- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.401
izmir de yaşıyorum özeldekinler öğlene kadar bakıyormuş bakamadılar.pazar lab .kapalıymış.devlete de ne deyip gideceğim acilde bakarlar mı.yarın 12.güne gireceğim
Kizlar ignemi unuttum 40 dk gec vuruldm birsey olurmu((
Kizlar ignemi unuttum 40 dk gec vuruldm birsey olurmu((
Canim ya olmaz heralde Bende bugun yumurta bastirici ilacin bu kisminu hsvasini bosaltayim derken disari attim vururkende azbiraz icinde burakmusim... Bisey olurmu acaba dedim.sonrada bekleyip gorcez dedim bekliyom koz koz:))) olmaz ya nolcakkk yinede sor yarin:)
olmaz canım onu bende kıza sordum yarım saatlik opsiyonlar olur dedi her zaman bizde bugün hastaneye biraz erken gitmişiz 10-15 dk erken vurundum bişi olmaz onların aynı saatte dedikleri hani bir saatlik filan gecikmeler olmasın yanii ama tabi bir daha saatinde vurmya çalış canım ölesi daha iyi.
ya cetrodite mi kullanıyorsun canım nasıl yapıyorsun ben daha başlamadım da. Kullanma kılavuzu da verdi hemşire ama anlamadım birşey karışık gibi gonal f ve menagonu hastanede yaptırıyorum menogon zaten kalçadan gitmişken gonali de yaptırıyorum ama cetrodite gonalden 1 saat sonr aolmalıymış bekleyemem orada bana anlatsana nasıl yapıyorsun. Basit herhalde su ve tozu karıştııp çekip ampülden dozu kadar vuruyorsun dimi.
ayyy hadi insallah canim yaaa, insallah olmaz o tehliken de bol bol kaliteli yumoslarini alirlar , insallah canim cok güzel haberler verirsin.
bugün sabahtan hastanedeydim, salı günü yumurtalar toplanıyor
iyice heyecanlanmaya başladım
şu an ağrım var kızlar, doktor normal dedi ama ben yine de mutsuzum. bir de sürekli tuvalete çıkıyorum. yumurtalar idrar kesesini sıkıştırıyormuş.
yumurtalar toplanmadan önce halsizlik var mıydı sizde?
Aynen dedigin gibi canm icinde Iki igne ICU var buyuk olani toza aktarip cekmek icin kullaniyosun sonra gonalf ignesi.gibi uc var onu takip biraz ittirip havasini bosalt aynen gobekten vur. O hafiften kizariklik kasinti ve yanma yapti bana.ama ayrim.saate geciyo.. kalcadan vuruldugun igne ne icin acaba
AMIN YARABBIMM, kiz ne güzel Dua ettin öle. Kuzuuummmm canim benim bu ne hal yahu , Kasik larinin agirmasi gayet normal hatta iyiye isaret, hatirlasana ben nasil panik olmustum hastalanicam diye ama cok sükür olmadi....Rabbimin izniyle sende de olmicak canim dünürümm, he afferin konus gelinimle yada damadimla da onlarda kendilerini iyi hissetsinler göbisindeaahhh ahhh gecmezzz bilirim , ilk testten sonra ikinci testi beklemekte cok zor canim yaa valla, korku, endise hepsi karisti biribirine:18: bi yandan rahat olmak isiyorum Kuzucuklarim yada kuzucugum benimleyse üzülmesin diye, oksuyorum konusuyorum , RAbbim sen büyüksün sen Yavrularimizi bi bagisla , Sag salim Kucagimiz almayi nasip eyle Rabbim...AMIN Güzel yüce Yaradanim hepimizin kucaklarii doldursun insallah. Kuzucum sen rahat ol biraz hem daha 5. günündesin ne Kann testi cok erken , sakin yapma böle biseyi , uyma sen o seytana güzel güzel gününü bekle tatlim benim tamammi ?
Ayyyy Hadi insaallah Guzel Guzel yumoslarin olurda donlenip gobusunu doldururlar.. benimde bi kac gune toplarlar... O dediklerine takilma Bende fazlasi var eksigi yok hersey yolunda dedi doktorum... Kac yumurtan var bakalim.senin:nazar
20 tane saydılar bugün ama tabi nasıl çıkacaklar bakalım?
senin durumlar nasıl?
cnm sarı ileilacı suladırıp şırıngaya çekiosun. sonrada sarı ucu çıkarıp griyitakıp enjekte ediyosun ..korkmazamannla hepimizdekurt olursun:) ilkii onlar gösteriri zaten cnm:) hadi hakkında hayırlsı... o zamalar hızlıakıp geçioda baksana daha trasferden buzamana zaman geçmio bir asırolmuşgibi amabişe olmadı daha 5.güniçeride durumlar ne alemde merak ediyorum.bebişlerimiyilermi bbenimle mi????
Cnm sanada gecmis olsun. Bende ayni zamanda prolaktin sorunu var ve aldigim dostinex ilac beni fena carpiyo haksizlik basdonmesi mide bulantisi arada wcye gidiyom arada minik minik ev isleri yapmaya calisiyom ama yuruyus cok zor tembel olcak kiz benim cocuklaramannnnn daha iyi ben uykuyu seviyom beraber aksama kadar yatariz babalari naparsa yapsin
Tatlim su icmek genel olarak zaten gerekli, su dönemdede vücudun susuz kalmamasi icin iciliyo, Böbreklerin iyi calismasi icin icilio. dejavu_one Arkadas PCO oldugundan OHSS tehlikesi ne karsin bi kac faktör yaninda bide su icmek zorundaymis, ondan iciyo , ama seninde bol bol su icmeni genel olarak tavsiye ederim canim
Yemissindir elbette ama üstüne su ictinmi ki , gerci hatirlamazsin dogal olarak. canim bak sakin kendine hicbirsey icin SIKINTI yapma önemli olan suan sen ve Yumurtlarin, yapabildigin Kadar kendini cok kaptirmadan yap, olmazsada olmaz ucunda ölüm yok suan sen önemlisin, bende trasnferden önce yaptim temizligimi falan gercide ama Kasmadim oldugu Kadar dedim , hergün biraz bisey yaptim, Hem sonra okmasa nolurr canindan kiymetlimi. Cokta hareket etme sen bence yani tamam normal ette abartma canikom. ILk 3 gün bende yattim sadece tuvalete ve yemek yemege kalktim , ama hep yatmakta iyi degil diyolar hayatim arada kalkip dolasicaksin ki bende öle yaptim , evin icinde dolastim birz , harekette lazim hep yatmayi tavsiye etmiyo Doktorlar . 4. Gün den sonrada yattim 4 gün daha ama hep kalktim sürekli yatmadim belim agriyinca uzandim , ama hcibir is yapmadim, zaten Annemde kaldim sürekli sagolsun cok iyi baklidim yani .
Hoşgeldin hayatım, Tedavin Hayırlı olsun, Rabbim kucağına bebişini almayı nasip etsin
Allaaaaaahhh varan üüüüüçççççcaniiimm tebrik ederim Hamilesin silinik cikar cünkü daha cok yeni , idrarda cikmasi bile su zamanda sasirtti beni, kimisinin cikmiyo. Ayyyyy Rabbim sen büyüksün , ayyyy çok sevindim yaaaa, bide Kan testin hayirisiyla sonuclansa coook süper olcak
Ayyy yaparim yaparim tabiii cok sagil tatlim yaa, Allahım Dualarimizi kabul etsin insallah. senin Test nezaman bidaha?
2 gün arayla yaptırıyorum kan testimi.14ünde 192, 16sında 244, 18inde 588, bugün de 1286. Dış ya da kimyasal değildir dimi canm ya? bu hafta çağıracak kontrole galiba. senn bugün kaç çıktı?
Hoşgeldin hayatım, Tedavin Hayırlı olsun, Rabbim kucağına bebişini almayı nasip etsin
Allaaaaaahhh varan üüüüüçççççcaniiimm tebrik ederim Hamilesin silinik cikar cünkü daha cok yeni , idrarda cikmasi bile su zamanda sasirtti beni, kimisinin cikmiyo. Ayyyyy Rabbim sen büyüksün , ayyyy çok sevindim yaaaa, bide Kan testin hayirisiyla sonuclansa coook süper olcak
Ayyy yaparim yaparim tabiii cok sagil tatlim yaa, Allahım Dualarimizi kabul etsin insallah. senin Test nezaman bidaha?
2 gün arayla yaptırıyorum kan testimi.12sinde 192, 14ünde 244, 16sında 588, bugün de 1286. Dış ya da kimyasal değildir dimi canm ya? bu hafta çağıracak kontrole galiba. senn bugün kaç çıktı?
canım dış gebelik olmaz mantıken tüpte çünkü zaten direkt rahime veriyorlar dış gebelik rahim dışında bir yerde döllenmesi oluyor. Hem artış gayet uyumlu dış gebelikle hiçbir göstergesi yok kimyasalla da öyle içini ferah tut artışlar olması gerektiği gibi gözünüz aydın
canım dış gebelik olmaz mantıken tüpte çünkü zaten direkt rahime veriyorlar dış gebelik rahim dışında bir yerde döllenmesi oluyor. Hem artış gayet uyumlu dış gebelikle hiçbir göstergesi yok kimyasalla da öyle içini ferah tut artışlar olması gerektiği gibi gözünüz aydın
tşk canm. dış ve kimyasal gebeliği çok duydum korkuyorum o yüzden. bi de doktorum halaa gel demedi. nezaman keseye bakacak ki acaba
Cnm altinci gunumdu yarin yedi bakalim ne diyceklerCnm bu senin kacinci gunun ignede
Oh masallah cnm benim... Bende sekiz tane saydi doktor ama benim gordugum uc tanesi daha buyuktu. Bilmiyorum ama cokta onemli degil benim.icin bitane olsun benim olsun... Zaten Ben bi yerde kendimi sanslilar arasinda goruyom bazen hee her Kula nasip olmaz bebegini tupte yapmak hahahaha20 tane saydılar bugün ama tabi nasıl çıkacakla
senin durumlar nasıl?
Cnm altinci gunumdu yarin yedi bakalim ne diycekler
Oh masallah cnm benim... Bende sekiz tane saydi doktor ama benim gordugum uc tanesi daha buyuktu. Bilmiyorum ama cokta onemli degil benim.icin bitane olsun benim olsun... Zaten Ben bi yerde kendimi sanslilar arasinda goruyom bazen hee her Kula nasip olmaz bebegini tupte yapmak hahahaha
Liste çok güzel olmus arkadaşlar, güncelleyenin ellerine sağlık; diğer bilgilerimi de vereyim o zaman; yaş 32, sebepsiz infertilite, 3. deneme, MErkez; Anatolia
Bunvp denemeyle sabit acilde beta bakarlar; benim 7 temmuzda transfer olmustu, 12 Temmuzda korkunç agrılarla acile gittim, tüp bebeği de söyledim, onu söyleyince ben söylemeden direk baktılar-ki ben bakmalarını istemiyodum. Bu arada beta 1,4 çıkmıştı, şoka girip o ağrılarla saatlerce internette araştırma yapmıştım:) Ya nasıl idrar testi yaptın vallahi iyi cesaret, benim kan tahlili sonucumu bile eşim öğrendi, cesaretim yoktu:)
Kizlar benide araniza alin... ben suan memorialde tedavi goruyorum... bizde erkek infertiletisi mevcut... esim micro tese ameliyati olucak.. eger sperm bulunursa bana transfer edilecek. Suan lucrin ve gonal f kullaniyorum.. insallah bi 10-15 gun sonra transferimiz gerceklesir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?