- Konu Sahibi karauslu34
-
kızlar merhaba...
Allah herkese bebeğini en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin
sizin deneyimlerinizden faydalanmak için bşyler sorucaktım
1 yıldan beri çocuğumuz olmadı(((
eşimde sperm hareketsizliği var
bana hemen tüp bebek yaparlar mı?????bu ay adet olunca doktora gitcez ama dayanamadım sizlere bir danışıym dedim((((
kızlardr dan geldim ancak geçmişleri okuyayım kendime geleyim diye bekledim.nasıl hissedecegimi bilmiyorum..neysee en başından başlıyayım.dr sıkışık gel dedi diye içtimsularıvegittik hastaneye ancak ben daha yoldayken iyie sıkıştım.daha kapıda karşıladılar beni hemen hazırladılar sonra dr geldi dayanamıyorumdedim azıcık yap dedi denedim yapmayı ama bebişlerim için yapamadım..sora dr muanede ultrasonla baktı hazırsın dedi hemen geçtik ameliyathaneye..ama ben çatlamak üzereydim..yapıcam deyip durdum..embriyolog geldi dra bir kagıt verdi üzerinde iki tane vardı..dra kaçtane transfer edeceksin dedim oda iki tane var biri iyi biri okadar gelişmemiş onuda mı istiyosun dedi..bende hangisinin tutacagını bilemezsin bebişleirmi istiyorum dedim..ve ikisinide aldım geldim... kaç hücreli nasıllar bilmiyorum sordum ama bişe demedi dr um.. sadece biri iyi biri onun kadar degil dedi.. transfer iyi geçti dedi..gerisi allaha kaldı dedi.. 12 gün yatacaksın dedi..progestoronun depo iğnesini verdi b12 vitamini kan sulandırıcı verdi..ve evdeyim şimdi test tarihim 27 si ..içim bir tuhaf inş tutunurlar bana bırakmazlar annelerini.iğneden deli gibi korkan ben sessizce vurdurdum o yakan iğneyi.melegim korkmasın annesinde kalsın diye....meleklerim kalın benleee....babanızda bende sizi deli gibi seviyor ve istiyoruz...embriyo iken bile güzelsiniz annem gelin artık tutunun annenize...
kızlardr dan geldim ancak geçmişleri okuyayım kendime geleyim diye bekledim.nasıl hissedecegimi bilmiyorum..neysee en başından başlıyayım.dr sıkışık gel dedi diye içtimsularıvegittik hastaneye ancak ben daha yoldayken iyie sıkıştım.daha kapıda karşıladılar beni hemen hazırladılar sonra dr geldi dayanamıyorumdedim azıcık yap dedi denedim yapmayı ama bebişlerim için yapamadım..sora dr muanede ultrasonla baktı hazırsın dedi hemen geçtik ameliyathaneye..ama ben çatlamak üzereydim..yapıcam deyip durdum..embriyolog geldi dra bir kagıt verdi üzerinde iki tane vardı..dra kaçtane transfer edeceksin dedim oda iki tane var biri iyi biri okadar gelişmemiş onuda mı istiyosun dedi..bende hangisinin tutacagını bilemezsin bebişleirmi istiyorum dedim..ve ikisinide aldım geldim... kaç hücreli nasıllar bilmiyorum sordum ama bişe demedi dr um.. sadece biri iyi biri onun kadar degil dedi.. transfer iyi geçti dedi..gerisi allaha kaldı dedi.. 12 gün yatacaksın dedi..progestoronun depo iğnesini verdi b12 vitamini kan sulandırıcı verdi..ve evdeyim şimdi test tarihim 27 si ..içim bir tuhaf inş tutunurlar bana bırakmazlar annelerini.iğneden deli gibi korkan ben sessizce vurdurdum o yakan iğneyi.melegim korkmasın annesinde kalsın diye....meleklerim kalın benleee....babanızda bende sizi deli gibi seviyor ve istiyoruz...embriyo iken bile güzelsiniz annem gelin artık tutunun annenize...
Canim benim en iyi Embriolar bile tutunmayip, sansi düşük olanlar Kene gibi yapisiar cok duydum, sen canını sıkma canım benim, inşallah tutunacak Bebişlerin Gömbişine tatlım , kiz unutma Beşikeresi yapçaz ya bizimkeri sonra tey tey tey gelsin Halaylar :)) kiz sen delisin yaa öle bi yaziyosunki Embrio olup icine giresi geliyor insaninah ah nelere katlaniyoruz sirf bizimle kalsinlar diye , Allahım inşallah tutunucak Yavruların canım ,insan icine girdilermi hemen degisiyosun dedim sana dimi. inan Dualarım seninle insallah Meleklerin sende kalir tatlım, yani inşallah hepimizin kalır simdi önemli olan moralini yüksek tutup keyfini hicbirsey yüzünden kaçırmaman, stress yapmanan keyfine bak , sadece meleklerini düşün ve dinlen canım benim. İnşallah herşey güzel olucak
Olmuş artık tatlım, moralini bozma unut testi felan Kan testini bekle. Dedigim gibi erken yapmissin canim negatif cikmasi anormal degil üzülme. Ben Transferden sonra 3. Gün ve bel agrım bacaklarım da sizlama var karnimda hafif hafif adet sancisi gibi vurup gidiyo, bilmiyorum cok umutlu degilim gibiilaclarin etkisi de olabilir progestan kullaniyosan o geciktirir en azindan asimalarda öleydi progestani kesince 3-4 gün sonra adet oldum . Sen bunlara takilma canim en garanti Kan Testini bekle, hos beklemekte cok kötü biliyorum ama maalesef elimizden baska bisey gelmiyor canim . Hayirlisi hakkimizda ve inşallah güzel hayirlara vesile olur
anladım canım benimde eşimin morfoloji sorunu var ilaç falan kullandı dr düzeldi dedi ama ben bu sefer riske atmak istemiorum
Selam arkadaşlar. 3 Temmuz da ilk tüp bebek denememi yaptım. Bugün 12. günüm ve sonuç 7. E2 ise 560. İki gün sonra tekrar et dediler. Yükselme şansı olabilir mi???
cnm morfoloji nin tedavisimi varmış.ne kulladırdıki..bizdede sperm azlıgı ve morfoloji 1 dedi ve tüp bebege yönlendirdi.inş hakkında hayırlısı..
emoşum dünürüm unuturmuyum canım ya hep aklımda..evet onlar ultrasonda gördüm içimekonarken nur gibiydiler...yadabenimler ya ondan herhalde:) kara karga yavrusunu ak kuzum diye severmiş..inş hepimiznki tutar...canımm inşş
saol sedacım saol:)
Amiinn canim. Biz 2 Seneden beri ve ayni Problemden dolayı bizim Bebişimizde gelmioesimde varikosel vardi ve Aneliyat oldu, sayida cogalma oldu ana Hareketlilikleri normalin az biraz üstünde yani ilk asamada bize normal yollardan olur dediler denedik olmadi, iki kere Asilama yaptirdik olmadi, simdi ilk Tüp bebek denememizi yaptik sonuc bekliyoruz valla canim bence size eger cok kötü degilse hareketlilikleri Asilama önerebilirler , tutanlarida duydum hemde ilk denemede ama bizde tutmadi . tutma sansi zaten %25 , simdi diyorum direk Tüp Bebek deneseymisiz bosuna piskolojimiz bozuldu. Allahım gönlüne göre verir inşallah canım , bir an önce kavusursun bebisine.
emosh dün akşam kan testi yaptırdım acilde 192 çıktı değer. yarın da yaptır dedi doktorum. inş böyle güzel gider. şimdi senn güzel haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların
Kızlarrrrrrrrr bana bi yol gösterin.....1 tane embriyom oluştu sadece....Doktor dondurup daha sonraki bir tedavi sürecinde oluşacak embriyolar içinden en iyisini transfer edelim gibi bişey söyledi....Ne yapmalıyım????
canım inşallah tutmuştur bebeğin,bu mübarek günlerin hürmetine....
eşimin ileri hızlı spermi %2 çıktı,benim miyomum var 5cm ama benm bir düşüğüm var onu ilk istediğimiz ay olmuştu.düştü(((
şimdi 1 yıl istedik olmadı.meğer hız düşükmüş.bende artık beklemek istemiyorum çevremdeki akrabaların hepsi hamile çok üzülüyorum
(((((((
Amin insallah canim benim sagol. Bizim biraz daha fazla %32 ama yinede tutmadi isteNasip kismet degilmis canim benim. Ahhh o duyguyu ben inan cokmu cok iyi biliyorum, Kiz kardesim Hamile benle yasit arkadaslarim hepsi 2. ye Hamile, Kuzenlerim benden kücük yeni dogum yaptilar, inan gitmek bile istemiyorum yanlarina, cok berbar bi duygu cok iyi anliyorum seni , bide su Soru yoku "bak senden sonra evlenenler hempsi aldi Bebislerini sen nezaman alicaksin" :´´´((( kimse bilmiyoki icimdeki firtinayi tek Ailelerimiz biliyo bide cok yakin bi arakdasim var o biliyo durumumuzu. Ben bu soruyu " nezaman bebek alicaksin" sorusunu aslami asla kimseye sormam kimin ne derdi var bu konuda hic bilemezsin, kendim cok yasiyorum dengesiz insanlar yüzünden cünkü (( Canim hepimiz hakkinda hayirlisi olsun canim , Yarabbim bebislerimize kavusturur bizi tez zamanda insallah canim. Yas kac sorabilirmiyim ?
cnm morfoloji nin tedavisimi varmış.ne kulladırdıki..bizdede sperm azlıgı ve morfoloji 1 dedi ve tüp bebege yönlendirdi.inş hakkında hayırlısı..
emoşum dünürüm unuturmuyum canım ya hep aklımda..evet onlar ultrasonda gördüm içimekonarken nur gibiydiler...yadabenimler ya ondan herhalde:) kara karga yavrusunu ak kuzum diye severmiş..inş hepimiznki tutar...canımm inşş
saol sedacım saol:)
emosh cuuum ben 26 yaşındayım,3 yıllık evliyim 1yıldır istiyoruz işte
ayy canım bilmem mi anlattığın duyguları valla bayramda hiçbiyere gidesim yok.ne eşimin tarafı ne kendi tarafım çok alınıyorum bebek sorularına da((((
Allahım yardım etsin
Evet o Bayram korkusu benide sardiAllah hic ayirmasin sizi insallah bide bebis versin insallah canim :) ben 5 yillik evliyim ve 32 yasindayim canim. Amiiin canim cümlemize insallah.
ilk başta bizde de sperm yetersizliğiydi ameliyat oldu hamile kaldım düştü ikinicide düştükten sonra bidaha test yaptılar bu seferde sayı iyi ama yapısı bozuk dediler valla ilaçların ismini tam hatırlamıyorum birisi hap biriside suda eriyodu vitamindi sanırım şimdi o da düzeldi dedi dr ama bakalım ilaçla düzelmeseydi bizede ya aşılama ya tüp bebek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?