- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.421
canım hoş geldin inşallah her şey gönlünce olur .Eşinin ameliyat olma sebebi sperm olmaması mı benm eşiminki de çok az ameliyat derler mi acaba diye düşünüyoduk .merak ettim
Hadi hayırlısıyla Yumoşların güzel gelişip Göbişine dolar inşallah kuzucuklarını tatlım , Allahım yardımcımız olsun, güzelim doktor normal dediyse niye üzülüyosun ? E normal tatlım okadar yumurta gelisiyo , yumurtaluklarin genisliyo haliyle olur tabii, benim yumurtalar alinmadan 2 gün önce başladı kasiklarim cok cekti, nerdeyse iki büklüm yürücektim. Valla ben sürekli cıkmadım tuvalette, bu aralar biraz fazla cikiyorum sanki. Halsizlik bendede vardı hafiften canım.bugün sabahtan hastanedeydim, salı günü yumurtalar toplanıyor
iyice heyecanlanmaya başladım
şu an ağrım var kızlar, doktor normal dedi ama ben yine de mutsuzum. bir de sürekli tuvalete çıkıyorum. yumurtalar idrar kesesini sıkıştırıyormuş.
yumurtalar toplanmadan önce halsizlik var mıydı sizde?
Hiç bisey olmaz tatlim bi 30-40 dk bişey yapmaz, rahat olKizlar ignemi unuttum 40 dk gec vuruldm birsey olurmu((
Ama canım ben okudum biri yazmış benim yumoşlar olması gerektigi gibi Rahime değilde, Yumurta Kanalina doğru cıkmış sonuç dış gebelikcanım dış gebelik olmaz mantıken tüpte çünkü zaten direkt rahime veriyorlar dış gebelik rahim dışında bir yerde döllenmesi oluyor. Hem artış gayet uyumlu dış gebelikle hiçbir göstergesi yok kimyasalla da öyle içini ferah tut artışlar olması gerektiği gibi gözünüz aydınben bundanda cok korkuyorum.
Cnm altinci gunumdu yarin yedi bakalim ne diycekler
Oh masallah cnm benim... Bende sekiz tane saydi doktor ama benim gordugum uc tanesi daha buyuktu. Bilmiyorum ama cokta onemli degil benim.icin bitane olsun benim olsun... Zaten Ben bi yerde kendimi sanslilar arasinda goruyom bazen hee her Kula nasip olmaz bebegini tupte yapmak hahahaha
Maşallah canım benim değerlerin çok güzel yükselmişHoşgeldin hayatım, Tedavin Hayırlı olsun, Rabbim kucağına bebişini almayı nasip etsin
Allaaaaaahhh varan üüüüüçççççcaniiimm tebrik ederim Hamilesin silinik cikar cünkü daha cok yeni , idrarda cikmasi bile su zamanda sasirtti beni, kimisinin cikmiyo. Ayyyyy Rabbim sen büyüksün , ayyyy çok sevindim yaaaa, bide Kan testin hayirisiyla sonuclansa coook süper olcak
Ayyy yaparim yaparim tabiii cok sagil tatlim yaa, Allahım Dualarimizi kabul etsin insallah. senin Test nezaman bidaha?
2 gün arayla yaptırıyorum kan testimi.14ünde 192, 16sında 244, 18inde 588, bugün de 1286. Dış ya da kimyasal değildir dimi canm ya? bu hafta çağıracak kontrole galiba. senn bugün kaç çıktı?Darısı basıma inşallah Yarabbim:18: :18:. Ben daha ikinci testimi Salı günü vericem canım, korkuyorum vaa. İnşallah normal bebişin olması gerektiği yerderdedir inşllah güzelim, icini ferah tut değerlerin çok güzel maşallah. Aklına getirmemeye çalış o tür şeyleri. Benim Doktorun 1000 i geçince görülebiliyomuş Ultrasonda öle dedi tatlım
Hayirli olsun canim cok sevindim valla , insallah yumos yumos gelisirler de yerslesiler göbisine Yavrucuklarin, sonrada kucagina almayi nasip eder rabbim insallah ... hayirli güzel haberlerini bekliyoruz insallah
canim insallah bol bol yumoslarin olur, ve gelisirler insallah da göbisine yerlesiler
BENİ DE EKLEYİN LÜTFEN
STA82
SEBEP FSH YÜKSEKLİĞİ(14,36)
SYMRNA TÜP BEBEK MERKEZİ
ADET TARIHI BEKLENIYOR
Normal tatlim bu belirter, banada olmuştu , Ateşin yok ama içim yabıyo alevler cikiyo sanki, cok huzursuzdum yani illa bi tarafin kipidicak genelde Bacağimi cok sallarim ben, amnemde beni haşlar yeter diyeSabahtan beri kasıklarımda müthiş bir ağrı var. Özellikle sol tarafımda. Yumurtaların büyümesine veriyorum artık. Bir de müthiş bir ateş basması.Ateşim yok ama içim yanıyor. Böyle sanki saatlerce susuz kalmışım hissi. Eve sığamadım. Gece on ikide yürüyüşe çıktık bana kalsa sabaha kadar yürürdüm yani. İğnelerin etkisi olsa gerek. Vallahi kendimin doktoru oldum. Sorunu da biliyorum, teşhisi de koyuyorum. Eee ne de olsa bu can sıkıntısında sabahtan akşama kadar Doktorlar seyrediyorum. Az buçuk uzmanlık kazanmışımdır di mi? :)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD]23 Temmuz'da yumurtalar toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEEE(İLK HAMİŞİMİZ)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]ayın 14de yumurta toplandı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEPAKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 29 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM KUSURA BAKMAYIN Bİ KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİMMMM
EMOSHHH TATLIMM HAYIRLI OLSUN RABBİM SAĞSALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNNN İNŞALLAHH MAŞALLAH DEWAMI İNŞ.GELİR
merhaba canım. bende anatoliada tedaviye başladım. benimde sebepsiz interfilite... nasıl memnun kaldınmı ?
Offff Kızlar , keyfim kaçık. Hcg benim 39 cikti y , internette arastirdigim kadariyla hepsi degil ama bi cogunun degeri benimkinden yüksek cıkmış, keyfim fena kaçtı
Offff Kızlar , keyfim kaçık. Hcg benim 39 cikti y , internette arastirdigim kadariyla hepsi degil ama bi cogunun degeri benimkinden yüksek cıkmış, keyfim fena kaçtı
emosh sakinnn ol degerin iyi seni ve pazartesitekrarlayacaksın ve artacak inş cnmkorkma..melegi senle bunu biliyosun sen bak bize bilmiyoruzve bekliyoruzOffff Kızlar , keyfim kaçık. Hcg benim 39 cikti y , internette arastirdigim kadariyla hepsi degil ama bi cogunun degeri benimkinden yüksek cıkmış, keyfim fena kaçtı
Saol tesekkur ederim.
Ben memorial sisli de tedavi goruyorum.. sizde mi memorialdasiniz?
Canım merhaba bende ağustosta başlıycam memorial a ama şimdiden ön görüsmemi yaptım dosyamı oluşturdumBuarada sana lukrin de mi verdiler o ne için canım bana reçetemi verdi doktorum ama lukrin yoktu oyüzden merakettim?
Buarada müstecep beyle başladım tavsiye üzerine ama zaten ekip olduğu için farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?