- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.781
Günaydin Sekerler, dün cok kisa bi girebildim oda anca okuya bildim, topik baya bi ilerlemis hepsine cevap vermeye vaktim olmadi cok gec girdim cünkü , Heppinizzz coooook sagolunnnnnnn, yeni katilanlar hosgeldiniz, Tedaviye baslayanlar hayirli, olsun, Hamis haberi alanlar kutluyorum Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah hepimize Opu olanlar hadi yumsolariniz cok cok güzel gelisir insallahhhh Vilmaaaaaa yumoslarini hemen kap gel , cok güzel haber verirler bugün sana insallah Rabbim insallah Hepinize bu duyguyu yasatir tez vakitte , bunu cani gönülden istiyorum Herkeze tek tek yazmak isterdim ama is Yerindeyim internet konusunda rahat olamiyorum... heme bi bakim ve güzel dilekleriniz icin tsk etmek istedim....Kizlarrr benim Ablamlar geldi yani cok SIK giremicem bu aralar artik vaktim olursa arada bi cöööö deyebilirim belki sizinle sohbetin eksikligini hissedicem gercekten mümkün oldugunca giricem, ama teker teker cevap veremezsem kusura bakmayin canlarim olurmu ? Eger ki giremicek gibi olursam ki insallah girebilirim sizlere mutlaka haber vericem gelisme olursa, tabiii sizlerdende bekliyorum insallah cokgüzel haberler alirim sizlerden. Insallah bisey unutmamisimdir simdilik coook öpüyorum sizleri
Cookk sagol Kuzummmmm, yaa simdi biraz daha sakinim :26: ama hayirilisiyla bide Rabbim nasip etse Keseyi bide Kalp atisilarini görsek cok daha iyi olucam :26: tamam tamam bisey demedim rahatim suancnmmmmm cok sevındım gozumuz aydın hadı bundan sonra sakın kalmayacalış emı
cnm cok gecmıs olsun artık busefer olur allahın ıznıyle ınşallah
kızlar bu arada opumu oldum bugun.. dort tanecık turp gıbı yumosum oldusonucu yarın hastaneyı arayıp ögrenecekmsız.. bende suan ne bı heycan ne bı merak hahahahaha sankı yumoşlarımı dedılde kan testı bırakıp dondum hee neyse işte doktor yıne verdı ığneler haplar. haplar tamamda ığneler hakkında endışelıım.. gobekten olanlar tamam ıncecıktı ama bunla buyuk ve kalcadan vede test soncunna kadarmıi vayyyy anammmm anammmm neyse artık yarın hastaneden olumlu habeer alırsak baslarım zaten aksı halde gerek kalmaz :18: bekleyıp gorcez butun embrıyolara bol şans
Günaydınlar :) ben topikte yeni olduğum için üzerime alınıyorum ve hoşbuldum diyorum :))
Kısaca kendimden bahsedeyim. 38 yaşındayım 3. denemem ağustosta bayramdan sonra başlıcak. Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey ve Pgt yöntemi uygulancak. Sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum :))
Günaydınlar :) ben topikte yeni olduğum için üzerime alınıyorum ve hoşbuldum diyorum :))
Kısaca kendimden bahsedeyim. 38 yaşındayım 3. denemem ağustosta bayramdan sonra başlıcak. Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey ve Pgt yöntemi uygulancak. Sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum :))
arkadaşlar benim olmadı sonuç negatif inşallah sizinkiler tutunur....
Hosgeldin canim benim, insalllaaaah bu sefer Kuzucugunu kucagina almayi nasip eder Rabbim , Dualarim sizlerle
Hoşgeldin aramıza inş tedavin hayırla başlar ve 9 ay sonra hayırla kucağında kokusunu duyarak doruga ulaşır
valla canım ınşallah oyle olurbugun oğlen gıbı arayıp esım oğrenecek durumu ben arayabılecegımı sanmıyorum guzel haberler beklıyorum ama yınede kendımı olumsuz hallerede hazırlıyorum cokta japtırmamaya calışıyorum kendımı ne edelım sonucta hersey allahtan senın durumun nedır suan??:26::26:
cnm cok gecmış olsun. aslında bır tesellısı bıle yok işte kımımız uzulcez kımımız sevıncez ama ınşalah bır gun cok kısa zamanda hepimiz sevınenlerden oluruz
hadi hayirli haberler verirsin insallahhhh canim yaaa, yumoslarin senin gibin azimli bence rabbim cok güzel haberler veridircek insallah, heyecanin cok normal canikom, birak o arasin daha iyiMerhaba Kızlar çok yakon bi arkadaşım için doktor arıyoruz en çok memorial şişli bahçeçi fulya maslak acıbadem var sanırım avrupa yakası önerebileceğiniz bi doktor var mı? ilaç kullandı 1 senedir bebeği olmadı yumurtlama ve çatlatma için aslında sorun yok ikisindede ama olmuo yaşı 36 ondan mı ki bilmiorum dr u aşılama veya tüp bebek dene demiş var mı öneriniz hiç bi bilgimiz yok yeni araştırıyoruz[/
cnm ben ve bı kaç arkadas memorıal şişlide yaptırıyoruz hastaneden ve doktorlardan son derece memnunuz kendı adıma tavsıye ederım
emosum saol cnm valla bugun arıycaz oğrencez ne durumdalar esım uyuyo uyansın o arasın ben okadarına cesaret edemıyom muhtemelen transfer olsa da test sonucumu öğrenmek ıcın gıremem boyle seylerde elımde olmadan ınanılmaz heycan yapıuorum cocuk gıbıya transfer işlemı nasıl oluyo nerde oluyo opu yapılan yerdemı opudakı kadar kalabalık oluyomu hemsıre ekıbı felan ben cok gerılıyorum ya korkuyorumda kalabalık fobım var benım muayenede sadece doktorum olduğu ıcın rahattım ama opuda bı dunyda hemsıre felan gorunce valla kocam yanımda olsa sarılıp bırakmıcam boylede cocuk ruhluyum canim benim opu yapilan yerde yapildi trasnsfer , valla 2-3 Hemisre vardi bende :) korkma kuzummm o cok rahat oluyo cabuk bitiyo cok sürmüyo, bi bakmissin kuzucuklarin seninle insallaaahhh ayyym kiyamam sana bennn ne güzel iste, icindeki cocugu hicbir zaman kaybetme tatlimmm, hadi hayirli haberler bekliyorummm
Transferden sonra 6. gününde hangi belirtiler oldugunu bilmek isteyen arkadasim isiminide unuttum , seni bidaha bulamadim aceleden cünkü kacak bakiyorum kisa kisa cikyiorum hemenama insallah bunu okursun ... bende transferden sonra kasik batmalari oldu 4. gün sanirim yanlis olmasin Adet olucakmisim gibi Adet sancilarim baslasi , hafif bazen daha siddetli ama dayanicak kadar degil, Vücut isim yükseldi icten hissetim, Idrara cok ciktim. Ama güzelim bu belirtilerin hicbiride olmaya bilir , yani bunlara takilma canim , herkezin bünyesi farkli ve herkez farkli belirtiler yasiyo. Herseyin hayirlisi olsun güzellim ., insallah cok güzel sonuclar alirsin canim DUalarim seninle ...
Transferden sonra 6. gününde hangi belirtiler oldugunu bilmek isteyen arkadasim isiminide unuttum , seni bidaha bulamadim aceleden cünkü kacak bakiyorum kisa kisa cikyiorum hemenama insallah bunu okursun ... bende transferden sonra kasik batmalari oldu 4. gün sanirim yanlis olmasin Adet olucakmisim gibi Adet sancilarim baslasi , hafif bazen daha siddetli ama dayanicak kadar degil, Vücut isim yükseldi icten hissetim, Idrara cok ciktim. Ama güzelim bu belirtilerin hicbiride olmaya bilir , yani bunlara takilma canim , herkezin bünyesi farkli ve herkez farkli belirtiler yasiyo. Herseyin hayirlisi olsun güzellim ., insallah cok güzel sonuclar alirsin canim DUalarim seninle ...
sevilcimmmm cokk sevindim darisii bana olsun......3.günü oldun dimii yoksa 3 günden sonra 4.günmüü...biraz karisik oldu ama bilemem lazım..iş yerindeeeen izin almak içinn.....senin gibiii olursamm pazartesiiii bendee adanayaa gidtcemmmm
Merhaba Kızlar çok yakon bi arkadaşım için doktor arıyoruz en çok memorial şişli bahçeçi fulya maslak acıbadem var sanırım avrupa yakası önerebileceğiniz bi doktor var mı? ilaç kullandı 1 senedir bebeği olmadı yumurtlama ve çatlatma için aslında sorun yok ikisindede ama olmuo yaşı 36 ondan mı ki bilmiorum dr u aşılama veya tüp bebek dene demiş var mı öneriniz hiç bi bilgimiz yok yeni araştırıyoruz
3.gün oldu cnm ama kanamam çok az.şimdi merkezi aradım. haptan sonra kanamanız az olur. adetiniz başlamış yarın veya cuma sabah gelin dedi. bakalım artık duruma gore hareket etcem
Kızlar dün OPU'm vardı, bir gün giremedim foruma almış başını gitmiş başlık :)
çok ağır geçti benim OPU sonrası, 33 yumurta topladılar. Bu nedenle ağrım vardı çok.
opu için hemen iyileşirim derken ancak bugün ayağa kalkabildim hatta ayağa kalkamadım bile vücudum ödem yaptı bir de gaz sancısı çektim tüm gece. Gece yarısı eve hemşire çağırdık ağrı kesici iğne yaptı. OPU sonrası benim kadar kötü olan var mı?
bu arada 24 yumurtam olgun çıkmış, 20 si döllenmiş. Allahım inşallah can verir onlara.
OHSS nedeniyle transferim ertelendi, sağlam çıkanlar olursa dondurulacaklar, acaba ne zaman gerçekleşir işlerm
Canlarimmmmm selaaaaammmm yeni girip haber verebiliyorum , HCG yüüüüükselllmiiiiisssssssss 215 cikmissssss.Rabbim hepiminizi böle sevindirsin insallah canlarim. Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hepinize dünden beri verdiginiz moral ve destege coook tsk ederim ,hepinize suan yazamiyorum cünkü is yerindeyim ve kacak girdimsizleri haberdar etmek istedim hemencecik, ama cogunu okudum, Allah hepinizden razi olsun canlarim, Rabbim hepimizi sevindirir insaaaalllaaaahhh, sizleri seviyorummmm . Görüsmek üzereeeee
cnım ben bu sabah itibariyle verdim sevinçli haberi.. Hamileyimmm :)
26 yumurtam çıktıı.....12 olgundu..10 tanesii döllendii...5 tanesiiii 1. kalite diye donduruldu...transferim ertelendii ohss oldum...1 hafta sonra normale döndüm adet olunca olunca yani.........2 adet gecir gel dedilerr...dogum kontol verdilerr.....1.adetimi oldum....2 .yide sanirim cumartesii olurum pazartrsidee tekrar kontrol gitcem transfer tarihimi söylücekler.........
iyimiş o zaman, şu an çok şişim ve çok rahatsız ediyor. yarın haber ver olur mu :)
benim o zaman daha 2 ayım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?