- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.261
Hadi hayirli olsun Tedavin tatlim cok güzel haberler verirsin insallahhhh. Prolactin Süt Hormonu tatlim Gögülerinin Süt Kanallarinda üretiliyo diye biliyorum , normal seviyede olmayinca hamile de kalamiyosun zaten diye Kuzenimden biliyorum onunkide yükseskti ilac kullandi düzeldi, Hamile kaldi Bebisni aldi bile kucaginaİgnelerime basliyorum.aksam 9 da ve bugun test yaptirdin prolaktin sonra eve geldim hemsire aradi hormonum yuksekmis doktor ilac verdi bu ne hormonu acaba
Selam canim , valla ne konyaliyim ne de Tüp Bebek Merkezi olarak sana tavsiyede bulunabilirim yurttidsindayim cünkü....ama sana sadece bol sans ve tez vakitte tedavine baslayip ve insallah Bebisini kucagina almayi nasipetsin yüce Rabbim dicektim...mutlaka vardir sana cevap vericek arkadslar, bilgisi olan cok Burda merak etme canim .sevgili arkadaşlar henüz merkez arıyorum aranızda konyada tedavi gören varmı lütfen bana bi tavsiye verin başken hastanesi mi ali acar mı euro fertil mi...
Cnm ben memorial sislide yaptiriyorum.. Adetin ikinci gunu gidiyosun genital muayene edip kan aliyolar orda gordukleri degerlere gore karar veiliyor uzunmu kisami olcak.. Benimki kisaprotokol.. Simdiden gecmis olsun
Cnm hamilede kalsaj o bacaksizlari saglikla kucagimiza alana kadar rahat yuzu yok bize diyim ben sanabuun teyzemle annem konusmus demiski teyzem vilmayi gordum ruyamda hamileymis biseymi var annemde yok ama mubarek gunler neden olmasin olur ins demis ayy hadi ins cikar teyzemin duasi siz aile etrafin oyledinizmi ben simdiluk sakliyorum da
öncelikle Tedavin hayirli olsun canim , bebisine tez vakitte kavusrsun inallahben galba analdim :) sen simdi ilaclarin disarda durmasinin ve git gel yapmalarinin zarari olurmu diye soruyorsun galiba:) sana eger Buzdolabina girmesine gerek yok dendiyse ozaman esinin odasi cok sicak olmuyorsa o dolapta biraksaniz ? bide kiritleniyorsa süper olur... sicaklarda cok disarda güneste fazla durmamamsi daha iyi olur bence canim benim .
Merhaba canim , bizde ayni iki asilamadan bizde kirmiziyi yedikten sonra ilk tüp bebegimizi denedikKızlar merhaba,
Daha öncede yazmıstım hatirlarsanız 2 tane aşılamam oldu ve 2.sinde de kırmızı kartı yedimArtık bende tüpe başlıycam bugün memorial şişli ile görüstüm daha önceki aşilamalarım ve takiplerim de medical park bahçelievlerde olmuştu sizce nerede yaptırayım yaw iki yer arasında kaldım memorial evime yakın aranızda orada tüp bebek yaptıran var mı memnun musunuz??her iki yer ile ilgili yiruma ihtiyacım vaaarr???
ne demek tatlim seve seve, yanliz önemli olan buzdolabinda durmasi gereken Igneni vurulmadan bi 30 dk önce cikart tatlim ben öle yaptim. Canim Benim kafa iyice karisticanım sağol cevabın için. Dolapta duracak buzdolabında çünkü 25 deece altı diyor bazen daha yükseğe çıkabşliyor odada ıcaklık şimdi akşam gittik hemşie yaptı menagon kalçadan ve göbekten gonal f ve gonal f zaten karışım hazırlandı sadece şırıngaya çekip uygulamak kalıyor ama yine de menagon için gitmişken vurdurucaz hepsini almadık zaten yanımıza otrivlleyi evde gece vururum o en son zaten onu aldım evde dolaba koymak için, gonal f in tek kutusunu aldım bir de magonu aldım. Cetrodite şu an gerek olmadğı için onu ve bir kutu gonal f okulda bıraktık haftasonu evden götürücez getiricez p.tesi yine işyerine akşamda hastaneye oradan eve sabah yine işe. Öyle olacak. Cetrodite gonal f ten 1 saat sonra vurulmalıymış ona daha başlamadım da onu da hemşire gösterecek sonra onu bir tek evde vurururum 1 saat her gün hastanede bekleyemem öbürküleri vurdurduktan sonra ama annem telde çemkirdi yine hastanede yaptır onu da 1 saat bekle ne var diyor bana ya neden bekliyiö yaparım yanii. Menagon kalçadan olmasana hepsini yapıcam da gitmişken eşim gonali de hastane yaptıralım dedi.
Kızlarr menagon vuruldum kalçadan çok kastı bacağımı ya topluyorum doğrulturken kasılıyor kullananlar oldu mu ilk günler böyle olan. Sonradan alışılıyor mu yoksa daha kötü olur mu. :26:
Merhaba canim , bizde ayni iki asilamadan bizde kirmiziyi yedikten sonra ilk tüp bebegimizi denedikne yazikki Merkez hakkinda sana Bilgi veremicem ama buradaki arkadslar cok iyi yerler biliyorlar mutlaka yazacaklardir sana , insallah bebisine tez vakitte kavusursun canim benim, Allahim hepimize yardim etsin, kuzucuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim sen büyüksün
Amiiiin yarabbim insallah güzelim , tüm Dualarim bizler icinÇok sağol canımmm ins hepimiz tez zamanda sağlikla sıhatle kavuşuruz bebişlerimizeAmin canımmm rabbim dualarimızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün inş.Seninde ilk denemen inş meleğin seninledir canımmm test gunün nezaman??
Yaa inş fikir verecek birileri çıkar kafam çok karıstı
ne demek tatlim seve seve, yanliz önemli olan buzdolabinda durmasi gereken Igneni vurulmadan bi 30 dk önce cikart tatlim ben öle yaptim. Canim Benim kafa iyice karistihang ilaci nezaman vurmalisin diye kisa bi yazsana ama sadece ilaclarini adini ve nezaman vuruluacagini ? ve hangisi Buzdolabinda durmak zorunda ?
Annecigin de merak ediyo napsin yanlis bisey olsun istemiyo kiyamam yaaa
Güzelim bi sinire denk gelmistir ondan kasilir , benim öle bisey olmadi sadece cok vurduktan sonra agrimaya basladi bacaklarim dogal olarak az igne degil yani , bide etkili igneler. Canim sana tavsiyem biraz daha bekle eger gecmezse bi hastaneyi ara sor, sinire denk geldiyse daha kötü aciyabilir daha sonra.
hmmm anladim simdi ozaman sen bu igneleri hep bir arada tut bence, sen bunlari esinin mini Buzdolabinda tut, nasila ayni saate vurulcaklar, esin bi Hastaneye gitmeden 30 dk önce cikarsin, Ignelerin tek tek se hepsi esinin dolabinda kalsin sen birertane alip götür hasteneye hic hepsini tasima bosuna. en Mantiklisi bence. Aynen öle güzelim amacimiz dilegimiz belli , Ailelerimizde bizimle birlikte endise ediyor iste. Merak etme canim ilacin etkisi ozaman agir bi igne cünkü, benimde bitanesi bacagimi cok acitiyo normal ozaman, eger yarinda gecmezse bi sorarsin Dokotora, ama bence rahat ol canim bisey yoktur inallah.Şimdi gonal f 112.5 doz akşam 6 da vurulacak göbekten , manogon 75 lik o da gonal f ile aynı saatte kalçadan, bunlardan 4-5 gün sonra yumurta baskılamak için cetrodite gonal f vurulduktan 1 saat sonra yani gonal f 6 da cetrodite 7 de olacak şekilde. En son yumurtalar gelişince otrivelle çatlatma iğnesi doktorun dediği saatte sanırım gece vurulacak. Bu kadar. Zaten 30 dk önce çıkarmış olurum eşime derim çıkarır ve arabada da hastaneye gitmemiz de 10 dk orada da 5 dk geçirsek acilde tamamdır. Evet canım sonuşta hem emek o kadar iğne olucam bir torba iğne yani kevgire dönüyoruz hem maddi açıdan o yüzden bir sorun çıkmasın istiyor yani çatlatmayı kendim vurucam aşılamada da vurdum o zaman gonal f kalemdi onu da kendim vurmuştum. Onu da der valla gece gece git vudurt diye hazır iğneye
valla bilmiyorum otururken pek anlaşılmıyor da ayağımı toplayıp uzatırken kaslıyor ağrıyor ama araştırdım da genelde ağrı yapıyormuş zaten morarma filan yok eşim baktı da bişi yok. Öyle olsa morardı heralde normaldir ya kasım belkide kendimi farkında olmadan.
Kizlar insallh ysnlis yapmadim igneyi 225 cektim sonra gobegimin 2 3 parmak ilerisinden vvurdum
Amiiiin yarabbim insallah güzelim , tüm Dualarim bizler icinvalla tatlim simdilik benimle yani testim positif benim dün ögrendim ama iste simdi önemli olan degirimin yükselmesi ondan korkuyorum bende :18: cikar cikar tatlim simdi baktimda benim tanidigim ve sana Bilgi verebilecek arkadslarim suan topikte degiller ama mutlaka girerler hissediyorum okuyuncada sana yardimci olurlar . Hiic karismasin tatlim insallah bi Merkezde olucak sonucta ve bizlere hayirli haberler vericeksin canim
kızlar dondurulmuşlarla deniyorum bu ay transfer tarihim 29 temmuz listede düzenleme yaparsanız sevinirim
hmmm anladim simdi ozaman sen bu igneleri hep bir arada tut bence, sen bunlari esinin mini Buzdolabinda tut, nasila ayni saate vurulcaklar, esin bi Hastaneye gitmeden 30 dk önce cikarsin, Ignelerin tek tek se hepsi esinin dolabinda kalsin sen birertane alip götür hasteneye hic hepsini tasima bosuna. en Mantiklisi bence. Aynen öle güzelim amacimiz dilegimiz belli , Ailelerimizde bizimle birlikte endise ediyor iste. Merak etme canim ilacin etkisi ozaman agir bi igne cünkü, benimde bitanesi bacagimi cok acitiyo normal ozaman, eger yarinda gecmezse bi sorarsin Dokotora, ama bence rahat ol canim bisey yoktur inallah.
Hadi hayirlisi olsun canim , Rabbim yumoslarini insallah göbisine yerlestirilmesini Kismet eder de SIMSIKI tutunur bebislerin göbisineDüzenlemeyi arkadas yapabiliyo, ben beceremiyorum o yapar
Amiiiin yarabbim insallah güzelim , tüm Dualarim bizler icinvalla tatlim simdilik benimle yani testim positif benim dün ögrendim ama iste simdi önemli olan degirimin yükselmesi ondan korkuyorum bende :18: cikar cikar tatlim simdi baktimda benim tanidigim ve sana Bilgi verebilecek arkadslarim suan topikte degiller ama mutlaka girerler hissediyorum okuyuncada sana yardimci olurlar . Hiic karismasin tatlim insallah bi Merkezde olucak sonucta ve bizlere hayirli haberler vericeksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?