- Konu Sahibi karauslu34
-
Ve bugün acaib şişkinlik var...Normal mi???
2gun icinde adet olmam lazm :) adet olayim baslasin igneler:)
Merhaba filoloğum...sizin yarın transfer olacaktı dimi yanlış hatırlamıyorsam....benim de dün yumurta toplama günümdü...dün hafif sancım vardı bugüne bişeyim kalmadı ama bugün acaib bi şişkinliğim var...sende de olmuşmuydu ?? Normal mi bu?
canım yarın için rabbim yar ve yardımcın olsun emeklerini boşa çevirmesin inş.müjdeli haberini bu ramazan ayı için verirsin
transferi olan diğer arkadaşlar rabbim sizlerin mücizesini versin hayırlısıyla hayırlı haberleriniz olur inş.mu mübarek ayın hatırına inş.
Selam canım, sen niye Doğum Kontroll hapi kullanıyosun? Ben yeni katildmda konuya biraz limoni kaldım:)eğer bi mahsuru yoksa tabii sormamın
kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm ve birazdan embriyolarıma bakmaya gideecem saglıklılarsa da transferim olucak inş bu güzel günde bana mevlam eşimi verdiği gibi bebeklerimi deverir...
Arkadaşlar herkese merhaba.Bende bu ay tedavime bi kez daha başladım ve benim 3. tüp bebek denemem olcak. Bahçeci Fulya kliniğinde tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey. inşallah bende sizlere bu kez hamilelik haberi verebilirim. Aranızda Bahçecide tedavi gören varmı?
kızlar günaydın,
perşembe günü ani bir kararla doktorum transferi yapmaya karar verdi.
3 gün embriyoları, 1 tane 10 hücreli ve 1 tane de 7 hücreli transferim yapıldı, 3 gün evde yattıktan sonra bugün işe geldim.
Şu an transfer sonrası 4. günüm, beklemedeyim, haber vereyim dedim :)
Arkadaşlar herkese merhaba.Bende bu ay tedavime bi kez daha başladım ve benim 3. tüp bebek denemem olcak. Bahçeci Fulya kliniğinde tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey. inşallah bende sizlere bu kez hamilelik haberi verebilirim. Aranızda Bahçecide tedavi gören varmı?
günaydın kızlar Allah hepinizi bebeğinize kavuşturur (benide tabi::) ) ben tüp bebek hakkında bişey merak ediyorum transfer falan yapıldıktan sonra bi 10 15 gün evde dinlenmek gerekiyo mu yoksa normal hayatınıza dönebilio musunuz ya da daha öncesi için
canim bende bilmiyorum..aynisinii düsünüyorum.....................acaba dinlensemmiii yoksa isemi dönsem
günaydin canim hayırlı olsun bebenn.......bende hepp i şe dönsemmi diye düsünüyomm amaa yinede cesaretimmmmm yokk...senii takipp edecegimm
canim bende bilmiyorum..aynisinii düsünüyorum.....................acaba dinlensemmiii yoksa isemi dönsem
kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm ve birazdan embriyolarıma bakmaya gideecem saglıklılarsa da transferim olucak inş bu güzel günde bana mevlam eşimi verdiği gibi bebeklerimi deverir...
canim benim.............benim haziranda transferrim olcakkti amaa 26 yumurta toplandıı ohssın esiginden döndüümm ve progesteronum 1.54 çıktıııı o yüzden ertelendii...2 adet gecirmemmii rahmimin ve vucudumun dinlenmesini istedi doktorum buarada yumurtalmayım diye dogum kontrol verdiii.....halaaa içiyorum adet oluncatranseferim olcakk inşaşalhh
kızlar günaydın,
perşembe günü ani bir kararla doktorum transferi yapmaya karar verdi.
3 gün embriyoları, 1 tane 10 hücreli ve 1 tane de 7 hücreli transferim yapıldı, 3 gün evde yattıktan sonra bugün işe geldim.
Şu an transfer sonrası 4. günüm, beklemedeyim, haber vereyim dedim :)
canım korkma bende çokoldu hatta ilkkez neredeyse bu gün bitti gibi:) veee canım evet saat 11 de hastaneye gidecem
saol canım inş hepimizinkini...
günaydın kızlar Allah hepinizi bebeğinize kavuşturur (benide tabi::) ) ben tüp bebek hakkında bişey merak ediyorum transfer falan yapıldıktan sonra bi 10 15 gün evde dinlenmek gerekiyo mu yoksa normal hayatınıza dönebilio musunuz ya da daha öncesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?