2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canm dikkat et kendine pcde de çok kalma radyasyon sonuçta ( ama bizi de sensiz bırakma ) hem endişelenme allahım koruyor onları hamilelere sor bak kasık ağrıları bisüre devam ediyormş öyle bir şeydir sen içini ferah tut ki kuzucuklarını da üzme

arkadaşlar inş ağust. bende başlamayı düşünüyorum ancak hastaneyi daha öncesinde gelelim diye aradığımızda ağusto. adetin 3. günü gelin dedi.yani daha hiç ön görüşme falan yapmadık .sizinde mi öle oldu.biz önce bir görüşme yaparız sanmıştım. bide iğnelerden bahsetmişsiniz çok mu acıtıyor. kilo aldırıyor mu merak ettim de

Canlarim ben bugün koltukta bi ara uymusum, Garip Garip rüyalar gördüm sonra karnimda siddetli bi sanciyla uyandim , cok sürmedi en fazla 2 dk sürsün , bidaha olmadi ara ara sancim var yine, insallah kötü bisey olmamistir kizlar yaa, yarin doktoru aricam ama bu gece nasil gecicek bilmiyorum . Sizce kötüyemi isaret bu ???

yok canim kalmam zaten ara ara giriyorum, kiz beni sizinle konusamadan duramamki canim benim , sizlerden kuvvet aliyorum ben , insallah canim yaa valla nebilim o sanci girince cok korktum ki korkuyorum hala , aa Dogru dedim bi bakim ben onlara , hic üzmek istermiyim canim asla ama iste ....

Kuzum azcık rahat ol buraya kadar geldin kendine sorun yaratma lütfen kolay mı o kadar şey yaptık iğneler ilaçlar yumurtalıklarınla oynandı bi sürü işlem ve orda şu an küçücük bir melek var alışmaya çalşıyor vücudun, ki ağrılar normal gebeliklerde bile oluyor ferah tut içini dua et bol bol lütfen yine de çok endişelendiysen doktorunu ara geç oldu belki ama korkunu anlayışla karşılar.

Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah hayirli haberlerini aliriz seninde, valla belki ön konusma o gün yapilcak hem bi bakicak , Zaman kaybetmemk acisindan olabilir tatlim, biz önce bi konusmaya gitmistik , hani sorunumuz ne , testler falan yapildi ondan sonra basladik . Gerci ben Almanyadayim biraz farkli olabilir prosedür. Valla gülüm hekezde farkli bence , bende hic acimadi ve kendim vudum hep , bende zaten Kilo var o yüzden pek bisey fark etmedim :90:

offf kafamız çok karıştı biz de işte sonuçları falan gösterecektik yani nasıl olcak falan diye ama adamlar adette gel diyor memorial olcam acaba orda yaptıran var mı sizi de mi öle çağırdılar. bu uzun yada kısa protokol ne oluyo neye göre belirliyorlar.

Selam hg..Adetliyken muayene edip gerekirse,uygun görülürse başlarlar tedavine canım merak etme hem direkt iğneye başla demz bence önce gerekenleri yapar doktorun gittiğinde konuşursun her şeyi.bn acıbademde görüyorum tedavimi hangi şehirdesin bilmem ama memorial da doğru bi seçim Allah yardımcın olsun

canim benim olmaya calisiyorum ama cok korkuttu birden vurunca uyku sersemi zaten neye ugradigimi sasirdim yaa, insallah onlardandir dimi ? tutmaya calisiyorum kuzum ama iste agri vurdukca hafifte olsa aklim oraya gidiyo benim Doktorun telefonu yokki öle ariyabileyim ancak yarin ariyabilicem artik... insallah bebisim benimledir yaaa, bi yükselse degerim bi emin olsaydim inan bu agrilari seve seve cekerim hic acimaz valla

Biliyorum bebeğim anlıyorum endieşelenmen ve korkman cok normal ben de korkarım eminim ama kendini iyi yönde telkin et iyiye yor ,ki her şey iyi olsun..bak allahın izniyle 3 gün sonra güle oynaya geleceksin değerin çok iyi çıkacak sonra kesenizi göreceksin sonra pıt pıtlar duyulacak inşallah bunları düşün

Canlarbe ben cikiyorum, bi bakim belki hastaneyi arayip sorarim...sizi gelismelerden haberdar edicem canlarim, kendinize iyi bakin iyi geceler

TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE UYGULANAN UZUN VE KISA PROTOKOLLER NEDİR?

tüp bebek uygulamalarında kullanılan uzun ve kısa protokoller hastaya göre değişmektedir. Uzun protokol (long protokol) olarak belirtilen kullanım bir yandan eşit düzeyde ve aynı büyüklükte follikül gelişimini sağlarken, diğer taraftan LH denilen yumurtlamayı tetikleyen hormonun erken ve bizim kontrolümüz dışında yükselmesini önler. Bu tedavi protokolü daha çok yumurtalıklarındaki yumurta sayısı yeterli olan veya beklenenden daha fazla yumurta gelişebilecek hastalara uygulanır. Uzun protokolün diğer bir avantajı tedavi zamanının istenilen şekilde programlanabilmesidir.

Uzun protokolde tedaviye adetin 21. günü başlanır ortalama 10-12 gün süre ile yumurta baskılayıcı ilaçlar kullanılıp, yeni adetin 3. günü yumurta geliştirmeye yarayan diğer ilaçlara başlanır ve yumurta çatlatma iğnesine kadar her ikisine de devam edilir.

Kısa protokol (short protokol) ise yumurtalık cevabı zayıf olan hastalarda tercih edilebilir. Ayrıca zaman problemi olan hastalarda tedavinin daha kısa sürede kolayca tamamlanmasını sağlamak amacı ile de kullanılan bir protokoldür. Adetin 3. günü yumurtayı geliştiren ve büyüten ilaçlara başlanır adetin 6-7. günü ya da yumurta belli bir büyüklüğe eriştiğinde ise çatlamayı önleyici ilaçlara başlanır. Yumurta çatlatma iğnesine kadar her iki tedaviye devam edilir.

Bizim merkez olarak tercihimiz yumurtalık rezervi normal olan ve herhangi bir zaman kısıtlaması olmayan hastalarda öncelikle uzun protokol ile başlamaktır. Ancak her iki protokol ile pek farklı olmayan gebelik sonuçları elde edilmektedir.​

INsallahhh kuzum insallah , sagol tatlim yaa cok hakklisin ... nasilsa nasip neyse o olcak Alalhim bagislarin yavrumu bana insallah, Bu arada heyecandan yanlis yazdim sali yada carsamba gidicem kann testine tabii gerek kalirsa

Canlarbe ben cikiyorum, bi bakim belki hastaneyi arayip sorarim...sizi gelismelerden haberdar edicem canlarim, kendinize iyi bakin iyi geceler

Arkadaşım öncelikle tebrik ediyorum. İnşallah günbegün yükselecek değerlerin ve dileğine kavuşacaksın. Bu süreci dinlenerek geçirmek gerekiyor. Bir şey soracağım transfer sonrası kaç gün dinlendin sürekli yattın mı? Benim gittiğim merkez Ankara'da ve ben Eskişehir'deyim. 3 gün istirahat etmek gerekiyor denmişti. Seyahate izin yok sanırım. Gerçi ben henüz o raddeye gelemedim ama...

Offfff Bugün adetimin ikinci günüydü ve doktorla görüştük. Bugün resmen başladık tedaviye. Bu akşama kadar 11 adet lucrin olmuştum. Bugün bir de pregon eklendi. İlk dozu merkezde yapıldı hiç hissetmedim bile. Ama akşam yaptığımız lucrin adeta canıma okudu. Hala acıyor. Bir bitse hayırlısıyla. Rabbim kolaylık ve sabır verrrrr hepimize. Hakkımızda hayırlısını ver.
Bu arada pazartesi kontrole çağırdılar. Kontrol sonrası şekillenecekmiş her şey.

Onlar tutunma ağrılarıdır bebişinin :))

Bol şanslar dilerim...Allah kolaylıklar versin canım...

Arkadaşım benim özel mesaj gönderme hakkım yokmuş. Yazıp yazıp duruyorum ben de. Sana mail gönderdim. Faceden eklersin beni. Görüşürüz :)

48 saat sonra yolcluk yapabilirsiniz dediler canım...Ankara da nerede tedavin ?? Benim salı günü transfer oldu bende yarın yola çıkacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…