2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bugün 9. günüm canım

Hımmm 14. gün toplanacak yani. Beni Pazartesi kontrole çağırdılar. Pazartesi iğnenin 5. günü oluyor. Niye erken çağırdılar ki? Of aman ya bir akışına bırakamıyorum. Aslında buraya girmek için engelliyorum kendimi ama olmuyor işte. Satır satır okumazsam rahat edemiyorum.

Kızlar merhaba. Eskişehir'de yaşıyorum burada acıbademde bugün itibariyle tedaviye başladım sabahta bir soru sormuştum aslında neyse. Pco var bende. Ultrasonda 27 yumurta görüldü. Dr rahmimi filan iyi buldu. Pozitif konuştu. Sonra ilaçlarımı yazdı. iki kutu gonal f 112.5 doz, menagon, 2 kutu cetrodite ve çatlatma iğnesi. Şimdi gonal f ve menagonu pazartesiye kadar vurulucam ancak menagon zaten kalçadan ve hastanede vurdurmam lazım, gonal f kalem şeklinde değil aşılamada öyle vurmuştum kolaydı kız akşam vurdurucam iğneleri ben anlatırım dedi ama zaten manegon için hastaneye gitmişken gonal f te hastanede vurulur dedim. Pazartesiden sonra sanırım buna cetrodite de eklenir.

Şimdi ben önce hemşire öğlen yani hemen vurayım hem göstereyim dedi ama öğlen müsait olamıyorum eşim olmuyor yani arabayla götürmesi lazım, akşam 6 da vurdurayım dedim aynı saatte olunca kaçta olduğu sorun olmaz herhalde. Gonal f 112.5 doz nasıldır benimi için ilerde arttırır belki bilmiyorum. Hastanede vurduracağımız için eşimel aynı kampüste çalışıyoruz eşimin odasında kalacak iğneler işten hastaneye gidicez eşimin odasında duracak vurulacak iğneleri yanımıza alıcaz dolapta durmasına gerek yokmuş çatşatma iğnesi dışında. Ama vuruldultan sonra ilacı eve götürüp akşam, sabah yine işyerine getiricez sorun olur mu getir götür nasılsa dolaba girmiyormuş olmaz herhalde dimi umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çokta heyecanlıyım herhalde anlıyorsunuzdur beni.

canım ben de 5. günü kontrollere başlatım sonra 2 günde bir kontrole gittim hatta şimdi ohs tehlikem olduğu için hergün kontrole gideceğim

kızlar bugün ilk dusumu aldım ama karnımda kasıklarımda ağrı var suanda çokkorkuyorum((çokk

meleklerim benimlesinizdir inş

emoshh dru arıyacaktı ne dedi acaba....

Kızlar bana bir cevap verecek olan yok mu ilk denemem tecrübesizim sadece sorularıma cevap istiyorum..

Kızlar bana bir cevap verecek olan yok mu ilk denemem tecrübesizim sadece sorularıma cevap istiyorum..

Dejavu öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun, ilaçları taşımanın hiçbir sorun yaratacağını düşünmüyorum, soğuk zincir gerekmediği sürece istediğin yere götürebilirsin (oda sıcaklığı olacak tabi) ben ilk iğnemi yurtdışında bir havalimanında vurulmuştum:)

dejavu
arkadaşım çatlatmaiğneni dolaba koy..ve vurdurmaya giderken soguk buz tüplerine sar da git.dierleri oda sıcaklıgınfa olabiliyor.bende onları kullandım.menago hariç dierlerii sen vurucaksı zaten evede götürebilirsi yani..hayırlı olsu cnm kaliteliyumoşları olsun inş

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş ilk denemede yüzün güler iğneler hergün aynı saatte yapılmalıdır akşam saati ise hep akşam yapılması gerek götürüp getirebilirsin sadece vuralacağın dozu yanında götürmen yeterli ama çatlatma iğnesi mutlaka soğukta kalmalı ve dr yada hemşirelerin dediğin zamanda yapman önemli herşey yolunda gidecek merak etme dr güven

sağol canım yani kalem şeklinde kullanmıştım aşılamada onu dolaba koymak gerekiyordu bunlarda öyle bişi yokmuş o yüzden sanırım sorun olmayacak. Araba daha sıcak oluyor tabi akşamları ama hastane 5 dk ev 15 dk o kadar sorun olmaz.

çatlatma iğnemi eşim odasında mini buzdolabı var ona koydu şimdilik akşam eve götürüp dolaba koyucam biliyorum aşılamada kullandım. Diğer iğneler eşimin odasında çekmecede duracak. Annemde eşimde farlı iğneler kendimizin hazırladığı iğneler olduğu için ısrarla hastanede vurdurmamı istediler. Hatta aşılama da gonal kalemdi çok kolaydı onda bile annem şimdi bana acaba yanlış mı vurdun tutmadı diyor bana yok imkansız anne diyorum ama çenelerini çekmektense hastanede vurdururum zaten menagon için gidicem. Ama işte zor olacak çünkü işyerinden alıp hastaneye götürücez sonra işyerine dönemeyiz eve götürücez sabah yine işe akşam yine hastaneye öyle sürüp gidecek napalım taşırız artık. İnşallah canımm.. senin durumun nedir?

çatlatma iğnesini biliyorum onu gece vurucam büyük ihtimal eve götürücem o yüzden onu kendim vurucam. Gonal f 450 lik verdi zaten 112.5 4 gün gider o yüzden tek onu taşısam yeter daha bir kutusu bitmeden p.tesi kontrole gidicem zaten bir de menagon alıcam yanıma tek kutu zaten. Cetrodoite de daha başlamadım.

cnm yumurta takibi için 2-3 güne bi gitcen ankaraya. yumurtanın boyutlarına gore ılacın dozunu artırıp veya azaltıyolar :))) aşılamada da 2 güne bi gidiyodum ben hastaneye

öncelikle tedavin hayırlı olsun. ben de eskişehirdeyim. ben ankarada tedavi görüyorum . gonalf leri kışın bile dolapta kapagında tuttum ben. sana dolaba gerek yok demelerıne sasırdım. gonalflerı evde kendın yapabılırsın aslında .insülin iğnesi gibi kolay onlar.... nasıl acıbademden memnun musun . istersen tanışabiliriz:)))

İgnelerime basliyorum.aksam 9 da ve bugun test yaptirdin prolaktin sonra eve geldim hemsire aradi hormonum yuksekmis doktor ilac verdi bu ne hormonu acaba

sevgili arkadaşlar henüz merkez arıyorum aranızda konyada tedavi gören varmı lütfen bana bi tavsiye verin başken hastanesi mi ali acar mı euro fertil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…