- Konu Sahibi karauslu34
-
canım ben kullandım menegon
inşallah canım çok sancılı bir süreç allah bekleyen herkese nasip etsin o güzel duyguyu içinde de bizlere.ben de çok eyecanlı ve tedirginim.bazen umutlu bazen umutsuz.korkuyorum çok.umarım tutunmuşlardır bu sefer annelerine meleklerim.2 adet blastosist transfer edildi başarı şansı nedir bilemiyorum inşallah tutuar.sana kaç adet transfer edildi cnm dondurulmuş mu seninki
canım oldu hadi bakalım transferin hayırlı olsun bu arda senin yazın yamuk olmuş düzelt kızzz düz olsun görben de kendimi eklemeye çalıştım inşallah olmuştur. transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorym
ne güzl kız inş o parlayan iki nokta şeklindeki yıldızın sana tutunur hayırlısıylacanım ben embriyoları karnıma koyulurken içimde gördüm:) parlak parlak minnacık bir toz parçası gibiydi.. ama dr a sordugumda detaylı şu kadar hücreli falan demedi..
canım ben kullandım ama son iki gün gonal f ve cetrotide ye ek olarak verdi kalçadan iki tane vurundum canım
canım ya doktorum kıbrısta hemşireyle telde konuşuyoruz soracaklarmı hep unutuyorum bana 75lik al dedi toplam 3 75lik dedi anlamadı toplam bu iğneler üç kez mi vurulacak alamadımkiiicanım ben kullandım menegon
inşallah yükselir canım,kavuşursun bebeğine
aşılama fln yaptırdın mı nasıl karar verdiniz tüp bebeğe canım
İki dış gebelik bir düşük oldu. 2 aşılama denedik ve en sonunda artık tüp dedik ;(
canm kistin kaç cmlik ti kist küçülsün diye tüp bebek öncesi doktorlar ilaç veriyor ne bileyim yapmadımı öyle birşey
evet ilaç kullandım ben bir ay zaten ondan çnce de tedavi görüyordum kistlerim için
bir kez ameliyat oldum zaten, inşallah yumurtalarım sağlam çıkar da 2. kez ameliya olmam
tesekkür ediyorum zeynepaksu arkadasım,transferimin 6.günü bitti.24 temmuza test günü verdiler iki embriyo transfer edildi.fakat ben dayanamıyorum cuma günü test yaptıracağım dua edin lütfen sevgilerimle...
canım oldu hadi bakalım transferin hayırlı olsun bu arda senin yazın yamuk olmuş düzelt kızzz düz olsun gör
üntü şekli aynı olsunnnn
ne güzl kız inş o parlayan iki nokta şeklindeki yıldızın sana tutunur hayırlısıyla
hücrelerden ben hiç anlamıyorummm menogon 150 2 toz 1su 5arada yazıyor nasıl olacak
canım ya doktorum kıbrısta hemşireyle telde konuşuyoruz soracaklarmı hep unutuyorum bana 75lik al dedi toplam 3 75lik dedi anlamadı toplam bu iğneler üç kez mi vurulacak alamadımkiii
dünürüm de benim gibi yumoşlarının halini bilmiyor.bende bilmiyorum kaç hücreli vs..tek bildiğim üçüncü gün transferi..inş tutunsunlar annelerine sıpalarımız..Aynen öle canim, duygularim tamamen seninkiler gibi alt üst oldum iyice, korku desen zaten ciktigi yok. İnşallahh canim sımsıkı tutunurlar , hayırlı haberler alır ve bizlerle paylaşırsın. Blastosist ne oluyo canim? Yani normal transfermi dondurmadan ? benim ilk denemem bana söylenen Tüp Bebegin tutma ortalamasi %40 lardaymis, benimde iki Tane yumosum transfer oldu yok dondurulmus degildiler canim. Cok karisigim ne düsüncegimi bilmiyorum. Allah hepimize yardimci olsun insallah, bebislerimize kavustursun bizi tez zamanda canim.
canlar günaydın,
transfer sonrası 6. günüm bugün .. hiç bir belirtim de yok..
biliyorum belirti için erken ama insanın içine de bi kurt düşmüyo değil.. Kuzucuklarım benimledir inşallah yaa
Aynen öle canim, duygularim tamamen seninkiler gibi alt üst oldum iyice, korku desen zaten ciktigi yok. İnşallahh canim sımsıkı tutunurlar , hayırlı haberler alır ve bizlerle paylaşırsın. Blastosist ne oluyo canim? Yani normal transfermi dondurmadan ? benim ilk denemem bana söylenen Tüp Bebegin tutma ortalamasi %40 lardaymis, benimde iki Tane yumosum transfer oldu yok dondurulmus degildiler canim. Cok karisigim ne düsüncegimi bilmiyorum. Allah hepimize yardimci olsun insallah, bebislerimize kavustursun bizi tez zamanda canim.
canım biraz sabret az kalmış zaten :)
hadi yaa, ayy hemen alirim yerim kilo kilo yaa keske faydasi olsa, sagol canim benim ya
yaşadigimiz seyler benziyoo...benimde 1 dış gebelikk digerinin kalp atımıı yokk.....2 aşılama denedimm..ilk tup deneyimim olcakk..kaçç yıllık evlisinn
kızlar dün opu olmuştu, 6 yumurta toplanmıştı. ben korkudan arayamadım hastaneyi ve eşim aradı... 6 yumurtadan 5 tanesine mikroenjeksiyon yapılmış ve hepsi döllenmişRabbime bin şükür... şimdi bölünmelerini bekliyorlarmış...akşama bölünmeye başlarlar demiş embriyolog...bölünme rejimlerine göre yarın transfer gününü konuşuruz demiş... inşallah sağlıkla bölünürler yavrularım
hayırlı olsun canım inş. güzel sonuçlar alırsınnn
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 temmuz kanda bakılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN VARSA CANLAR BOŞLUKLARI DOLDRUN OLMAZSA BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM YARIN GİRERİM BUGÜNLERDE PEK GİREMİYORUMDA BU ARADA TRANSFERİ OLANLAR OKUDUM HAYIRLI OLSUN KIZLAR RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇEVİRMESİN HAYIRLISIYLA MUCİZENİZİ VERSİN İNŞ.RAMAZAN AYININ HÜRMETİNE DUALARINIZ KABUL OLSUN AMİNNN[ /QUOTE]
Benide ekleyin lutfen
yas29
Sebepsiz infertilite
Medicana camlica
Yarin yumurtalarm toplanacak insaallah
5 yıllık evliyim ilk seneme 2 dış gebelik 2. seneme düşük 4. seneme 2 aşılama ve şimdide tüphakkımızda hayırlısı sizin kaç yıllık evliliğiniz problem neymiş?
tesekkür ediyorum zeynepaksu arkadasım,transferimin 6.günü bitti.24 temmuza test günü verdiler iki embriyo transfer edildi.fakat ben dayanamıyorum cuma günü test yaptıracağım dua edin lütfen sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?