2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

yarın 12. günüm.. Normal test günüm yani..
Ama akıntının renk değiştirmesi rahatsız etti beni, böyle kahvemsi gibi de değil şeftali rengi gibi... Sanki yavaş yavaş kırmızıya dönecek

canım benim de öyle şu an, ama benim daha yarın OPU'm var :) takılma rengine. bence ilaçlar ve sıcaklardan dolayı böyle. gönlünü ferah tut.

canım ya yurt dışına gidiyorum bidaha maddi olarak böyle bi imkanı bulamayabilirim,sende kaç tane yumurta oluştu ne yani şimdide çıkar mı yumurtalarrrr

canım ya yurt dışına gidiyorum bidaha maddi olarak böyle bi imkanı bulamayabilirim,sende kaç tane yumurta oluştu ne yani şimdide çıkar mı yumurtalarrrr

canım benim de ilk seferler pek bir şey çıkmıyordu ultrasonda görmüyordum yani, benim daha önce yumurta takibi yaptırırken yeterli olgunluğa erişen 3-4 yumurtam çıkıyordu. korkumdan soramıyordum o yüzden.

En sondan bir önceki kontrolümde içerisi tam bir tımarhaneydi 20'ye yakın yumurtam oluşmuştu.

bugün iğnenin kaçıncı günü canım kaç yumurtan gelişmişşş

Canım bu akşam puregon 5., lucrin 17. gün olacak. Doktora sordum toplam kaç yumurtam var ne alemde diye. Endişelenme ben daha sonra sana sayısını söyleyeceğim dedi. Ama hemşireye 11lik, 10luk, 9luk sayıyordu. Allah'a emanet artık. Canını sıkma lütfen daha yeni başladık yolun başındayız. Bu arada ateş basması olan varsa, sebebi lucrinmiş. e2 değeri yükseldikçe ateş basması geçecekmiş. Benim e2 233müş. Ne anlama geliyor bilmiyorum artık.

maşallah kaçıncı gününde öğrendin o kadar oluştuğunu

aman ateş basınca kendimi dışarlara atıyorum canım ya yani 17günmü oluyor iğne kullanalı hatırlamıyormusun 5.günde ne kadar yumurtanın olduğunu
AYOLLLL BEN BU YUMURTALARA TAKTIM ARTIK ALLAH KORUSUN ARTIK SİZLERE SABIR VERSİN YANDINIZ

kızlar bana da çok fena ateş basıyor, oturduğum yerde yüzümden ateş fışkırmaya başlıyor.

iş yerinde dalga geçiyorlar benimle menepoza mı girdin diye :)

bbbz canım sen kendini üzme strese sokma yumoşlarını :) ama biz seni dinleriz merak etme

Canım benim doğum kontrol haplı uzun protokoldü. Lucrine çok önce başladım. Ama yumurta geliştiren puregon, belki senin gonal-fdir daha bugün 5. gün olacak. Yani çok erken takılma. Senin bir sonraki kontrol ne zaman? Benim çarşamba.

evet canım menapozo sokulmu biri olarak o ateş basmasını burda en iyi be bilirim çooook fana birden basıyor çoook kötü işteeee geceleride ayaklarının altı yanıyormuuuu
canım bende çarşamba günü gidecemmm menogon kullanıorummmm ben

aynen ya normalde benim ayaklarım çok üşür, yanıyorum şimdi

ya kızlar yarın OPU'm var, zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım iyice. karnıma ağrılar giriyor.

ya kızlar yarın OPU'm var, zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım iyice. karnıma ağrılar giriyor.

Şimdiden kolay gelsin, darısı da bize olsun inşallah. Heyecanlanma diyeceğim ama ben o sürece geldiğimde nasıl olurum Allah bilir. Anestezi hep ürkütmüştür beni. Ama sıkıntı yok onu da halledeceğiz. Hayırlı olsun tekrar, Mevlam gönlündekini, gönlümüzdekini hayreylesin.

OPU nun anestezisi 10 dk canim ve bende cok korkmustum, hatta gayet ilginc bir deneyim oluyor :) cok garip birsey hicbirsey hatirlamamak, eglenceli sanki:)

aslında anesteziye alıştım diyebilirim ondan korkmana hiç gerek yok. anlamıyorsun zaten güzel bir uykudan uyanıyormuşsun gibi oluyor sonrasında birazcık ağrım olacağını düşünüyorum hastanede gördüğü kadarıyla

sanki şimdiye kadar ilaçlarla kendi kendime takılmışım da iş yarın ciddiye biniyormuş gibi sona yaklaştıkça acaba olacak mı olmayacak mı sorularını sormaya başladım kendime

OPU nun anestezisi 10 dk canim ve bende cok korkmustum, hatta gayet ilginc bir deneyim oluyor :) cok garip birsey hicbirsey hatirlamamak, eglenceli sanki:)

hehe bu çeşitli nedenlerle aldığım 4. anestezi olacak, gerçekten ilginç bir deneyim. her seferinde anestezi uzmanlarıyla komiklik şakalar gırla gidiyor.

aslında en son çikolata kistimden ameliyat olduğumdan beri narkoz vb. pek çok şeyi deneyimlediğimden bu tarz operasyonlardan korkmuyorum:)

ama sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum

kızlar opudabişeyok rahat olunn uyuyup uyancaksınız hepsi bu:) sonra hafif agrı..ve sonra da 3 ya 5 gün snra bebişler sizde asıl soru ondan sonra bitmiyorr günlerr ben beklemekten yoruldum

Olacak olacak hayırlısıyla olacak. Olumsuz düşünmek yok kesinlikle.

selam kızlarrrr nasılsınız yine geldimmm yumurtaları bu sefer rafa kaldırdım sıra geldi bu üçüncü beşinci gün embriyoları buna nasıl karar veriliyorrrr şekerler
opudan korkmuyorum son olarak anestezide doktor ve hemşirelerde hsg çekilirken köfte tariifi vermiştim uyandırdıkarında anlattıkarın gülme krizi geçirmiştim
BU SEFER YUMURTALARA KAFAYI TAKTIM OPU OLURKEN OMLET TARİFİ VERMESEM İYİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…