2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım korkma bende çokoldu hatta ilkkez neredeyse bu gün bitti gibi:) veee canım evet saat 11 de hastaneye gidecem

saol canım inş hepimizinkini...

Arkadaşlar herkese merhaba.Bende bu ay tedavime bi kez daha başladım ve benim 3. tüp bebek denemem olcak. Bahçeci Fulya kliniğinde tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey. inşallah bende sizlere bu kez hamilelik haberi verebilirim. Aranızda Bahçecide tedavi gören varmı?

kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm ve birazdan embriyolarıma bakmaya gideecem saglıklılarsa da transferim olucak inş bu güzel günde bana mevlam eşimi verdiği gibi bebeklerimi deverir...

Selam canım, sen niye Doğum Kontroll hapi kullanıyosun? Ben yeni katildmda konuya biraz limoni kaldım:)eğer bi mahsuru yoksa tabii sormamın

canim benim.............benim haziranda transferrim olcakkti amaa 26 yumurta toplandıı ohssın esiginden döndüümm ve progesteronum 1.54 çıktıııı o yüzden ertelendii...2 adet gecirmemmii rahmimin ve vucudumun dinlenmesini istedi doktorum buarada yumurtalmayım diye dogum kontrol verdiii.....halaaa içiyorum adet oluncatranseferim olcakk inşaşalhh

kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm ve birazdan embriyolarıma bakmaya gideecem saglıklılarsa da transferim olucak inş bu güzel günde bana mevlam eşimi verdiği gibi bebeklerimi deverir...

cokkkkkk mutlu olun inşşaalh....insalahh bebelrinde iyidirler.........bende çok merak ediyorum 1 ay olduu dondurdum beni bekliyolar

allah hayırlısınıı versin...son olcakk tedavvin inanıyorum ben..........

kızlar günaydın,
perşembe günü ani bir kararla doktorum transferi yapmaya karar verdi.
3 gün embriyoları, 1 tane 10 hücreli ve 1 tane de 7 hücreli transferim yapıldı, 3 gün evde yattıktan sonra bugün işe geldim.
Şu an transfer sonrası 4. günüm, beklemedeyim, haber vereyim dedim :)

günaydın kızlar Allah hepinizi bebeğinize kavuşturur (benide tabi::) ) ben tüp bebek hakkında bişey merak ediyorum transfer falan yapıldıktan sonra bi 10 15 gün evde dinlenmek gerekiyo mu yoksa normal hayatınıza dönebilio musunuz ya da daha öncesi için

günaydin canim hayırlı olsun bebenn.......bende hepp i şe dönsemmi diye düsünüyomm amaa yinede cesaretimmmmm yokk...senii takipp edecegimm

selam arkadaşım. Benimde doktorum Erbil bey :) çok çok memnunum çok tatlı, güleryüzlü biri ve kesinlikle seni anne yapcam diyor beni çok umutlandırıyor inş isteyen herkes anne olsun bu mübarek günlerin hürmetine :))

canim bende bilmiyorum..aynisinii düsünüyorum.....................acaba dinlensemmiii yoksa isemi dönsem

canim bende bilmiyorum..aynisinii düsünüyorum.....................acaba dinlensemmiii yoksa isemi dönsem

ben henüz tüp bebek yaptırmadım canım ama düşünüyorumbenim 2düşüğüm var hamile kalıorum ama bebekler tutunamıo bu defa riske atmayıp tüp mü yaptırsam die düşünüyorum ama şimdi işten izin almam mümkün deil yerimdeki bayan doğum iznine çıktı eylülde gelicek benim yerime bakabilicek kimsede yok o yüzden o bayanın gelmesini beklicem( sen yaptırdın mı canım yoksa sende mi yaptırmayı düşünüyosun

günaydin canim hayırlı olsun bebenn.......bende hepp i şe dönsemmi diye düsünüyomm amaa yinede cesaretimmmmm yokk...senii takipp edecegimm

canım valla benim doktorum oyle yatmanı istemiyorum dedi.Odaklanma buna, daha zor olur günlük yaşamına dikkat ett dedi.
Yani gebe gibi beslen ve gebe gibi davran, ağır hareket et ama o kadar dedi.. Benim de ilk denemem, bekleyip göreceğiz..

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)

Canim benim inşallah kocanla buruşuk Nene ve Dede olana kadar ayırmasın ,önce bebişler sonra bol bol torun versin hafi canim hayirli haberlerini bekliyoruz ? İnsallah yumoşlarına kavuşacaksın.

Anladım canım, Tüp Bebeğimize bile anında kavusamiyoruz baksana , gerci Allahim hayirlisini versin, hersey kismet. Bilgilendirdigin icin sagol canim benim, en azindan neler olabilecegini bilirim, cünkü ilk Deneme bizim olmadı gibi öle hissediyorum.. Ağrılarım var allahım inşallah bekledigine degdirsin, önce yumos sonrada bebisine kavusursun insallah. Dualarim
Seninle

İnsallah yumoslarin göbisinde can bulur ve sen Bebislerine kavusursun canim, Allahim isteyen herkeze versin. Benimde Transferden sonra 7. Günü
Agrarim var dü den beri ümitsizim Hayirlisi olsun artik yapcak biseyim yok...

Amiinnn canim benim. Valla hayatim okadar farkli seyler söyleniyoki herke Merkezden farkli bi yorum okuyorum...yani kimisi 2-3 gün dinlen normal hayatina dön diyo, kimisi arkadaslardan okudum 1 hafta kalkmayip yatmis hatta duse bile girmeye korkuluyo ( bende dahildim :) ama yikandim tabii ilik suyla) kimisi 14 gn evde dinlenmis...birde benim duydugum nekadar dogru bilmiyorum bebis eger tutunacaksa transferden bi 4-5 gün sonra yerini buluyomus. Senin anlican göünden nasil geciosa öle yap:) ben 1 hafta evde kaldim yarin ise gitmem gerekiyo ümidim olmasada gitsi diye düsünüyorum, canim gitmekte istemio keyfim yok allahim hayirlisiyla versin bebislerini kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…