2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Aynen öle canim, duygularim tamamen seninkiler gibi alt üst oldum iyice, korku desen zaten ciktigi yok. İnşallahh canim sımsıkı tutunurlar , hayırlı haberler alır ve bizlerle paylaşırsın. Blastosist ne oluyo canim? Yani normal transfermi dondurmadan ? benim ilk denemem bana söylenen Tüp Bebegin tutma ortalamasi %40 lardaymis, benimde iki Tane yumosum transfer oldu yok dondurulmus degildiler canim. Cok karisigim ne düsüncegimi bilmiyorum. Allah hepimize yardimci olsun insallah, bebislerimize kavustursun bizi tez zamanda canim.

ben de kendimi eklemeye çalıştım inşallah olmuştur. transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorym
canım oldu hadi bakalım transferin hayırlı olsun bu arda senin yazın yamuk olmuş düzelt kızzz düz olsun gör
üntü şekli aynı olsunnnn

ne güzl kız inş o parlayan iki nokta şeklindeki yıldızın sana tutunur hayırlısıyla
hücrelerden ben hiç anlamıyorummm menogon 150 2 toz 1su 5arada yazıyor nasıl olacak

canım ben kullandım menegon
canım ya doktorum kıbrısta hemşireyle telde konuşuyoruz soracaklarmı hep unutuyorum bana 75lik al dedi toplam 3 75lik dedi anlamadı toplam bu iğneler üç kez mi vurulacak alamadımkiii

İki dış gebelik bir düşük oldu. 2 aşılama denedik ve en sonunda artık tüp dedik ;(

yaşadigimiz seyler benziyoo...benimde 1 dış gebelikk digerinin kalp atımıı yokk.....2 aşılama denedimm..ilk tup deneyimim olcakk..kaçç yıllık evlisinn

canlar günaydın,
transfer sonrası 6. günüm bugün .. hiç bir belirtim de yok..
biliyorum belirti için erken ama insanın içine de bi kurt düşmüyo değil.. Kuzucuklarım benimledir inşallah yaa

Canım menegonun içinde 75 lik tozlar var....ben 4 toz 2 su şeklinde uygulamıştım...

dünürüm de benim gibi yumoşlarının halini bilmiyor.bende bilmiyorum kaç hücreli vs..tek bildiğim üçüncü gün transferi..inş tutunsunlar annelerine sıpalarımız..

canlar günaydın,
transfer sonrası 6. günüm bugün .. hiç bir belirtim de yok..
biliyorum belirti için erken ama insanın içine de bi kurt düşmüyo değil.. Kuzucuklarım benimledir inşallah yaa

ahhh canım arkadaşım ben daha dün aldım geldim bugün 1. günüm..kasıklarımda ki sancıyı gazı bile bebişlerime yoruyorum..bişeyler bekliyorum..mevlam sabır versin bizlere inş.. hadi canım sen yarılamışsın yolu az kalmış inş

ben bu sefer daha rahatım canım.kötü şeyler gelince aklıma hemen düşüncelerimi değiştiriyorum evde yürüyüş yapıyorum bugün gezmeye gideceğim inş.tuz baharat ekşi asitli bir şeyler tüketmiyorum ve bol bol protein alıyorum.Blastosist 5.gün embriyosu demek,benimki dondurulmuşlarla oldu.Allah ol derse olur inşallah nasibleri vardır bu dünyada ve bizim olur meleklerimiz.her ezanda aklıma geldikçe dua ediyorum.Güzel dileklerin için de çok sağol canım.inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur ve asla bırakmaz

canım biraz sabret az kalmış zaten :)

evet haklısın cnm.ama cuma 10 gün olacak zaten.15.gün yap dedi benim doktor çok var daha anlayacağın:)sen nasılsın

hadi yaa, ayy hemen alirim yerim kilo kilo yaa keske faydasi olsa, sagol canim benim ya

canım dün iftar hazırlığı için çıkmam gerekti
hergün 1er ananası dilimleyip yiycekmişsin,tahlil gününe kadr ye bence :))))Hayırlı haberlerini bekliyooooooruzzzzzz :)
ben artvindeyim canım ama tüp bebeği samsunda yaptırmayı düşünüyorum

yaşadigimiz seyler benziyoo...benimde 1 dış gebelikk digerinin kalp atımıı yokk.....2 aşılama denedimm..ilk tup deneyimim olcakk..kaçç yıllık evlisinn

5 yıllık evliyim ilk seneme 2 dış gebelik 2. seneme düşük 4. seneme 2 aşılama ve şimdide tüp hakkımızda hayırlısı sizin kaç yıllık evliliğiniz problem neymiş?

kızlar dün opu olmuştu, 6 yumurta toplanmıştı. ben korkudan arayamadım hastaneyi ve eşim aradı... 6 yumurtadan 5 tanesine mikroenjeksiyon yapılmış ve hepsi döllenmiş Rabbime bin şükür... şimdi bölünmelerini bekliyorlarmış...akşama bölünmeye başlarlar demiş embriyolog...bölünme rejimlerine göre yarın transfer gününü konuşuruz demiş... inşallah sağlıkla bölünürler yavrularım

ohhhhhh ohhhh ohhhh ohhh çok şükür bölününde gelin hadi annenize minik melekler...

hayırlı olsun canım inş. güzel sonuçlar alırsınnn

5 yıllık evliyim ilk seneme 2 dış gebelik 2. seneme düşük 4. seneme 2 aşılama ve şimdide tüp hakkımızda hayırlısı sizin kaç yıllık evliliğiniz problem neymiş?

4 yıllık evliyim 1.senemde asılama tutmadi 3 ay sonra kendiliginden olusan gebelik....1.5 sene sonra artık tüpe karar vermısken tatilde gecen senee agostosta bir gebelik ama dıs gebelik....yaniiiii ben 1.5 seneyle hamile kaldım...en son düsügümee 10 ay oluyoo...ekimde düsürdüm

tesekkür ediyorum zeynepaksu arkadasım,transferimin 6.günü bitti.24 temmuza test günü verdiler iki embriyo transfer edildi.fakat ben dayanamıyorum cuma günü test yaptıracağım dua edin lütfen sevgilerimle...

bebiş isteyen tüm arkadaşlar için dualarım. ama bence cuma günü çok erken, biraz daha sabret en azından 22-23 temmuza kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…