- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.241
canım o süt hormonu yükselirse hamilelige engel olabiliyormuş buyüzdedeönce onu dengeleyecek ayı zamanda canım ilaçla..üzülmee bende de vardı düştü...İgnelerime basliyorum.aksam 9 da ve bugun test yaptirdin prolaktin sonra eve geldim hemsire aradi hormonum yuksekmis doktor ilac verdi bu ne hormonu acaba
Vilmaa sozlerin bugun bana moral verdi canim. Ben surekli soylemi boylemi yaptim hata mi ettim diye dusune dusune kendimi paraliyorum bazen, Hicbir faydasida yok.. Vallahi Allah mi soyletti sana nedir?? Ilk defa ferahladim sayende.
Sagol canikom iyim cok sükürNaptin sekerim nasilsin
Arkadaşım öncelikle tebrik ediyorum. İnşallah günbegün yükselecek değerlerin ve dileğine kavuşacaksın. Bu süreci dinlenerek geçirmek gerekiyor. Bir şey soracağım transfer sonrası kaç gün dinlendin sürekli yattın mı? Benim gittiğim merkez Ankara'da ve ben Eskişehir'deyim. 3 gün istirahat etmek gerekiyor denmişti. Seyahate izin yok sanırım. Gerçi ben henüz o raddeye gelemedim ama...
Coook sagol canim benim , insallah kuzum yaaa, valla simdiki endisem o hic bitmiyo ki anam :18: Amiiin Cümlemiz insallah tatlim, hepberaber yarabbim sevindirsin bizleri . Valla en azindan 2-3 gün dinlenmek sart bana göre, kimisi hemen ertesi gün ise gittigini falan yazmis gerci bence bu isin agirliyla alakali yani isin masabasi ve cok stersli degilse 3 gün sonra gitmenin bi mahsuru yok , zaten doktorlarda sürekli yatmayin diyolar, ben 1 Hafta evde kaldim canim benim ve evet genelde yattim bi arada dolastim evin icinde , tabii ihtiyaclarimi gidermek icin kalktim bide, arada oturdum hep yatmadim , iyi degilmis zaten. Uzun yola cikma konusuna gelince okudugum kadariyla 1 Gün dinlenmek yeter denliyio sonra uzun yola cikabilirsin, ama bi arkadasim Reyyan var oda Burda ona 48 Saat sonra demisler , en Garanti olsun istersen icim rahat edicek dersen ve mümkünse bence 3 Gün sonra cik derim tatlim, ben arabaya ki uzun yolda degil4. Gün bindim ama o benim Hüsnü-KuruntumOfffff Bugün adetimin ikinci günüydü ve doktorla görüştük. Bugün resmen başladık tedaviye. Bu akşama kadar 11 adet lucrin olmuştum. Bugün bir de pregon eklendi. İlk dozu merkezde yapıldı hiç hissetmedim bile. Ama akşam yaptığımız lucrin adeta canıma okudu. Hala acıyor. Bir bitse hayırlısıyla. Rabbim kolaylık ve sabır verrrrr hepimize. Hakkımızda hayırlısını ver.
Bu arada pazartesi kontrole çağırdılar. Kontrol sonrası şekillenecekmiş her şey.
Cnm ben memorial sislide yaptiriyorum.. Adetin ikinci gunu gidiyosun genital muayene edip kan aliyolar orda gordukleri degerlere gore karar veiliyor uzunmu kisami olcak.. Benimki kisaprotokol.. Simdiden gecmis olsunofff kafamız çok karıştı biz de işte sonuçları falan gösterecektik yani nasıl olcak falan diye ama adamlar adette gel diyor memorial olcam acaba orda yaptıran var mı sizi de mi öle çağırdılar. bu uzun yada kısa protokol ne oluyo neye göre belirliyorlar.
Selam canlarim benim. Eveeet ben bu panigimle dayanamayip Merkezi aradim bugün :18: onlarda normal ama yinede bi kendi Jinekologuna görün istersen dediler, Merkez biraz uzak kaliyo cünkü, Coook sükür bi sorun yok gibi gözüküyor simdilik, tekrar Ultrason lada bakti ama tabiiki daha yerlestimi yerlesmedimi belli olmuyor, ama Rahimin durumu iyi dedi , herhangi bi kanama falanda görmedi yani cooook Sükür simdilik hersey yolunda canlarim yaa, Kasik ve Karin agrilarimin normaloldugunu ama bi sebebide Yumurtaliklar genisledigi icin ignelerden dolayi onlar da agri yapar dedi tekrar gösterdi daha büyükler dedi normal olarak. Canlarim bunlari size yaziyorum bilginiz olsun diye simdiden, benim yaptigim panigi yapmayin diye söylüyorum
Insalllah bitanemmm , en azindan biraz rahatladim simdiOnlar tutunma ağrılarıdır bebişinin :))
hadi hayirlisi olsun canim insallah cok güzel haberler verirrsin yarabbimmmm Dua edicem bol bol, bencede Pazartesi git 13. gün oluyo , ama SAKIN idrar testi yapma moralini bozar cünkü positif olsada suan idrarda cikmaz , ben sölimdekızlar bugün 10.günüm ve ben test yapmadım hala.doktor çarşamba günü dedi ama ben pazartesi kesin yaptıracağım ne olur baana da dua edin bu sefer tutsun.çok korkuyorum.zaaman geçmiyor
şimdi hastanedeyim, 20 civarı yumurtam oluşmuş. Sanırım OHS tehlikem var. İnşallah her şey yolunda gider.
Doktor en geç Çarşamba yumurtaları toplarız dedi :)
Canim benim tedavin hayirli olsun insallah , korkutgun yada ihtimal olan seyler olmazda saglikli güzel yumoslarina kavusursun , Rabbime hepimiz icin Dua ediyorum. Cok kasma kendini tatlim protokolleri falan ben bilmem ama herseyin hayirlisi olsun canim benim.Şimdi ben dün regl oldum bugün eşime ve bana testler yapılacak ve start vericez tedaviye. Ancak bende pco var ve çok yumurtam var aşılamada bile 3 yumurtam vardı dr çok yumurtan var fazla toplarız dedi ama kısa protokol yapılacak bana pcolarda daha iyi yanıt verdiğini söyledi. Ama buradaki açıklamada yumurtası normal gelişen ve çok olanlara uzun uygulanır diyor. Benim yumurtalar kendisi çatlamıyor pco olduğu için ondan mı kısa uygulanıyor acaba neyse artık dr ne derse ona uyucaz. Çok heyecanlıyım.
cok sagol canim benim, bakalim insallah geriside gelir canim yaa :18:Emosh tebrik ederim rabbim kucagina almayi nasip eder insallh
Arkadaşlar merhaba,
Nihayet 3. denememde pozitif sonuç aldım, 1 saat önce aradılar beta 44 müş:))) Dün Hacı Bayram'da dua etmiştim:) Bugün de gidicem inşallah, Dualarım tüm topikteki arkadaşlarım için olacak, Allah yardımcımız olsun:)
Insallah öledir caniminici, doktora gittim zaten bugün, cok sükür simdilik yolunda herseyemoshum sakin ol iyi olacak bebişin yerleşior ya tatlımondan ..dr unu ara sor emiinm oda öyle diecektir.beni de haberdar et
cannım et acıyor hatta 1 günde yeri geliyor 3tane vurunuyoruz amaküçücük bir bebiş hayali bile muhteşem yetio dayamaya..
hadi cnm az kalmış emoshumgibi güzel haber duymaya..dualarımız sennle ve hepimizle
ohhhhohhhh varann 2 ohhh mevlamkuagınada almayı nasip etsin darısı bizlere inş
Hımmm 14. gün toplanacak yani. Beni Pazartesi kontrole çağırdılar. Pazartesi iğnenin 5. günü oluyor. Niye erken çağırdılar ki? Of aman ya bir akışına bırakamıyorum. Aslında buraya girmek için engelliyorum kendimi ama olmuyor işte. Satır satır okumazsam rahat edemiyorum.
öncelikle Tedavin hayirli olsun canim , bebisine tez vakitte kavusrsun inallahKızlar merhaba. Eskişehir'de yaşıyorum burada acıbademde bugün itibariyle tedaviye başladım sabahta bir soru sormuştum aslında neyse. Pco var bende. Ultrasonda 27 yumurta görüldü. Dr rahmimi filan iyi buldu. Pozitif konuştu. Sonra ilaçlarımı yazdı. iki kutu gonal f 112.5 doz, menagon, 2 kutu cetrodite ve çatlatma iğnesi. Şimdi gonal f ve menagonu pazartesiye kadar vurulucam ancak menagon zaten kalçadan ve hastanede vurdurmam lazım, gonal f kalem şeklinde değil aşılamada öyle vurmuştum kolaydı kız akşam vurdurucam iğneleri ben anlatırım dedi ama zaten manegon için hastaneye gitmişken gonal f te hastanede vurulur dedim. Pazartesiden sonra sanırım buna cetrodite de eklenir.
Şimdi ben önce hemşire öğlen yani hemen vurayım hem göstereyim dedi ama öğlen müsait olamıyorum eşim olmuyor yani arabayla götürmesi lazım, akşam 6 da vurdurayım dedim aynı saatte olunca kaçta olduğu sorun olmaz herhalde. Gonal f 112.5 doz nasıldır benimi için ilerde arttırır belki bilmiyorum. Hastanede vurduracağımız için eşimel aynı kampüste çalışıyoruz eşimin odasında kalacak iğneler işten hastaneye gidicez eşimin odasında duracak vurulacak iğneleri yanımıza alıcaz dolapta durmasına gerek yokmuş çatşatma iğnesi dışında. Ama vuruldultan sonra ilacı eve götürüp akşam, sabah yine işyerine getiricez sorun olur mu getir götür nasılsa dolaba girmiyormuş olmaz herhalde dimi umarım anlatabilmişimdir kusura bakmayın çokta heyecanlıyım herhalde anlıyorsunuzdur beni.
Ahh canım çok sevindim ayyyy kendim başlıyormusum gibi heyecan yaptım inş bir sürü ama en önemlisi kaliteli yumişlerin olsun
canım ben de 5. günü kontrollere başlatım sonra 2 günde bir kontrole gittim hatta şimdi ohs tehlikem olduğu için hergün kontrole gideceğim
canim benimmm, bana teselli verirken kendisi dahada panik olan dünürüm beniiimmmmmmkızlar bugün ilk dusumu aldım ama karnımda kasıklarımda ağrı var suandaçokkorkuyorum ((çokk
meleklerim benimlesinizdir inş
emoshh dru arıyacaktı ne dedi acaba....
ayyy canim benim merakda edermisss oy oy oy yerim yerimkızlar bugün ilk dusumu aldım ama karnımda kasıklarımda ağrı var suandaçokkorkuyorum ((çokk
meleklerim benimlesinizdir inş
emoshh dru arıyacaktı ne dedi acaba....
Hiç korkma bence, bendeki ağrılara inanamazsın, geçen Cumartesi acile gittim karın ağrısı yüzünden o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?