2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm ve birazdan embriyolarıma bakmaya gideecem saglıklılarsa da transferim olucak inş bu güzel günde bana mevlam eşimi verdiği gibi bebeklerimi deverir...

herşey iyi gitsin kuzum yavrunu al gel inşallah

sapasağlam tutunsunlar sana bol bol konuş onlarla...

ben bugün opu oldum. işleri yolunda gider de transferim olursa ben de 3-4 günden sonra çalışmayı düşünüyorum. evde olsam çok kendimi dinlerim...yorulmamaya dikkat et

kızlar merhaba
sabah opum vardı. benim çok yumurtam yoktu ne yazık ki :26::26: 6 tane aldık dedi doktorum. ultrasonda 7 sayıyorlardı sanki, ya biri çatladı ya da küçük kaldı galiba...ya da ben yanlış hatırlıyorum

işlem sırasında bir ara çok ağrı hissettim, sanırım ayılır gibi oldum... yine verdiler anestezi. şimdi hafif kasık sancım var, inşallah o da geçer. işlemden sonra hocam odaya geldi, 6 tane aldık...iyi kötü hiiiç bir yorum yapmadı başka. ama ben halinden negatif birşeyler hissettim. inşallah yanılıyorumdur. yarın öğlen embriyologu arayacağım ama şimdiden tedirginim. inşallah güzel şeyler duyarım...

opuya girmeden önce çok pozitiftim, şimdi nedense çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin, hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

İnsallah yumoslarin göbisinde can bulur ve sen Bebislerine kavusursun canim, Allahim isteyen herkeze versin. Benimde Transferden sonra 7. Günü
Agrarim var dü den beri ümitsizim Hayirlisi olsun artik yapcak biseyim yok...

canım sonucu alana kadar ümitsizlik yok, sonucu alana kadar hamileyizz, keyfini çıkaralım.

bol bol konusup dua ediyorum.. Artık elimizden geleni yaptık, bundan sonrası Allaha kalmış, hayırlısıysa olur..
yani olumsuz olursa çok üzmicem kendimi..

Bence de çok uzun süre evde yatmak insanın pskolojisini daha kötü yapar bence, bi kaç gün dinlenip normal hayata dönmek en iyisi bence..
Tabiki daha dikkatli olarak :) İnşallah senin için de her şey çok güzel olur

Canim benim 6 tane hicte kötü bi sonuc degil, sen e tatli canini. Hem bi yorum yapazki önemli olan simdiden sonraki asama yani döllenmeleri ve gelismeleri, sana lazim olan max. 3 tane ha 6 olmus ha 30 ne fark eder, 2 tanesi cok iyi gelissin yeter. Seni cok iyi anliyorum korkuyosun Doktor. Negatif bise olsaydi söylerdi hatta söylemek zorunda sende gizleyemez ki, sana öle gelmistir, insallah Allahimin izniyle kavusacaksin Yumoslarina.

Amin canım inşallah.. Aynen dediğin gibi bende Erbil Beyden çok memnunum inşallah pozitif sonuçları alırız arkadaşım

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz

[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 temmuz kanda bakılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]ayın 14de yumurta toplandı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz infert.[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN VARSA CANLAR BOŞLUKLARI DOLDRUN OLMAZSA BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM YARIN GİRERİM BUGÜNLERDE PEK GİREMİYORUMDA BU ARADA TRANSFERİ OLANLAR OKUDUM HAYIRLI OLSUN KIZLAR RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇEVİRMESİN HAYIRLISIYLA MUCİZENİZİ VERSİN İNŞ.RAMAZAN AYININ HÜRMETİNE DUALARINIZ KABUL OLSUN AMİNNN

Kader arkadaşlarım tekrardan merhaba
uzun süredır giremiyorum yengem geldı memleketten istanbulda tup bebeğe başladı dun ılk ıgnesını hatta ben yaptım 3.denemesı ona destek oluyorum geziyoruz kafa dağıtıyoruz cok düşünüyor cunku
bende durumlar degısmedı söktürücüme başladım dun 1 haftaya adet olurum sonrada 20 gun doğum kontrol hapı ve adetle baslıcam allahın ıznıyle bende iğnelere
hamıs haberı var mı okuyamadım hıc sayfaları bekleyenler opu olanlar transfer olacaklar hepınıze Allahtan bu mübarek günde yuzunuuz guldurmesını dılerım

teşekkür ederim, inşallah güzel olur

çok teşekkür ederim canım yaa, anlıyosun işte tedirgin olmamak korkmamak pek insanın elinde olan birşey değil. ben zaten tedavinin başından beri çok yumurta olmadığını bildiğim için herhangi bir üzüntü yaşamadım. ama küçük boyutta olanlar da olduğu için şuan döllenebilecekler mi kaygım var... embriyolog odaya geldiğinde mikroenjeksiyon yapacağız dedi. normalde eşimin spermlerinde problem yok diye biliyoruz ama belki de yumurta sayısı az diye böyle yapmışlardır...

BBZ sen hangi aşamadaydın?? Benim yumurtalar dün toplandı...Bugün şişkinlik var normal mi ???
canım ben 2 gün sona allah izin verirse iğnelerime başlıycammm
hayırlı olsun inş.ayırlısıyla döllenirler canıım yumurta toplarken şişkinlik oluyormuş diye yorumlrı okumuştum bence normaldr

beni de ekler misiniz. yaş 27 sebepsiz interfilite 1.deneme anatolia tüp bebek merkezi. tedavim temmuza ertelendi geçen ay. adetimi bekliyorum
hoşgeldin ekledim canımmm

mrb canım hoşgeldinnnn
inş.sonuncu tüp bebek olur rabbim hayırlısıyla verir sana mucizeni

Şimdi hastaneden geldim. Doktorum kistler nedeniyle yumurta kaliten iyi çıkmayabilir dedi. Öyle olursa ameliyat olacağım yeniden.

Çok moralim bozuldu :'(

Seni okadar iyi anliyorumki ben o 5 gün öldüm öldüm dirildim, ay nolucak ay dölleniceklermi hadi dölleniyolar bide gelisiceklermi kaygisi basliyo... yanlis belki ama yapiyoruz iste. Allahım hepimize güc sabir versin canim su dönemde. Sen Kalbini ferah tut , Bak benimle ayni gün Yumoslari alinan bi arkadas vardi ondanda 6 tane alindi benden ise 11 benim transfer icin 2 tanesi cok iyidi o arkadasinda 5 tanesi cok iyidi, yani sayilara takilma canimhic ummadigin o kücük dedigin Yumoslarin aslanparcasi gibi büyümüs :) ki insallahta öyle olucak. Pardon canim ama bilmedigim icin soruyorum, mikroenjeksiyon la normal transfer arasindaki fark ne?

Şimdi hastaneden geldim. Doktorum kistler nedeniyle yumurta kaliten iyi çıkmayabilir dedi. Öyle olursa ameliyat olacağım yeniden.

Çok moralim bozuldu :'(

Herseyin hayirlisi olsun canim ama sana kesin öle demedi öle degilmi ? O yüzden simdiden moralini bozup kendini üzme, bakarsin inşallah ki öyle olur , yumoşların çok güzel gelişir. Kızlar bende öleyim ama lütfen Umutlarımızı hemen kırmayalım yaa , yokmu bunun ilacı ( ?? Allahım gönlüne göre versin hayatım iyi düşünelim iyi olsun inşallah , bu mubarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün... Nezaman haber alicaksin canim???

kesin değil allahıma şükür

öyle bir psikolojiye giriyoruz ki doktorun ağzından her çıkan söze takılıyoruz sanırım. hep bir şeyler kötü gidecek gibi. Cumartesi ya da Pazartesi yumurtalarımı toplayacaklar. Sonrasında belli olacak. Allah'ım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

canım böyle şeyleri duymak beni mutlu ediyor çok sağol paylaşımın için...

canım standart tüp bebekte yani ıvf dediklerinde, spermleri yumurtalarla aynı ortama koyuyorlar ve onlar kendileri döllüyor. mikroenjeksiyonda ise embriyolog tipi düzgün bir spermi alıp direk yumurtanın içine enjekte ediyor ve bölünmeyi takip ediyorlar. genelde morfoloji bozukluğu sayı ve hareket azlığı olan durumlarda uygulanıyormuş aslında. ama benim eşimde bir sıkıntı yok, belki yumurta az diye böyle yapmışlardır diyordum. Haziran topiğinden bir arkadaş da, artık bu teknik yaygınlaştı, özel bir sebepten değildir dedi. ben de çok bilmiyorum yani

Aynen öle, su doktorlarin agzindan cikan Kelimeler Hayatimizi yönlendiriyo sanki, onlarda ona göre konusmasini bilmiyolar bazen onlar icin rutin olabilir ama bizler icin degil yani biraz nabıza göre konuşmayı beceremiyolar. Benim Dokturum mesela ben 3 tane transfer olsun istedim bana eger cocuklarin Begin hasari olmasi riskini göze aliyosan yapim ana önce kagit imzalaman lazim dedi...düsüncesiz sey bana güzel güzel anlatsana sen sunu. Yani canim senin doktorun nasil bilmiyorum ama com takilmamak lazim, inşallah bol bol kaliteli Yumoşların gelişir de göbişinde sonra can bulurlar hayatim inşallaaah

Hee simdi anladim bizede İVF yapildi ozaman mikroenjekyon dedikleri İCSİ olanı tamam simdi biliyorum :) cok sagol canim benim. Evet bende İCSİ dedigin gibi morfoloji bozuklugu olanlarda yapilio diye biliyorum, herneyse tatlim sen söyle düşün: sonucta yanilabecek bi yöntem varmi seni Bebegine kavusturan ? Var , suan hersey normali? Normal , eee ozaman bize düşen hem senin icin hem kendimiz Dua etmek, yani no stress, no panic insallah yumoslarin herbiri Arslanparcasi gibi gelissin , hangi yöntem olursa olsun göbişine pencelerie simsiki tutunsunlar inşallaaahhhh...AMİN.

emosh faceye gel moralim çokkk bozulduuuuuuuu

transfer yapmayıp öbür ayı beklememi teklif ediyorlar??? Ne yapmalıyım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…