- Konu Sahibi karauslu34
-
Merhaba arkadaşım. Hayırlı olsun hepimiz için kolaylıklar versin Rabbim. Benim Yasmin bitti, Lucrine devam ediyorum. Hafta içi adet olurum sanırım. 2. günü gideceğiz bakalım. Hayırlısıııı. Sen ne zaman gideceksin?
zeynepciğim cevap verdiğin için saol ama anlamadım çok sıkışık olmayayım mı anlamadım..hemen neden tuvaletini yapamadın sonra.. çok geçmiş olsun inş bu kez rahat olacaksın ve bebişin sana tutunacak canım
Slm kizlar bende bu ay 2. Tup bebek tedavimi oldum 11 temmuzda 2 embryo transfer edildi test gunum 22 temmuz heycanla bekliyorum giderek cogalan gogus agrilarim var insallah iyi biseydir bu.. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin.. Aminn
kızlar yumurta toplaması nasıl ağrı oluyormu çok korkuyorum yaa içim bi tuhaf ne olur dua edin
inş canım ya dayanabilirim inş mevlam embriyolarıma bişe olmamıştırda karnımda can buldurur.. saol canım destegin için allah razı olsun senden mevlam gönlündekini versin inş
EMOSH UM çok teşekkür ederim.amin inş canım inş ikimizde hamiş kalır aynı zamanda doğurur ve sonra da kırkımız karışır..hatta beşik kertmesi yaparız:)saol canım saol
valla nedenini doktorlar da anlayamamıştı. bu tarz enfeksiyonlar yumurta toplama esnasında olurmuş genelde. transfere girmeden internetten epey araştırmıştım. çok sıkışık olmak lazımmış. ben dozu fazla aşmışım, direnebileceğim son noktaya kadar su içip şişmiştim. altıma kaçırmayayım stresiyle transfer için odaya girdim zaten, muhtemelen enfeksiyon mu oluştu, idrar yolum mu aşırı şişkinlikten tıkandı anlayamadım. tabi içinde 1 lt.den fazla idrar olduğunu ve sistit olmuşun gibi hiç çıkaramadığını düşünürsen, nasıl bir sancı çektiğimi tahmin edebilirsin:) sabah sonda ile idrarımı boşalttılar. eve gittiğimde geceye kadar yine bir türlü idrarımı yapamadım, su içiyom içiyom ama bi türlü çıkaramıyom afedersin. allahtan gece dayanamayıp, doktorumu aradım idrar yolları enfeksiyonları için munorol diye bir toz önerdi, sondadan sonra onu kullandım da normale dönmüştüm. yani kısaca sıkışık olmamız gerekiyor tabi ama çok zorlamayalım diyorum, doktor yeterli görmez ise zaten süre tanıyor:) hepimize bol şans...
canım kafamda bir sürü soru işareti ve soru var..yarın inş bir aksilik çıkmazsa transferim var canım..ve korkuyorum ben muayenede bile daha hiç yatabilmiş degilim hep kafam havadaydı.umarım dayanabilirim..sonrasında iğne fobim var vurunurken korkarım kendimi sıkarım bişe olur die daha şimdiden paniklemeye başladım..yarın idrarımı nasıl tutucam demeye başladım... ya tutmazsa demeye başladımm mevlam sabır versin hepimize cnm.inş hayırlı haberlerimizi yazarız burdan
kızlar yumurta toplaması nasıl ağrı oluyormu çok korkuyorum yaa içim bi tuhaf ne olur dua edin
Valla bense aksine israrla Yumurta toplamadan önce Çişe gönderdiler, dokto daha iyi görebilmesi içinmiş, transferdede aynısı oldu, Sidiktorbası dolu olması Doktorun görntüsünü engelliyormuş...kafam karştı yaff
yumurta toplama değil benim bahsettiğim, yanlış anlaşılmasın sakın. transfer günü benim anlattıklarım.kliniğe gelmeden yarım saat önce su içmeye başlayın demişlerdi. hatta ben yatarken transfer yapılacak odaya doktorum geldiğinde, "bakalım sıkışık mıyız" diyerek, ultrason aletiyle karnıma ve ekrana bakmıştı "süper" demişti.
İşte bende her ikisindede Tuvalette gönderildim Transferdede,Allah Allah niye acaba farklı seyler söylüyorlar yaa
İşte bende her ikisindede Tuvalette gönderildim Transferdede,Allah Allah niye acaba farklı seyler söylüyorlar yaa
idrar tahlili için daha vaktiniz varmış, keşke erken yapmasaydınız kan tahlili zaten en erken yapılması gereken gün yapılıyor. moralinizi boşuna bozmayın, inşallah yarın güzel haberlerinizi alırsınız.
canım kafamda bir sürü soru işareti ve soru var..yarın inş bir aksilik çıkmazsa transferim var canım..ve korkuyorum ben muayenede bile daha hiç yatabilmiş degilim hep kafam havadaydı.umarım dayanabilirim..sonrasında iğne fobim var vurunurken korkarım kendimi sıkarım bişe olur die daha şimdiden paniklemeye başladım..yarın idrarımı nasıl tutucam demeye başladım... ya tutmazsa demeye başladımm mevlam sabır versin hepimize cnm.inş hayırlı haberlerimizi yazarız burdan
şimdi biraz göz attım da internete. değin gibi sana uygulandığı gibi de yapılabiliyormuş, kliniklere göre veya doktorun tecrübesine göre değişiyor heralde. endişeye gerek yok o zaman.
Nebilim canim iste yaa hani bekliyoruz istiyoruz ya sabirsiz oluyoruz iste böle, beni asil üzen esim kendisini parcaliyo kiyamam, nerdeyse afedersin tuvalette bile o götürecek beni , gececi calisti Sabah 7 de isten geldi gitmis sirf dün Pogaca ne güzel oluyo kahvatlida dedim diye gitmis dünyanin pogacasini simidi almis gelmis , yani demek istedigim esim olsun Annemler olsun onlarin cabasini gördükce ben daha cok üzülüyorum , kendimi gectim onlar icin daha cok istiyorum sanki Bebisimin olmasini . Yanlis anlama bende tabiiki dediler gibi istiyorum, bi dünya hayallerimiz var hepimizin...offf nebilim iste karisigim canim bee. Dediklerinde cok hakklisin biliyorum ama uygulamakta zorlaniyorum biraz be canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?