- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.221
Arkadaşım umarım yolunda gider her şey. Bugün iğnenin kaçıncı günüydü?
bugün 9. günüm canım
Hımmm 14. gün toplanacak yani. Beni Pazartesi kontrole çağırdılar. Pazartesi iğnenin 5. günü oluyor. Niye erken çağırdılar ki? Of aman ya bir akışına bırakamıyorum. Aslında buraya girmek için engelliyorum kendimi ama olmuyor işte. Satır satır okumazsam rahat edemiyorum.
Canım tebrikler çok güzel hayırlısı ile kokusunu duymayıda nasip eder yüce rabbim evet ne olur dualarını eksik etme darısıbizlere inş
canım ben de 5. günü kontrollere başlatım sonra 2 günde bir kontrole gittim hatta şimdi ohs tehlikem olduğu için hergün kontrole gideceğim
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin.
kızlar bugün ilk dusumu aldım ama karnımda kasıklarımda ağrı var suandaçokkorkuyorum ((çokk
meleklerim benimlesinizdir inş
emoshh dru arıyacaktı ne dedi acaba....
Kızlar bana bir cevap verecek olan yok mu ilk denemem tecrübesizim sadece sorularıma cevap istiyorum..
Kızlar merhaba. Eskişehir'de yaşıyorum burada acıbademde bugün itibariyle tedaviye başladım sabahta bir soru sormuştum aslında neyse. Pco var bende. Ultrasonda 27 yumurta görüldü. Dr rahmimi filan iyi buldu. Pozitif konuştu. Sonra ilaçlarımı yazdı. iki kutu gonal f 112.5 doz, menagon, 2 kutu cetrodite ve çatlatma iğnesi. Şimdi gonal f ve menagonu pazartesiye kadar vurulucam ancak menagon zaten kalçadan ve hastanede vurdurmam lazım, gonal f kalem şeklinde değil aşılamada öyle vurmuştum kolaydı kız akşam vurdurucam iğneleri ben anlatırım dedi ama zaten manegon için hastaneye gitmişken gonal f te hastanede vurulur dedim. Pazartesiden sonra sanırım buna cetrodite de eklenir.
Şimdi ben önce hemşire öğlen yani hemen vurayım hem göstereyim dedi ama öğlen müsait olamıyorum eşim olmuyor yani arabayla götürmesi lazım, akşam 6 da vurdurayım dedim aynı saatte olunca kaçta olduğu sorun olmaz herhalde. Gonal f 112.5 doz nasıldır benimi için ilerde arttırır belki bilmiyorum. Hastanede vurduracağımız için eşimel aynı kampüste çalışıyoruz eşimin odasında kalacak iğneler işten hastaneye gidicez eşimin odasında duracak vurulacak iğneleri yanımıza alıcaz dolapta durmasına gerek yokmuş çatşatma iğnesi dışında. Ama vuruldultan sonra ilacı eve götürüp akşam, sabah yine işyerine getiricez sorun olur mu getir götür nasılsa dolaba girmiyormuş olmaz herhalde dimi umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çokta heyecanlıyım herhalde anlıyorsunuzdur beni.
Dejavu öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun, ilaçları taşımanın hiçbir sorun yaratacağını düşünmüyorum, soğuk zincir gerekmediği sürece istediğin yere götürebilirsin (oda sıcaklığı olacak tabi) ben ilk iğnemi yurtdışında bir havalimanında vurulmuştum:)
dejavu
arkadaşım çatlatmaiğneni dolaba koy..ve vurdurmaya giderken soguk buz tüplerine sar da git.dierleri oda sıcaklıgınfa olabiliyor.bende onları kullandım.menago hariç dierlerii sen vurucaksı zaten evede götürebilirsi yani..hayırlı olsu cnm kaliteliyumoşları olsun inş
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş ilk denemede yüzün güler iğneler hergün aynı saatte yapılmalıdır akşam saati ise hep akşam yapılması gerek götürüp getirebilirsin sadece vuralacağın dozu yanında götürmen yeterli ama çatlatma iğnesi mutlaka soğukta kalmalı ve dr yada hemşirelerin dediğin zamanda yapman önemli herşey yolunda gidecek merak etme dr güven
Hımmm 14. gün toplanacak yani. Beni Pazartesi kontrole çağırdılar. Pazartesi iğnenin 5. günü oluyor. Niye erken çağırdılar ki? Of aman ya bir akışına bırakamıyorum. Aslında buraya girmek için engelliyorum kendimi ama olmuyor işte. Satır satır okumazsam rahat edemiyorum.
Kızlar merhaba. Eskişehir'de yaşıyorum burada acıbademde bugün itibariyle tedaviye başladım sabahta bir soru sormuştum aslında neyse. Pco var bende. Ultrasonda 27 yumurta görüldü. Dr rahmimi filan iyi buldu. Pozitif konuştu. Sonra ilaçlarımı yazdı. iki kutu gonal f 112.5 doz, menagon, 2 kutu cetrodite ve çatlatma iğnesi. Şimdi gonal f ve menagonu pazartesiye kadar vurulucam ancak menagon zaten kalçadan ve hastanede vurdurmam lazım, gonal f kalem şeklinde değil aşılamada öyle vurmuştum kolaydı kız akşam vurdurucam iğneleri ben anlatırım dedi ama zaten manegon için hastaneye gitmişken gonal f te hastanede vurulur dedim. Pazartesiden sonra sanırım buna cetrodite de eklenir.
Şimdi ben önce hemşire öğlen yani hemen vurayım hem göstereyim dedi ama öğlen müsait olamıyorum eşim olmuyor yani arabayla götürmesi lazım, akşam 6 da vurdurayım dedim aynı saatte olunca kaçta olduğu sorun olmaz herhalde. Gonal f 112.5 doz nasıldır benimi için ilerde arttırır belki bilmiyorum. Hastanede vurduracağımız için eşimel aynı kampüste çalışıyoruz eşimin odasında kalacak iğneler işten hastaneye gidicez eşimin odasında duracak vurulacak iğneleri yanımıza alıcaz dolapta durmasına gerek yokmuş çatşatma iğnesi dışında. Ama vuruldultan sonra ilacı eve götürüp akşam, sabah yine işyerine getiricez sorun olur mu getir götür nasılsa dolaba girmiyormuş olmaz herhalde dimi umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çokta heyecanlıyım herhalde anlıyorsunuzdur beni.
cnm yumurta takibi için 2-3 güne bi gitcen ankaraya. yumurtanın boyutlarına gore ılacın dozunu artırıp veya azaltıyolar :))) aşılamada da 2 güne bi gidiyodum ben hastaneye
Desene arkadaşım 6.45 trenine abone olacağız birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?