- Konu Sahibi karauslu34
-
transfer yapmayıp öbür ayı beklememi teklif ediyorlar??? Ne yapmalıyım????
emosh faceye gel moralim çokkk bozulduuuuuuuu
yawyaw ben de bugün transferden geldim ve drum hemen progestoroun depo iğnesini vurdu bana ne yapabilirim diye sordugumda sırt üstü yatabilirsin sagına yatabilirsin soluna yatabilirsin dedi.biyerlere gitsem dedim haftaya iğneye gelirisin geri yatarsın dedi... bilmiyorum bana böyle dedi..canim bende bilmiyorum..aynisinii düsünüyorum.....................acaba dinlensemmiii yoksa isemi dönsem
amin canım inş nene dede oluruz torun torbamız olur...hepimizinn çogalırız inş..Canim benim inşallah kocanla buruşuk Nene ve Dede olana kadar ayırmasın ,önce bebişler sonra bol bol torun versinhafi canim hayirli haberlerini bekliyoruz ? İnsallah yumoşlarına kavuşacaksın.
Güzel haberlerini bekliyorum canım....
yawyaw ben de bugün transferden geldim ve drum hemen progestoroun depo iğnesini vurdu bana ne yapabilirim diye sordugumda sırt üstü yatabilirsin sagına yatabilirsin soluna yatabilirsin dedi.biyerlere gitsem dedim haftaya iğneye gelirisin geri yatarsın dedi... bilmiyorum bana böyle dedi..
amin canım inş nene dede oluruz torun torbamız olur...hepimizinn çogalırız inş..
nasıl hissedecegimi bilmiyorum kızlarr..
canim benimde 2 düsügüm var.normall yoldan hamile kalabiliyorum amaa artıkk bebeklerime acıdıgım icin tup yaptırmakk istiyorum..inşaalhh tautarrr ve ilerlerr..........ozaman eylülü beklee cünküü iş yerinde göze batmamamız lazımben henüz tüp bebek yaptırmadım canım ama düşünüyorumbenim 2düşüğüm var hamile kalıorum ama bebekler tutunamıo bu defa riske atmayıp tüp mü yaptırsam die düşünüyorum ama şimdi işten izin almam mümkün deil yerimdeki bayan doğum iznine çıktı eylülde gelicek benim yerime bakabilicek kimsede yok o yüzden o bayanın gelmesini beklicem( sen yaptırdın mı canım yoksa sende mi yaptırmayı düşünüyosun
işimö hiç zor degil masa başıı adece korktıgum hergün 40 dk yola gidip geliyorum o biraz korkutuyoıkızlar eger işinin zcok yogun degilse çalışmaya dönebilirsiniz. ben dönmüştüm 3 gün sonra.
Anladım canım, Tüp Bebeğimize bile anında kavusamiyoruz baksana , gerci Allahim hayirlisini versin, hersey kismet. Bilgilendirdigin icin sagol canim benim, en azindan neler olabilecegini bilirim, cünkü ilk Deneme bizim olmadı gibi öle hissediyorum.. Ağrılarım varallahım inşallah bekledigine degdirsin, önce yumos sonrada bebisine kavusursun insallah. Dualarim
Seninle
canim benimde 2 düsügüm var.normall yoldan hamile kalabiliyorum amaa artıkk bebeklerime acıdıgım icin tup yaptırmakk istiyorum..inşaalhh tautarrr ve ilerlerr..........ozaman eylülü beklee cünküü iş yerinde göze batmamamız lazım
işimö hiç zor degil masa başıı adece korktıgum hergün 40 dk yola gidip geliyorum o biraz korkutuyoı
rica ederim canim umutsuzz olmamm neden olmasinkiiii o kadar ilk denemede olumlu olan varkii bol dua ett....güzell dualarin senii bulsun kardesim
kızlar merhaba...
Allah herkese bebeğini en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin
sizin deneyimlerinizden faydalanmak için bşyler sorucaktım
1 yıldan beri çocuğumuz olmadı(((
eşimde sperm hareketsizliği var
bana hemen tüp bebek yaparlar mı?????bu ay adet olunca doktora gitcez ama dayanamadım sizlere bir danışıym dedim((((
yerime bakıcak biri olsa hiç sorun deil iş yeri için ama uzun süre bakabilicek biri yok zaten şimdi ramazan bayram derken eylülü bulucak zaten önerebileceğiniz bi dr var mı arkadaşlar
Selam arkadaşlar. 3 Temmuz da ilk tüp bebek denememi yaptım. Bugün 12. günüm ve sonuç 7. E2 ise 560. İki gün sonra tekrar et dediler. Yükselme şansı olabilir mi???
Selam arkadaşlar. 3 Temmuz da ilk tüp bebek denememi yaptım. Bugün 12. günüm ve sonuç 7. E2 ise 560. İki gün sonra tekrar et dediler. Yükselme şansı olabilir mi???
evettt işlerimizidee riske atmamamız lazım.....o yüzdennn eylül ekimm bişi olmaz..helede düsügün yeni tarihteyse benim en son düsügüme 10 ayy olduu
kızlardr dan geldim ancak geçmişleri okuyayım kendime geleyim diye bekledim.nasıl hissedecegimi bilmiyorum..neysee en başından başlıyayım.dr sıkışık gel dedi diye içtimsularıvegittik hastaneye ancak ben daha yoldayken iyie sıkıştım.daha kapıda karşıladılar beni hemen hazırladılar sonra dr geldi dayanamıyorumdedim azıcık yap dedi denedim yapmayı ama bebişlerim için yapamadım..sora dr muanede ultrasonla baktı hazırsın dedi hemen geçtik ameliyathaneye..ama ben çatlamak üzereydim..yapıcam deyip durdum..embriyolog geldi dra bir kagıt verdi üzerinde iki tane vardı..dra kaçtane transfer edeceksin dedim oda iki tane var biri iyi biri okadar gelişmemiş onuda mı istiyosun dedi..bende hangisinin tutacagını bilemezsin bebişleirmi istiyorum dedim..ve ikisinide aldım geldim... kaç hücreli nasıllar bilmiyorum sordum ama bişe demedi dr um.. sadece biri iyi biri onun kadar degil dedi.. transfer iyi geçti dedi..gerisi allaha kaldı dedi.. 12 gün yatacaksın dedi..progestoronun depo iğnesini verdi b12 vitamini kan sulandırıcı verdi..ve evdeyim şimdi test tarihim 27 si ..içim bir tuhaf inş tutunurlar bana bırakmazlar annelerini.iğneden deli gibi korkan ben sessizce vurdurdum o yakan iğneyi.melegim korkmasın annesinde kalsın diye....meleklerim kalın benleee....babanızda bende sizi deli gibi seviyor ve istiyoruz...embriyo iken bile güzelsiniz annem gelin artık tutunun annenize...
yok canım benimde 8ay oldu kasımda olmuştu senin neden düştü bebeklerin
benimde ekimdeydiiikan pıhtılaşmasiii var bende tüp bebekk doktorum cleaxs igne yapcaz hemen dedii içim rahat simdii
benimde ekimdeydiiikan pıhtılaşmasiii var bende tüp bebekk doktorum cleaxs igne yapcaz hemen dedii içim rahat simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?