- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.161
Valla hayırlısı inş ne olacak sonumuz bilemiyorum bir gün anne olacağım hissediyorum ama çok geçmesin artık hepimizin kucakları dolsun bu arada bu son deneme de dr doğal süreçte takip etti 11-12 mm falanken sadece çatlatmama iğnesi kullandırdı lucrin sonra da opudan önce çatlatma iğnesi yani diyeceğim iğneleri vurunurkende 2-3 tane orta kaliteydi gene aynı bu güzden bu ayda doğal takip olacağım gerçekten iğneler mahvediyor
mrb kizlar gezinirken bu topigi gördüm bende araniza katilayim dedim....kismet olursa bende agustostaki adetimle 3. tüpe baslayacaz allahim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikarmasin ins....
Kizlar hasta oldum bugun yarin kpntrolum var ignelere baslicam rabbimin izniyle cok heyecanliyim
arkadaşlar bende tedaviye başladım konyada eurofertilde ali sami beyde başladım. bizde sorun eşimdeydi sperm azlıgı ve hareketinde. ganol f verdi iğne 150 li vurunuyorum bu akşam 9 da 3, gün olacak cumartesi kontrolüm var allahım tüm isteyene versin rabbim inşallah bu ay tüm arkadaşlarımızdan olumlu sonuçlar alırız.birde arkadaslar polenin çok faydası olduğunu duydum ben yiyorum eşimle beraber isterseniz bir araştırın..
Arkadaslar dun 15 tane yumurtam toplandi 11tanesi olgunmus suan 9 tanesi dollenmis durumdaymis cok sukur p.tesi transfer olucak insaallah. Pazartesi cokmu gec acacaba ??? Birde bu progesteron ignesi ne lanet biseymis kalcalarim ve bacaklarim cok agriyor. Bu arada maasallah bi tane pozitif var , rabbim hepimize nasip etsin hayirli, saglikli evlatlar...
İnşallah hersey yolunda gider...Bol şanslar...
Cok saol cnn cook heyecanliyim icim icime sigmiyor
İnşallah hersey yolunda gider...Bol şanslar...
Cancağızım çok güzel tebrikler ohhh artık bundan sonra hep güzel düşün endişenleme ayy keseyi görseydin ahhh kalp atışını duysaydım falan diye germe kendini ne olur canım hayırlısı ile kokusunu da duymayı nasip etsin yüce rabbim darısı bizleree
keskem cnm inş öyledir...adagımyok sanıyorum ama neden olmasın onu yaparız doğunca inş
tebrikler emosh:)))) çok sevindim walla, forum başlayalı ilk müjdeli haber senden geldi herhalde, inşallah müjdeli haberlerin devamı da bizlerden gelir. değerlere fazla takılma keyfini çıkar, olumlu düşün, seneye bebişin kucağında olacak inşallah:)
emosh bugün senin değerini öğrenmek için girdim nete haberi görünce de çok sevindim.Allah hepimize nasip eder inşallah
emosh çooooooooooook sevindim canım :))))))
en çok senin sonucunu merak ettiğim için geldim valla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım gerçekten çok sevindim
Arkadaslar dun 15 tane yumurtam toplandi 11tanesi olgunmus suan 9 tanesi dollenmis durumdaymis cok sukur p.tesi transfer olucak insaallah. Pazartesi cokmu gec acacaba ??? Birde bu progesteron ignesi ne lanet biseymis kalcalarim ve bacaklarim cok agriyor. Bu arada maasallah bi tane pozitif var , rabbim hepimize nasip etsin hayirli, saglikli evlatlar...
mrb kizlar gezinirken bu topigi gördüm bende araniza katilayim dedim....kismet olursa bende agustostaki adetimle 3. tüpe baslayacaz allahim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikarmasin ins....
Gecmis olsun canim , Allah yardimciniz olsun bol bol yumoslarin gelisip göbisine yerlessin insallah , evet bende duydum ben degilde esim kullandi ve degerleri suan daha iyi , gerci bizim varikosel sorunumuz vardi esim ameliyat oldu onunda etkisi var muhtemelen ama Polende etkilemisitir sanirim. AMiiinnn canim insallah hepinizin hayirli haberlerini alirim , ve bende hayirili haberler verebilirim insallah .arkadaşlar bende tedaviye başladım konyada eurofertilde ali sami beyde başladım. bizde sorun eşimdeydi sperm azlıgı ve hareketinde. ganol f verdi iğne 150 li vurunuyorum bu akşam 9 da 3, gün olacak cumartesi kontrolüm var allahım tüm isteyene versin rabbim inşallah bu ay tüm arkadaşlarımızdan olumlu sonuçlar alırız.birde arkadaslar polenin çok faydası olduğunu duydum ben yiyorum eşimle beraber isterseniz bir araştırın..
Kizlar hasta oldum bugun yarin kpntrolum var ignelere baslicam rabbimin izniyle cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?