- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.141
dediğin gibi iki türlüsü de kötü, bazen sanki rüyada gibi hissediyorum kendimi. Bu olanlar benim hayatım değilmiş gibi :)
Umarım her şey yolunda gider :)
Ayy cok sevindim. Ne guzl duygu... hepimize nasip olmasini dilerim. Hep bir sonraki asama icin endiselenmekle gececek galiba bu isler. Biri biter biri baslar seklinde. Taki kucagimiza bebekleri alana kadar bu devam edecek. Cumlemizin tamamini erdirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn!!!
Allah kolaylik versin... Kac ay surdu boyle bir tedavi ooh bayagi zor olmustur bu.. Neden boyle yapti doktorun PGT yapmak icinmi? Iyi embryo mu ariyor.
Canım zor bir süreç benimde negatif sonuçlarım oldu son deneme de ayın 12 sinde transferim olacaktı bölünme uygun olmadı yaşamadı kuzucuğum benim yumurta rezerv azlığı kaliteli yumurta bulana kadar yada rabbim ol diyene kadar denemekten başka şansımız yok rabbim kolaylık versin bizlere
korkma cnm korktugu sey ınsanın hep basına gelıyo malesef rahat ol
cnm ben once rabbıme sonra doktorlarıma guvenıyorum.. oyle olsa nasıl olurdu böyle olsa nasıl olur dıye dusunmuyorum.. bazı arkadaslarda dostınexın bebege zarar verdığını yazmışlar ama onuda allah bılır o dılemezse hıcbırsey bebegıme zarar vermez.. sonucta doktorun dedığını yapıyruz rabbım sıfayı onların ellerı aracılığıyla verır belkı dıye.. ınanıyorumkı zamanı geldıyse ne yaparsan yap o yarattıgını koruyacaktır v o ol demedıyse olmaması ıcın bı dunyada bahane yaratmıstır... olunca allahtan bılıyoruz ama olmayınca keske o ılacı kullanmasaydım keske yatsaydım bılmem ne.. relaxx hayatım... bız allaha dayanıp guvencez oda bıze yetıscek ınsallah... allah ayetı kerımesınden soyle buyurmuş: herkım allaha dayanırsa o kendısıne yetısır...
amın bebegım oyle. benm moralım gayet yerınde rabbım ol desın yeter
kuzummmm cok sevındım sabah berı aklımdasın.. esıme bıle soyledım gelırken ınsallah gzel haber yazar dıyerabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hamılelerın duasıda tutar derler bızım ıcın bol bol dua et bıde bı belırtın oldumu kız
amiiin insallaaah canim dünürüm benim, o gnleri göstersin bize rabbim insallah yarabim sen büyüksün, hepimizin ellerinde birer tonton bol bol isiririz onlaricanım manyak gibiyim..tvizliyorum sizleri okuyorumeşimoyunlar getirio:) kafa dagıtayım die...ayy rüya dedin de bende bu gece rüyamda rahmetli babamı gördümkurban bayramıymış kurban kesecekmiş ama benim babam bırak kesmeyi bakamazdı bile rahmettli.yanaşmazdı..hiç bir canlıyı öldürmezdi... sizce nedemek kızlarr anlayan yorumlar mı
canım dünürüm:) teşekkür ederim.degerin üçer beşer artacak korkma ve ısıracaz onların minik popuşlarını:)
Amin , benim de rezervim az.. onca iğne ile iki tane toplanıyor sadece biri orta kalitede bölünüyor. Kaplumbağa hızı ile ilerliyorum. Bu arada yaş ilerliyor .. Hayırlısı
ANLAYAN YORUMLAYAİLİR Mİ?
ben bu gece rüyamda rahmetli babamı gördümkurban bayramıymış kurban kesecekmiş ama benim babam bırak kesmeyi bakamazdı bile rahmettli.yanaşmazdı DIŞARI bile adım atmazdı..hiç bir canlıyı öldürmezdi... sizce nedemek kızlarr anlayan yorumlar mı
Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm
öncelikle Babaciginin mekani Cennet olsun ve basin sagolsun canim benim, Valla kuzum bence cok güzel bi rüya, emin olmamakla birlikte bence bu senin bebisin habercisi olabilir, yani adak adadiysan sanirim adagini yakinda yerine getireceksin habericisidir insalllahhhhh öledir kuzzum
Kızlar merhaba ben geldim
Bebişlerimi alıp geldim2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...
İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
Yarından itibaren geri sayım başlıyor test günüm 30 temmuz
Rabbim hayırlısını versin
Du bakalim kuzum degerim bi yükselirse insallah daha iyi olucak , o korku var simdi, benden öncede vardir ama benim tanidiklarimda yok ....sürterim kuzum ne gerekiyosa yaparim yeminle yeterki sizde Hamis kalin, hadi gelin bekliyorum
Amin , benim de rezervim az.. onca iğne ile iki tane toplanıyor sadece biri orta kalitede bölünüyor. Kaplumbağa hızı ile ilerliyorum. Bu arada yaş ilerliyor .. Hayırlısı
canım manyak gibiyim..tvizliyorum sizleri okuyorumeşimoyunlar getirio:) kafa dagıtayım die...ayy rüya dedin de bende bu gece rüyamda rahmetli babamı gördümkurban bayramıymış kurban kesecekmiş ama benim babam bırak kesmeyi bakamazdı bile rahmettli.yanaşmazdı..hiç bir canlıyı öldürmezdi... sizce nedemek kızlarr anlayan yorumlar mı
canım bence bir adak habercisi, ben ölmüş sevdiklerimi rüyamda gördüğüm zaman onların bizi uzaktan izlediğini ve hep bizimle olduklarını bu şekilde gösterdiklerine inanırım. bilmiyorum belki böyle olmasını istediğim içindir ama iyi hissediyorum ölmüş sevdiklerimi rüyamda görünce.
Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm
Gecmis olsun canim, gec olsun güc olmasin be güzelim, Rabbimin vardir bi bildigi , her iste bir hayir vardir, Rabbim insallah bebsini kucagina almayi nasip etin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?