- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.281
bugun 12. gün beta hcg testi 0 cıktı. Yine kocaman hüsran. Ama öğrendiğim şeyler var gürgan kliniğe uğramayacağım.
Canım Rabbim sabır versin, inşallah en kısa zamanda kavuşursun evlatlarına... Ankaradasin sanırım Başkent üni. Hulusi Bey'i öneririm bi görüş istersen...bugun 12. gün beta hcg testi 0 cıktı. Yine kocaman hüsran. Ama öğrendiğim şeyler var gürgan kliniğe uğramayacağım.
evet canım çokkk sağol rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin sen naılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyor
Aksucum valla benim göğüslerim hala sis üzerine yatamiyorum..ama mide bulantisi yok..cok idrara cikiyorum fazla su icmedigim halde...senin bulantin ne zaman basladi
Canım ben daha test yapmadan bir iki gün önce durup dururken değil de bazı şeyleri yerken öğürme hissinin geldiği oluyordu, 6. Haftada yemeklerden sonra da biraz bulantim vardi, hatta 6+4 (doktora gittiğim gün)baya çıkartmıştım. O günden sonra sanki azaldıüstelik benimkiler ikiz daha fazla olması lazım, bazilarinda hiç bulanti olmadığını biliyorum ama bir gün var bir gün hiç yok olur mu ki :26: çarşamba kontrolüm var inşallah kuzucuklarım iyiyse rahatlıycam olabiliyormuş diyicem...
Su an kac haftalik bebislerin..benim 4+5 oldu bugun allahin izniyle :))
Canım Rabbim sabır versin, inşallah en kısa zamanda kavuşursun evlatlarına... Ankaradasin sanırım Başkent üni. Hulusi Bey'i öneririm bi görüş istersen...
Çok sağol canım, aminnn... tabi çok mutluyum ama sürekli bir endişe nedense, son muayeneden beri midem bulantım azaldı sanki, göğüslerim de büyük ama biraz gerginliği gitti sanki... Allah korusun yavrularımızı...
Kızlaar sizde durum nedir?? Midem bulantınız hep aynı seyirde mi? Bide biliyorsunuz ben şu pıhtılaşmayla ilgili trombofili paneline hala takık vaziyetteyim 10 seneye yakın doğum kontrol hapı da kullanınca, test için düzen lab. 850 TL istiyor ama içimin rahat etmesi için sanırım yaptırıcam...
canım benim sakın o parayı vereyim deme doktorun istenilen testlerin yani trombofili panelini faktörleri falan bi reçeteye yazsın haydar paşa ücretsiz yapıyo bende yaptırmıştım yazık değilmi parana yavruların için kullanırsın 2 hafta içindede sonuç çıkıyo.gerçi sen başka şehirdeydin galiba ama hiç araştırrma devlet hastanesi yok mu orda yakınlarında onlar yapıyolar...
Gunaydin Kislar nasilsinus bejim bugun Doktor randevum vardi rahim kalinmus dogum kontrol hapu verdi tekrar Ader oldugumda 1 ve 2 gunu tekrar muayene olacsm eger kalinsa yine tedavi ertelenecek artik sasirdim inanin Kislar uyiyamiyorum artik Dua edin neolur kendinize iyi bakin hepiniz opuyorum hamile olanlara saglilla kucagina alirlar insallah
sizleriii özledimmmm...bende keseyii gördüm bu cumartesiiiiii haftaya bebeşimii görebilirmisim..........5 aftalıkk hamileyim...bilmiyeneler için yazıyorum 19 agostostaaa negatif tüp deneyimim olduu......normall yoldan 19 eylülüde hamile oldugumu ögrendim
Canım kendi doktorum gerek yok diye tutturduğu için yazmayabilir. Yoksa başkentte de bakılıyo sanırım (benim hastane) doktora ben kesin yaptiricam 9 ay bu korkuyla duramam özelde o kadar para vermeyim desem belki kabul eder. Ama gıcık olacağı kesinbide bu lab. 3 günde çıkiyo sonuç hastanede sanırım 15 gün. Allah korusun ya birşey varsa ve 15 günde geç kalmış olursam :26: sen de çıkmış mıydı birşey canım? Benim endişelenme sebebim 10 yılı aşkın zaman doğum kontrol hapı kullanmam.... Yoksa çok şükür daha önce düşüğüm falan yok, aptt,pt, antitrombin 3 testlerim normal çıktı... 180 TL de onlara verdim
Kuzum kıyamam yaCanım geceler boyu uykusuz da kalsan, yerlere de yatsan iş olacağına varıyor, hatta tedavin stresten olumsuz etkilenebilir. Rabbim önce sana ve eşine sağlık versin...Tabi bunları böyle söylemek kolay, zor zamanlar geçirmisin hayalkırıklığı yaşaman çok normal, inan her duamda senin de adını söylüyorum "4343" diyorum. (Hatta ismini istersen söyle yada özelden at tabi sakıncası yoksa) Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Rahim kalınlığı değişken birşey bildiğim kadarıyla eğer sorun devam ederse (inşallah etmez) emha arkadaşimizdi sanirim histereskopi yapilmişti polip varmiş alınmış, belki sonucunu etkileyen bu tarzda birşey varsa bulunmasına sebep olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?