- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.541
ve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)
ve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)
aminnn canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhEkleme için çok teşekkürler, ben 19 Temmuzda pozitif sonuç aldım, onu da ekleyebilirseniz çok sevinirim:) Listede hep pozitifler görmek dileğiyle:)
inş.yarın güzel haberlerini verirsin canım rabbim emeğini boşa çevirmesinkızlarrrr, yarın test günüm çok heyecenalıyım ...
yarını beklemek için zor tutuyorum kendimi..
tebrik ederimmmmm camımmmmmve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)
kızlar isterse varım tabikide yaparım listeyicnm haziran topiğinde biz 41 yasin okumuştuk. burda da başalayalımmı. herkes ne kadar okumak isterse yazalım. sen düzenler misin...
kKIZLARRRRRRRRRRRRRR
bugün kontrole gittim iğnemim 5.günü sağda hiç yumurtam yok solda 3 tane oluşmuş moralim bozukkkk biri 10mm diğer ikisi 6mm çok az yaaa benim gibi olan varmı sizce yine yumurta çıkarmıııı
kKIZLARRRRRRRRRRRRRR
bugün kontrole gittim iğnemim 5.günü sağda hiç yumurtam yok solda 3 tane oluşmuş moralim bozukkkk biri 10mm diğer ikisi 6mm çok az yaaa benim gibi olan varmı sizce yine yumurta çıkarmıııı
Ilk defa duyuyorum bı doktorun yazdıgına bırının ıtıraz ettıgınıhayırlısı olsun cnm benım doktorum mustecep bey ama yumurta kontrollerımı murat bey yaptı sende de oyle bı durum varmı:26: esım hayatta erkek doktor olmaz ıstemem derdı bende o ığnelerı vurulamam derdım ıkımızde agzımızdan cıkanı odedık sanırım ılahı adalete bı borcumuz kalmadı gelır bızım cocuklar artık
10 sekiz var ken yumurta sayısımı birde hangi iğneyi kullanıyorsun 3 tane yumurta var bu arada çikolata kistim var benimmmmcanım benim de bugün 4. iğnem olacak aramızda bir gün var ben şimdi gidip 4. iğnelerimi vurdurucam. Benimde 10 var 8 var 9 var değişik yani merak etme birden fırlar onlar hem önemli olan da kalitesi canım sayı değil öyle olsa pcoluların hepsi gebe kalırdı üzme kendini
canım daha 5. gün dediğin gibi, bence yeni yumurtalar çıkacaktır. Ayrıca yeni yumurtalar çıkmasa bile bence o yumurtalar daha da büyüyecektir. Bize lazım olan 1-2 yumurta sonuş olarak değil mi? Önemli olan sayısı değil kalitesi hem :)
17 temmuzda transferim yapıldı.Tek sağlıklı embriyo.Bugün 5. günüm.Kasıklarımda 2-3 gündür ağrılar var.Sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Ne zaman test yapmalıyız.29 temmuz dediler ama bekleyemeyeceğim galiba :))))))
kızlar yarın sabahın köründe hastaneye gidip test yaptıracağım..
Olmayacak gibi geliyor, adet olacağım gibi sanki.. Hem adet sancılarım var hem de akıntım artmaya ve renk değiştirmeye başlaldı
sanıyorum 2-3 güne adet olcağım
hamilelerimizi tebrik ediyorum maşallah. Katlanarak çoğalalım inşallah. Bugün ilk yumurta kontrolüne gittim. Iyi olduğunu söyledi doktor. çarşamba yeniden çağırdı kan ve ultrason için. Ilaçların dozu da değişmedi puregon 125, lucrin 5.
Bana sanki bu süreç daha hızlı geçiyormuş gibi geliyor. Geçsin geçsin de alalım güzel sonuçlarımızı...
10 sekiz var ken yumurta sayısımı birde hangi iğneyi kullanıyorsun 3 tane yumurta var bu arada çikolata kistim var benimmmm
yani bugün yapsam 5.gün olacak büyümede sorun görmüyorumda ne bileyim az geldi dondurmakta istemiştim offf canım sıkıldı rabbim yardım etsin artk bizlere
canım bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi, kaç gün oldu transferin yapılalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?