2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

İgnelerime basliyorum.aksam 9 da ve bugun test yaptirdin prolaktin sonra eve geldim hemsire aradi hormonum yuksekmis doktor ilac verdi bu ne hormonu acaba
Hadi hayirli olsun Tedavin tatlim cok güzel haberler verirsin insallahhhh. Prolactin Süt Hormonu tatlim Gögülerinin Süt Kanallarinda üretiliyo diye biliyorum , normal seviyede olmayinca hamile de kalamiyosun zaten diye Kuzenimden biliyorum onunkide yükseskti ilac kullandi düzeldi, Hamile kaldi Bebisni aldi bile kucagina korkulcak bisey yok tatlim

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar henüz merkez arıyorum aranızda konyada tedavi gören varmı lütfen bana bi tavsiye verin başken hastanesi mi ali acar mı euro fertil mi...
Selam canim , valla ne konyaliyim ne de Tüp Bebek Merkezi olarak sana tavsiyede bulunabilirim yurttidsindayim cünkü....ama sana sadece bol sans ve tez vakitte tedavine baslayip ve insallah Bebisini kucagina almayi nasipetsin yüce Rabbim dicektim...mutlaka vardir sana cevap vericek arkadslar, bilgisi olan cok Burda merak etme canim .

aynennnennn öle bitanemm, cünkp hadi o bi rahatlatti simdi degerim yükselcekmi SIKINTISI...Rabbim izin verirse degerim yükselirse sonra ilk 3 ay korkusu...rabbim yine izin verirse sonra sagliklimi korkusu derken insallah 9 ay 10 gün bitiririz kafayi yemeden ayyyy kizzz bana dün noldu komusa gittim , onun 6 yasinda bi kizi var , annesi evelsi gün ütü yaparken Ida cizgi film izliyomus demiski annesine "Anne Emos abla Hamilemi diye, oda bildigim kadariyla degil degil demis, sen Hamilemi oldugunu düsünüyosun demi annesi ona oda evet onun yakinda Bebegi olcak demis yaaaa Ailelerimiz disinda kimse bilmiyo durumuzu Annemde ordaydi bi bakistik tüglerim diken diken oldu valla, insalllaaahhhh hem teyzene hem bizim ufakliga Rabbim öle söyletmistir yaa , Allahim sen büyüksün , hepimize yardim et Allahim

canım sağol cevabın için. Dolapta duracak buzdolabında çünkü 25 deece altı diyor bazen daha yükseğe çıkabşliyor odada ıcaklık şimdi akşam gittik hemşie yaptı menagon kalçadan ve göbekten gonal f ve gonal f zaten karışım hazırlandı sadece şırıngaya çekip uygulamak kalıyor ama yine de menagon için gitmişken vurdurucaz hepsini almadık zaten yanımıza otrivlleyi evde gece vururum o en son zaten onu aldım evde dolaba koymak için, gonal f in tek kutusunu aldım bir de magonu aldım. Cetrodite şu an gerek olmadğı için onu ve bir kutu gonal f okulda bıraktık haftasonu evden götürücez getiricez p.tesi yine işyerine akşamda hastaneye oradan eve sabah yine işe. Öyle olacak. Cetrodite gonal f ten 1 saat sonra vurulmalıymış ona daha başlamadım da onu da hemşire gösterecek sonra onu bir tek evde vurururum 1 saat her gün hastanede bekleyemem öbürküleri vurdurduktan sonra ama annem telde çemkirdi yine hastanede yaptır onu da 1 saat bekle ne var diyor bana ya neden bekliyiö yaparım yanii. Menagon kalçadan olmasana hepsini yapıcam da gitmişken eşim gonali de hastane yaptıralım dedi.

Kızlarr menagon vuruldum kalçadan çok kastı bacağımı ya topluyorum doğrulturken kasılıyor kullananlar oldu mu ilk günler böyle olan. Sonradan alışılıyor mu yoksa daha kötü olur mu. :26:

Merhaba canim , bizde ayni iki asilamadan bizde kirmiziyi yedikten sonra ilk tüp bebegimizi denedik ne yazikki Merkez hakkinda sana Bilgi veremicem ama buradaki arkadslar cok iyi yerler biliyorlar mutlaka yazacaklardir sana , insallah bebisine tez vakitte kavusursun canim benim, Allahim hepimize yardim etsin, kuzucuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim sen büyüksün

ne demek tatlim seve seve, yanliz önemli olan buzdolabinda durmasi gereken Igneni vurulmadan bi 30 dk önce cikart tatlim ben öle yaptim. Canim Benim kafa iyice karisti hang ilaci nezaman vurmalisin diye kisa bi yazsana ama sadece ilaclarini adini ve nezaman vuruluacagini ? ve hangisi Buzdolabinda durmak zorunda ?
Annecigin de merak ediyo napsin yanlis bisey olsun istemiyo kiyamam yaaa

Kızlarr menagon vuruldum kalçadan çok kastı bacağımı ya topluyorum doğrulturken kasılıyor kullananlar oldu mu ilk günler böyle olan. Sonradan alışılıyor mu yoksa daha kötü olur mu. :26:

Güzelim bi sinire denk gelmistir ondan kasilir , benim öle bisey olmadi sadece cok vurduktan sonra agrimaya basladi bacaklarim dogal olarak az igne degil yani , bide etkili igneler. Canim sana tavsiyem biraz daha bekle eger gecmezse bi hastaneyi ara sor, sinire denk geldiyse daha kötü aciyabilir daha sonra.

Çok sağol canımmm ins hepimiz tez zamanda sağlikla sıhatle kavuşuruz bebişlerimize Amin canımmm rabbim dualarimızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün inş.Seninde ilk denemen inş meleğin seninledir canımmm test gunün nezaman??
Yaa inş fikir verecek birileri çıkar kafam çok karıstı

Amiiiin yarabbim insallah güzelim , tüm Dualarim bizler icin valla tatlim simdilik benimle yani testim positif benim dün ögrendim ama iste simdi önemli olan degirimin yükselmesi ondan korkuyorum bende :18: cikar cikar tatlim simdi baktimda benim tanidigim ve sana Bilgi verebilecek arkadslarim suan topikte degiller ama mutlaka girerler hissediyorum okuyuncada sana yardimci olurlar . Hiic karismasin tatlim insallah bi Merkezde olucak sonucta ve bizlere hayirli haberler vericeksin canim

Şimdi gonal f 112.5 doz akşam 6 da vurulacak göbekten , manogon 75 lik o da gonal f ile aynı saatte kalçadan, bunlardan 4-5 gün sonra yumurta baskılamak için cetrodite gonal f vurulduktan 1 saat sonra yani gonal f 6 da cetrodite 7 de olacak şekilde. En son yumurtalar gelişince otrivelle çatlatma iğnesi doktorun dediği saatte sanırım gece vurulacak. Bu kadar. Zaten 30 dk önce çıkarmış olurum eşime derim çıkarır ve arabada da hastaneye gitmemiz de 10 dk orada da 5 dk geçirsek acilde tamamdır. Evet canım sonuşta hem emek o kadar iğne olucam bir torba iğne yani kevgire dönüyoruz hem maddi açıdan o yüzden bir sorun çıkmasın istiyor yani çatlatmayı kendim vurucam aşılamada da vurdum o zaman gonal f kalemdi onu da kendim vurmuştum. Onu da der valla gece gece git vudurt diye hazır iğneye

valla bilmiyorum otururken pek anlaşılmıyor da ayağımı toplayıp uzatırken kaslıyor ağrıyor ama araştırdım da genelde ağrı yapıyormuş zaten morarma filan yok eşim baktı da bişi yok. Öyle olsa morardı heralde normaldir ya kasım belkide kendimi farkında olmadan.

kızlar dondurulmuşlarla deniyorum bu ay transfer tarihim 29 temmuz listede düzenleme yaparsanız sevinirim

hmmm anladim simdi ozaman sen bu igneleri hep bir arada tut bence, sen bunlari esinin mini Buzdolabinda tut, nasila ayni saate vurulcaklar, esin bi Hastaneye gitmeden 30 dk önce cikarsin, Ignelerin tek tek se hepsi esinin dolabinda kalsin sen birertane alip götür hasteneye hic hepsini tasima bosuna. en Mantiklisi bence. Aynen öle güzelim amacimiz dilegimiz belli , Ailelerimizde bizimle birlikte endise ediyor iste. Merak etme canim ilacin etkisi ozaman agir bi igne cünkü, benimde bitanesi bacagimi cok acitiyo normal ozaman, eger yarinda gecmezse bi sorarsin Dokotora, ama bence rahat ol canim bisey yoktur inallah.

demek hamilesiniz maşallah tebrik ederimm ama kaygı bitmiyor değil mi tedavi olunca artacak mı kese görülecek mi, kalp atışı filan bitmez bu heyecanlar ama hamilesiniz işte ve inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız.

Ya benim dr bana tavuk asla yenmeyecek dedi. 2.5 lt özellikle ph değerinden dolayı saka su içeceksin dedi. Bana et yasak vejeteryan beslemeceksin, eşinde protein et ağırlık beslenecek dedi. Egzersiz yürüyüş yapacaksın dedi sanırım ben pco olduğum için ohss olmamam için önlemler bunlar neyse saka su bulduk içmeye başladım hiçte su içen biri değilim ama içiyorum napıyım şimdi akşam yatana kadar 1 lt bitireyim bari. Yarım lt şişeden azcık kaldı öbür şişeye geçicem fazal içmeye alışırsam iyi olacak.

öyle yapıcam artık şimdi haftasonu ya eve getirdik akşam vurdurucam yarın yine eve getiricem şimdi bir gonal f ve menagon ama cetrodite de yaptırsam 3 ünü birden taşımak zorunda kalıcam. Evde yaparım onu yaa. Sen cetrodite de yapmışsındır ya bana yardımcı olursun kullanma kılavuzu vardı her iğnenin merkezde ama bana lazım olan cetrodite evde onu vurabilirim 1 saatte onun için bekleyemem. Şimdi sıvıyı ve tozu birleştiriyorsun ama en son gri şırınga var ona nasıl aktarılıp enjekte ediliyor onu anlamadım artık ilk gün 1 saat beklicem yapılırken izlicem zaten.

Hadi hayirlisi olsun canim , Rabbim yumoslarini insallah göbisine yerlestirilmesini Kismet eder de SIMSIKI tutunur bebislerin göbisine Düzenlemeyi arkadas yapabiliyo, ben beceremiyorum o yapar

sağol canım inşallah bir sorun olmaz sonucuda güzel olur

Ayy canımmm bilmiyordumm ya süperrr inş yükselecek değerin canım ama endişe hiiç bitmiyor sonra kese kalp atısı derkeeenn birde bakmişsın kucağında bebeğin inş canımmm Haklısın canım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…