- Konu Sahibi karauslu34
-
Selam bayanlar; 4 Temmuz da transfer yapıldı, iki tane. Benim yumurta rezervlerim az. orta kalite idi ikisinde. Bugün tahlilimi yaptırdım, sonuç negatif. Negatif olacağını biliyordum ama yine de çok üzüldüm. Çok zor bir süreç. Doktorum regl olup bittikten sonra hemen kontrole çağırdı. Bakalım önümüzde ki süreç ne olacak. Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Alttan muayene eder canım bence yumurtaların gelişimini izlerken nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle tahmmin ettim. ben de gonal 450 kullanıyorum 225 aynen bugün 2. yi yaptım.sen nerde yaptırıyorsun?[/QUOT
ayyy hıc sevmıom su allatan muayeneyı. bıde doktorum erkek kısmetıme.. hele adetlıyken muayene ettı ya ayy yerın dıbıne gırdım... bıde su kargaburnuna benzettığım aletı soktu actı ıcıne tel soktu naptı bılmıyom ama bıttım yanıbende bugun ıkıncıyı yaptım cnm beraber gıdıyos hadı ben sıslı memorıaldeyım sen
ben daha başlamadım allah izin verirse perşembe günü iğnelerime başlıycammm rabbim yardım etsin bizlere
aynen öle canim benim, ozama cok daha iyi olmus bari en azindan alip icemiceksin mecburen birakicaksin canim , bence buda Rabbimin sana bi yardimi kendi kendine birakamicaksin belkide bu sekilde olmasini sagladi , bosuna dememisler her iste bi hayir vardir diye. Kusura bakma canim yaa cok merakli gibi görünmek istemedim sadece hani cok iyi bi doktormu buldunda ondan diye sordum:)
evet canım bakalım inş.çok iistek olmazda gözüm kararıp gitmemmm
yok canımmm ya burda yapabilseydik çok isterdim burda da çok iyi doktorlar var ama mecburi orda yapacaz ordaki tüp bebek 6,500 bin tl ilaçlarıda sayymıyorum yeme içme konaklama maddi açıdan türkiyeden daha çok masraf sen düşün sıkıntıyı işte allah yardım etsinnn
birde kıbrısta çok pahalı yani
Ben nescfe delisiydim bi gün tiksindim alerji yaptı ondan beri içemiyorum şimdi de türk kahvesine sardım 1 yıldır kahvaltı sonrası müthiş gidiyo hele bi de içine bitanecik bitter atınca ooooh..hamilelikte soda ve kahve faydalıymış hamiş kalınca içeriz gayrı
amın cnm ınşallahbenımde sorunum yumurta rezervı ama onun yanında troıd ve prolaktın sorunumda var anlıyacagın ılaç komasına gırmezsem ıyıdır ama ıste bı umut denemedık demeyız rabbım ol derse olur uzulsekte elımızden bısey gelmıyo malesef vazgecmıycez ne dıyım kı
ben gonal f 450 kullanıyorum canım 225 ten basladık bakalım artık persembe sabahı gıdıcem nolcak. sadece kanmı alıyolar acaa alttandamı bakıyolar:44::44:
amın cnm ınşallahsızın durumlar ne
Son bi sorum daha olacak sonra ben kaçar sahur bekler kocişim.Şimdi transfer yaptıran bacılar sıkışıklık olayını nasıl yaptınız ya aklım çıkıyor o esnada işersem diye :))))))
Alttan muayene eder canım bence yumurtaların gelişimini izlerken nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle tahmmin ettim. ben de gonal 450 kullanıyorum 225 aynen bugün 2. yi yaptım.sen nerde yaptırıyorsun?
Hayirlisi olsun be canimcok üzme kendini hersey bitmis degil sonucta daha sansin var, bu seger olmadi belki bidahakine olur insallah, birakmak yilmak yok devam ediyoruz bebislerime kavuana Kadar, demesi kolay tabii biliyorum hakklisin bende test sonucu bekliyorum bakalim nolcak bende farkli olmicam muhtemelen de, zor olmaz olurmu Hemde nasil. Hayirlisi olsun insallah bidahakine göbisine girer bebislerin ve tutunurlar hic birakmazlar canim, Dualarim seninle sizlerle herzaman.
Alttan muayene eder canım bence yumurtaların gelişimini izlerken nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle tahmmin ettim. ben de gonal 450 kullanıyorum 225 aynen bugün 2. yi yaptım.sen nerde yaptırıyorsun?[/QUOT
ayyy hıc sevmıom su allatan muayeneyı. bıde doktorum erkek kısmetıme.. hele adetlıyken muayene ettı ya ayy yerın dıbıne gırdım... bıde su kargaburnuna benzettığım aletı soktu actı ıcıne tel soktu naptı bılmıyom ama bıttım yanıbende bugun ıkıncıyı yaptım cnm beraber gıdıyos hadı ben sıslı memorıaldeyım sen
Benimki de erkek ama allahtan bakmadan yapıyor işini :)))bende çok çekiniyordum ama alıştım sayılır .. spekulum o lanet alet.. sanırım transferde de kullanacaklar onu biraz sempati duymaya çalış ''cici o cici' diye kandırıyorum ben bilinçaltımıacıbadem kayserideyim canm bende.
amın emosum ya:18::18::18: bend eher namazımda her nefesımde dua edıyorum allahım nolur tanıdığım tanımadığım tum bacılarımın kucagını boş bırakma bızede cennet kokusunu dunyada nasıp et dıyorum belkı bırbırımıze duamız tutar bellımı olur
bende mi gecis yapsam türk kavesine , Burda karsilikli iceriz kiz:) hadi insallah canim benim kalalimda icerik :))
Bende de hipotiroid var, endometriumdan laparoskopim var . ne istersen var bebişten başka :)
Son bi sorum daha olacak sonra ben kaçar sahur bekler kocişim.Şimdi transfer yaptıran bacılar sıkışıklık olayını nasıl yaptınız ya aklım çıkıyor o esnada işersem diye :))))))
aynen cnm ya ama oda gelecek ınsallahkızlar ben dun dostınex troıd ılacı antıbıyotık verıyo ıkı tane esler onu ıctım ıgne vurdum folık asıt bıde kan ılacım var cunku kan degerlerım dusuyo... butun bunlar yuzunden sanırım bugun basım yerden kalkmadı.. sonra arastırdım kı transfer oncesı ve sonrası bol sıvı almak gerekıyomuş.. esım oruc tutma dedı.. gercekten sıvı almazsam kötu oluyorum ben.. cok fazla ılaç kullandığımdan sanırım.. artık kısmet napayım:18::18::18::18: bu arada altı:18: aydan fazla oldu sıgarayı bıraktım kahve alışkanlıgım yok
aynen cnm ya ama oda gelecek ınsallahkızlar ben dun dostınex troıd ılacı antıbıyotık verıyo ıkı tane esler onu ıctım ıgne vurdum folık asıt bıde kan ılacım var cunku kan degerlerım dusuyo... butun bunlar yuzunden sanırım bugun basım yerden kalkmadı.. sonra arastırdım kı transfer oncesı ve sonrası bol sıvı almak gerekıyomuş.. esım oruc tutma dedı.. gercekten sıvı almazsam kötu oluyorum ben.. cok fazla ılaç kullandığımdan sanırım.. artık kısmet napayım:18::18::18::18: bu arada altı:18: aydan fazla oldu sıgarayı bıraktım kahve alışkanlıgım yok
Bende de hipotiroid var, endometriumdan laparoskopim var . ne istersen var bebişten başka :)
ne güzel nasıl bıraktınnn
ben daha başlamadım allah izin verirse perşembe günü iğnelerime başlıycammm rabbim yardım etsin bizlere
evet canım bakalım inş.çok iistek olmazda gözüm kararıp gitmemmm
yok canımmm ya burda yapabilseydik çok isterdim burda da çok iyi doktorlar var ama mecburi orda yapacaz ordaki tüp bebek 6,500 bin tl ilaçlarıda sayymıyorum yeme içme konaklama maddi açıdan türkiyeden daha çok masraf sen düşün sıkıntıyı işte allah yardım etsinnn
birde kıbrısta çok pahalı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?