2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar şimdi size bişeler sormak istiyorum... hani transferim dün oldu ya dünü de sayacakmıyım bugün birinci günmü...
veee hani şimdi bizim tüp bebek yaptırdgımızı kimse bilmiyor ya herkes arayıp iftara falan çagırıyor.hadi dünü atlattık evlilik yıldönümüz diyede dierlerini ne yapacaz.gelmezse herkesi toplayıp geliriz diyolar bizden uzaklaştın diolar... arabayla 5 daklık yol ama korkuyorum...sizce ne yapmalıyım..

bugünü sayacaksın canımmm
cuma gününe kadar dinlen yani 3 gün sonra iftara git bence sonra millet çakmasın hani hamile kalacaksın ya bi ihtimal anlayabiliirler heleki iki yıldızın tutunursa sana o zaman tam anlaşılır
2 gün üst üstee eşimin arkadaşlarına davetliyiz de cuma gününden sonra boşuz de

canım çok saol fikirlerin için..ama arayan teyzem ve ablam..kıyamet kopuyo gel diye.. ben opudan beri yatıyorum çünkü..şimdi gitsem yesek ve işimiz var deyip kalksak mı dioz.mevlam yıldızlarımı korusun inş.hepimizinkini tatlımm...korkuyorumm..sonrada kendiliğinden olsa bilmeden neler yapacaktım diorum...sonraa ama bunlar çok nazlı diorum...rabbim sen koru onları...

kızlar malesef bölünme olmadı 3-4 gündür ruh gibiydim nete girmeye cesaret edip yazamadım size kötü oldum ama ben güçlü bir kadınım bizler güçlü kadınlarız öyle değil mi artık dimdik ayakta durmaya karar verdim zaten öyle olması gerekirdi ve olması gerekeni yapıyorum rabbim inşallah ol diyecek ve bende kuzucuğuma kavuşacağım

opu ve transfer olan arkadaşlar süreç ve beklemek zor ama sizden ricam pozitif olun korkmayın negatiflikten bile korkmayın ve test gününe kadar sizler birer hamilesiniz ve bunun tadını çıkarın (tabi aşırıya kaçmadan) kalbim sizlerle destek olmaya devam edeceğim sizler nasıl destek olduysanız bu akşam dualarım sizlerle

canlar günaydın,
transfer sonrası 6. günüm bugün .. hiç bir belirtim de yok..
biliyorum belirti için erken ama insanın içine de bi kurt düşmüyo değil.. Kuzucuklarım benimledir inşallah yaa

mrb canim benimde 8. günüm, Kasiklarimda ara ara batma ve adet sanicisi gibi agrilarim oluyo, bugün Gündüz vardi suan biseyim yok, iyimi kötümü bilmiyorum...hic bir belirtiye dikkat etmemek gerekir,yani bu belirtiler kimsinde var kimisinde yok. yani ayyy bende bu belirti varmi yada bende niye olmadi diye kendimizi kasmamaiz lazim. Rabbim hepimizi insallah Kuzucuklarimiza kavustursun.

Valla canim benim ilk deneme oldugu icin sanirim evham yapiyorum, dünden beri yerdemi göktemiyim bilmiyorum gün yaklastikca....hee ölemi evet ozaman benim kuzular Blastosist :) evet aynen öle hersey yüce rabbimin elinde , insallah bagislar kuzucuklarimizi bizlere , canim benim bende Dua ediyorum hepimiz icin....Amiiiinnn insallah canim yaaa hepimizinkiler pencelerini takip birakmasinlar göbislerimizi cok sagol , benimde Persembe 10. Gün oluyo iste kismetse bakalim ne olucak sonuc

önemli degil hayatim:) e yani abartmamak gerekir hakklisin 1 Tane yeter sanirim:) ever yapiyorum canim aldirdim esime:) Amiiiiiinnnnn insallaaaahhhh canim yaaaa, cok korkuyorum valla Perseme alicam kismetse haberi ( Hayirlisi nerdeyse orda olsun en önemlisi Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin Bebislerimizi, Dualarimdasiniz hepiniz canim , Allahim hepimize verir insallah Bebislerimizi.

Hayirli olsun canim cok sevindim valla , insallah yumos yumos gelisirler de yerslesiler göbisine Yavrucuklarin, sonrada kucagina almayi nasip eder rabbim insallah ... hayirli güzel haberlerini bekliyoruz insallah

Canim grip, ishal falan oldum desen? yada gidiceksiniz yemek yiyip kalkicaksiniz , okadar oturmadan bisey olmaz sanirim ya, hicbisey yapmasin sadece yemigini yiyip iyi degilim degip gelirsin evine uzanip dinlenirsin. Valla en azindan su asamada onalrin gelmesinden senin gitmen daha mantikli bence canim.... O Sorun bende de var bizdede Ailelerimzden baska kimse bilmiyo , arkadslarim isyanda , ama napim herkeze de sölemek istemiyor insan iste...! V

Canim üzüldün ama her iste bir hayir vardir yaa, demekki bidahakine cok cok daha iyi sonuclar alicaksin, gücümüzü kaybetmemeliyiz dedigin gibi , buna devam etmek icin mecburuz. Hersey Rabbimizin elinde. Ben positif olamayirorum yapimda yok canim ama dedigin Dogru , cok karisik duygulara giriyor insan, bazen iyi bazen kötü düsünüyorum. Ama senin nekadar Güclü oldugunu görünce insan cesaret toplayip yerden kalkip devam edior, cok sagol bu güzel yazilarin icin. Canim benim Rabbim Dualarini Kabul etsin seni , beni hepimizi insallah Evlat sahibi yapsin tez vakitte insallah.

Son düzenleme:
evet canım öyle yap işte sen hatta kalmak istiyormuş gibi yap seninki ısrar etin kalkalım işim var ne bileyim iş durumuna göre değişir birşey uydursun amaaannn canım yap birşeyler işte
aminnnn canım rabbim korusunnn

kızlar mecburen iftara gittik yemek yer yemez kalktık hiç çay falan içmeden eşimin kuzeni gelecek deyip...mevlam bebişlerimizi korusun kızlar benimkileri de korusun tutunmalarına yardımcı olsun inş...ama çokk korkuyorum

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz

[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 temmuz kanda bakılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]ayın 14de yumurta toplandı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEPAKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme

[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 29 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM

EMOSHHHHH CANIM 18 TEMMUZ GÜNÜNE AZ KALDI HADE BAKALIM İNŞ.GÜÜZEL HABERİNİ VERİRSİN LİİSTEYİ GÜZELLEŞTİRİRSİN

Son düzenleme:

sizde çoook aceleci olmuşsunuz canım bi çay içseydiniz bari sizin gibi hızlı düşünememiştim kızzz
hadi bakalım rabbim korusun kuzummm kuzucuklarını bayram şekerin olsun yavrucuklarınnn

canım bence iyi yapmışsın... kendini eve kapatma. azıcık kafan dağılsın, azıcık transferi unut ve herşeyi oluruna bırak. gittiğin yerde oturursun sıkıntı olmaz zaten.

deme yaaa çok üzüldüm..demek döllenip bölünmediği de oluyor...ben de yarın öğreneceğim bölünme olup olmadığını...
dediğin gibi hepimiz güçlü kadınlarız, bu meşakkatli tedavi süreçlerine dayanabildiğimize göre herşeyin üstesinden gelebiliriz. inşallah sonraki tedavide herşey yolunda gider

Hayirli olsun canim cok sevindim valla , insallah yumos yumos gelisirler de yerslesiler göbisine Yavrucuklarin, sonrada kucagina almayi nasip eder rabbim insallah ... hayirli güzel haberlerini bekliyoruz insallah

teşekkür ederim emosh, inşallah sağlıkla bölünürler ve transfer gününü görebilirim

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var! Şimdi benim geçen hafta Salı günü sabah Yumoslarım transfer edildi yani salıyıda sayarsak bugün 8. Günüm Merkezden bana bi kağıt verildi eğer Yumurta alımından 14 gün sonra yada içinde Adet kanaması başlamazsa Merkeze Ultrason için gelin yazıyo, yani bu Perşembe oluyo. Ve Transferimin 10 günü. Sorum su ben hep o gün Kam vericem be Ultrasonla bakilcak diye o gün ögrenicem diye düsünüyorum hamiş miyim değilmiyom diye. Ama okuduğum kadarıyla 10. Gün erken deniliyo yaa, kafam karisti bilgisi olanlar , tecrübeliler sizler kacinci gün kan testine gittiniz ???

Amiiiinnnnn inşallaaaah canım benim ama, sanirim o gün ögenemicem heralde Transferimin 10. Günü oluyo ( ama bana demedilerki kan testi su gün diye yaaa, sadece 18 temmuz da gene geliceksin dendi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…