2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Amiinn canim. Biz 2 Seneden beri ve ayni Problemden dolayı bizim Bebişimizde gelmio esimde varikosel vardi ve Aneliyat oldu, sayida cogalma oldu ana Hareketlilikleri normalin az biraz üstünde yani ilk asamada bize normal yollardan olur dediler denedik olmadi, iki kere Asilama yaptirdik olmadi, simdi ilk Tüp bebek denememizi yaptik sonuc bekliyoruz valla canim bence size eger cok kötü degilse hareketlilikleri Asilama önerebilirler , tutanlarida duydum hemde ilk denemede ama bizde tutmadi . tutma sansi zaten %25 , simdi diyorum direk Tüp Bebek deneseymisiz bosuna piskolojimiz bozuldu. Allahım gönlüne göre verir inşallah canım , bir an önce kavusursun bebisine.

işimö hiç zor degil masa başıı adece korktıgum hergün 40 dk yola gidip geliyorum o biraz korkutuyoı

canım ben transferden sonra bile yarım saat anca yattım sonra 1 saat kadar yol gittim. sadece haftasonu evdeydim ve öyle bütün gün yatmadım.(doktorumun önerisiydi) yalnızca temizlik gibi ağır işler yapmadım. sonra da işime gittim ve tuttu. eğer işe gittiğin yol bozuksa rapor al en azından bir hafta. her ihtimale karşı işini sağlama almış olursun. inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın.

Canim benim en iyi Embriolar bile tutunmayip, sansi düşük olanlar Kene gibi yapisiar cok duydum, sen canını sıkma canım benim, inşallah tutunacak Bebişlerin Gömbişine tatlım , kiz unutma Beşikeresi yapçaz ya bizimkeri sonra tey tey tey gelsin Halaylar :)) kiz sen delisin yaa öle bi yaziyosunki Embrio olup icine giresi geliyor insanin ah ah nelere katlaniyoruz sirf bizimle kalsinlar diye , Allahım inşallah tutunucak Yavruların canım ,insan icine girdilermi hemen degisiyosun dedim sana dimi. inan Dualarım seninle insallah Meleklerin sende kalir tatlım, yani inşallah hepimizin kalır simdi önemli olan moralini yüksek tutup keyfini hicbirsey yüzünden kaçırmaman, stress yapmanan keyfine bak , sadece meleklerini düşün ve dinlen canım benim. İnşallah herşey güzel olucak

canımm hadi bakalım inşallah. en büyük evreyi atlattın. inşallah güzel sonuçlarını da okuruz burdan. darısı başımıza:))

Kızlarrrrrrrrr bana bi yol gösterin.....1 tane embriyom oluştu sadece....Doktor dondurup daha sonraki bir tedavi sürecinde oluşacak embriyolar içinden en iyisini transfer edelim gibi bişey söyledi....Ne yapmalıyım????

emosh dün akşam kan testi yaptırdım acilde 192 çıktı değer. yarın da yaptır dedi doktorum. inş böyle güzel gider. şimdi senn güzel haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların

anladım canım benimde eşimin morfoloji sorunu var ilaç falan kullandı dr düzeldi dedi ama ben bu sefer riske atmak istemiorum

cnm morfoloji nin tedavisimi varmış.ne kulladırdıki..bizdede sperm azlıgı ve morfoloji 1 dedi ve tüp bebege yönlendirdi.inş hakkında hayırlısı..

emoşum dünürüm unuturmuyum canım ya hep aklımda..evet onlar ultrasonda gördüm içimekonarken nur gibiydiler...yadabenimler ya ondan herhalde:) kara karga yavrusunu ak kuzum diye severmiş..inş hepimiznki tutar...canımm inşş

saol sedacım saol:)

ilk başta bizde de sperm yetersizliğiydi ameliyat oldu hamile kaldım düştü ikinicide düştükten sonra bidaha test yaptılar bu seferde sayı iyi ama yapısı bozuk dediler valla ilaçların ismini tam hatırlamıyorum birisi hap biriside suda eriyodu vitamindi sanırım şimdi o da düzeldi dedi dr ama bakalım ilaçla düzelmeseydi bizede ya aşılama ya tüp bebek dedi

canım hiç yorma kendini, rahat rahat bekle 12. günü. İnşallah bebişlerin seninle kalırlar.

canım inşallah tutmuştur bebeğin,bu mübarek günlerin hürmetine....
eşimin ileri hızlı spermi %2 çıktı,benim miyomum var 5cm ama benm bir düşüğüm var onu ilk istediğimiz ay olmuştu.düştü (((
şimdi 1 yıl istedik olmadı.meğer hız düşükmüş.bende artık beklemek istemiyorum çevremdeki akrabaların hepsi hamile çok üzülüyorum
(((((((

emosh dün akşam kan testi yaptırdım acilde 192 çıktı değer. yarın da yaptır dedi doktorum. inş böyle güzel gider. şimdi senn güzel haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların

amaaan tey tey tey coook sevindim canim yaaa:)))) Allah tamamini erdirsin insallah , bak ben sana ne dedim icini ferah tut idrar testine inanma dedim. Valla hayirlisi olsun canim yeminle cok sevindim. Insallah canim benim böle gitsin, Amin insallah canim keske verebilsem o güzel haberi

Kızlarrrrrrrrr bana bi yol gösterin.....1 tane embriyom oluştu sadece....Doktor dondurup daha sonraki bir tedavi sürecinde oluşacak embriyolar içinden en iyisini transfer edelim gibi bişey söyledi....Ne yapmalıyım????

Canim benim bu tek Embrion cokmu iyi , iyimi ? eger cok iyise transferini yaptir derim ! Zaten kismetse o simdi de tutar degilse 3 tane koydursanda tutmaz. Bilmioyrum icimden bi his öle sölüyo, sana teminde yazdim bunlari facten .

Amin insallah canim benim sagol. Bizim biraz daha fazla %32 ama yinede tutmadi iste Nasip kismet degilmis canim benim. Ahhh o duyguyu ben inan cokmu cok iyi biliyorum, Kiz kardesim Hamile benle yasit arkadaslarim hepsi 2. ye Hamile, Kuzenlerim benden kücük yeni dogum yaptilar, inan gitmek bile istemiyorum yanlarina, cok berbar bi duygu cok iyi anliyorum seni , bide su Soru yoku "bak senden sonra evlenenler hempsi aldi Bebislerini sen nezaman alicaksin" :´´´((( kimse bilmiyoki icimdeki firtinayi tek Ailelerimiz biliyo bide cok yakin bi arakdasim var o biliyo durumumuzu. Ben bu soruyu " nezaman bebek alicaksin" sorusunu aslami asla kimseye sormam kimin ne derdi var bu konuda hic bilemezsin, kendim cok yasiyorum dengesiz insanlar yüzünden cünkü(( Canim hepimiz hakkinda hayirlisi olsun canim , Yarabbim bebislerimize kavusturur bizi tez zamanda insallah canim. Yas kac sorabilirmiyim ?

emosh cuuum ben 26 yaşındayım,3 yıllık evliyim 1yıldır istiyoruz işte
ayy canım bilmem mi anlattığın duyguları valla bayramda hiçbiyere gidesim yok.ne eşimin tarafı ne kendi tarafım çok alınıyorum bebek sorularına da ((((
Allahım yardım etsin

canım ananas bebişlerin tutunmasını sağlıyomuş bi yerde okudum.aşılamada onu yiyip hamile olduğunu yazmıştı.
sen de dene meyve sonuçta özellikle ortasındaki kısım faydalıymış

Ayy hadi hayirlisi tatli Dünürüm:) hakkimizda , insallah kuzucuklarimiz bizimle kalir yarabbim....

Evet o Bayram korkusu benide sardi Allah hic ayirmasin sizi insallah bide bebis versin insallah canim :) ben 5 yillik evliyim ve 32 yasindayim canim. Amiiin canim cümlemize insallah.

Evet o Bayram korkusu benide sardi Allah hic ayirmasin sizi insallah bide bebis versin insallah canim :) ben 5 yillik evliyim ve 32 yasindayim canim. Amiiin canim cümlemize insallah.

Sizede Allah versin canım bebişi, belki de verdi bu ay büyüyo bebişin:)))
nerde yaptırdın tüp bebeği canım

valla canim o ilaclarin isimini bende bilmek isterim...mümkünse tabii .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…