2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Cnm niyetim moralini bozmak asla degil.. olamazda... Ama sana gazi verip sonra hüsrana ugramanu istemem cunku bu topikte bu cok basima geldi.. sadece demek istediğim test senin elinde hayatinda hic o iki çizgiyi bir arada gordunmu bilmem ama ben görmedim.. demekki hamile olma ihtimalin yüksek.. dediğim moralini yüksek tut ve sakin kalmaya çalış.. testin doğru olması icin hepimiz duaciyiz ama sana illa öylesin dememiz mümkün degil.. buna moral bozulcsk bisey göremiyorum cnm.. ama hamile olabilirsin diyim cunku hormonlar tavan yapmış alınıyorsun baksana:26:

Ayyy canim insallah öledir, Allahimin bi isaretitir belki insallah....Rabbim bu listede bulunan herkesin Durumunu HAMISSS olarak yazdirtsin, bizlerinde degelerini kat bi kat katlattsin yarabbim insallah

Son düzenleme:

Tatlim dur hemen panik olma, 2. cizgi silik dahi ciksa Hamilesin yüksek ihtimalle tatlim , hem bak bu ikinci testin oda positif ...hemen üzülme bi kann testini bekle canim benim cok zor evet ama büyük Allahim testini insallah Dogru cikaracak, Yüce Rabbim kucagini doldurucak insallah, hep diyorum yapmayin su idrar testini diye, nefret ediyorum su testlerden , ama seninkisi ne güzel positif iste bitanem, üzülme lütfen. ayy su internettede varya okadar cok sey yaziyoki bazen okudukca bunalimdan baska bi ise yaramiyo yaa...ona bakarsam bizimde ilk kan testi positif, bizde korkuyoruz , yükselmeme ihtimalide var , bunlarda hep yaziyo internette, bende cok korkuyorum tatlim , Rabbim insallah güldürsün yüzümüzü sen simdi depresif modundan cikiyosun positif testinin tadini cikariyosun, Kocanla disarimi cikarsin birkac arkadsinlami bulusursun , Akrabalarinami gidersin öle biseyler yapiyosun, Kann testine kadarda rahat oluyosun tamami güzelim.

Son düzenleme:
bu listede ben kendimi de mi görecektim.inan çok duygulandım.inşallah hevesim kursağımda kalmaz.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.çok teşekkürler

Bende cok tuaf oldum kendimi görünce valla Tatlim sen gönlünü ferah tut, internette fazla okuma, herkezin ki farkli seninkide öle olmak zorunda degil. Rabbim insallah hicbirimizin hevesini kirmasin yarabbim, sen bagisla YAvrularimizi bizlere...AMIN

aslinda cok hakklisin canim benim , sakin olabilmeyi bide becerebilsek...insan bazi ilkleri yasayinca cok farkli oluyosun iste nebilim...Amiiin cümlemize kuzum , aman sen dikkat ette kendine , Cigara cok icmiyon dimi ??

Hayatı herzaman dalgalı bir denize benzetirim ben... O dalgada ne kadar kulaç atmaya ve dalgalarla boğuşmaya çalışırsanız okadar yorulur okadar dibe vurursunuz... Oysa sadece kendinizi rahat bırakıp denizin sizi üzerinde taşımasına izin verseniz dalgaların sizi en yakin kıyıya güvenle taşıdığını hayretle görürsünüz.. ben bunu cocuk icinde düşünüyorum.. gerçekten senelerdir debelendim.. ama sonuc hep hüsran.. Suan ucbestane çocuğu olan biri konuşmuyor size... Aynen sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum ve sizden daha ağır geçiyor durumum.. diğer ek hastaliklarim dolayısıyla belki... Ama sanırım vu defa kendimi denizin üzerinde hissediyorum.. cunku pes ettim... Pes etmek illa elini eteğini bu işten çekmek demek degil.. elimden geleni yaptım gelmeyen icin el actim olayi.. debelenmiyorum.. bugun doktora giderken yumurtalarının basın bi hal gelebilmiş olacağını duyma ihtimaliyle gittim.. napayim vermeyecekse mabut neylesin mahmut.. sizden daha azda evlat hasretiyle yabiyorsa değilim inanin... Ama sizdeki bu panik beni üzüyor.. rabbim olma dese ne olacak iki gün ağlayıp susacagiz... Elden gelen biseyiniz varsa söyleyin bende yapayım... Niyetim moral bozmak degil... Sadece hepinize söylüyorum.. kendinizi suyun üzerine bırakın.. allaha tevekkul edin.. o hepimizi güvenli bi yere götürecektir... Inşallah mübarek gunler hürmetine bizi bu dalgalarla bir daha boğuşmak zorunda bırakmaz... Ama bunu assakta mutlaka başka bir fırtınaya yakalanacaz... Hayat bu.. rabbim kimseyi evlat hasretiylede acisiylada sinamasin... Hepinizi seviyorum kızlar kendinize iyi davranın

aslinda cok hakklisin canim benim , sakin olabilmeyi bide becerebilsek...insan bazi ilkleri yasayinca cok farkli oluyosun iste nebilim...Amiiin cümlemize kuzum , aman sen dikkat ette kendine , Cigara cok icmiyon dimi ??

Yok cnm ben sigarayı altı ay kadar önce biraktigimi söylemiştim ya:))) bu yolda insan olarak elimden gelen herşeyi yaptığımdan emin olmak istedim.. ama tutmazsada nasip der başlarım.. zaten su günlerde bikactane olsa fena olmazdı yani

canım içime su serptin.ne güzel şeyler yazmışsın allah sağlıkla aklı sağlığı yerinde ,eli ayağı düzgün,ahlaklı,dinine bağlı,sakin,zeki,ailesine baplı hayırlı evlatlar versin hepimize.Pozitif şeyleri hiç duymadığım için olumlu şeylere bile inanamıyoum sanırım.Güzel dileklerin için çok sağol içime su serptin allah bin kere razı olsun cnm.Pazartesi umarım allah yüzümüzü güldürür.çıldırırıım sevinçten heralde.saçmalıyor da olabilirim kusura bakma.idrar testleri maalesef böyle sancılı ben de pişman oldum ama yaptım.çok öpüyorum seni ve meleğini sevgilerimle...

Dogru söyledigini zaten belirtmistim kuzum , bu yazinlada dahada hak verdim sana evet yerden göge Kadar hakklisin, bende senin gibi artil bide Tüp Bebek deniyelim olursa olur olmazsa 2. yaparmiyim bilmiyorum demistim , sonra düsndüm evet yaparim dedim elimden geldigince Rabbim nezaman bize Yavrumuzu verirse ozaman kucaklarim melegimi dedim...bi yerde umudum da yoktu ben test sonucunu beklerken acaba ikinci denemeyi nerde yaptirsak diye düsünüyodum...Sen tahmin et artik nekadar ümitliydim, Her gece Rabbbime Dua ettim yinede, bi taradimin ümidi kirikken , diger tarafimin umudu Rabbime el acarak yeseriyodu ...hersey yüce Allahimin elinde elbette....evet belki 2 gün aglayip susucaz , ever belki Hayat bitti degip sonra yine kalkicaz ...yine devam edicez evet cünkü hepimizin dilegi istegi belli MELEKLERIMIZ...ama hic ümidin yokken , Rabbim seni sevindiriyor ve sen bu sevincinin bitmesinden korkuyorsun ....bitersede yine Yüce Rabbimden elbette ama baglaniyosun sonucta simdilik de olsa seninle diye Annelik icgüdüsü uyaniyo icinde, ona zarar gelmesin diye ,rahat büyüsün diye bicok seyden seve seve vazgeciyosun hicte pisman olmuyosun...demem o ki kuzum sen cok hakklisin , Allahimin dedigi olur ama su noktaya Kadar gelip , söylemek istemiyorum o kelimeyi iste bu cok daha aci bisey...Rabbim hepimize hayirlisini vesin , insallah kucaklarimizi doldursun güzel Allahim, o ne derse o olucak , bize kabullenmek düser, ama insallah su mubarek Günlerde hepmizi sevindirsin Yüce Rabbim inallah Bizde yani kendi adima konusayim :) bende seni seviyorum Kuzum

ayyy kusura bakma kuzum yaffff, Rapunzel di o yaaaa, karistirdim Dogru sen icimizde en iradeli olandin bo konuda, helal olsun sana tekrar kuzum , sen en dogrusunu yaptin güzelim keske bizde yapabilseydik , ben günde 1 taneye indirmeyi basardim en azindan ama Kismet olursa hayirli sonuclar alirsam onuda tamamen keserim diye düsünüyorum. Bosver okdar durdun simdide icmezsin, bana kalsa bende birakacam kendimi ama tutuyorum valla mecburen

iyi niyetin için teşekkürler .ben hiç iki çizgiyi görmedim ilk defa gördüm ve hayal kırıklığı yaşamak korkutuyor.21 aydır başımıza geelmeyen kalmadı.tedavinin her aşamasında sıkıntı yaşadık eşimde testis tümörü çıktı.ben 12 gün ohss yi en aır dereceden geçirdim sonra negatifler vs....amacım burada shov yapmak ya da iki çizgi çıktı diye şımarıklık yapmak asla değil olmaz olamaz.ben hamilleyesem benim durumumda ve yakınımda olanlara hamileliğimi söylersdem incilirler ne yaparım diye bunu bile hesap eden biriyim.şımarıklık olarak algılama lütfen.iyi niyetine inanıyorum çok sağol güzel dileklerin için de ama haşa allah mıyız biz falan demen çok kırıcı, üslubun yemekte bile aklımdan çıkmadı.kimseden umut tacirliği de istemedim.neyse boşverelim tekrar teşekkür ederim güzel dileklerin için.sevgiler

AMIIINNN INSALLAH RABBIM.
Iste bende ve bicok kisi duymadi güzelim o yüzden seni cok iyi anliyorum , sendende gülüm Allah razi olsun, isallah canim benim insallah hayirli mutlu haberleri verirsin bizlere, yok canim ne sacmalamasi bizlerin su dönemlerde sacmalamsi gayet normal bence, hepimiz ayni Hasretimizi bekliyoruz cünkü :) Aynen öle bak Haftasonunu simdi kendine zehir ettin biyerde ama yapcak bisey yok, en azindan cift cizgiyi gördün canim :) en güzelo Pazartesiyi beklemek, sen dediklerimi yap gülüm.Insallah coook güzel haberler vericeksin bizlere. Vilmaa da sana kötü bisey demek istemedi canim ben onun ne demek istedigini analdim eminim sende anladin, o sadece hayal kirigligi yasama diye öle dedi, bizde sana kesin Hamilesin diyemiyoruz tabii ama inernette senin okuduklarinda kesin Hamile degilsin de diyemez , o sadece sonraki Hayalkirikligin olmasin istedi, bilmiyorum söyleme geregi hissettim kendimde bunu sana. SAgol bitanem bende cok öpüyorum ikinizi, Pazartesi günü kalbim seninle tatlim

Ha gayret yaparsın sen eşimle gecen gün evlat edinme konusunu konuşt. Evlat edinme konusunda kararsiz ama koruyucu aile olabiliriz dedi. Elbette kendim dogurmayi istiyorum amA olurmu olmazmi Allah bilir... Benim ablamda evlat edindi esinden dolayi olmuyodu hicte evlatlik gibi gormedik onu evlendi kendi cocugunu dogurdu hala bilmez.. Gerci Ben oyle bisey yapsam kucukken soylerdim o ayri.. demek istediğim by olayda bi terslik olurda olmazsa biraz dinlenip koruyucu aile olmak icin basvurcam.. bakalim ne yo.e gitcek kaderim

Canim dur telas yapma idrar testini sabah yaparsan daha rahat gorursun.nerde yasiyosun ozel degilse.?kan testi gunun gelmemis miydi yaptir rahatla uzme kendiniiii

çok çok teşekkür ederim samimiyetin için güzel dileklerin iyi niyetin ve yanımda olduğunu hissetiirdiğin için.çok sağol öpüyorum çok sevgiler...:)

Canim dur telas yapma idrar testini sabah yaparsan daha rahat gorursun.nerde yasiyosun ozel degilse.?kan testi gunun gelmemis miydi yaptir rahatla uzme kendiniiii

izmir de yaşıyorum özeldekinler öğlene kadar bakıyormuş bakamadılar.pazar lab .kapalıymış.devlete de ne deyip gideceğim acilde bakarlar mı.yarın 12.güne gireceğim

insallah yapicam icmicem Biliyomusun bizde konustuk bu konuyu ama biz emin olamadik, hani acaba sevgimizi verebilirmiyiz yeterince o yavruya diye, öle kaldi önce elmizdeki imkanlarla kendi yavrumuza kavusmayi deniyelim eger Yüce Rabbim bize nasip ederse tabii ...Masallah nekadar güzel, Torununu seviyo simdide ablacigin ne güzel....sanirim bende söylerdim bilmek en dogal Hakki diye düsünürüm...valla canim nekadar güzel düsünmüssünüz, artik dedigin gibi nasip Kismet Kader bizi nereye götürücek, bellimi olur.

izmir de yaşıyorum özeldekinler öğlene kadar bakıyormuş bakamadılar.pazar lab .kapalıymış.devlete de ne deyip gideceğim acilde bakarlar mı.yarın 12.güne gireceğim

Peki canim Agrim var Agri kesici kullanmak istiyorum ama Hamile olma ihtimalim var desen bakmazlarmi ? yada ki buda gayet normal olur, Kasiklarim agriyo dersin durumunu anlatirsin ilac kullanabilirmisin diye test yaptirmak istedigini söylersin olmazmi ?

vilmaaaaaaaaaaaa barışalım mı:)

Bebegim hic kusmedikki iletisim kopuklugu oldu aramizda.. sonucta yuzyuze konusmadigimiz icin insan okuduklarini o anki psikolojisiyle okuyo.. mesela Sen umutsuzken okursen yazdiklarim umutsuzca gelir sana mutluyken okursan olumlu.. yasadigin stresi anliyorum cnm cektiklerinin farkindayim oyuzden ne darildim ne kizdim sana:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…