2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ben de bugun baslıcam lucrıne. ben 23 unden sonra adet olurum yasmın o zaman bıtcek. bende 3. gun gıtcem :). sen nerdesin .ben eskişehirden gelıp gıdıyorum. mail adresimi göndereyim tanışalımmı veya face den konusalım

valla nedenini doktorlar da anlayamamıştı. bu tarz enfeksiyonlar yumurta toplama esnasında olurmuş genelde. transfere girmeden internetten epey araştırmıştım. çok sıkışık olmak lazımmış. ben dozu fazla aşmışım, direnebileceğim son noktaya kadar su içip şişmiştim. altıma kaçırmayayım stresiyle transfer için odaya girdim zaten, muhtemelen enfeksiyon mu oluştu, idrar yolum mu aşırı şişkinlikten tıkandı anlayamadım. tabi içinde 1 lt.den fazla idrar olduğunu ve sistit olmuşun gibi hiç çıkaramadığını düşünürsen, nasıl bir sancı çektiğimi tahmin edebilirsin:) sabah sonda ile idrarımı boşalttılar. eve gittiğimde geceye kadar yine bir türlü idrarımı yapamadım, su içiyom içiyom ama bi türlü çıkaramıyom afedersin. allahtan gece dayanamayıp, doktorumu aradım idrar yolları enfeksiyonları için munorol diye bir toz önerdi, sondadan sonra onu kullandım da normale dönmüştüm. yani kısaca sıkışık olmamız gerekiyor tabi ama çok zorlamayalım diyorum, doktor yeterli görmez ise zaten süre tanıyor:) hepimize bol şans...

Slm kizlar bende bu ay 2. Tup bebek tedavimi oldum 11 temmuzda 2 embryo transfer edildi test gunum 22 temmuz heycanla bekliyorum giderek cogalan gogus agrilarim var insallah iyi biseydir bu.. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin.. Aminn

Allah hayirlisini versin canim, benimde 2 Tane Transfer edildi, 18 Temmuzda belli olacak, eger adetim önce davranmazsa tabii allah hayirli haberi o mutlu haberi almayi nasip etsin canim sana

kızlar yumurta toplaması nasıl ağrı oluyormu çok korkuyorum yaa içim bi tuhaf ne olur dua edin

benimkini hiç anlamamıştım, yanlış hatırlamıyorsam bilekten iğneyle birşey veriyorlar, az başın dönüyor, uykun geliyor operasyon yapılacak odada oluyor tabi bunlar, sonra tamemen kendinden geçiyorsun, hiç birşey hissetmiyorsun zaten, dinlenme odasına geçerken sedyede ayıldığımı hatırlıyorum,eşim başımda benle dalga geçiyordu:)) güldürmeye çalışıyordu, sonra sarhoş gibi ve çok mutlu hissediyorsun kendini ve yarım saate kadar kendine geliyorsun. anlayacağın korkulacak bi durum yok:)

canım kafamda bir sürü soru işareti ve soru var..yarın inş bir aksilik çıkmazsa transferim var canım..ve korkuyorum ben muayenede bile daha hiç yatabilmiş degilim hep kafam havadaydı.umarım dayanabilirim..sonrasında iğne fobim var vurunurken korkarım kendimi sıkarım bişe olur die daha şimdiden paniklemeye başladım..yarın idrarımı nasıl tutucam demeye başladım... ya tutmazsa demeye başladımm mevlam sabır versin hepimize cnm.inş hayırlı haberlerimizi yazarız burdan

inş canım ya dayanabilirim inş mevlam embriyolarıma bişe olmamıştırda karnımda can buldurur.. saol canım destegin için allah razı olsun senden mevlam gönlündekini versin inş

Amin canim beni
Hepimizin versin inşallah! Demek hayatım bende kendimi böle sizlerle konusunca daha iyi hissediyorum, kafam sagiliyo enerji aliyorum. İnßallah Hamiş olduğun haberinide verirsen ki hayirlisiyla bi transferin olsun iste ohhh ozaman Halay çekicez rahat ol canim kasma kendini, yumoslarina kavusacagini düşün

EMOSH UM çok teşekkür ederim.amin inş canım inş ikimizde hamiş kalır aynı zamanda doğurur ve sonra da kırkımız karışır..hatta beşik kertmesi yaparız:)saol canım saol

Aminnn canım benim inşallah...yapariz kiz, hemide sonra en fiyakalisindan bi düğün ooohh :))) ayyy ne güzel olur yaaa ayni anda hamiş olsak varya...ayyy cok isterim gercekten. AMİN İNSALLAH YARABBİM güldürsün hepimizi

canım bilirsin ben çok panik ve korkağımdır.ben sana yaşadıklarımı anlatayım sen kendin karar ver..gittin soyundum giydim ameliyathane elbisemi ve geçtim koltugu..damar yolundan iğne verdiler dr geri geri say 10 dan dedi bende sayıyom dedim ve uyumuşum..uyandıgımda odadaydım.yatagımda..herşey bitmişti sanki adet agrısı gibi agrım vardı dr damar yolundan agrı kesicimide yaptı yarım saat sonra çıktım..haa ben biraz nazlıyım tam oturamadım içim acıyo gibi oldu ama çok şükür oda eve gelip dinlenince geçti..hatta ben o gece iftara misafirlige gittim tabu oynadık gece döndüm:) hadi hayırlısı inş güzel geçecek herşey benimde yarın transferim var korkum hat safhada.embriyolar nasıllar nasıl geçecek diye

Son düzenleme:

Valla bense aksine israrla Yumurta toplamadan önce Çişe gönderdiler, dokto daha iyi görebilmesi içinmiş, transferdede aynısı oldu, Sidiktorbası dolu olması Doktorun görntüsünü engelliyormuş...kafam karştı yaff

rahat olmaya çalış bugün aç müziğin sesini ruhunu dinlendir hareketli müziklerle:) doktorun zaten transfer sonrası da ne yapmaman gerektiğini söyleyecektir. mesela transfer sırasında doktorum demişti, başını kesinlikle kaldırma demişti. ben tabi sıkışık olmanın verdiği stresle doktoru mu dinlerim, iradem dışı sedyeye geçerken başımı kaldırdığımı hatırlıyorum. amaaaaannn nasipse olur, takmayalım boşver. en azından çaresiz değiliz, 40 yaşına kadar deneyecem walla:)) idrarımı nasıl tutacam diye de düşünme, dinlenme odasına sedyeyle geçince zaten istersen sürgü veriyorlar altına.normalde hamileler her ay kontrole doktora gittiğinde karından ultrason için su içiyorlar ya onun gibi düşün.

kızlar yumurta toplaması nasıl ağrı oluyormu çok korkuyorum yaa içim bi tuhaf ne olur dua edin

Hiiiiç korma canım sen zaten uyucaksın bişey anlamıcaksın, sadece Kendine geldiğinde Adet sancısı gibi ağrı oluyor ama oda geçiyo dayanilmicak kadar degil ama ağrı, rahat ol yumoşların bol bol olsun inşallah ve göbişinde can bulsun inşallah, Dualarım seninle ...

yumurta toplama değil benim bahsettiğim, yanlış anlaşılmasın sakın. transfer günü benim anlattıklarım.kliniğe gelmeden yarım saat önce su içmeye başlayın demişlerdi. hatta ben yatarken transfer yapılacak odaya doktorum geldiğinde, "bakalım sıkışık mıyız" diyerek, ultrason aletiyle karnıma ve ekrana bakmıştı "süper" demişti.

İşte bende her ikisindede Tuvalette gönderildim Transferdede,Allah Allah niye acaba farklı seyler söylüyorlar yaa

haklısın arkadaşım yapıp da moral bozmasaydık keşke. ama insan sabırsızlanıyor. İnş yarın olumlu sonuç alırız

kalbini ferah tut, dualarımız seninle :)

şimdi biraz göz attım da internete. değin gibi sana uygulandığı gibi de yapılabiliyormuş, kliniklere göre veya doktorun tecrübesine göre değişiyor heralde. endişeye gerek yok o zaman.

Ohh iyi bari, bide onu düsünücektim acaba bi hatami var diye, sagol canim baktigin icin ve bilgi verdigin icin .

Seni cok iyi anliyorum. Insallah gonlunuzce olur ailecek mutlu haber alirsiniz. Insan kendi kendine uzulmek bir yana sanki kocasini hayal kirikligina ugratmamaya calisiyor farkinda olmadan. Ama esinden cok dusunceliymis. Aferin ona elinden geleni yapmis. Neyse ama bu isler iste birazda kader kismet isi diyip yaklasmakda hayir var galiba. Sogukkanli olmak zor ama yapacakda birsey yokki Ama sonunda muhakkak hepimizi bu mutlulugu yasayacagiz yakin bir zamanda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…