2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Liste çok güzel olmus arkadaşlar, güncelleyenin ellerine sağlık; diğer bilgilerimi de vereyim o zaman; yaş 32, sebepsiz infertilite, 3. deneme, MErkez; Anatolia

Bunvp denemeyle sabit acilde beta bakarlar; benim 7 temmuzda transfer olmustu, 12 Temmuzda korkunç agrılarla acile gittim, tüp bebeği de söyledim, onu söyleyince ben söylemeden direk baktılar-ki ben bakmalarını istemiyodum. Bu arada beta 1,4 çıkmıştı, şoka girip o ağrılarla saatlerce internette araştırma yapmıştım:) Ya nasıl idrar testi yaptın vallahi iyi cesaret, benim kan tahlili sonucumu bile eşim öğrendi, cesaretim yoktu:)

izmir de yaşıyorum özeldekinler öğlene kadar bakıyormuş bakamadılar.pazar lab .kapalıymış.devlete de ne deyip gideceğim acilde bakarlar mı.yarın 12.güne gireceğim

pazar kapalı mı? kız koca izmirde yok mu başkaa yarın ben de kan testmi tekrarlatıcam.sorduk hatta açık.kuzum sen başka araştır netten.

Kizlar ignemi unuttum 40 dk gec vuruldm birsey olurmu ((

Canim ya olmaz heralde Bende bugun yumurta bastirici ilacin bu kisminu hsvasini bosaltayim derken disari attim vururkende azbiraz icinde burakmusim... Bisey olurmu acaba dedim.sonrada bekleyip gorcez dedim bekliyom koz koz:))) olmaz ya nolcakkk yinede sor yarin:)

Kizlar ignemi unuttum 40 dk gec vuruldm birsey olurmu ((

olmaz canım onu bende kıza sordum yarım saatlik opsiyonlar olur dedi her zaman bizde bugün hastaneye biraz erken gitmişiz 10-15 dk erken vurundum bişi olmaz onların aynı saatte dedikleri hani bir saatlik filan gecikmeler olmasın yanii ama tabi bir daha saatinde vurmya çalış canım ölesi daha iyi.

ya cetrodite mi kullanıyorsun canım nasıl yapıyorsun ben daha başlamadım da. Kullanma kılavuzu da verdi hemşire ama anlamadım birşey karışık gibi gonal f ve menagonu hastanede yaptırıyorum menogon zaten kalçadan gitmişken gonali de yaptırıyorum ama cetrodite gonalden 1 saat sonr aolmalıymış bekleyemem orada bana anlatsana nasıl yapıyorsun. Basit herhalde su ve tozu karıştııp çekip ampülden dozu kadar vuruyorsun dimi.

Aynen dedigin gibi canm icinde Iki igne ICU var buyuk olani toza aktarip cekmek icin kullaniyosun sonra gonalf ignesi.gibi uc var onu takip biraz ittirip havasini bosalt aynen gobekten vur. O hafiften kizariklik kasinti ve yanma yapti bana.ama ayrim.saate geciyo.. kalcadan vuruldugun igne ne icin acaba

ayyy hadi insallah canim yaaa, insallah olmaz o tehliken de bol bol kaliteli yumoslarini alirlar , insallah canim cok güzel haberler verirsin.

bugün sabahtan hastanedeydim, salı günü yumurtalar toplanıyor

iyice heyecanlanmaya başladım

şu an ağrım var kızlar, doktor normal dedi ama ben yine de mutsuzum. bir de sürekli tuvalete çıkıyorum. yumurtalar idrar kesesini sıkıştırıyormuş.

yumurtalar toplanmadan önce halsizlik var mıydı sizde?

Ayyyy Hadi insaallah Guzel Guzel yumoslarin olurda donlenip gobusunu doldururlar.. benimde bi kac gune toplarlar... O dediklerine takilma Bende fazlasi var eksigi yok hersey yolunda dedi doktorum... Kac yumurtan var bakalim.senin:nazar

Cnm bu senin kacinci gunun ignede

inş dayanacam emoshumve meleklerim benimledircnm

Ayyyy Hadi insaallah Guzel Guzel yumoslarin olurda donlenip gobusunu doldururlar.. benimde bi kac gune toplarlar... O dediklerine takilma Bende fazlasi var eksigi yok hersey yolunda dedi doktorum... Kac yumurtan var bakalim.senin:nazar

20 tane saydılar bugün ama tabi nasıl çıkacaklar bakalım?

senin durumlar nasıl?

heh şimdi anladım canım kullanma kılavuzu aldım ama orada gri şırınga diyor uç demiyor dedim ne şırıngası sarı karışım iğnesi demiş filan kafam karıştı. Zaten dediğin gibi onlarda gösterecekler ilkini. Ben aşılamada gonal f kullandım kendim vurdum çok güzel ama o kalem olanındandı hazırdı ayarlıyorun dozu vuruyordun bu gonal yine kolay ama menogon için kalçadan olduğundan zaten gidiyorum onu da vurduruyorum ama cetrodite 1 saat sonraymış onu evde vurucam.

bende de vardı o sorundan ben o ilacı dr sayesinde çok çok yüksek olmamasına rağmen 5 ay kullandım ve feci yaptı beni sinir stres ne ararsan ama meğer sürekli bakılıp düşünce bırakılması lazımmış neyse işte geldi geçti dr bana yürüyüş egzersiz dedi tavuk asla yemeyeceksin vejeteryan besleneceksin eşinde tamn tersi et ağırlık beslenecxek dedi transferden sonra ne der bilmem.

evet aynen anlattığın gibi canım pcolarda daha çok önem taşıyor su içmek ama nornalde de içilmesi lazım ilaçları etkisini hafifletmek için.

Yok canım haftasonu zaten yarında cam felan silicem akşam oluyorum ya iğneyi onları olunca gelir dinlenirim ağır işler haftasonu olsun dedim çünkü haftaiçi işten çıkıp yaptırıcam gelicem ağır iş yapmam sonrası derleme toparlama işte yanii birşey yok. Bence de çok yatmak iyi olmaz insan hem daha çok stres olur hem sıkılır ama dışarı çıkarmyım bilmiyorum annem çıkartmaz asla 15 gün yatacaksın diyor bana yandım yanii.

Son düzenleme:

Cnm bu senin kacinci gunun ignede
Cnm altinci gunumdu yarin yedi bakalim ne diycekler
20 tane saydılar bugün ama tabi nasıl çıkacakla
senin durumlar nasıl?
Oh masallah cnm benim... Bende sekiz tane saydi doktor ama benim gordugum uc tanesi daha buyuktu. Bilmiyorum ama cokta onemli degil benim.icin bitane olsun benim olsun... Zaten Ben bi yerde kendimi sanslilar arasinda goruyom bazen hee her Kula nasip olmaz bebegini tupte yapmak hahahaha

vallahi ya biz çocuklarımıza seni labaratuvardan aldık geldik diyeceğiz

yumurta sayısı önemli değil zaten, önemli olan 1-2 kaliteli yumurta ve sperm. Sonrası allaha kalmış :)

merhaba canım. bende anatoliada tedaviye başladım. benimde sebepsiz interfilite... nasıl memnun kaldınmı ?

canım hoş geldin inşallah her şey gönlünce olur .Eşinin ameliyat olma sebebi sperm olmaması mı benm eşiminki de çok az ameliyat derler mi acaba diye düşünüyoduk .merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…