- Konu Sahibi karauslu34
-
hayırlı olsun canım iğnen yazdım canımmm bi tek gonalf mı kullanıyorsun bende ayın 18 de menogon vurduracammm
kızlar sizinde bildirilerinizde mesaj alıntısı iletisi geliyormuuu
Eşimin baskısı olmasa kaçacak ipin ucu ben yetinemiyorum 1-2 taneyle ama napim paketi saklıyo yanında götürüyo filan :) yine de dediğim gibi korkarak içim yanarak içiyorum zıkkımı :) içmemek tabi iyi bebeklerden önemli değil ama işte.. ayy ya hayal ettim şimdi bu topikte yardımlaşıyoruz filan düşünsene gelecek yıl fotolarını paylaşıyormuşuz şu mamayı yaptım tarifini vereyim şunu aldım bunu alfım diye gösteriyormuşuz off off ne güzel olur
:)) öle oluyo insan, iste ne demisler umut yada ümit olmadan yasanmaz ki, bi amacin olmaliki su dünyanin kahrini cektigine degsin canikom....herseye hazirlikli olmak lazim insan olmicak ihtimalini pek düsünmek istemiyo ama maalesef o secenekte var, önemli olan ümidi kaybetmemek takilip düssek bile ayagi kalkip devam etmek , eger bunu basarirsak yada basariyosak bzi bisey yikmaz. ayy bende iciyodum sen gen iyi ignelere baslarken birakmissin ben heyecandan stressten birakamdim , nezaman Transfer oldu ozaman kestim, ki arada bi tane kacio yinestressten valla.Ama bende tiryaki degilmdir en fazla günde 7-8 tane icerim oda evde yanlizsam hic icmem canim istemez. Canim hic vicdan yapma gerci hic icmesek tabiiki daha iyi ama...Hamileyken bile iceler oluyo he ben yapmam ayri konu, demek istedigim günde en fazla 5 sigara icen birisi icin bosuna vicdaninla hesaba girme canikom önemli olan simdiden sonra icmemen.
Eşimin baskısı olmasa kaçacak ipin ucu ben yetinemiyorum 1-2 taneyle ama napim paketi saklıyo yanında götürüyo filan :) yine de dediğim gibi korkarak içim yanarak içiyorum zıkkımı :) içmemek tabi iyi bebeklerden önemli değil ama işte.. ayy ya hayal ettim şimdi bu topikte yardımlaşıyoruz filan düşünsene gelecek yıl fotolarını paylaşıyormuşuz şu mamayı yaptım tarifini vereyim şunu aldım bunu alfım diye gösteriyormuşuz off off ne güzel olur
Teşkkürlerr kuzum evet bi tek gonal-f verdi bir de ovitrelle işte cuma günü de kontrole çağırdı menogon ne işe yarıyor?
Evt ya kötü olmuş bu
kızlarrrrrr sizlerdemi içiyorsunuz bu illeti bende sizdenim keşke hiç içmesydim bu zıkkımı yaa moralim bozuldu
emosh tatlım tüp bebek yaptın azaltabildinmiii
rapunzel kız ya sen günde kaç tane içiyorsunuzzzz
slm kızlarrr
ben de geldimşimdilik desolett kullanıyorum(doktorum verdiydi) adetimle gidicem hastaneye sonra ne olacak bende bilmorum
kızlarrrrrr sizlerdemi içiyorsunuz bu illeti bende sizdenim keşke hiç içmesydim bu zıkkımı yaa moralim bozuldu
emosh tatlım tüp bebek yaptın azaltabildinmiii
rapunzel kız ya sen günde kaç tane içiyorsunuzzzz
menogonda gonalf gibi işte ama bu genelde kalçadan yapılıyor neden kontrole çağırıyorkii benim kontrol günümde hafta sonuna düşünüyorum doktorum yurt dışında burdaki doktorun kontrolü altında yapıyorummm
alışırız bunada
kızlar sizinde bildirilerinizde mesaj alıntısı iletisi geliyormuuu
maalesef sekerim( keske icmesek ama stressten iste, evet canimazalttim ben normalde maxiumum günde 7-8 tane iciyodum ama simdi oda belki cok stressliysem yada kasildiysam 1 tane iciyorum , ki ben Kahve + Sigara ikilisine bayilirim , ama Transerden sonra kahve tamamen kestim sigara da iste en fazla oda belki günde birtane. Keske onuda icmesem ama , bazen olmuyo iste
içsende stres içmesende stres oluyor dimi oruç tutuyormuusun ortayı bul en iyisi bi yudum iç söndür 2 saat sonra bi bir br git işteValla işte düne kadar 5-6 tane içiyordum bugün biraz daha azalttım yarın deniycem içmemeyi ama aklım sürekli onda oluyo içmedimiolumsuz sonuçta kendimi suçlayacağım biliyorum,sigaradan kesin diycem ama işte duramıyorum yine de içmeden
maalesef sekerim( keske icmesek ama stressten iste, evet canimazalttim ben normalde maxiumum günde 7-8 tane iciyodum ama simdi oda belki cok stressliysem yada kasildiysam 1 tane iciyorum , ki ben Kahve + Sigara ikilisine bayilirim , ama Transerden sonra kahve tamamen kestim sigara da iste en fazla oda belki günde birtane. Keske onuda icmesem ama , bazen olmuyo iste
Bilmem yumurtaların gelişimini izleyeck sanırım..Emoshum sen kaç gün kullandın gonal?
içsende stres içmesende stres oluyor dimi oruç tutuyormuusun ortayı bul en iyisi bi yudum iç söndür 2 saat sonra bi bir br git işte
canımmm ya günde bi tanemi eee çok az ben çok içiyorum yaaa hele bugünlerde dahada çok içmeye başladım transfere yurt dışına gidecem ya o zaman yanımda götürmeyeim en iyisi
Ben gonal kullanmadim canikom, ben Puregon kullandim , insülin Kalemi gibi tüp koyuyosun icine göbisten vurdum .
içsende stres içmesende stres oluyor dimi oruç tutuyormuusun ortayı bul en iyisi bi yudum iç söndür 2 saat sonra bi bir br git işte
canımmm ya günde bi tanemi eee çok az ben çok içiyorum yaaa hele bugünlerde dahada çok içmeye başladım transfere yurt dışına gidecem ya o zaman yanımda götürmeyeim en iyisi
Tutuyordum canım ama reglim başladı şimdi tutamıyorum cuma da kontrolum var bi çok kişiye sordum vajinal muayene bozar diyorlar bilemedim..muayeneye gitmediğim günler tutucam ama transfer olursa bu ay,tutamam ananas filan diyorlar denemek lazım.keşke ramazandan sonra başlasaydık ama kısmet böyleymiş kaza edicez artık.
kızlar ne olur banada bi yardımcı olun bende tüp bebek yaptırcam 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor 2 kere aşılama denedik tutmadı istanbul çapada yaptırmayı düşünüyorum tüp bebek raporu çıkartmayı düşünüyorum tekirdağdan rapor çıkarttığımda çapada tüp bebek yaparlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?