2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hayirlisi olsun be canim cok üzme kendini hersey bitmis degil sonucta daha sansin var, bu seger olmadi belki bidahakine olur insallah, birakmak yilmak yok devam ediyoruz bebislerime kavuana Kadar, demesi kolay tabii biliyorum hakklisin bende test sonucu bekliyorum bakalim nolcak bende farkli olmicam muhtemelen de, zor olmaz olurmu Hemde nasil. Hayirlisi olsun insallah bidahakine göbisine girer bebislerin ve tutunurlar hic birakmazlar canim, Dualarim seninle sizlerle herzaman.

Son bi sorum daha olacak sonra ben kaçar sahur bekler kocişim.Şimdi transfer yaptıran bacılar sıkışıklık olayını nasıl yaptınız ya aklım çıkıyor o esnada işersem diye :))))))

bende mi gecis yapsam türk kavesine , Burda karsilikli iceriz kiz:) hadi insallah canim benim kalalimda icerik :))

Bende de hipotiroid var, endometriumdan laparoskopim var . ne istersen var bebişten başka :)

Son bi sorum daha olacak sonra ben kaçar sahur bekler kocişim.Şimdi transfer yaptıran bacılar sıkışıklık olayını nasıl yaptınız ya aklım çıkıyor o esnada işersem diye :))))))

çoook basit azıcık işersin doktorlar herşeye alışkın canım heleki kadın doktorları şimdi neler neler görmüştr ben şahsen tutamam satte beş kez idrara çıkan ben sıkışşık duramam

inşallah güzel haberini alırız :) Tuhaf bir psikoloji tedavi süreci ,transfer ve bekleme süreci. Güzel olsun her şey hepimize

insallah güzelim, Allah önce kildigin Namazlari sonrada dualarini Kabul etsin insallah, AMIIIIINNNNNNN insallah be kardesim , Allah büyüktür hepimizin kucagina bi bebis belkide ikitane bebis versin insallah.

Bende de hipotiroid var, endometriumdan laparoskopim var . ne istersen var bebişten başka :)

aynen cnm ya ama oda gelecek ınsallah kızlar ben dun dostınex troıd ılacı antıbıyotık verıyo ıkı tane esler onu ıctım ıgne vurdum folık asıt bıde kan ılacım var cunku kan degerlerım dusuyo... butun bunlar yuzunden sanırım bugun basım yerden kalkmadı.. sonra arastırdım kı transfer oncesı ve sonrası bol sıvı almak gerekıyomuş.. esım oruc tutma dedı.. gercekten sıvı almazsam kötu oluyorum ben.. cok fazla ılaç kullandığımdan sanırım.. artık kısmet napayım:18::18::18::18: bu arada altı:18: aydan fazla oldu sıgarayı bıraktım kahve alışkanlıgım yok

:))) bende SIKISIK olma durumu yoktu yani doktorum cise gönderdi ondan sonra ameliyata aldilar beni , hre iki metodu da yapiyomuslar ama bilmeiyorum seninki neyi yapicak, yok kiz isemezsin okadarda degil ayol, hem merak etme onlar önlemini almistir :)))

ne güzel nasıl bıraktınnn

Ne güzel darısı biz inşallah..istemeyince bırakılmıyor biliyorum ama o nazlı bebekler için ne yapacaaan mecbuuur..

ne güzel nasıl bıraktınnn

valla bebek askına kuzum ya.. oncelerı bırakmıstım ama kzuenlerım kayınvalıdem felan ıcerken onlarla ıcıyodum ama sonra onlar ıcsede yanımda ıcmıyorum.. dıyorumkı allahım sahıt ol ben elımden gelen herseyı yaptım.. gelmeyen ıcın sana el actım

valla canim sanirim firsatinda olmicaktir , ki olmasinda da alip icmezsin bari . sen dedigim gibi yap hergün birtane azalt gerisi gelir zaten, bak Transferden sonra kendin istemiceksin icmeyi . Anliyorum tatlim kolay degil tabii hem maddi hem manevi , hepimiz ayni evreden geciyoruz Allah hepimize yardim etsin, kavustursun tez zamanda yavrularimiza bizleri yarabbim

Ben transferi narkozlu istediğim , sabah kalkınca tuvalete girmedim. sanırım o sıvı yeterli oldu. Transferde ultrasonla karından bakıyorlar onun için mesane dolu olsun istiyorlar. Sonrasında su alımı neden bilmiyorum . Ben de transferden dolayı oruç tutamadım yeni başlayacağım bakalım..

Güzel Kardeslerim ben Kacar, kocam geldi yemek beklio Adam :) Hepinize hayirli aksamlar diliyorum , Kendinize iyi bakin canlarimmm. Öpüyorum sizleri... belki daha sonra katilirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…