2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Slm kızlar benide alın aranıza.. Bende yeni başladım.. bugun ikinci ignemo vuruldum.. memorial sislide yaptırıyorum.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

evet rabbim isterse her şekil olur sigara bahane oluyorrr allah izin verirse öyle yapacammm
canım ya kocam bilmiyor içtiğimi o yuzden alamam orda yakalarsa görürse içtiğimi sanırım bana karşı hem kırıcı hmde çook üzülecektrrr oyuzden bilmiyor biraz özel bir mesele mecburi kıbrısta yapacazzz

Zaten dozaji hangisi olursa olsun gelisimlerine bagli bak ben 4 gün 150 ünite vurdum ( ilacina göre degisir tabii) vurdum sonra ultrasonla muayene etti 7 tane gelismisti , biraz daha yükseltelim dedi biraz daha fazla yumurta istiyorum dedi 175 üniteye yükseltti . sonra bi 3 günde öle vurdum 11 e cikti sonra catlatici ignemi vurdum opudan 1 güne önce

Selam bayanlar; 4 Temmuz da transfer yapıldı, iki tane. Benim yumurta rezervlerim az. orta kalite idi ikisinde. Bugün tahlilimi yaptırdım, sonuç negatif. Negatif olacağını biliyordum ama yine de çok üzüldüm. Çok zor bir süreç. Doktorum regl olup bittikten sonra hemen kontrole çağırdı. Bakalım önümüzde ki süreç ne olacak. Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Slm kızlar benide alın aranıza.. Bende yeni başladım.. bugun ikinci ignemo vuruldum.. memorial sislide yaptırıyorum.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

as canım hoşgeldinnn hayırlı olsun iğnelerinnn
aminnnn rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınnn

Türk kahvesi az şekerli olmak kaydıyla faydalıymış canım ama nescafe filan içiyorduysan iyi yapmşsın.Ben de mutlaka içerim bi türk kahvesi ve sigara ikilisini off yarın napcaksam cıgarasız :)

onu cok icmem , maalesef Nescafe ydi benim tutkum, offf ne güzel gidiyo ama dimi :)) dayanicaksim dayanicaz hayatim bebislerimiz icin dayanicaz icmicez napalim

Hayırlısı böyleymiş üzülme desem de boş biliyorum ama inşallah diğer tedavi olumlu sonuçlanır.

onu cok icmem , maalesef Nescafe ydi benim tutkum, offf ne güzel gidiyo ama dimi :)) dayanicaksim dayanicaz hayatim bebislerimiz icin dayanicaz icmicez napalim

Ben nescfe delisiydim bi gün tiksindim alerji yaptı ondan beri içemiyorum şimdi de türk kahvesine sardım 1 yıldır kahvaltı sonrası müthiş gidiyo hele bi de içine bitanecik bitter atınca ooooh..hamilelikte soda ve kahve faydalıymış hamiş kalınca içeriz gayrı

hosgeldin canim benim, bende senin gibi 5 yillik evliyim , 2 yildir deniyoruz tik yok. ilk Tüp Bebek denememiz bizimde, ben Yurt disinda oldugum icin Burda rapor falan gerekmio o yüzden o konuda yardimci olamicam canim sana ama bilgisi cok iyi olan ve deneyimli arkadaslar var onlar mutlaka yazacaktir sana . Hersey güzel olacak canim bebisine Dogru ilk adimi atmissin , geriside gelicek insallah üzme kendini . Tekirdaglimisin? Ben Kesanliyim .

Hosgeldin tatlim, Tedavin hayirli olsun, insallah bol bol Yumoslarin gelisir de göbisine en güzelleri konulur, Allah hepimize yardim etsin canim

Sağol, hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep. Ama olmayınca da üzülmemek elde değil

Tabi ki üzülmemek mümkün mü ama yapacak bir şey yok maddi manevi yıpratıcı bi süreç ama bir an önce toparlanıp diğer tedaviye odaklanmak önemli olan..Sadece kendim için değil tüm bebek sahibi olmak isteyenler için her gün dua ediyorum bizler de anne olacağız Allah'ın izni ile.

amın cnm ınşallah benımde sorunum yumurta rezervı ama onun yanında troıd ve prolaktın sorunumda var anlıyacagın ılaç komasına gırmezsem ıyıdır ama ıste bı umut denemedık demeyız rabbım ol derse olur uzulsekte elımızden bısey gelmıyo malesef vazgecmıycez ne dıyım kı
Hoşgeldin..Hayırlı olur inşallah hangi iğneyi kullanıyorsun?
ben gonal f 450 kullanıyorum canım 225 ten basladık bakalım artık persembe sabahı gıdıcem nolcak. sadece kanmı alıyolar acaa alttandamı bakıyolar:44::44:
as canım hoşgeldinnn hayırlı olsun iğnelerinnn
aminnnn rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınnn

amın cnm ınşallah sızın durumlar ne

aynen öle canim benim, ozama cok daha iyi olmus bari en azindan alip icemiceksin mecburen birakicaksin canim , bence buda Rabbimin sana bi yardimi kendi kendine birakamicaksin belkide bu sekilde olmasini sagladi , bosuna dememisler her iste bi hayir vardir diye. Kusura bakma canim yaa cok merakli gibi görünmek istemedim sadece hani cok iyi bi doktormu buldunda ondan diye sordum:)

Alttan muayene eder canım bence yumurtaların gelişimini izlerken nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle tahmmin ettim. ben de gonal 450 kullanıyorum 225 aynen bugün 2. yi yaptım.sen nerde yaptırıyorsun?

Hosgeldin tatlim, Tedavin hayirli olsun, insallah bol bol Yumoslarin gelisir de göbisine en güzelleri konulur, Allah hepimize yardim etsin canim

amın emosum ya:18::18::18: bend eher namazımda her nefesımde dua edıyorum allahım nolur tanıdığım tanımadığım tum bacılarımın kucagını boş bırakma bızede cennet kokusunu dunyada nasıp et dıyorum belkı bırbırımıze duamız tutar bellımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…