2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Cok sagol canim benuim, valla canim cok güzel bi duygu..hep negatif negatif sonuc alinca böle bide positif duyunca gercekten bambaska oluyosun , amminnn rabbim hepinize nasip etsin canim. Iste evet bitmiyoki hadi simdi Hamis sayilirim evet deger iyi ama düsüs te olabilir simdi o bi yükselse hayirlisiyla , digerleri icin sonra endiselenirim :)) evet yavrularimizi kucagimiza alana Kadar sanirim sürer bu tedirginlik, kuzucuklarimizsag saglim olsunda varsin tedirgin olalim ... RAbbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimzi Amiiiinnnn.

Allah kolaylik versin... Kac ay surdu boyle bir tedavi ooh bayagi zor olmustur bu.. Neden boyle yapti doktorun PGT yapmak icinmi? Iyi embryo mu ariyor.

evet çok zor oldu.. Yumurtlama problemim var . Aralıkta toplandı iki tane biri gitti, bir ay dinlendirdi dr ertesi ay ben ağır grip oldum, martta yine iki toplandı kaldı bir, nisanda dr dinlendirdi mayısta ben kafamı toparlamak için mola verdim haziranda iki toplandı ondan da bir kaldı. Hepsi orta kalite. yani bende iyi aranmıyor olan aranıyor Transferde ikisi kullanıldı. Herhalde 3-4 olması için iki sefer toplama yapılacak yine. Genelde 8-10 tane bölünen olurken ben de bir tane ...

Amin , benim de rezervim az.. onca iğne ile iki tane toplanıyor sadece biri orta kalitede bölünüyor. Kaplumbağa hızı ile ilerliyorum. Bu arada yaş ilerliyor .. Hayırlısı

En önemlisi o Tatli, Moralin yerindeyse sorun yok Rabbim hayirlisiyla tutundursun göbisine insallah . Ayyyy bitanem yaa cok sagol, amiiinnn hepimiz insallah kuzum insallah hersey yolunda gider hepimiz icinde 40 larimiz karisir amiiinnn yarabbim,, Ayy etmemmi bebishim her aksam dualarimdasiniz yeminle....halada devam edicem dua etmeye....hem bakalim insallah degerim yükselir tatil yaa:18: valla gülüm belirti olarak adet dönemindeki belirtilerinden farkli bisey olmadi , yani kasiklarima ara batmalar oldu trasnferden 2.-3. günü hala oluyo arada bide adet olucakmisim gibi sancilarim oldu ki hala var , cok siddetli degil ama hani hissedersin ya adet olacagini öle bi his var hani onun gibi iste, bide gögüslerim cok hassas ve sis belim agriyo , he pardon bide cise cok gittim yani bilmiyorum cok ilac kullandigim icin su iciyorum diyemi bilmiyorum....ama doktorumda sordu cok idrara ciktinmi diye , cünkü genelde geceleri Tuvalete SIK SIK gidilirmis, ben Gündüz cok gittim :) onun disinda cok duygusal dim zaten dahada bi duygusal oldum, aklima daha gelirse yazarim canim ama bu belirtilerin hepsi yada bazisi yada hicbiride olmayabilir sekerim, yani fazla takilmamak lazim. Rabbim hayirlisiyla versin hepimizin Meleklerini kucaklarimiza insallah

ANLAYAN YORUMLAYAİLİR Mİ?
ben bu gece rüyamda rahmetli babamı gördüm kurban bayramıymış kurban kesecekmiş ama benim babam bırak kesmeyi bakamazdı bile rahmettli.yanaşmazdı DIŞARI bile adım atmazdı..hiç bir canlıyı öldürmezdi... sizce nedemek kızlarr anlayan yorumlar mı

amiiin insallaaah canim dünürüm benim, o gnleri göstersin bize rabbim insallah yarabim sen büyüksün, hepimizin ellerinde birer tonton bol bol isiririz onlari

Amin , benim de rezervim az.. onca iğne ile iki tane toplanıyor sadece biri orta kalitede bölünüyor. Kaplumbağa hızı ile ilerliyorum. Bu arada yaş ilerliyor .. Hayırlısı

Gecmis olsun canim, gec olsun güc olmasin be güzelim, Rabbimin vardir bi bildigi , her iste bir hayir vardir, Rabbim insallah bebsini kucagina almayi nasip etin canim

Son düzenleme:

öncelikle Babaciginin mekani Cennet olsun ve basin sagolsun canim benim, Valla kuzum bence cok güzel bi rüya, emin olmamakla birlikte bence bu senin bebisin habercisi olabilir, yani adak adadiysan sanirim adagini yakinda yerine getireceksin habericisidir insalllahhhhh öledir kuzzum

Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm

Cancağızım çok güzel tebrikler ohhh artık bundan sonra hep güzel düşün endişenleme ayy keseyi görseydin ahhh kalp atışını duysaydım falan diye germe kendini ne olur canım hayırlısı ile kokusunu da duymayı nasip etsin yüce rabbim darısı bizleree

keskem cnm inş öyledir...adagımyok sanıyorum ama neden olmasın onu yaparız doğunca inş

Hayırlısı ile güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizlerle bu topikte herkes kuzucugunu göbişinde 9 ay taşıyacak

Du bakalim kuzum degerim bi yükselirse insallah daha iyi olucak , o korku var simdi, benden öncede vardir ama benim tanidiklarimda yok ....sürterim kuzum ne gerekiyosa yaparim yeminle yeterki sizde Hamis kalin, hadi gelin bekliyorum

tebrikler emosh:)))) çok sevindim walla, forum başlayalı ilk müjdeli haber senden geldi herhalde, inşallah müjdeli haberlerin devamı da bizlerden gelir. değerlere fazla takılma keyfini çıkar, olumlu düşün, seneye bebişin kucağında olacak inşallah:)

Valla hayırlısı inş ne olacak sonumuz bilemiyorum bir gün anne olacağım hissediyorum ama çok geçmesin artık hepimizin kucakları dolsun bu arada bu son deneme de dr doğal süreçte takip etti 11-12 mm falanken sadece çatlatmama iğnesi kullandırdı lucrin sonra da opudan önce çatlatma iğnesi yani diyeceğim iğneleri vurunurkende 2-3 tane orta kaliteydi gene aynı bu güzden bu ayda doğal takip olacağım gerçekten iğneler mahvediyor

Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm

emosh çooooooooooook sevindim canım :))))))
en çok senin sonucunu merak ettiğim için geldim valla
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım gerçekten çok sevindim

Arkadaslar dun 15 tane yumurtam toplandi 11tanesi olgunmus suan 9 tanesi dollenmis durumdaymis cok sukur p.tesi transfer olucak insaallah. Pazartesi cokmu gec acacaba ??? Birde bu progesteron ignesi ne lanet biseymis kalcalarim ve bacaklarim cok agriyor. Bu arada maasallah bi tane pozitif var , rabbim hepimize nasip etsin hayirli, saglikli evlatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…