2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlarrrrrr sizlerdemi içiyorsunuz bu illeti bende sizdenim keşke hiç içmesydim bu zıkkımı yaa moralim bozuldu
emosh tatlım tüp bebek yaptın azaltabildinmiii
rapunzel kız ya sen günde kaç tane içiyorsunuzzzz

hee su mesele:)) gerci benimkide beni tutmasa icerim bende, acayip kiziyo kiz konusmuyo benimle ictigimi görürse:)) iste canim biz cok icen birileri olmasakta simdi yasak ya bide stress varya nolcak ne bitcek diye, istiyo cani iste su mereti. ama korksakta yiyoruz bu halti:) nasil biseyse iste....ayyy sen öle deyince bak bende bi tuaf oldum yaaa, düsünsene bugün Burda ay tutcakmi olcakmi diye düsürken insallah Kismet olursa yarabbim seneyede Mamalaini, popo pisiklerini, yaramazliklarini konusuruz be kardesim. Hee bide o var dimi bak surda su ucuzmus kiz kooos al, kiyafetler düsümüs surda yürüyün:) kiz benimkinin disi cikti falan....ahhh ahhhh ne güzel olurdu dimi ?

Teşkkürlerr kuzum evet bi tek gonal-f verdi bir de ovitrelle işte cuma günü de kontrole çağırdı menogon ne işe yarıyor?

Evt ya kötü olmuş bu

menogonda gonalf gibi işte ama bu genelde kalçadan yapılıyor neden kontrole çağırıyorkii benim kontrol günümde hafta sonuna düşünüyorum doktorum yurt dışında burdaki doktorun kontrolü altında yapıyorummm
alışırız bunada

Valla işte düne kadar 5-6 tane içiyordum bugün biraz daha azalttım yarın deniycem içmemeyi ama aklım sürekli onda oluyo içmedimi olumsuz sonuçta kendimi suçlayacağım biliyorum,sigaradan kesin diycem ama işte duramıyorum yine de içmeden

slm kızlarrr

ben de geldim şimdilik desolett kullanıyorum(doktorum verdiydi) adetimle gidicem hastaneye sonra ne olacak bende bilmorum

iskorpit uzun protokol mü uygulanacak sana?bende çikolata kisti var ve yumurta rezervi az bu ay tedaviye başlamak için gittim ama doktor bana da desolett verdi 21 gün sonra gidicem ilaçlara başlanacak inşallah agustosta transfer yapılacak nasip olursa

maalesef sekerim( keske icmesek ama stressten iste, evet canimazalttim ben normalde maxiumum günde 7-8 tane iciyodum ama simdi oda belki cok stressliysem yada kasildiysam 1 tane iciyorum , ki ben Kahve + Sigara ikilisine bayilirim , ama Transerden sonra kahve tamamen kestim sigara da iste en fazla oda belki günde birtane. Keske onuda icmesem ama , bazen olmuyo iste

Bilmem yumurtaların gelişimini izleyeck sanırım..Emoshum sen kaç gün kullandın gonal?

Türk kahvesi az şekerli olmak kaydıyla faydalıymış canım ama nescafe filan içiyorduysan iyi yapmşsın.Ben de mutlaka içerim bi türk kahvesi ve sigara ikilisini off yarın napcaksam cıgarasız :)

içsende stres içmesende stres oluyor dimi oruç tutuyormuusun ortayı bul en iyisi bi yudum iç söndür 2 saat sonra bi bir br git işte

canımmm ya günde bi tanemi eee çok az ben çok içiyorum yaaa hele bugünlerde dahada çok içmeye başladım transfere yurt dışına gidecem ya o zaman yanımda götürmeyeim en iyisi

kızlar ne olur banada bi yardımcı olun bende tüp bebek yaptırcam 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor 2 kere aşılama denedik tutmadı istanbul çapada yaptırmayı düşünüyorum tüp bebek raporu çıkartmayı düşünüyorum tekirdağdan rapor çıkarttığımda çapada tüp bebek yaparlarmı

Tutuyordum canım ama reglim başladı şimdi tutamıyorum cuma da kontrolum var bi çok kişiye sordum vajinal muayene bozar diyorlar bilemedim..muayeneye gitmediğim günler tutucam ama transfer olursa bu ay,tutamam ananas filan diyorlar denemek lazım.keşke ramazandan sonra başlasaydık ama kısmet böyleymiş kaza edicez artık.

Ben gonal kullanmadim canikom, ben Puregon kullandim , insülin Kalemi gibi tüp koyuyosun icine göbisten vurdum .

hımmm ben de kaç gn kullanıldığını merak etmiştim ama sanırım yumurta gelişimine bağlı değişiyor miktar..bana şimdilik 6 günlük yazmış 3 paket aldım 225 ünite yapıyorum 2 enjektörlük çıkıyor şişeden bakalım cuma belli olur artık

canim transferden önce bende cok iciyodum o heyecandan ,birakamadim istedim ama olmadi , yavas yavas azalt canim bugün misal 5 tanemi ictin yarin 4 e indir, öle öle azalt, tamam iyi bisey degil ama sirf olmamasini etkileyen sigarada degil canim, ne icenler var taniyorum hamile kalan, herkez bir degil tabii ama sonucta daha zararli seylerde var yani. götürmesende ordada var sigara yeterki iste:) senin tedavin türkiyede degilmi canim, niye yurtdisinda Transfer oluyosun?

doğru ya adet başlaynca oluyor ben menapozdayım adetsiz iğnelere başlıycam yaa herkesi adetsiz başlıyor diye düşünüyorummm bende yarın bi kontrole gidecem bozacam bozuncada insan tutamıyorki artıkkk

Hayırlı olsun tedavin ben istanbulda dğilim bilmiyorum ama ne zaman ne merak edersen biz burdayız bildiğimiz kadarıyla,elimzden geleni yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…