- Konu Sahibi karauslu34
-
doğru ya adet başlaynca oluyor ben menapozdayım adetsiz iğnelere başlıycam yaa herkesi adetsiz başlıyor diye düşünüyorummm bende yarın bi kontrole gidecem bozacam bozuncada insan tutamıyorki artıkkk
evet rabbim isterse her şekil olur sigara bahane oluyorrr allah izin verirse öyle yapacammmcanim transferden önce bende cok iciyodum o heyecandan ,birakamadim istedim ama olmadi , yavas yavas azalt canim bugün misal 5 tanemi ictin yarin 4 e indir, öle öle azalt, tamam iyi bisey degil ama sirf olmamasini etkileyen sigarada degil canim, ne icenler var taniyorum hamile kalan, herkez bir degil tabii ama sonucta daha zararli seylerde var yani. götürmesende ordada var sigara yeterki iste:) senin tedavin türkiyede degilmi canim, niye yurtdisinda Transfer oluyosun?
hımmm ben de kaç gn kullanıldığını merak etmiştim ama sanırım yumurta gelişimine bağlı değişiyor miktar..bana şimdilik 6 günlük yazmış 3 paket aldım 225 ünite yapıyorum 2 enjektörlük çıkıyor şişeden bakalım cuma belli olur artık
Slm kızlar benide alın aranıza.. Bende yeni başladım.. bugun ikinci ignemo vuruldum.. memorial sislide yaptırıyorum.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Slm kızlar benide alın aranıza.. Bende yeni başladım.. bugun ikinci ignemo vuruldum.. memorial sislide yaptırıyorum.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Türk kahvesi az şekerli olmak kaydıyla faydalıymış canım ama nescafe filan içiyorduysan iyi yapmşsın.Ben de mutlaka içerim bi türk kahvesi ve sigara ikilisini off yarın napcaksam cıgarasız:)
Selam bayanlar; 4 Temmuz da transfer yapıldı, iki tane. Benim yumurta rezervlerim az. orta kalite idi ikisinde. Bugün tahlilimi yaptırdım, sonuç negatif. Negatif olacağını biliyordum ama yine de çok üzüldüm. Çok zor bir süreç. Doktorum regl olup bittikten sonra hemen kontrole çağırdı. Bakalım önümüzde ki süreç ne olacak. Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Kışları tutucaz artıkın napalım başladık bi kere.
onu cok icmem , maalesef Nescafe ydi benim tutkum, offf ne güzel gidiyo ama dimi :)) dayanicaksim dayanicaz hayatim bebislerimiz icin dayanicaz icmicez napalim
kızlar ne olur banada bi yardımcı olun bende tüp bebek yaptırcam 5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor 2 kere aşılama denedik tutmadı istanbul çapada yaptırmayı düşünüyorum tüp bebek raporu çıkartmayı düşünüyorum tekirdağdan rapor çıkarttığımda çapada tüp bebek yaparlarmı
Hayırlısı böyleymiş üzülme desem de boş biliyorum ama inşallah diğer tedavi olumlu sonuçlanır.
Sağol, hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep. Ama olmayınca da üzülmemek elde değil
amın cnm ınşallahSelam bayanlar; 4 Temmuz da transfer yapıldı, iki tane. Benim yumurta rezervlerim az. orta kalite idi ikisinde. Bugün tahlilimi yaptırdım, sonuç negatif. Negatif olacağını biliyordum ama yine de çok üzüldüm. Çok zor bir süreç. Doktorum regl olup bittikten sonra hemen kontrole çağırdı. Bakalım önümüzde ki süreç ne olacak. Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
ben gonal f 450 kullanıyorum canım 225 ten basladık bakalım artık persembe sabahı gıdıcem nolcak. sadece kanmı alıyolar acaa alttandamı bakıyolar:44::44:Hoşgeldin..Hayırlı olur inşallah hangi iğneyi kullanıyorsun?
as canım hoşgeldinnn hayırlı olsun iğnelerinnn
aminnnn rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınnn
evet rabbim isterse her şekil olur sigara bahane oluyorrr allah izin verirse öyle yapacammm
canım ya kocam bilmiyor içtiğimi o yuzden alamam orda yakalarsa görürse içtiğimi sanırım bana karşı hem kırıcı hmde çook üzülecektrrr oyuzden bilmiyor biraz özel bir mesele mecburi kıbrısta yapacazzz
amın cnm ınşallahbenımde sorunum yumurta rezervı ama onun yanında troıd ve prolaktın sorunumda var anlıyacagın ılaç komasına gırmezsem ıyıdır ama ıste bı umut denemedık demeyız rabbım ol derse olur uzulsekte elımızden bısey gelmıyo malesef vazgecmıycez ne dıyım kı
ben gonal f 450 kullanıyorum canım 225 ten basladık bakalım artık persembe sabahı gıdıcem nolcak. sadece kanmı alıyolar acaa alttandamı bakıyolar:44::44:
amın cnm ınşallahsızın durumlar ne
Hosgeldin tatlim, Tedavin hayirli olsun, insallah bol bol Yumoslarin gelisir de göbisine en güzelleri konulur, Allah hepimize yardim etsin canim
Tabi ki üzülmemek mümkün mü ama yapacak bir şey yok maddi manevi yıpratıcı bi süreç ama bir an önce toparlanıp diğer tedaviye odaklanmak önemli olan..Sadece kendim için değil tüm bebek sahibi olmak isteyenler için her gün dua ediyorum bizler de anne olacağız Allah'ın izni ile.[
Allah isteyen ve bakacak olan herkese nasip etsin inşallah anne olmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?