- Konu Sahibi karauslu34
-
canım ananas bebişlerin tutunmasını sağlıyomuş bi yerde okudum.aşılamada onu yiyip hamile olduğunu yazmıştı.
sen de dene meyve sonuçta özellikle ortasındaki kısım faydalıymış
Sizede Allah versin canım bebişi, belki de verdi bu ay büyüyo bebişin:)))
nerde yaptırdın tüp bebeği canım
amaaan tey tey tey coook sevindim canim yaaa:)))) Allah tamamini erdirsin insallah , bak ben sana ne dedim icini ferah tut idrar testine inanma dedim. Valla hayirlisi olsun canim yeminle cok sevindim. Insallah canim benim böle gitsin, Amin insallah canim keske verebilsem o güzel haberi
çok tşk canm. Ozaman sen moral olmuştun bana idrar testine güvenme diye, hep dualarımdasın. inş vereceksin o güzel haberi
emosh dün akşam kan testi yaptırdım acilde 192 çıktı değer. yarın da yaptır dedi doktorum. inş böyle güzel gider. şimdi senn güzel haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların
kızlardr dan geldim ancak geçmişleri okuyayım kendime geleyim diye bekledim.nasıl hissedecegimi bilmiyorum..neysee en başından başlıyayım.dr sıkışık gel dedi diye içtimsularıvegittik hastaneye ancak ben daha yoldayken iyie sıkıştım.daha kapıda karşıladılar beni hemen hazırladılar sonra dr geldi dayanamıyorumdedim azıcık yap dedi denedim yapmayı ama bebişlerim için yapamadım..sora dr muanede ultrasonla baktı hazırsın dedi hemen geçtik ameliyathaneye..ama ben çatlamak üzereydim..yapıcam deyip durdum..embriyolog geldi dra bir kagıt verdi üzerinde iki tane vardı..dra kaçtane transfer edeceksin dedim oda iki tane var biri iyi biri okadar gelişmemiş onuda mı istiyosun dedi..bende hangisinin tutacagını bilemezsin bebişleirmi istiyorum dedim..ve ikisinide aldım geldim... kaç hücreli nasıllar bilmiyorum sordum ama bişe demedi dr um.. sadece biri iyi biri onun kadar degil dedi.. transfer iyi geçti dedi..gerisi allaha kaldı dedi.. 12 gün yatacaksın dedi..progestoronun depo iğnesini verdi b12 vitamini kan sulandırıcı verdi..ve evdeyim şimdi test tarihim 27 si ..içim bir tuhaf inş tutunurlar bana bırakmazlar annelerini.iğneden deli gibi korkan ben sessizce vurdurdum o yakan iğneyi.melegim korkmasın annesinde kalsın diye....meleklerim kalın benleee....babanızda bende sizi deli gibi seviyor ve istiyoruz...embriyo iken bile güzelsiniz annem gelin artık tutunun annenize...
Kızlar ben de bugün iğnelerime başladım gonal-f verdi doktorum cumaya kadar kullan gel dediler başladık yani tedaviye tamamen hayırlısı olsun iinşallah..
Allah yardimciniz olsun canim, bol bol yumoslarin gelissin insallah .
canm kistin kaç cmlik ti kist küçülsün diye tüp bebek öncesi doktorlar ilaç veriyor ne bileyim yapmadımı öyle birşeyŞimdi hastaneden geldim. Doktorum kistler nedeniyle yumurta kaliten iyi çıkmayabilir dedi. Öyle olursa ameliyat olacağım yeniden.
Çok moralim bozuldu :'(
hayırlı olsun canım inş.bebişlerin sana tutunurlarrrkızlardr dan geldim ancak geçmişleri okuyayım kendime geleyim diye bekledim.nasıl hissedecegimi bilmiyorum..neysee en başından başlıyayım.dr sıkışık gel dedi diye içtimsularıvegittik hastaneye ancak ben daha yoldayken iyie sıkıştım.daha kapıda karşıladılar beni hemen hazırladılar sonra dr geldi dayanamıyorumdedim azıcık yap dedi denedim yapmayı ama bebişlerim için yapamadım..sora dr muanede ultrasonla baktı hazırsın dedi hemen geçtik ameliyathaneye..ama ben çatlamak üzereydim..yapıcam deyip durdum..embriyolog geldi dra bir kagıt verdi üzerinde iki tane vardı..dra kaçtane transfer edeceksin dedim oda iki tane var biri iyi biri okadar gelişmemiş onuda mı istiyosun dedi..bende hangisinin tutacagını bilemezsin bebişleirmi istiyorum dedim..ve ikisinide aldım geldim... kaç hücreli nasıllar bilmiyorum sordum ama bişe demedi dr um.. sadece biri iyi biri onun kadar degil dedi.. transfer iyi geçti dedi..gerisi allaha kaldı dedi.. 12 gün yatacaksın dedi..progestoronun depo iğnesini verdi b12 vitamini kan sulandırıcı verdi..ve evdeyim şimdi test tarihim 27 si ..içim bir tuhaf inş tutunurlar bana bırakmazlar annelerini.iğneden deli gibi korkan ben sessizce vurdurdum o yakan iğneyi.melegim korkmasın annesinde kalsın diye....meleklerim kalın benleee....babanızda bende sizi deli gibi seviyor ve istiyoruz...embriyo iken bile güzelsiniz annem gelin artık tutunun annenize...
bence dediğini yap doktorun bildiği birşey varki yaıyor inş.hakkında hayırlısı neyse o olurKızlarrrrrrrrr bana bi yol gösterin.....1 tane embriyom oluştu sadece....Doktor dondurup daha sonraki bir tedavi sürecinde oluşacak embriyolar içinden en iyisini transfer edelim gibi bişey söyledi....Ne yapmalıyım????
hayırlı olsun iğnelerin tedavin ne heyecanlı bende perşembe günü başlıycamKızlar ben de bugün iğnelerime başladım gonal-f verdi doktorum cumaya kadar kullan gel dediler başladık yani tedaviye tamamen hayırlısı olsun iinşallah..
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 temmuz kanda bakılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]ayın 14de yumurta toplandı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz infert.[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEPAKSU79[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz infert.[/TD]
[TD]birinci negatif, ikinci deneme[/TD]
[TD]eurofertil[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer gününü bekliyor(29 temmuz)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN VARSA CANLAR BOŞLUKLARI DOLDRUN OLMAZSA BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM YARIN GİRERİM BUGÜNLERDE PEK GİREMİYORUMDA BU ARADA TRANSFERİ OLANLAR OKUDUM HAYIRLI OLSUN KIZLAR RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇEVİRMESİN HAYIRLISIYLA MUCİZENİZİ VERSİN İNŞ.RAMAZAN AYININ HÜRMETİNE DUALARINIZ KABUL OLSUN AMİNNN
ben de kendimi eklemeye çalıştım inşallah olmuştur. transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorym
merhaba arkadaşlarrrrr
ben 2012 temmuz topiğindenim. geçen sene bu günlerde sizin gibi ilaçlarıma başlamıştım şimdi çok şükür meleğim kucağımda.bizleri yaşayanlar anlar.tedavide olan tüm arkadaşlarım için herzaman dua ediyorum sizlere.benim ytedaviden kalan bikaç ilaıcım var.menogon özellikle baya pahalı bi ilaçtı.ihtiyacı olan arkadaşlra yardımcı olmak isterim.özelden msj atabilirsiniz.dualarım hepinizle..sabırlı inançlı ve pozitif olmak en güzel hazırlık bence.hepinizi meleğimle öpüyoruzzz
tesekkür ediyorum zeynepaksu arkadasım,transferimin 6.günü bitti.24 temmuza test günü verdiler iki embriyo transfer edildi.fakat ben dayanamıyorum cuma günü test yaptıracağım dua edin lütfen sevgilerimle...
Allah insallah o cok güzel haberi almayi nasip etsin sana canim. Bende senden birgün önce ögrenicem kismetsecok tedirginim, heyecanliyim
merhaba arkadaşlarrrrr
ben 2012 temmuz topiğindenim. geçen sene bu günlerde sizin gibi ilaçlarıma başlamıştım şimdi çok şükür meleğim kucağımda.bizleri yaşayanlar anlar.tedavide olan tüm arkadaşlarım için herzaman dua ediyorum sizlere.benim ytedaviden kalan bikaç ilaıcım var.menogon özellikle baya pahalı bi ilaçtı.ihtiyacı olan arkadaşlra yardımcı olmak isterim.özelden msj atabilirsiniz.dualarım hepinizle..sabırlı inançlı ve pozitif olmak en güzel hazırlık bence.hepinizi meleğimle öpüyoruzzz
hayırlı olsun canım .bende dünürümün sonucunu bekliyorum inş bebeklerimin eşleri onunla ve bize güzel haberler verecek..emosh dün akşam kan testi yaptırdım acilde 192 çıktı değer. yarın da yaptır dedi doktorum. inş böyle güzel gider. şimdi senn güzel haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların
inş happytobe iş daha bir gün bile olmadı bugün yapıldı..ve daha şimdiden yürümeyede korkuyom oturmayada..ilaçlarımıda içiyorum iğelerden bile korkmadım vurundum..amailaçlarda biri mide bulantısı yapıo çözemedim. bebişlerim benimle kalsınlar inş.hepimizde bangır bangır bagıralım ay bubebişler çok tatlılar çok şükür rabbime hamd olsun verdiğne diye..canım hiç yorma kendini, rahat rahat bekle 12. günü. İnşallah bebişlerin seninle kalırlar.
saol canım inş bu sınavıda atlatırız bebişlerimizin varlıgını önce göbüşte sonrada kucagımızda hissederiz sagglıcakla inşCanım hayırlı olsun inş seni bırakmayacak kuzucukların.Bol bol dinlen stres yapma kitap televizyon bak keyfine
canım ben embriyoları karnıma koyulurken içimde gördüm:) parlak parlak minnacık bir toz parçası gibiydi.. ama dr a sordugumda detaylı şu kadar hücreli falan demedi..canm kistin kaç cmlik ti kist küçülsün diye tüp bebek öncesi doktorlar ilaç veriyor ne bileyim yapmadımı öyle birşey
hayırlı olsun canım inş.bebişlerin sana tutunurlarrr
dediğin gibi hiç belli olmaz hangiin tutacağı inş.ikiside bırakmaz seni
embriyoları gördünmü nasıl birşeydi
bence dediğini yap doktorun bildiği birşey varki yaıyor inş.hakkında hayırlısı neyse o olur
hayırlı olsun iğnelerin tedavin ne heyecanlı bende perşembe günü başlıycam
kızlar ya menogon kullanan yokmu
tesekkür ediyorum zeynepaksu arkadasım,transferimin 6.günü bitti.24 temmuza test günü verdiler iki embriyo transfer edildi.fakat ben dayanamıyorum cuma günü test yaptıracağım dua edin lütfen sevgilerimle...
kızlar ya menogon kullanan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?