2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

İgnelerime basliyorum.aksam 9 da ve bugun test yaptirdin prolaktin sonra eve geldim hemsire aradi hormonum yuksekmis doktor ilac verdi bu ne hormonu acaba
canım o süt hormonu yükselirse hamilelige engel olabiliyormuş buyüzdedeönce onu dengeleyecek ayı zamanda canım ilaçla..üzülmee bende de vardı düştü...

Vilmaa sozlerin bugun bana moral verdi canim. Ben surekli soylemi boylemi yaptim hata mi ettim diye dusune dusune kendimi paraliyorum bazen, Hicbir faydasida yok.. Vallahi Allah mi soyletti sana nedir?? Ilk defa ferahladim sayende.

Cnm benim ferahlamana katkim olduysa ne mutlu bana ama ben boyle dusunuyorum allahin dedigi olacakelbet insaniz bende biraz sabirsiz biraz heycanli birazcekingen bekliyorum sonum ne olacak diye ama elimden gelen baskada bisey yok tumu bukadar artik rabbimin onayini bekliyorum herkes gibi.. Doktor iki yumurta dedi yarin yine gidecem herseye hazirlikliyim hamile kalsamda aynen oyle olmak zorundayim zor biliyorum ama basimiza gelen hicbisey bizim sucumuzyada hatamiz olamaz cunku kasitli bisey yapmiyoruz demekki kader:))) sabir sabir:)))

Selam canlarim benim. Eveeet ben bu panigimle dayanamayip Merkezi aradim bugün :18: onlarda normal ama yinede bi kendi Jinekologuna görün istersen dediler, Merkez biraz uzak kaliyo cünkü, Coook sükür bi sorun yok gibi gözüküyor simdilik, tekrar Ultrason lada bakti ama tabiiki daha yerlestimi yerlesmedimi belli olmuyor, ama Rahimin durumu iyi dedi , herhangi bi kanama falanda görmedi yani cooook Sükür simdilik hersey yolunda canlarim yaa, Kasik ve Karin agrilarimin normaloldugunu ama bi sebebide Yumurtaliklar genisledigi icin ignelerden dolayi onlar da agri yapar dedi tekrar gösterdi daha büyükler dedi normal olarak. Canlarim bunlari size yaziyorum bilginiz olsun diye simdiden, benim yaptigim panigi yapmayin diye söylüyorum

Coook sagol canim benim , insallah kuzum yaaa, valla simdiki endisem o hic bitmiyo ki anam :18: Amiiin Cümlemiz insallah tatlim, hepberaber yarabbim sevindirsin bizleri . Valla en azindan 2-3 gün dinlenmek sart bana göre, kimisi hemen ertesi gün ise gittigini falan yazmis gerci bence bu isin agirliyla alakali yani isin masabasi ve cok stersli degilse 3 gün sonra gitmenin bi mahsuru yok , zaten doktorlarda sürekli yatmayin diyolar, ben 1 Hafta evde kaldim canim benim ve evet genelde yattim bi arada dolastim evin icinde , tabii ihtiyaclarimi gidermek icin kalktim bide, arada oturdum hep yatmadim , iyi degilmis zaten. Uzun yola cikma konusuna gelince okudugum kadariyla 1 Gün dinlenmek yeter denliyio sonra uzun yola cikabilirsin, ama bi arkadasim Reyyan var oda Burda ona 48 Saat sonra demisler , en Garanti olsun istersen icim rahat edicek dersen ve mümkünse bence 3 Gün sonra cik derim tatlim, ben arabaya ki uzun yolda degil4. Gün bindim ama o benim Hüsnü-Kuruntum Henüz gelmedin ama Rabbimin yardimiyla geliceksin insallah , Rabbim sanada bu günleri gösterin insallah tatlim. Cooook sevindim canimmm tedavin hayirli olsun bol bol yumoslarin gelissin insallah da göbisinde can bulsun sonra insallaaahhhh Valla ben ignelerden sikayetci degilim hepte kendim vurdum bilmiyorum ama suan bi igneem var 3 günde bir vuruyorum o vurduktan sonra cok agritiyo bacaklarimi Biticek tatlim rabbimin izniyle , Kuzucuklarimiz icin dayaniyoruz hep bunlara en gec Rabbim izin verirse insallah yaradanim kucagimiza aldigimzda melekerimizi unuturuz tüm bunlari. Önemli olan simdi insallah Pazartesiye cok iyi haberler alman tatlim insallah yeterli miktarda gelisir yumoslarin.

Cnm ben memorial sislide yaptiriyorum.. Adetin ikinci gunu gidiyosun genital muayene edip kan aliyolar orda gordukleri degerlere gore karar veiliyor uzunmu kisami olcak.. Benimki kisaprotokol.. Simdiden gecmis olsun

Cnm hamilede kalsaj o bacaksizlari saglikla kucagimiza alana kadar rahat yuzu yok bize diyim ben sana buun teyzemle annem konusmus demiski teyzem vilmayi gordum ruyamda hamileymis biseymi var annemde yok ama mubarek gunler neden olmasin olur ins demis ayy hadi ins cikar teyzemin duasi siz aile etrafin oyledinizmi ben simdiluk sakliyorum da

kızlar bugün 10.günüm ve ben test yapmadım hala.doktor çarşamba günü dedi ama ben pazartesi kesin yaptıracağım ne olur baana da dua edin bu sefer tutsun.çok korkuyorum.zaaman geçmiyor
hadi hayirlisi olsun canim insallah cok güzel haberler verirrsin yarabbimmmm Dua edicem bol bol, bencede Pazartesi git 13. gün oluyo , ama SAKIN idrar testi yapma moralini bozar cünkü positif olsada suan idrarda cikmaz , ben sölimde Insallah Bitanem SIMSIKI tutunmusturlar göbisine canim benim ...seni cok mu cok iyi anliyorum gecmez o Zaman ayni asamadan gectim hayirli mutlu haberler verirsin insallah kuzumm yaaa

şimdi hastanedeyim, 20 civarı yumurtam oluşmuş. Sanırım OHS tehlikem var. İnşallah her şey yolunda gider.

Doktor en geç Çarşamba yumurtaları toplarız dedi :)

ayyy hadi insallah canim yaaa, insallah olmaz o tehliken de bol bol kaliteli yumoslarini alirlar , insallah canim cok güzel haberler verirsin.

Canim benim tedavin hayirli olsun insallah , korkutgun yada ihtimal olan seyler olmazda saglikli güzel yumoslarina kavusursun , Rabbime hepimiz icin Dua ediyorum. Cok kasma kendini tatlim protokolleri falan ben bilmem ama herseyin hayirlisi olsun canim benim.
Emosh tebrik ederim rabbim kucagina almayi nasip eder insallh
cok sagol canim benim, bakalim insallah geriside gelir canim yaa :18:
tebrik ederim canim senin adina cooooook sevindim, bende dün aldim positif haberi HCG 39 cikti , rabbim insallah yükselir dahada degerlermiz Arkadasim. RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN CANIMMM ALLAH RAZI OLSUN, bende her aksam Dua ediyorum hepimize , Rabbim duysun insallah hepmizi sevindirsin ... sen bidaha nezaman gidiceksin ? Bide seninde Kasik agrilarin varmi ?

Son düzenleme:
Insallah öledir caniminici, doktora gittim zaten bugün, cok sükür simdilik yolunda hersey artik Sali yi beklicem tatlim bakalim insallah yükselir....Hadiiii baaacilarimmm canlariiimmm 3. 4. 5..... kapisin siradaki kim kisa zamanda güzel haberler aldik simdilik insallah sizlerden aliriz dahada güzellesiz topigimizzzz. Allahim hepimizi sevindirsin insaaaalllaaaahhhh

canim benim kendin diyosun kontrolle cagirmislar seni yumurtalini toplamicaklarki, bakmalari lazim tabiiki kac tane olmus gelismsilermi diye, bende cok cagilridim toplanmadan önce kontrolle, benimkiler 15. gün toplandi. Kasma kendini güzelim herkezon bünyesi yumurta gelisimi farkli olabilir, bunlara takilma, seniki birkac gün erken bile olsa kötü anlamina gelmiyoki, icini ferah tut, kavusursun insallah yumoslarinada can bulurlar göbisinde.

öncelikle Tedavin hayirli olsun canim , bebisine tez vakitte kavusrsun inallah ben galba analdim :) sen simdi ilaclarin disarda durmasinin ve git gel yapmalarinin zarari olurmu diye soruyorsun galiba:) sana eger Buzdolabina girmesine gerek yok dendiyse ozaman esinin odasi cok sicak olmuyorsa o dolapta biraksaniz ? bide kiritleniyorsa süper olur... sicaklarda cok disarda güneste fazla durmamamsi daha iyi olur bence canim benim .

Kod:
kızlar bugün ilk dusumu aldım ama karnımda kasıklarımda ağrı var suanda çokkorkuyorum((çokk

meleklerim benimlesinizdir inş

emoshh dru arıyacaktı ne dedi acaba....
canim benimmm, bana teselli verirken kendisi dahada panik olan dünürüm beniiimmmmmm yavrum ben kac gündür ne diyorum yada mutlu haberi almadan önce ne dedim ? KASIKLARIM KARNIM HASTALANICAKMISIM GIBI AGRIYOR DEDIM .... bunlar aslinda iyiye isaret bence tatlim benim, benimde cok agridi bak bi yazi yadim Doktordan geldikten sonra sebeplerini acikladim oku bak, rahatlicaksin Korkma caniminici Meleklerin seninle insallah rabbimin izniyle alicaksin hayirli haberleri. Bu arada bende 4. günü ilk dusumu almistim canim. Gönlnü ferah tutki kuzucuklarin ve benim gelinim yada damadim rahat olsun göbisinde

kızlar bugün ilk dusumu aldım ama karnımda kasıklarımda ağrı var suanda çokkorkuyorum((çokk

meleklerim benimlesinizdir inş

emoshh dru arıyacaktı ne dedi acaba....
ayyy canim benim merakda edermisss oy oy oy yerim yerim , iyim cok sükür canim bi sorun yok simdilik allahima 1000 kere sükürler olsun hayatim-.
güzel olan ne bilimiyosun en azindan birazda olsa hamilelik duyugunu yasiyabiliyorum tadini cikarmak en iyisi , ki insallah daha uzun cikararirim ama iste henpz hicbisey belli degil

Hiç korkma bence, bendeki ağrılara inanamazsın, geçen Cumartesi acile gittim karın ağrısı yüzünden o derece

ayyyy canim yaaa bende öle oldum dün yani hastanelik degildim ama cok agrim oldu ve ara ara hala oluyo .... ayyy canim yanlis anlama karninin agrimasina sevinmedim ama bunlar iyiye isaret ya bide bende de aynisi var valla rahatladim yaaaa..Rabbim hepimize yardim etsin insallahhhh

Kızlar merhaba,
Daha öncede yazmıstım hatirlarsanız 2 tane aşılamam oldu ve 2.sinde de kırmızı kartı yedimArtık bende tüpe başlıycam bugün memorial şişli ile görüstüm daha önceki aşilamalarım ve takiplerim de medical park bahçelievlerde olmuştu sizce nerede yaptırayım yaw iki yer arasında kaldım memorial evime yakın aranızda orada tüp bebek yaptıran var mı memnun musunuz??her iki yer ile ilgili yiruma ihtiyacım vaaarr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…