanıyom. 15.gün lucrine bşlıcam senin gibi. sende de kist mi var. hangi merkezde tedavi oluyosun. bizimki sebepsiz interfilite ankara anatolia...
Emosh güçlü ollllll....zor sürecin sancılarıdır bunlar....Umudunu yitirme hiç bir zaman...Hep olumlu ol ve düşünme...
Benim yumurtalar toplandı...4 tane imiş...Umarım döllenme iyi olur...Şimdi iyiyim biraz tedirgindim ama korktuğum gibi değilmiş...Rahatım çok şükür...Dinleniyorum....Pazartesi yada salı transferi yaparız dediler...
canım hayırlısı inş ordaki sıpalarım güzel güzel embriyo olurlar göbüşümde can bulup kuagımda büyürler inş..
sen nasılsın pazartesimi senin opu..
Ne güzel,en güzel hediyeniz minicik bi melek olur inşallah
Sıkılma canım rahat olmaya çalış cok zor biliyorum evet ama kendimize zarar veriyoruz piskolojik olarak. Allahın izniyle yumoşların göbişine konulcak , lazm olan iki tane onlar iyi olsun yeter, İşlem hiç zor değil , 15 dk bitiyo , durursun duracaksın o anda okadar farklı oluyosun ki bıçak vursalar acımaz sanki, belkide doğacak yavrularının göbişine konuldugu an o , hiç kasılmıyosun canım rahat ol sen , inşallah hayirli haberlerini aliriz burdan , dualarım seninle
Bak yüce rabbim belki sebepsiz bugüne bekletmedi sizi, Eşine çok güzel bi Armağan vericeksin inşallahh ,
Amiiinnn cünlemizin inşallah canım benim , sağolasın, inşallah hepimiz için öle olsun , biri eteğimizden biri elimizden tutsun yarabbim ...gönlünü ferah tut canım inşallah herşey güzel olucak, çok güzel bi Hediye olucak Eşine...hayırlı haberlerini alırız inşallah burdan , bol bol Dua edicem canım
maaşallah canım, inşallah gelişmeleri de iyi olur
evet canım pazartesi sabah opu olacak, bakalım neler olacakaklıma geldikçe heyecanlanıyorum...
canım ben tranferdeyken sende opuda olucaksın..inş canım ikimizde hayırlı haberlerle döneceğiz inş...
merhaba canım bende anatolia hakan hocada tedaviye başlıcam temmuzda. tanışalım istedim.
canım ben tranferdeyken sende opuda olucaksın..inş canım ikimizde hayırlı haberlerle döneceğiz inş...
Merhaba arkadaslar yeni katildim ve ilk tup bebek denemem 2 temmuzda transferim oldu ayin 15. İni bekliyorum sonuc icin hic bir belirtim yok bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif( cok uzgunum deneyim yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum
arkadaşım kanda çıktıktan sonra idrarda çıkıyormuş. benim de 2 temmuzda transferim oldu. geçen çarşamba idrar testi yapmıştım nagtif. ben de çok üzülmüştüm. ama yarını beklicez ikimiz de. en doğru sonucu yarın alıcaz. Birbirimize dua edelim de ikimizde yarın burdan güzel haberler verelim inş. Meryem, yasin,inşirah,fetih surelerini okuyalım.
transfer yapılacak arkadaşlara bi tavsiyede bulunmak istiyorum. hani mesanenin şiş olması gerekiyo ya bol su için rahmin iyi görünmesi için diyor doktor. ilk denememde görüntü net olsun doktor zorlanmasın diye öyle bi su içmişim ki, patlayacak gibiydim transfer sırasında bebişime bakmaya bile mecalim yoktu zaten sonra tuvaletimi yapamamıştım idrar yollarım tıkanmış, o gün yatıp dinlenmem gerekirken ıkına mıkına kıvrana kıvrana sancıdan geceye kadar duramamıştım. bi sabah bi gece sonda takıldı, felaketti yaa. bebişin hiç tutmamasını buna bağlıyorum ben. sakin olun yeterince su için zorlamadan:) benden söylemesi. ikinci denemem muhtemel 29 temmuzda benim. bu sefer çok rahat olacam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?