2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım ananas bebişlerin tutunmasını sağlıyomuş bi yerde okudum.aşılamada onu yiyip hamile olduğunu yazmıştı.
sen de dene meyve sonuçta özellikle ortasındaki kısım faydalıymış

hadi yaa, ayy hemen alirim yerim kilo kilo yaa keske faydasi olsa, sagol canim benim ya

Sizede Allah versin canım bebişi, belki de verdi bu ay büyüyo bebişin:)))
nerde yaptırdın tüp bebeği canım

Ayyy insallah canim yaaaa, keske öle bisey olsa yarabbim. Ben Almanyadayim canim burda yaptirdim. Herkez yani cogu cok memnun gittigim Merkezden iyi seyler duydum hep, zaten yakinlarda baska secenegimde yok. Sen Istanbuldamisin canim ?

çok tşk canm. Ozaman sen moral olmuştun bana idrar testine güvenme diye, hep dualarımdasın. inş vereceksin o güzel haberi

emosh dün akşam kan testi yaptırdım acilde 192 çıktı değer. yarın da yaptır dedi doktorum. inş böyle güzel gider. şimdi senn güzel haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların

canımmm hayırlı olsun ne güzel bır haber bu rabbım kucağına almayıda nasıp etsın darısı başımıza

Canım hayırlı olsun inş seni bırakmayacak kuzucukların.Bol bol dinlen stres yapma kitap televizyon bak keyfine

Kızlar ben de bugün iğnelerime başladım gonal-f verdi doktorum cumaya kadar kullan gel dediler başladık yani tedaviye tamamen hayırlısı olsun iinşallah..

Şimdi hastaneden geldim. Doktorum kistler nedeniyle yumurta kaliten iyi çıkmayabilir dedi. Öyle olursa ameliyat olacağım yeniden.

Çok moralim bozuldu :'(
canm kistin kaç cmlik ti kist küçülsün diye tüp bebek öncesi doktorlar ilaç veriyor ne bileyim yapmadımı öyle birşey

hayırlı olsun canım inş.bebişlerin sana tutunurlarrr
dediğin gibi hiç belli olmaz hangiin tutacağı inş.ikiside bırakmaz seni
embriyoları gördünmü nasıl birşeydi

Kızlarrrrrrrrr bana bi yol gösterin.....1 tane embriyom oluştu sadece....Doktor dondurup daha sonraki bir tedavi sürecinde oluşacak embriyolar içinden en iyisini transfer edelim gibi bişey söyledi....Ne yapmalıyım????
bence dediğini yap doktorun bildiği birşey varki yaıyor inş.hakkında hayırlısı neyse o olur
Kızlar ben de bugün iğnelerime başladım gonal-f verdi doktorum cumaya kadar kullan gel dediler başladık yani tedaviye tamamen hayırlısı olsun iinşallah..
hayırlı olsun iğnelerin tedavin ne heyecanlı bende perşembe günü başlıycam

ben de kendimi eklemeye çalıştım inşallah olmuştur. transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorym

merhaba arkadaşlarrrrr

ben 2012 temmuz topiğindenim. geçen sene bu günlerde sizin gibi ilaçlarıma başlamıştım şimdi çok şükür meleğim kucağımda.bizleri yaşayanlar anlar.tedavide olan tüm arkadaşlarım için herzaman dua ediyorum sizlere.benim ytedaviden kalan bikaç ilaıcım var.menogon özellikle baya pahalı bi ilaçtı.ihtiyacı olan arkadaşlra yardımcı olmak isterim.özelden msj atabilirsiniz.dualarım hepinizle..sabırlı inançlı ve pozitif olmak en güzel hazırlık bence.hepinizi meleğimle öpüyoruzzz

ben de kendimi eklemeye çalıştım inşallah olmuştur. transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorym

tesekkür ediyorum zeynepaksu arkadasım,transferimin 6.günü bitti.24 temmuza test günü verdiler iki embriyo transfer edildi.fakat ben dayanamıyorum cuma günü test yaptıracağım dua edin lütfen sevgilerimle...

Senin gibi bi iyilik melegine haktir yavrusunu kucaginda tutmak, Allahim saglikli uzun ömürler versin yavruna insallah. Allah razi olsun canim Dualarini eksik etme...inallah bizde aliriz birgün meleklerimizi kucagimiza

Son düzenleme:
tesekkür ediyorum zeynepaksu arkadasım,transferimin 6.günü bitti.24 temmuza test günü verdiler iki embriyo transfer edildi.fakat ben dayanamıyorum cuma günü test yaptıracağım dua edin lütfen sevgilerimle...

Allah insallah o cok güzel haberi almayi nasip etsin sana canim. Bende senden birgün önce ögrenicem kismetse cok tedirginim, heyecanliyim

Allah insallah o cok güzel haberi almayi nasip etsin sana canim. Bende senden birgün önce ögrenicem kismetse cok tedirginim, heyecanliyim

inşallah canım çok sancılı bir süreç allah bekleyen herkese nasip etsin o güzel duyguyu içinde de bizlere.ben de çok eyecanlı ve tedirginim.bazen umutlu bazen umutsuz.korkuyorum çok.umarım tutunmuşlardır bu sefer annelerine meleklerim.2 adet blastosist transfer edildi başarı şansı nedir bilemiyorum inşallah tutuar.sana kaç adet transfer edildi cnm dondurulmuş mu seninki

Merhaba rabbim.uzun omur versin cocugunuza bn ilaclarinazi talibm :)

emosh dün akşam kan testi yaptırdım acilde 192 çıktı değer. yarın da yaptır dedi doktorum. inş böyle güzel gider. şimdi senn güzel haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların
hayırlı olsun canım .bende dünürümün sonucunu bekliyorum inş bebeklerimin eşleri onunla ve bize güzel haberler verecek..

canım hiç yorma kendini, rahat rahat bekle 12. günü. İnşallah bebişlerin seninle kalırlar.
inş happytobe iş daha bir gün bile olmadı bugün yapıldı..ve daha şimdiden yürümeyede korkuyom oturmayada..ilaçlarımıda içiyorum iğelerden bile korkmadım vurundum..amailaçlarda biri mide bulantısı yapıo çözemedim. bebişlerim benimle kalsınlar inş.hepimizde bangır bangır bagıralım ay bubebişler çok tatlılar çok şükür rabbime hamd olsun verdiğne diye..

Canım hayırlı olsun inş seni bırakmayacak kuzucukların.Bol bol dinlen stres yapma kitap televizyon bak keyfine
saol canım inş bu sınavıda atlatırız bebişlerimizin varlıgını önce göbüşte sonrada kucagımızda hissederiz sagglıcakla inş

canım ben embriyoları karnıma koyulurken içimde gördüm:) parlak parlak minnacık bir toz parçası gibiydi.. ama dr a sordugumda detaylı şu kadar hücreli falan demedi..

kızlar ya menogon kullanan yokmu

canım ben kullandım ama son iki gün gonal f ve cetrotide ye ek olarak verdi kalçadan iki tane vurundum canım

dualarımız seninle ve bekleyen tüm anniş adaylarıyla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…