- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.561
yarın 12. günüm.. Normal test günüm yani..
Ama akıntının renk değiştirmesi rahatsız etti beni, böyle kahvemsi gibi de değil şeftali rengi gibi... Sanki yavaş yavaş kırmızıya dönecek
canım göreceksin birden yükselecek yumurta sayın, ayrıca dondurmak için kalmazsa da üzülme. En azından transfer için kullanabileceğin yumurtaların olacak
bu arada bende de çikolata kisti var, allah yardımcımız olsun. benim bu sefer olmazsa ikinci ameliyatımı geçireceğim
canım ya yurt dışına gidiyorum bidaha maddi olarak böyle bi imkanı bulamayabilirim,sende kaç tane yumurta oluştu ne yani şimdide çıkar mı yumurtalarrrr
bugün iğnenin kaçıncı günü canım kaç yumurtan gelişmişşş
canım benim de ilk seferler pek bir şey çıkmıyordu ultrasonda görmüyordum yani, benim daha önce yumurta takibi yaptırırken yeterli olgunluğa erişen 3-4 yumurtam çıkıyordu. korkumdan soramıyordum o yüzden.
En sondan bir önceki kontrolümde içerisi tam bir tımarhaneydi 20'ye yakın yumurtam oluşmuştu.
maşallah kaçıncı gününde öğrendin o kadar oluştuğunu
aman ateş basınca kendimi dışarlara atıyorum canım ya yani 17günmü oluyor iğne kullanalı hatırlamıyormusun 5.günde ne kadar yumurtanın olduğunuCanım bu akşam puregon 5., lucrin 17. gün olacak. Doktora sordum toplam kaç yumurtam var ne alemde diye. Endişelenme ben daha sonra sana sayısını söyleyeceğim dedi. Ama hemşireye 11lik, 10luk, 9luk sayıyordu. Allah'a emanet artık. Canını sıkma lütfen daha yeni başladık yolun başındayız. Bu arada ateş basması olan varsa, sebebi lucrinmiş. e2 değeri yükseldikçe ateş basması geçecekmiş. Benim e2 233müş. Ne anlama geliyor bilmiyorum artık.
10. gün öğrendim canım
aman ateş basınca kendimi dışarlara atıyorum canım ya yani 17günmü oluyor iğne kullanalı hatırlamıyormusun 5.günde ne kadar yumurtanın olduğunu
AYOLLLL BEN BU YUMURTALARA TAKTIM ARTIK ALLAH KORUSUN ARTIK SİZLERE SABIR VERSİN YANDINIZ
aman ateş basınca kendimi dışarlara atıyorum canım ya yani 17günmü oluyor iğne kullanalı hatırlamıyormusun 5.günde ne kadar yumurtanın olduğunu
AYOLLLL BEN BU YUMURTALARA TAKTIM ARTIK ALLAH KORUSUN ARTIK SİZLERE SABIR VERSİN YANDINIZ
evet canım menapozo sokulmu biri olarak o ateş basmasını burda en iyi be bilirim çooook fana birden basıyor çoook kötü işteeee geceleride ayaklarının altı yanıyormuuuukızlar bana da çok fena ateş basıyor, oturduğum yerde yüzümden ateş fışkırmaya başlıyor.
iş yerinde dalga geçiyorlar benimle menepoza mı girdin diye :)
bbbz canım sen kendini üzme strese sokma yumoşlarını :) ama biz seni dinleriz merak etme
canım bende çarşamba günü gidecemmm menogon kullanıorummmm benCanım benim doğum kontrol haplı uzun protokoldü. Lucrine çok önce başladım. Ama yumurta geliştiren puregon, belki senin gonal-fdir daha bugün 5. gün olacak. Yani çok erken takılma. Senin bir sonraki kontrol ne zaman? Benim çarşamba.
evet canım menapozo sokulmu biri olarak o ateş basmasını burda en iyi be bilirim çooook fana birden basıyor çoook kötü işteeee geceleride ayaklarının altı yanıyormuuuu
canım bende çarşamba günü gidecemmm menogon kullanıorummmm ben
aynen ya normalde benim ayaklarım çok üşür, yanıyorum şimdi
ya kızlar yarın OPU'm var, zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım iyice. karnıma ağrılar giriyor.
aynen ya normalde benim ayaklarım çok üşür, yanıyorum şimdi
ya kızlar yarın OPU'm var, zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım iyice. karnıma ağrılar giriyor.
Şimdiden kolay gelsin, darısı da bize olsun inşallah. Heyecanlanma diyeceğim ama ben o sürece geldiğimde nasıl olurum Allah bilir. Anestezi hep ürkütmüştür beni. Ama sıkıntı yok onu da halledeceğiz. Hayırlı olsun tekrar, Mevlam gönlündekini, gönlümüzdekini hayreylesin.
OPU nun anestezisi 10 dk canim ve bende cok korkmustum, hatta gayet ilginc bir deneyim oluyor :) cok garip birsey hicbirsey hatirlamamak, eglenceli sanki:)
kızlar opudabişeyok rahat olunn uyuyup uyancaksınız hepsi bu:) sonra hafif agrı..ve sonra da 3 ya 5 gün snra bebişler sizde asıl soru ondan sonra bitmiyorr günlerr ben beklemekten yoruldum
aslında anesteziye alıştım diyebilirim ondan korkmana hiç gerek yok. anlamıyorsun zaten güzel bir uykudan uyanıyormuşsun gibi oluyorsonrasında birazcık ağrım olacağını düşünüyorum hastanede gördüğü kadarıyla
sanki şimdiye kadar ilaçlarla kendi kendime takılmışım da iş yarın ciddiye biniyormuş gibisona yaklaştıkça acaba olacak mı olmayacak mı sorularını sormaya başladım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?