- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.281
demek hamilesiniz maşallah tebrik ederimm ama kaygı bitmiyor değil mi tedavi olunca artacak mı kese görülecek mi, kalp atışı filan bitmez bu heyecanlar ama hamilesiniz işte ve inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız.
Ya benim dr bana tavuk asla yenmeyecek dedi. 2.5 lt özellikle ph değerinden dolayı saka su içeceksin dedi. Bana et yasak vejeteryan beslemeceksin, eşinde protein et ağırlık beslenecek dedi. Egzersiz yürüyüş yapacaksın dedi sanırım ben pco olduğum için ohss olmamam için önlemler bunlar neyse saka su bulduk içmeye başladım hiçte su içen biri değilim ama içiyorum napıyım şimdi akşam yatana kadar 1 lt bitireyim bari. Yarım lt şişeden azcık kaldı öbür şişeye geçicem fazal içmeye alışırsam iyi olacak.
ah be güzelim kendin vurabilsen keske hepsini de evcegizinde rahat rahat yapsan bunlari , bukadar kosturmana gerek kalmicakti, sen ilaclari bukadar merak etme okadar Cabuk bozulmaz onlar, direk günes üzerine vurup kalmadiklari sürece bisey olmaz tatlim rahat ol. Benim ignelerim baskaydi ama prosedür hep ayni , aynen öle onlari birlestiriyosun sonra igne uclarin olmasi lazim bicok tane, bi igne alip steril olmasi gerekiyo tabbiki siringaya takiyiosun ampülün icine sokuyosun ve siringayla cekiyosun , sonra Temiz bir igne alip enjekte ediyosun....keske uygulamali gösterbilsem tatlim yaaa, tatlim you tube den falan baksan? cetrodite ignesinin hazirlanisi de cikar belki bi Video yada Google da ara . Insallah anlatabilmisimdir ama cok emin degilsen canim dedigin gibi Hemsire göstersin sana...öyle yapıcam artık şimdi haftasonu ya eve getirdik akşam vurdurucam yarın yine eve getiricem şimdi bir gonal f ve menagon ama cetrodite de yaptırsam 3 ünü birden taşımak zorunda kalıcam. Evde yaparım onu yaa. Sen cetrodite de yapmışsındır ya bana yardımcı olursun kullanma kılavuzu vardı her iğnenin merkezde ama bana lazım olan cetrodite evde onu vurabilirim 1 saatte onun için bekleyemem. Şimdi sıvıyı ve tozu birleştiriyorsun ama en son gri şırınga var ona nasıl aktarılıp enjekte ediliyor onu anlamadım artık ilk gün 1 saat beklicem yapılırken izlicem zaten.
cok sagol canim benim Amin insallah, aynnen öle simdiki kademe insallah degerim yükselir kaygisi, daha sonra kese , Kalp atisi aynen dedigin gibi , rabbim insallah kavusuturur hepimizi Yavrularimizabunlari ilk defa duyuyorum ama dedigin gibi sanirim ohss yi önlemek icin dir bencede, Suya takildim yanliz ... önceden Saka su mu vardi yada herkez Saka sumu iciyo...herneyse güzelim bak nelere katalaniyoruz kuzucuklarimiz icin yaaa, ne derseler yapiyoruz , Rabbim cabalarimizi bosa cikarmaz insallah , kucaklarimizi Yavrularimizla doldurur insallah rabbim Bol bol su ic tatlim su iyidir , heleki bu sicaklarda , zorla kendini bende zorluyorum ...
Ayy simdi bile cok heyecn verici 10 gun nasil dayanacagim sonrada tekrar 10 of of :) olsn bunada sukuroy oy oy merak etme kuzum igneni Dogru yapmissin, insallah yarasin yarabbim . hergün taraf degistir tatlim bi sag taraf bi sol tarafa vur canim ozaman morarma tehlikesi düsük olur
cok sagol canim benim ayyy insallah yarabbim yükselir yaa, simdide bundan korkuyorum iste, aynen öle güzelim hic bitmiyoki endise , hepsi kademe kademe bi panik halinde olucam galiba, amaan hayirlisiyla bi gelissin kuzucum eli ayagi Düzgün saglikli olsunda yavrum ben panik olmaya raziyimAyy canımmm bilmiyordumm ya süperrr inş yükselecek değerin canım ama endişe hiiç bitmiyor sonra kese kalp atısı derkeeenn birde bakmişsın kucağında bebeğin inş canımmmHaklısın canım inş..
ah be güzelim kendin vurabilsen keske hepsini de evcegizinde rahat rahat yapsan bunlari , bukadar kosturmana gerek kalmicakti, sen ilaclari bukadar merak etme okadar Cabuk bozulmaz onlar, direk günes üzerine vurup kalmadiklari sürece bisey olmaz tatlim rahat ol. Benim ignelerim baskaydi ama prosedür hep ayni , aynen öle onlari birlestiriyosun sonra igne uclarin olmasi lazim bicok tane, bi igne alip steril olmasi gerekiyo tabbiki siringaya takiyiosun ampülün icine sokuyosun ve siringayla cekiyosun , sonra Temiz bir igne alip enjekte ediyosun....keske uygulamali gösterbilsem tatlim yaaa, tatlim you tube den falan baksan? cetrodite ignesinin hazirlanisi de cikar belki bi Video yada Google da ara . Insallah anlatabilmisimdir ama cok emin degilsen canim dedigin gibi Hemsire göstersin sana...
Vardir bi bildigi doktorunun canim benim , siz uygulayin dedigini , simdi ben birebir böle bi sorun olmadigi icinde bilmiyorum, belki ayni sorunu olan arkadslar biliyodurlar bu tür tedavileri, bence gayet güzel paylastirmissin gün boyu aynen öle yap canim, zaten bikere alistnmi otomatik olarak icersin zaten , hep basucunda bulunsun bi bardak yada Kücük sise canim.canım biz de anlamadık ph neden önemli ama öyle dedi ph onun uygunmuş ohs olmamak için zaten çok su içmem lazım onu biliyordum. Zaten hesapladım da işteyken ki 8.30 da işte oluyorum 9 dan itibaren başlasam iki saatte yarım lt içsem 11 eder, 1.30 sa kadar öğle tatilim dahil buna yarım lt daha içsem 1 lt eder. 3.30 a kadar yarım içsem 1.5 sonra çıkışa kadar yarım lt tam olmasa da yarısını içsem gerisini akşam kolayca tamamlarım yarım litreden biraz fazla içmiş oluca bence saatlere bölmek en iyisi içmeyi başarabilmek için sonra zaten rutine döner.
Ayy simdi bile cok heyecn verici 10 gun nasil dayanacagim sonrada tekrar 10 of of :) olsn bunada sukur
Ayy simdi bile cok heyecn verici 10 gun nasil dayanacagim sonrada tekrar 10 of of :) olsn bunada sukur
Vardir bi bildigi doktorunun canim benim , siz uygulayin dedigini , simdi ben birebir böle bi sorun olmadigi icinde bilmiyorum, belki ayni sorunu olan arkadslar biliyodurlar bu tür tedavileri, bence gayet güzel paylastirmissin gün boyu aynen öle yap canim, zaten bikere alistnmi otomatik olarak icersin zaten , hep basucunda bulunsun bi bardak yada Kücük sise canim.
tatlim sirngaya tozu cekemezssinki , yani demekki siviyi toza aktaricaksin, onlar bi güzel ericek, sonra baska bi siringa da olabilir sanirim o senin dedigin gri siringa olsa gerek igneni takip Ampülün icinden cekiyosun steril bi igne takip vuruyosun. Canim sen Sende hakklisin valla kevgir gibi oluyoruz yaa, ama olsun beee Rabbim bebislerimzi bize bagisladinda katlaniriz be güzelim dimi amaişte benim kılavuzda farklı gösteriyor toz olan var ve karışım iğnesi var onda karıştıyorsun tamam ama bir de başka bir gir şırınga var o ne anlamadım işte. Ona nasıl aktarılır ki neyse ben netten bakayım gonal f kolay zaten hazırladı kız sıvıyı ilki yapıldı 3 doz daha var içnde şırıngaa çekilip vurulacak ama menagon kalçadan yapılıyor ve hastaneye gitmem lazım belkş göbekten vurayım derdim ama işime geldi çünkü birkaç gün sorna göbekten cetrodite başlayacak göbeim kevgire döner valla. Cetrodite vururum evde yaaa bozulmazlar canım zaten buzdolabına gerek yokta eşim pimpirikli dr aramış dolapta dursun istiyordu dr hiç sorun olmaz demiş koyduk dolaba dediğin gibi çıkartırız 30 dk önceden. Hataneye gidip eve gelince dolaba koyarız sonra sabah yine işyerinde vs.. iştee off offf valla uğraş dur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bende isterdim evde rahatça vurmayı ama nam yok illa hastanede vurdur diyor eşimde öyle. Menogonun kalçadan olması ve hastaneye gitmek zorunda olmam da onun ısrarında katkı oldu.
sen bence saka su bayiine is yerine siparis ver bari tasimassinsaka su olmak zorunda olduğundan işyerine 4 şişe götürücem bunun 3 şişesini içmeye çalışıcam ama 4. şişeden de içebilirsem yarısına kadar içicem yarm litrede biraz fazlası eve kalsın 1 lt evde içebilir miyim akşam bilemiyorum çünkü aslında 3 lt ye bile çıkarabirim belkş gündüz 4 şişe içebilirsem bol bol tuvalete gidicem demektir
biz seninle birlikte başladık sanırım bugün yazıdnı görmüştüm sende bugün başladın dimi iğnelere ne iğnelerin var kaç doz? reglinin 11. günü toplanıyormuş sanırım. Canım aşılamadan biliyorum inan tedavi aşaması su gibi akıp gidecek ama bekleme aşaması tabi sıkıntılı.
Canim benim tedavin hayirli olsun insallah , korkutgun yada ihtimal olan seyler olmazda saglikli güzel yumoslarina kavusursun , Rabbime hepimiz icin Dua ediyorum. Cok kasma kendini tatlim protokolleri falan ben bilmem ama herseyin hayirlisi olsun canim benim.
cok sagol canim benim, bakalim insallah geriside gelir canim yaa :18:
tebrik ederim canim senin adina cooooook sevindim , bende dün aldim positif haberi HCG 39 cikti , rabbim insallah yükselir dahada degerlermiz Arkadasim. RABBIM DUALARINI KABUL ETSIN CANIMMM ALLAH RAZI OLSUN, bende her aksam Dua ediyorum hepimize , Rabbim duysun insallah hepmizi sevindirsin ... sen bidaha nezaman gidiceksin ? Bide seninde Kasik agrilarin varmi ?
Arkadaşlar merhaba,
Nihayet 3. denememde pozitif sonuç aldım, 1 saat önce aradılar beta 44 müş:))) Dün Hacı Bayram'da dua etmiştim:) Bugün de gidicem inşallah, Dualarım tüm topikteki arkadaşlarım için olacak, Allah yardımcımız olsun:)
Ne güzell, pozitif sonuçlar alanları okudukça çok mutlu oluyorum, herkes için ne kadar kolay olan bişey bizim için ne büyük mücadele Yarabbim, mükafatını almayı nasip etsin Allah :) Benim ağrım baya fazla canım, sordum normal dediler, bundan önceki aşılama ve tüplerde hep oluyodu zaten, ama bu sefer biraz daha fazla oluyor. Pazartesi çağırdılar tekrar bakalım, senin yarın mı testin, İNŞALLAH güzel değerler görmeye devam edersin canım. bişey sorcam sana kaç transfer yapılmıştı? Bizim bu değerlere bakıp ikiz değil denebilir mi sence?
Canlaaarrimmmm hadi bakalim insallah , sira sizde bununda devamini siz getirin artik güzellerimemoshtan sonra 2. mutlu haber:)) tebrik ederim canım. walla bunun peşi sıra gelecek gibime geliyor. sizleri böyle duyunca çok mutlu oluyorum ve daha da umutlanıyorum. sıradayız elbet bir gün biz de amacımıza ulaşacağız:))
arkadaşlar benim fazla vaktim olmadığı için internete fazla giremiyorum, mümkün olduğunca yazılanları okumaya çalışıyorum ama listemizi bir güncellesek diyorum:))) malum hamiş kalanlar var, yumurta toplama işi bitip transferi bekleyenler war. listeye yeni eklenmek istenenler var. eğer vakit ayırabilecek birileri varsa tabi.,
sen bence saka su bayiine is yerine siparis ver bari tasimassinsanirim bu miktar yeterli olur sekerim bencede :)) evdede biraz icersin olur biter, e valla sen bence Tuvalte yakin otur hep cok cikicaksin idrara valla , ama olsun daha iyi Böbreklerinde güzel calisir böylece
Birbirimize yoldas olalim :) 225 vuruluyorum ve ilaclar kullaniyorum sen kullaniyormusn
Cnm ben memorial sislide yaptiriyorum.. Adetin ikinci gunu gidiyosun genital muayene edip kan aliyolar orda gordukleri degerlere gore karar veiliyor uzunmu kisami olcak.. Benimki kisaprotokol.. Simdiden gecmis olsun
vilmaa canım bende ağustosta oraya gidecem inşallah peki kısa protokala başlanmasına karar verilince hemn iğnelerini falan başlatıyolar mı bide nekadar sıklıkta çağırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?