- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.001
ben çok istesemde yalnızlıktan içiyorum üstelikkkk gizli benimkide bilmiyorr daha lezzetli geliyor bana o şekil gizli saklıvalla bebek askına kuzum ya.. oncelerı bırakmıstım ama kzuenlerım kayınvalıdem felan ıcerken onlarla ıcıyodum ama sonra onlar ıcsede yanımda ıcmıyorum.. dıyorumkı allahım sahıt ol ben elımden gelen herseyı yaptım.. gelmeyen ıcın sana el actım
teşşekürler canım yaa dediğini yapacam azaltacam allahın izniyle rabbim emeklerimzi boşa çevirmesinnvalla canim sanirim firsatinda olmicaktir , ki olmasinda da alip icmezsin bari . sen dedigim gibi yap hergün birtane azalt gerisi gelir zaten, bak Transferden sonra kendin istemiceksin icmeyi . Anliyorum tatlim kolay degil tabii hem maddi hem manevi , hepimiz ayni evreden geciyoruzAllah hepimize yardim etsin, kavustursun tez zamanda yavrularimiza bizleri yarabbim
Ben transferi narkozlu istediğim , sabah kalkınca tuvalete girmedim. sanırım o sıvı yeterli oldu. Transferde ultrasonla karından bakıyorlar onun için mesane dolu olsun istiyorlar. Sonrasında su alımı neden bilmiyorum . Ben de transferden dolayı oruç tutamadım yeni başlayacağım bakalım..
cnm ben normalde pek ıdrar tutabılen tıplerden degılım.. ayrca anemıde olunca demekkı vucut dayanmıyo. sonucta vucut extra yumurta uretmek ıcınde enerjı harcıyo.. normalde bır sekılde dayanıyodum hep ama sanırım bu sefer dayanamıycam bugun bıle oruclu değildim adet oldugum ıcın ona ragmen kötuydum... valla rabbım kızmsın bu sene artık ınşallah telafı ederım :26::26::18::18:
seybil iyi de ben yumurta toplama yaptırmadım dondurulmuş transferi yaptırdım
ben çok istesemde yalnızlıktan içiyorum üstelikkkk gizli benimkide bilmiyorr daha lezzetli geliyor bana o şekil gizli saklı
teşşekürler canım yaa dediğini yapacam azaltacam allahın izniyle rabbim emeklerimzi boşa çevirmesinn
yaban ellerde birde efkar basıyormuşşş inş.basmaz bizde tiryakilikte değil galiba zekmi ne çay gelince sigara güzel gidiyor yemeklerden sonra falan filan zevk gibi nasıl anlatsam ki işte öyle
iskorpit uzun protokol mü uygulanacak sana?bende çikolata kisti var ve yumurta rezervi az bu ay tedaviye başlamak için gittim ama doktor bana da desolett verdi 21 gün sonra gidicem ilaçlara başlanacak inşallah agustosta transfer yapılacak nasip olursa
canım korkma kan verirsin ultrasonda ne ye bakmak isteyecekler ki.. bana 12. gün gel dediler.tabi o güne kadar adet olmazsamCanim benim ölemi olur dersin ? Sen merakt etme dünürüm hic üzermiyim onlari :) sonucta oglusuna yada kizina güzel yada yakisikli görünmesi lazim kuzucuklarimin :)) nebilim canim yaa internette okudum 10.gün erken diyolar, hicte daha önceden aklima gelmedi bi arastirmak yada Merkezi aramak yaaa. Bide en güzeli o gün heyecandan calisamam diye izinde aldim yaa, bide test yapilmazsa bosuna iznim gidicek bide okadar agladin hani sonuc dicekler yaa. Sana nezaman gel dediler test icin canim ?
ben gonal f 150 lik kullandım sonra cetrodine mi ne vardı aynı aynda gonal fy e kardes verdiler son iki günde ikisinede kardeş popodan menagon vurundum.. en son çatlatma.vee evet sonraa bitince döllenip sana verilcekler inşSelam canlar nasılsınız? Ben bişi sorcam yumrta uyarıcı gonal iğnenin yanında başka ilaç verdi mi size doktor?
Bir de bu ilaçtan sonra yumrtalar istenilen duruma gelince bi aksilik olmazsa toplayıp dölleyecekler öyle mi?
kızlar sizinde bildirilerinizde mesaj alıntısı iletisi geliyormuuu
Slm kızlar benide alın aranıza.. Bende yeni başladım.. bugun ikinci ignemo vuruldum.. memorial sislide yaptırıyorum.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım hem kan hem alttan bakıolar..sorun yok zamanla kanki oluyon dr la:)amın cnm ınşallahbenımde sorunum yumurta rezervı ama onun yanında troıd ve prolaktın sorunumda var anlıyacagın ılaç komasına gırmezsem ıyıdır ama ıste bı umut denemedık demeyız rabbım ol derse olur uzulsekte elımızden bısey gelmıyo malesef vazgecmıycez ne dıyım kı
ben gonal f 450 kullanıyorum canım 225 ten basladık bakalım artık persembe sabahı gıdıcem nolcak. sadece kanmı alıyolar acaa alttandamı bakıyolar:44::44:
amın cnm ınşallahsızın durumlar ne
Son bi sorum daha olacak sonra ben kaçar sahur bekler kocişim.Şimdi transfer yaptıran bacılar sıkışıklık olayını nasıl yaptınız ya aklım çıkıyor o esnada işersem diye :))))))
Benimki de erkek ama allahtan bakmadan yapıyor işini :)))bende çok çekiniyordum ama alıştım sayılır .. spekulum o lanet alet.. sanırım transferde de kullanacaklar onu biraz sempati duymaya çalış ''cici o cici' diye kandırıyorum ben bilinçaltımıacıbadem kayserideyim canm bende.
bana spekulum sadece transferde takıldı başka zaman takılmadı..benimkide bakmıo hiçç hep gözü ekranda:)
Selam bayanlar; 4 Temmuz da transfer yapıldı, iki tane. Benim yumurta rezervlerim az. orta kalite idi ikisinde. Bugün tahlilimi yaptırdım, sonuç negatif. Negatif olacağını biliyordum ama yine de çok üzüldüm. Çok zor bir süreç. Doktorum regl olup bittikten sonra hemen kontrole çağırdı. Bakalım önümüzde ki süreç ne olacak. Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
amın cnm ınşallahbenımde sorunum yumurta rezervı ama onun yanında troıd ve prolaktın sorunumda var anlıyacagın ılaç komasına gırmezsem ıyıdır ama ıste bı umut denemedık demeyız rabbım ol derse olur uzulsekte elımızden bısey gelmıyo malesef vazgecmıycez ne dıyım kı
ben gonal f 450 kullanıyorum canım 225 ten basladık bakalım artık persembe sabahı gıdıcem nolcak. sadece kanmı alıyolar acaa alttandamı bakıyolar:44::44:
amın cnm ınşallahsızın durumlar ne
restkon seninle aynı durumdayım bende 2. kalite embriyolarla 4 temmuzda transfer yaptırmıştım ama olmadı ihtimal düşüktü biliyordum ama yinede üzüldüm allah sabır versin yılmak yok dua edelim birbirimize bir gün bu savaşı kazanacağız o güne kadar devam[/QU
Olmayacağını bilip, olmayınca üzülmekte saçma ama yine de bir umut değil mi? İnşallah ikinci denememiz de kavuşuruz bebişlerimize. Allahım ezan vakti isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
Selam arkadaşlar. 3 Temmuz da ilk tüp bebek denememi yaptım. Bugün 12. günüm ve sonuç 7. E2 ise 560. İki gün sonra tekrar et dediler. Yükselme şansı olabilir mi???
merhaba kızlar, bugün sabahtan yine doktordaydım. cumadan beri iğnelerimi vuruyorum. Sanırım en son Cuma muayenem olacak sonrasında yumurta toplama işlemi.
İğnelerden biraz sıkıldım, nedense içimde hep bu sefer olmayacağına dair bir his var. Tedaviye başlamadan da böyle hissediyordum şimdi de böyleyim. Biliyorum umutsuz olmamam gerekiyor ama bıkkın hissediyorum kendimi çok. Şimdi bir an evvel yumurtalarım toplansın ve transferim gerçekleşsin istiyorum
8 ila 10 gün sürdü bizde canımben kısa protokoldüm hayırlsı inş..bende iğne lerden nefret ederim ve şuanda da şu kan igneleriyle çok derdim var ya..morardı mercimek kadar yerleriii.neden yaa?
merhaba kızlar, bugün sabahtan yine doktordaydım. cumadan beri iğnelerimi vuruyorum. Sanırım en son Cuma muayenem olacak sonrasında yumurta toplama işlemi.
İğnelerden biraz sıkıldım, nedense içimde hep bu sefer olmayacağına dair bir his var. Tedaviye başlamadan da böyle hissediyordum şimdi de böyleyim. Biliyorum umutsuz olmamam gerekiyor ama bıkkın hissediyorum kendimi çok. Şimdi bir an evvel yumurtalarım toplansın ve transferim gerçekleşsin istiyorum
8 ila 10 gün sürdü bizde canımben kısa protokoldüm hayırlsı inş..bende iğne lerden nefret ederim ve şuanda da şu kan igneleriyle çok derdim var ya..morardı mercimek kadar yerleriii.neden yaa?
restkon seninle aynı durumdayım bende 2. kalite embriyolarla 4 temmuzda transfer yaptırmıştım ama olmadı ihtimal düşüktü biliyordum ama yinede üzüldüm allah sabır versin yılmak yok dua edelim birbirimize bir gün bu savaşı kazanacağız o güne kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?