- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.581
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz
[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]27 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEEE(İLK HAMİŞİMİZ)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]29 emmuz test günüüüüü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEPAKSU_79
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer 30 temmuzda
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATİK
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HARMAN2012
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]anatolia tüp bebek merkz.
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLE23
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]erkek infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]temmuz sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VİLMAA
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CSRMRT
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulyaa
[/TD]
[TD]22 temmuz transfer dondurulmuşlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM AHMET
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]morfoloji sperm harektsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa jinemed tüp bebek merk
[/TD]
[TD]13 ağutos adetiyle başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DENİZ_FB
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tek yumurtalık
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AHSE42
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sperm azlığı hareket sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]16 temmuz tedavi başlangıcı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM
tatlım alıntı olarak kalıyor olmuyor yani sen benim mesajımı alıntı olarak alırken bbzyi silmadiğin için listeyi kullnamıyorum yani bi yardımı dokunmuyor tekrar yazmam gerekiyorarkadaşım, listeyi bayağı uzatmışsın:))) eline sağlık, bu liste hamişlerle dolsun inşallah. Ben kendimde bir düzeltme yaptım, 30 temmuzda transfer yapılacak...güncellemelere buradan devam edersen...teşekkürler..
düzeltim olmuşmuu bi bak isminde biraz yanlışklık olduarkadaşım, listeyi bayağı uzatmışsın:))) eline sağlık, bu liste hamişlerle dolsun inşallah. ben kendimde bir düzeltme yaptım, 30 temmuzda transfer yapılacak...güncellemelere buradan devam edersen...teşekkürler..
tatlım alıntı olarak kalıyor olmuyor yani sen benim mesajımı alıntı olarak alırken bbzyi silmadiğin için listeyi kullnamıyorum yani bi yardımı dokunmuyor tekrar yazmam gerekiyor
sen demeden yaptım canım iki listeyi karşıleştrdım doğrusunu buldum canımmmanladım arkadaşım:) o kadar profösyonel değilimki:))) o zaman zahmet olmazsa bi ara benim durumu dondurulmuşlarla 30 temmuzda transfer diye düzeltirsen çok sevinirim.
selam kızlar,
bende pek hayırlı haber yok malesef.
koca bir 0
donmusları deneycegiz bakalım ne zaman bilmiyorum
Hosgeldin canimben 8 yıllık evlıyım 3 kez asılama denendı ama olmadı butun tahlıllerımız temız cıktı.rahım fılmım de tuolerım acık ege unı.de tup bebek tedavısı ıcın dosya actırdık ben karabukte ıkamet etmekteyız benden smer testı ıstedıler adetlı oldugum ıcın karabukte yaptırdım ve temız cıktı bu seferde ahm testı ıstedıler oda bulundugum ozel hastanede yapılamadıgı ıcın ozel ankarada yapılıyor sımdı onun sonucunu beklıyorum doktor heyyet raporunun cıkmasını beklıyorum ege unıv.den cok zorluk cıkarıyorlar bu zaman zarfı ıcınde cok strese gırdık allah bızlere kolaylık versın sızın yazılarınızı okuyorum bende yenı uye oldum sızlere allah yardımcınız olsun rabbım ısteyen herkese evlat sevgısı tattırsın hayırlı ramazanlar
Allah seninde yardimcin olsun canim , Rabbim yavruna kavusmayi nasip etsin insallah, Rabbim hepimize yardim etsin. Hosgeldun bu aradameraba cnm bnm de topiğim var ama genedee adımı burdada görmek isterim
yas:21 sorun:morfoloji+sperm hareketsizliği ilk deneme merkez:bursa jinemed tüp bebek merk. 13 ağustos da ki adetmle başalancaz
Hadi hayirlsi olsun canim ,Rabim gönlüne göre versin insallah kuzucugunu Kucaginaarkadaslarr günaydinn bende heycann doruktaa bu carsamba son dogum kontrol ilacımı içipp adet olmayıı bekliycem arkadaslar 4 gün içinde olursun diyo.......eger olursamm haftaya pazartesiiiii kontrol için adanaya gitcdemmmm
Selaaam canimmmmm gözün aydinnnnnEmoshcum günaydın, sonucum geldi; 145! Buna da şükür dedik tabi:) Merkezden sorun yok, herşey yolunda dediler, Çarşamba bir daha vericem, ya bu nasıl birşey insanın için hiç rahatlamaz mı, sürekli endişe, Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum, bugünümüze binlerce şükürler olsun
günaydın kızlar, nasılsınız? inşallah bayramdan sonra tedavim Bahçeci kliniğinde başlıyor. çok heyecanlıyım ve zaman geçmiyor sanki daha çook var( hemen herşey olup bitsin istiyorum elimde değil (
Canim benim , rahat ol , iyi düsün ki iyi olsun tatlim , seni cok iyi anliyorum, ama Rabbim insallah bu sefer Kucagina aldirir Kuzucugunu , hersey de bi hayir vardir, insallah Kismet simdiki denemdende olur , evet canim cok iyi anliyorum sen cünkü kime seni anlamiyor diye düsünüyosun , zaten o yüzden Burda vakit gecir cünkü burada hepimiz ayni evreden geciyoruz ve en cok sanirim biz birbirimizi anliyoruz . Yarabbim hepmizin kucakllarini doldursun... Insallah Rabbim bu sefer verir kuzucugunu kucagina canimkızlar ağustos ayında tedaviye başlayacağım. ama sanki ilk defa olacakmış gibi bir korku var içimde. ilkini kaybetmiştim. bu da beni daha fazla stresli yapıyor. tedavi süreci gözümde o kadar büyüyor ki... bir de kimseylke paylaşamamanın, konuşamamının sıkıntısı da var. sizlerin olumlu yorumlarını okuyunca biraz rahatlıyorum ama sıkıntılı bir süreç olacak.benden de dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Hadi hayirlisi olsun canim yaa, Amminn, insallah positf sonuclarinda almayi nasip etsin Rabbim sana ve hepimize , AMINNNAllah yuzune gulsun arkadasim insaallah...
Benimde transferim oldu simdi hastaneden yaziyorum Allah hepimizi sevindirsin insaallah, ellerimizi bos dondurmesin...
ayyy hadi hayirlisi insallahhh positif sonuclarla herkeze biraz daha umut olursun canim, heyecanla bekliyorum canim sonucunu .kızlarrrr, yarın test günüm çok heyecenalıyım ...
yarını beklemek için zor tutuyorum kendimi..
ayyyy hadi masallah masallah cok güzel tatlim, kutlarimmmmmmve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)
Hosgeldin canimAllah yardimcin olsun olsun insallah Rabbim bebisini kucagina sag salim almayi nasip eder
Allah seninde yardimcin olsun canim , Rabbim yavruna kavusmayi nasip etsin insallah, Rabbim hepimize yardim etsin. Hosgeldun bu arada
Hadi hayirlsi olsun canim ,Rabim gönlüne göre versin insallah kuzucugunu Kucagina
10 sekiz var ken yumurta sayısımı birde hangi iğneyi kullanıyorsun 3 tane yumurta var bu arada çikolata kistim var benimmmm
yani bugün yapsam 5.gün olacak büyümede sorun görmüyorumda ne bileyim az geldi dondurmakta istemiştim offf canım sıkıldı rabbim yardım etsin artk bizlere
kızlar opudabişeyok rahat olunn uyuyup uyancaksınız hepsi bu:) sonra hafif agrı..ve sonra da 3 ya 5 gün snra bebişler sizde asıl soru ondan sonra bitmiyorr günlerr ben beklemekten yoruldum
kKIZLARRRRRRRRRRRRRR
bugün kontrole gittim iğnemim 5.günü sağda hiç yumurtam yok solda 3 tane oluşmuş moralim bozukkkk biri 10mm diğer ikisi 6mm çok az yaaa benim gibi olan varmı sizce yine yumurta çıkarmıııı
Tedavin hayirli olsun canim, Rabbim sag salim bebisini kucagina almayi nasip eder insallahbende tüp bebek tedavisine başladım bu ay.3 tane yumurtam var.yıllardır uğraşıyorum.inşallah bu sefer olur.
Tedavin hayirli olsun canm, Rabbim yüzünü güldürür insallahselam kızlar
bende cumartesi günü itibariyle ilk iğnemi (lucrin) yaptım. allahım inşallah yüzümüze bakar da emeklerimizi boşa çıkarmaz. listeye benide ekleyin. yaş 29, tek yumurtalık , ilk deneme - memorial kayseri
canim benim canini SIKMA sen, daha 5. gün biraz daha birikir onlar sen merak etme, hem 3 tane bile kalsa, yeterki onlar gelissin sana lazim olan 2 tane canim benim , yeterki onlar iyi olsun. Hiiic moralini bozmaa, 25 tane yumurtasi olupta ama hicbiri iyi yada yeterli sekilde gelismeyenlerde var, sayiya degil Kaliteye bakicaksin bitanem. Dualarim seninle tatlim, insallah kavusucaksin Rabbim yardimiyla Yumoslarina hayatim.kKIZLARRRRRRRRRRRRRR
bugün kontrole gittim iğnemim 5.günü sağda hiç yumurtam yok solda 3 tane oluşmuş moralim bozukkkk biri 10mm diğer ikisi 6mm çok az yaaa benim gibi olan varmı sizce yine yumurta çıkarmıııı
Gine sen iyi almissin... bugun gonalfim bitti mecbur yeni aldim... tabi pazar oldugu icin idil kapaliydi... nobetci eczaneden 365 tle aldim... =( benimki sali gunune kadar yeter eger sali gununden sonrada gonal f kullanmaya devam et derseler sende ozamana kadar satmazsan ben senden alabilirim cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?