2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

:) Her bir iğne döneminde şişiyorum , bir sonrakine kadar kilo versem bari Olacak inşallah arkadaşım Allahın izni ile

tazmanya bilmezmiyimyaaa cok yakıyorr deli ediyorr ahh bebişler ahh sormazmyım doğunca popolarıı ısırıp hırsımı alıcam

mrb kizlar gezinirken bu topigi gördüm bende araniza katilayim dedim....kismet olursa bende agustostaki adetimle 3. tüpe baslayacaz allahim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikarmasin ins....

arkadaşlar bende tedaviye başladım konyada eurofertilde ali sami beyde başladım. bizde sorun eşimdeydi sperm azlıgı ve hareketinde. ganol f verdi iğne 150 li vurunuyorum bu akşam 9 da 3, gün olacak cumartesi kontrolüm var allahım tüm isteyene versin rabbim inşallah bu ay tüm arkadaşlarımızdan olumlu sonuçlar alırız.birde arkadaslar polenin çok faydası olduğunu duydum ben yiyorum eşimle beraber isterseniz bir araştırın..

Allah yardımcın olsun canımm...

5. gün yada 3. gün yapıolar canım...seninki 5. gün embriyosu olacak...

cok sagil canikom , valla canim simdiki endise degerim yükselicekmi panigi var :18: valla biraz uyuyayim dedi acabip bi agriyla uyandim kasiklarimda cok sürmedi gecti ama cok korkuyorum ters biseymi oldu acaba diye :18: valla insallah deniyorum canim bende takilmamaya calisiyorum ama iste böle seyler olunca emin olamiyorum....yarin aricam doktorumu bakalim sorucam normali diye ...insallah normaldir amiiiiinnn insallah canim , insallah tez vakitte dolsun göbisleriniz insallah , Dualarmidasiniz tatlim herzaman.

keskem cnm inş öyledir...adagımyok sanıyorum ama neden olmasın onu yaparız doğunca inş

insallah öledir canim benim, cünkü Kurban görüyosun rahmetli babacigini görüyosun...bence sebepsiz görmedin bu rüyayi , belli baska hayirli bi haber icinde olabilir bilinmez tabii ama ben direk Bebisine yordum tatlim, yani damadima yada Gelinimebelki esin adamistir bellimi olur ?

sagol bebishim ayyy insallah Ugurlu gelirde arka arkaya hepinizin Hamis haberlerini alirim yarabbim inan cani gönülden istiyorum bunu... ben ayagimi sürttüm en azindan baslangici yaptim , topu size attim bekliyorum valla nebilim canim bugün cok siddetli bi agrim oldu uyurken agriya uyandim , korktum ara ara hala var insallah kötü bisey degildir canim yaa. AMIIIINNN RABBIM HEPIMIZIN KUCAKLARINI DOLDURSUN INSALLAH

emosh bugün senin değerini öğrenmek için girdim nete haberi görünce de çok sevindim.Allah hepimize nasip eder inşallah

ayyy canim benim yaaa cok tatlisin sagol canikom, Rabbim insallah hepinize bu güzel haberi duymayi nasip eder tez vakitte de , heparaber surda bayram havasi yaratiriz canim benim. Benimde gerci henüz kesin sayilmaz tabii, ikinci testi beklicem :18:Allahim hepimize yardim etsin canikom , insallah cok güzel haberler paylasiriz herzaman

emosh çooooooooooook sevindim canım :))))))
en çok senin sonucunu merak ettiğim için geldim valla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım gerçekten çok sevindim

ayyy canlarimisiniz yaaa, valla iyiki varsiniz benim güzel arkadaslarim, cok sagol bitanemmm , insallah Rabbim hepimize nasip etsin canim benim yaa. Insallah teker teker herkezden mutlu haberler alirim rabbim sen büyüksün....sizeler sayesinde bu SIKINTILI bekleyislimi atlattim,en azindan ilk etap icin :) sizlerden destek gördüm .... rahatladim, rabbim hepinizin gönlüne göre cifter cifter versin Kuzucuklarinizi tabiiki banada inasllah

coook güzel bi sonuc canim yaaa , benimde 11 tane toplanmisti 9 tanesi döllenmisti :) rabbim insallah Pazartsiye Kadar gelisiriler daha da göbisinde can bulurular , degil canim dün toplandiysalar pazartesye 5. gün oluyo benimde 5. günde Transfer oldu. Günü gayet güzel bence. Bana Progestonu Fitil seklinde verdiler , vajinal koyuyorum neden herkeze igne veriyolar anlamadim , bana ayrietten Düsük tehlikesine karsi baska bi igne Verdi 3 günde bir onu vuruyorum . Amiiin canimmmm Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin, saglikli hayrili kuzucuklar nasip etsin hepimize.

mrb kizlar gezinirken bu topigi gördüm bende araniza katilayim dedim....kismet olursa bende agustostaki adetimle 3. tüpe baslayacaz allahim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikarmasin ins....

Hosgeldin canim , inan bana en güzel topiktesin Allah yardimcin olsun canim, Bebisini insallah bu kez kucagina almayi nasip etsin , Rabbim büyük inaniyorum hepimizin kismeti biyerlerde bekliyor bizleri , güzel güzel haberlerii bekliyoruz

Gecmis olsun canim , Allah yardimciniz olsun bol bol yumoslarin gelisip göbisine yerlessin insallah , evet bende duydum ben degilde esim kullandi ve degerleri suan daha iyi , gerci bizim varikosel sorunumuz vardi esim ameliyat oldu onunda etkisi var muhtemelen ama Polende etkilemisitir sanirim. AMiiinnn canim insallah hepinizin hayirli haberlerini alirim , ve bende hayirili haberler verebilirim insallah .
Kizlar hasta oldum bugun yarin kpntrolum var ignelere baslicam rabbimin izniyle cok heyecanliyim

Hadi gözün aydin canim :) insallah güzel güzel gelisicek yumoslarin , sonrada göbisinde can bulur insallah rabbim yardim etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…