2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cok sagol canim benim Amin insallah, aynnen öle simdiki kademe insallah degerim yükselir kaygisi, daha sonra kese , Kalp atisi aynen dedigin gibi , rabbim insallah kavusuturur hepimizi Yavrularimiza bunlari ilk defa duyuyorum ama dedigin gibi sanirim ohss yi önlemek icin dir bencede, Suya takildim yanliz ... önceden Saka su mu vardi yada herkez Saka sumu iciyo...herneyse güzelim bak nelere katalaniyoruz kuzucuklarimiz icin yaaa, ne derseler yapiyoruz , Rabbim cabalarimizi bosa cikarmaz insallah , kucaklarimizi Yavrularimizla doldurur insallah rabbim Bol bol su ic tatlim su iyidir , heleki bu sicaklarda , zorla kendini bende zorluyorum ...

ah be güzelim kendin vurabilsen keske hepsini de evcegizinde rahat rahat yapsan bunlari , bukadar kosturmana gerek kalmicakti, sen ilaclari bukadar merak etme okadar Cabuk bozulmaz onlar, direk günes üzerine vurup kalmadiklari sürece bisey olmaz tatlim rahat ol. Benim ignelerim baskaydi ama prosedür hep ayni , aynen öle onlari birlestiriyosun sonra igne uclarin olmasi lazim bicok tane, bi igne alip steril olmasi gerekiyo tabbiki siringaya takiyiosun ampülün icine sokuyosun ve siringayla cekiyosun , sonra Temiz bir igne alip enjekte ediyosun....keske uygulamali gösterbilsem tatlim yaaa, tatlim you tube den falan baksan? cetrodite ignesinin hazirlanisi de cikar belki bi Video yada Google da ara . Insallah anlatabilmisimdir ama cok emin degilsen canim dedigin gibi Hemsire göstersin sana...

canım biz de anlamadık ph neden önemli ama öyle dedi ph onun uygunmuş ohs olmamak için zaten çok su içmem lazım onu biliyordum. Zaten hesapladım da işteyken ki 8.30 da işte oluyorum 9 dan itibaren başlasam iki saatte yarım lt içsem 11 eder, 1.30 sa kadar öğle tatilim dahil buna yarım lt daha içsem 1 lt eder. 3.30 a kadar yarım içsem 1.5 sonra çıkışa kadar yarım lt tam olmasa da yarısını içsem gerisini akşam kolayca tamamlarım yarım litreden biraz fazla içmiş oluca bence saatlere bölmek en iyisi içmeyi başarabilmek için sonra zaten rutine döner.

cok sagol canim benim ayyy insallah yarabbim yükselir yaa, simdide bundan korkuyorum iste, aynen öle güzelim hic bitmiyoki endise , hepsi kademe kademe bi panik halinde olucam galiba, amaan hayirlisiyla bi gelissin kuzucum eli ayagi Düzgün saglikli olsunda yavrum ben panik olmaya raziyim Rabbiimmmm Amin insallah hepimizin kucagina versin kuzucuklarimizi

işte benim kılavuzda farklı gösteriyor toz olan var ve karışım iğnesi var onda karıştıyorsun tamam ama bir de başka bir gir şırınga var o ne anlamadım işte. Ona nasıl aktarılır ki neyse ben netten bakayım gonal f kolay zaten hazırladı kız sıvıyı ilki yapıldı 3 doz daha var içnde şırıngaa çekilip vurulacak ama menagon kalçadan yapılıyor ve hastaneye gitmem lazım belkş göbekten vurayım derdim ama işime geldi çünkü birkaç gün sorna göbekten cetrodite başlayacak göbeim kevgire döner valla. Cetrodite vururum evde yaaa bozulmazlar canım zaten buzdolabına gerek yokta eşim pimpirikli dr aramış dolapta dursun istiyordu dr hiç sorun olmaz demiş koyduk dolaba dediğin gibi çıkartırız 30 dk önceden. Hataneye gidip eve gelince dolaba koyarız sonra sabah yine işyerinde vs.. iştee off offf valla uğraş dur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bende isterdim evde rahatça vurmayı ama nam yok illa hastanede vurdur diyor eşimde öyle. Menogonun kalçadan olması ve hastaneye gitmek zorunda olmam da onun ısrarında katkı oldu.

Vardir bi bildigi doktorunun canim benim , siz uygulayin dedigini , simdi ben birebir böle bi sorun olmadigi icinde bilmiyorum, belki ayni sorunu olan arkadslar biliyodurlar bu tür tedavileri, bence gayet güzel paylastirmissin gün boyu aynen öle yap canim, zaten bikere alistnmi otomatik olarak icersin zaten , hep basucunda bulunsun bi bardak yada Kücük sise canim.

Ayy simdi bile cok heyecn verici 10 gun nasil dayanacagim sonrada tekrar 10 of of :) olsn bunada sukur

biz seninle birlikte başladık sanırım bugün yazıdnı görmüştüm sende bugün başladın dimi iğnelere ne iğnelerin var kaç doz? reglinin 11. günü toplanıyormuş sanırım. Canım aşılamadan biliyorum inan tedavi aşaması su gibi akıp gidecek ama bekleme aşaması tabi sıkıntılı.

Ayy simdi bile cok heyecn verici 10 gun nasil dayanacagim sonrada tekrar 10 of of :) olsn bunada sukur

Ayy kiyamam sana ben :) sen daha dur bu neki, transferin bi olsun sen ozaman gör beklemeyi :18: hiiic acele etme canim benim hersey zamaninda vaktinde ve yerinde olucak insallah , sonrada Rabbimin yardimiyla insallah göbisinde can bulucak kuzucuklarin insallaaahhhhh

saka su olmak zorunda olduğundan işyerine 4 şişe götürücem bunun 3 şişesini içmeye çalışıcam ama 4. şişeden de içebilirsem yarısına kadar içicem yarm litrede biraz fazlası eve kalsın 1 lt evde içebilir miyim akşam bilemiyorum çünkü aslında 3 lt ye bile çıkarabirim belkş gündüz 4 şişe içebilirsem bol bol tuvalete gidicem demektir

tatlim sirngaya tozu cekemezssinki , yani demekki siviyi toza aktaricaksin, onlar bi güzel ericek, sonra baska bi siringa da olabilir sanirim o senin dedigin gri siringa olsa gerek igneni takip Ampülün icinden cekiyosun steril bi igne takip vuruyosun. Canim sen Sende hakklisin valla kevgir gibi oluyoruz yaa, ama olsun beee Rabbim bebislerimzi bize bagisladinda katlaniriz be güzelim dimi ama Annenle esini kirma dediklerini yap bence , yoksa basina eksirler valla

sen bence saka su bayiine is yerine siparis ver bari tasimassin sanirim bu miktar yeterli olur sekerim bencede :)) evdede biraz icersin olur biter, e valla sen bence Tuvalte yakin otur hep cok cikicaksin idrara valla , ama olsun daha iyi Böbreklerinde güzel calisir böylece

Birbirimize yoldas olalim :) 225 vuruluyorum ve ilaclar kullaniyorum sen kullaniyormusn

Ne güzell, pozitif sonuçlar alanları okudukça çok mutlu oluyorum, herkes için ne kadar kolay olan bişey bizim için ne büyük mücadele Yarabbim, mükafatını almayı nasip etsin Allah :) Benim ağrım baya fazla canım, sordum normal dediler, bundan önceki aşılama ve tüplerde hep oluyodu zaten, ama bu sefer biraz daha fazla oluyor. Pazartesi çağırdılar tekrar bakalım, senin yarın mı testin, İNŞALLAH güzel değerler görmeye devam edersin canım. bişey sorcam sana kaç transfer yapılmıştı? Bizim bu değerlere bakıp ikiz değil denebilir mi sence?

emoshtan sonra 2. mutlu haber:)) tebrik ederim canım. walla bunun peşi sıra gelecek gibime geliyor. sizleri böyle duyunca çok mutlu oluyorum ve daha da umutlanıyorum. sıradayız elbet bir gün biz de amacımıza ulaşacağız:))
arkadaşlar benim fazla vaktim olmadığı için internete fazla giremiyorum, mümkün olduğunca yazılanları okumaya çalışıyorum ama listemizi bir güncellesek diyorum:))) malum hamiş kalanlar var, yumurta toplama işi bitip transferi bekleyenler war. listeye yeni eklenmek istenenler var. eğer vakit ayırabilecek birileri varsa tabi.,

aynen bende öle canim yaa cünkü biliyoruz nekadar zor dönemlerden gecildigini ve nekadar cok istedigini ayni aci ayni kader gibi bisey paylasiyoruz, güzel olan ne biliyomusun en güzel bizler buradakiler birbirini anliyo ve aslinda kimse kimseyi gercek anlamda tanimiyo ama herkez birbiri icin üzülp seviniyo biz özeliz yaa evet bazen böle duyuyorumda bazilarindan ay adetim gecikti insallah hamile degilimdir diye kalkip agzini burnunu kirasim geliyo , hani bi laf varya insanoglu nankör diye elinde olanin kiymetini bilmiyor diye cok Dogru. Benim ilk deneme ö yüzden kiyaslama yapamiyorum ama sürekli sanci gelip gediyor resmen adet olcuakmisim gibi agri vuruyo , ama kisa sürüp gecio arada kasiklarimda cekiyo . Agrinin siddeti dayinlcak gibi , sanirim gaz problemimde var biraz biribine karisti ayyy hadi insallah hayirli haberler verirsin kat bi kat katlanmistir degerin canim yaaa , ben Sali günü gidicem daha 4 günüm var :18: hayirli haberlerini bekliyorum insallah . amiinnnn canim benim insallah ikimizde ve hepimiz görürüz o yüksek degerleri Rabbim yardimcimizin olsun insallah. bana 2 Tane Transfer yapildi, senindemi 2 ? valla canim bilmiyorum ama sanirim ikiz olunca daha bi yüksek cikiyo ama eminde degilim, cünkü ikiz olanlarin direk 100 lerdeydi HCG bildiklerim, ama bellide olmaz daha cok erken bizimkilerde , belki yükselir , rabbim hayirlisini versin canim yaaa ben 1 taneyede raziyim canim bende bisey sorucam , simdiye Kadar ki denemlerinde hic positif sonuc almisymiydin ?

Canlaaarrimmmm hadi bakalim insallah , sira sizde bununda devamini siz getirin artik güzellerim , hepiniz hayirli haberlerini bekliyorum insallah Yarabbim bu mubarek günlerin hürmetine sen burda bulunan bütün canlarima hayirli haberleri almayi nasip etsin insallaaaaahhh Rabbim , Allahim bizlerinde degerlerini kat bi kat yükselt insallah yarabbim , sen hepimizin yüzünü güldür AMIN valla canim listeyi bende düzenliyemiyorum normalde bunu yapan arkadas girmedi bugün sanirim yoksa düzenlerdi , hic görmedim kendisini buralarda.

canım eşim 10 lt lik iki şişe aldı abartı insan bari biri bitince öbürünü al dimi yok ama illa alacak. Böbrekler çalışsın yaa ben hiç su içmem k dilim damağım kuruyana kadar alışırım belki bu şekilde :26:

Birbirimize yoldas olalim :) 225 vuruluyorum ve ilaclar kullaniyorum sen kullaniyormusn

ben de pco var yumurtam var küçük küçük onları büyütecekler 27 yumurta görüldü ilk muayenede bugün ultrasonda sanırım 15-20 arası toplanabilir ama önemli olan kalitesi tabii bakalım. Bana 112.5 gonal f, 75 lik menogon, birkaç gün sonra söyleyeceği günde ayrıca cetrodite çatlama önleyici verdi. Bir torba ilaç. Hastanede vurdurucam menogon kalçadan onun için hastaneye gitmek zorundayım ganal f te göbekten onuda aradan çıkarıcam ama cetrodite 1 saat sonra vurulmalıymış onu evde kendim vurucam. Sende cetrodite var mı ya nasıl vurucaz kılavuzu var ama kafam karıştı daha var ama..

Kizlar ben agridan oluyorum. Su yumurta erken catlamasin diye vurulan cetrotide den ikinciyi vurdum oluyorm sandim agridan gazda sikstirdi agri kesici ictim ama gecmedi hala cok agrim var ikkinmaya calistim sim ikkinma dedi hemsire zorlama kendini dedi ama benim karnim cok agriyo bol bol su icip idrar yapmaya calisiyom ki ilaci biraz atar belki vucut diye.. Belimi cekiyolar sanki sanarsin dogurcam noldu acaba yarin doktorum var umarim iyi seyler soyler gerci soylemezsede soylemez cekilen acilar bazen gunahlara kefaler olurmus oyleyse yirttim abicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…