- 16 Temmuz 2013
- 33
- 7
- 18
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.121
Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm
Değerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm
kızlar dün gece uykumda aniden kasıklarıma bir sancı girdi bir kaç saniyelik geçti...arada da kasıklarım agrıyor..bebişlerim iyidir inş. ama ben sanırım kafayı yiyorum..
AMiiiiiiinnnnnnn canim insallah , RAbbim herkeze yasatsin bu duyguyu, simdi önemli olan 2. Test insallah yükselir degerlerimiz :18:senin 2. test nezaman canim ?Allah hayirlisini versin insallah.darisi bekleyenlerin basina benimki 23 de ilk test...
tatlim bunlar güzel belirtiler bendede oldu , daha batmalarin artar ve adet sanicisi gibi agrilarin olur , kafayi yemiyosun insallah bebislerin yer yapiyo kendisine tatlimmmkızlar dün gece uykumda aniden kasıklarıma bir sancı girdi bir kaç saniyelik geçti...arada da kasıklarım agrıyor..bebişlerim iyidir inş. ama ben sanırım kafayı yiyorum..
cooook sagolllll canimmmmmmmm darisi hepiniz basina rabbim hepinize yasatsin mu duyguyu , gerci henüz panik bitmedi önemli olan 2.Test yükselmesi insallah yükselir canim yaaa.maşşalahhhhhhhhhhh tebriklerrrrrrrr çokkk sevindimm.........
evet canim bol bol dinlenmek ve stress yapmamak zorda olsa mecuburuz hepimiz... hadi insallah rüyalarinda cikan gercekte doguma gidisin olurr yarabbimmmcanım bebişlerin iyi güzel dileklerimiz onlarla, bence biz kendimizi fazla dinliyoruz o yüzden böyle oluyor
az kaldı hadi şimdi sadece bekleme süren var. sonuç zaten allahın takdiri olacak. dua et, buraya yaz, kitap oku, film izle. Kafanı dağıt birazcık :)
yalnız bunu diyn ben her gece rüyamda kendimi hastanede görüyorum
[MENTION][/MENTION]
yok canim daha görünmüyo, ama sordum hani yumurtalar toplandi ya yumartilklar kendine gelmismi diye bakti, ve yeterince su miktari varmi diye bakiomuslar rahime, hani olasi bi hamilelik icin . Zaten doktorum ultrason la bakti dediki olmazsa büyük hayal kirikligina ugrarim dedi ama sanirim sonuc senin icin iyi olucak gibi duruyo dedi , Kann testi bekle dedi ...Hadi bakalım hayırlısı kuzum ultrasonda görnmez di mi çok küçüklerdir neye baktı başka ?
ay ben yazana kadar hayırlı haber vermişsin canım. Çok mutlu oldum, inşallah böyle devam edecek. Kendine çok dikkat et :)
Allahım bize de inşallah böyle haberler verme şansı verir :)
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikat kat artsın inşallah ayy ne güzel ya gözlerim doldu valla darısı bize kendine dikkat etmeye devam kuzucuğuna ya da kuzucuklarına iyi bak söylesin senin meleklerin bizimkilere çok nazlanmasın onlar da gelsin artık
Allah hayirlisini versin insallah.darisi bekleyenlerin basina benimki 23 de ilk test...
hadi hayirlisi olsun canimmm, Yumoslarin SIMSIKI tutunsun göbisine insallah , hayirli haberler verirsin insalllahhh canim burdan. Ben Transferden sonra 5 cesit ilac kullaniyorum ,Aspirin , Prednisolon , Vitamin komplexi, Magnesium, Folikasit, ve Pertulon diye bi Igne bebisim düsmesin diye igneyi 3 günde bir vuruyorumKızlar merhaba ben geldim
Bebişlerimi alıp geldim2 tane istememiştim ama iyi durumda 2 tane kalmış zaten ve dondurmak istememişler, ikisinin aynı anda tutması küçük ihtimal koyalım dedi doktorum ben de ses edemedim... sadece yarım saat dinlendim. Doktorum evde devamlı yatma sakın dedi. nekahat dönemindesin ama devamlı yatmayacaksın, sadece ağır iş yapma dedi. Pazartesi işe gideceğim dedim, süper dedi...
İlaçlarıma ilave bbirkaç iğne daha verebilirlermiş belki, akşam arayacağım hocayı tektat. pregnyl falan vurduracağım belki bakalım...
Yarından itibaren geri sayım başlıyor test günüm 30 temmuz
Rabbim hayırlısını versin
İlk hamişimiz sen mi oldun kuzum yaayacıklarını sürü inşallah bizde gelelim peşinden
amiiinnnn insallah canim cok sagol yaaa , simdiki korkum o insallah yükselir degerim :18: ayyy yerim seni ben yaaa, ben hala agliyorum esim annem hepimiz mahf olduk yaaa , etmemi hic etmemmi ben biliyorum ya simdi ihtimal var Kuzucugumun yada kuzucuklarimin bende kalmasina hicbisey umrumda olmaz . ayyy hemen tembihlerim canim hemen.....söyledim: arkadaslarina deki benim canlarimi fazla bekletmesinler onlarda tez vakit tutunsunlar analarinada hepimizin 40 i karissin dedim, tamam dedi insallah yükselir degerim yaa
ayyy 3e 5e katlasın inşallah
hadi canım senin de iyi haberlerini bekliyoruz :)
ben sanırım ikizlerim olsun istiyorum :) böylece bir daha hiç uğraşmam bu işlerle
Hayırlı olsun kuzucukların sımsıkı tutunsunlar inşallahSenin de hamiş haberlerini aldığımız günler de görürürz inş
korkma cnm korktugu sey ınsanın hep basına gelıyo malesef rahat oltabi canım Allah hayırlısını versin çok yumurtanında derdi var ondada ohss riski var ben ondan korkuyorum işte
cnm ben once rabbıme sonra doktorlarıma guvenıyorum.. oyle olsa nasıl olurdu böyle olsa nasıl olur dıye dusunmuyorum.. bazı arkadaslarda dostınexın bebege zarar verdığını yazmışlar ama onuda allah bılır o dılemezse hıcbırsey bebegıme zarar vermez.. sonucta doktorun dedığını yapıyruz rabbım sıfayı onların ellerı aracılığıyla verır belkı dıye.. ınanıyorumkı zamanı geldıyse ne yaparsan yap o yarattıgını koruyacaktır v o ol demedıyse olmaması ıcın bı dunyada bahane yaratmıstır... olunca allahtan bılıyoruz ama olmayınca keske o ılacı kullanmasaydım keske yatsaydım bılmem ne.. relaxx hayatım... bız allaha dayanıp guvencez oda bıze yetıscek ınsallah... allah ayetı kerımesınden soyle buyurmuş: herkım allaha dayanırsa o kendısıne yetısır...Canim ya cok gecmis olsun. Ben bayagi deneme yaptigim icin hemen hemen benzer olaylari yasadim. Bende doktorlara guvenmek istiyorum ama bazende isleri iyi yapayim derken kotu mu oluyor diye aklimdanda gecirmiyor degilim. Senin gibi bende transferden once bana yapilan serum tedavisi sonucu 3 gun boyunca sitma gibi birsey gecirdim. Ya terlemekten oldum yada cok usudum. Hep aklimda kalmistir acaba o extra tedaviyi olmasam transfer'den once basarili olurmuydum diye. Ama doktora guvenmeyipde ne yapacagiz? Bilemiyorum bundan sonra kalbimin sesini dinleyecegim galiba.
amın bebegım oyle. benm moralım gayet yerınde rabbım ol desın yeterCanim 4 tanede iyiki, hic büyümeyebilirlerdide tatlim, cok sükür , hem sana lazim olan en fazla 2 tane hayatım, Dua edelim o 4 Yumosun güzel gelisip göbisine yerleşsin canım inşallah...hem 30 tane bile olani var ama kalitesi olmadiktan sonra biseye yaramaz tatlim, az olsun güçlü olsun inşallah
kuzummmm cok sevındım sabah berı aklımdasın.. esıme bıle soyledım gelırken ınsallah gzel haber yazar dıyeDeğerim HCG 39 ciktiiiiii, simdilik hamileyimmmmmm, 3 gün sonraa yineee kannn vericeeeeeemmm
insallah seninde Hamis oldugun haberini bize verirsin bitanem , hep beraber halay cekcez
64
ohhh beee geliyor gelinim yada damadım:) yaşasın 10. gün degeri bu canım unutma çok güzel yani.mevlam korusun saklasın ikinizide hatta belki üçünüzü..hayırlısıylada kucagında al inş canım
ayy evet dimi rapunzel söylesinlerde bizimkilerde gelse artıkkbekliyoruz onları burda
şimdi de sana tey tey tey:) hayırlı olsun inş canım çoooooooooook sevindim.
pardoon canim yaa ben ilk degerin 23 cikti zannettim....hayirlisi olsun tatlim, insallahj hayirli haberler verirsin rabbim sevindirsin seni .Allah hayirlisini versin insallah.darisi bekleyenlerin basina benimki 23 de ilk test...
canım bebişlerin iyi güzel dileklerimiz onlarla, bence biz kendimizi fazla dinliyoruz o yüzden böyle oluyor
az kaldı hadi şimdi sadece bekleme süren var. sonuç zaten allahın takdiri olacak. dua et, buraya yaz, kitap oku, film izle. Kafanı dağıt birazcık :)
yalnız bunu diyn ben her gece rüyamda kendimi hastanede görüyorum
ayyy canimm yerim senin gibi dünürü bennndimi canim kötü degil yani , insallah düsüs olmaz canmi yaaa yükselir insallah, ama varya ilk defa positif haberi aldim bu duyguyu tattim ya buda bisey , rabbim tamamina erdirir insallah :18: amiiinnn sagol canim benim , insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz yarabbim , sonra gelsin Besikkertmesi söledim hic sölemez olurmuyum , söle arkadaslarina onalara Anneciklerini üzmesinler bi an önce göbislerinde can bulsunlar da size arkadas olsunlar dedim artik rabbim kactane ol derse, hem sonra size bi gelin yada bi damat gerekiyo dedim evdemi kalicaksin merak etmeyin canlarim söledim ben onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?