2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Günaydınlar :) ben topikte yeni olduğum için üzerime alınıyorum ve hoşbuldum diyorum :))

Kısaca kendimden bahsedeyim. 38 yaşındayım 3. denemem ağustosta bayramdan sonra başlıcak. Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey ve Pgt yöntemi uygulancak. Sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum :))

Cookk sagol Kuzummmmm, yaa simdi biraz daha sakinim :26: ama hayirilisiyla bide Rabbim nasip etse Keseyi bide Kalp atisilarini görsek cok daha iyi olucam :26: tamam tamam bisey demedim rahatim suan canmmmmmm 4 Tane Yumosun olmuuusss iyi masallah masallah onlara nazar degmesin yeter insallah güzel güzel haberler alirsin bugün bi an önce göbisine tutunur kuzucuklarin insallahhhhh , haberdar et beni canikomm

Hosgeldin canim benim , insalllaaaah bu sefer Kuzucugunu kucagina almayi nasip eder Rabbim , Dualarim sizlerle

Hoşgeldin aramıza inş tedavin hayırla başlar ve 9 ay sonra hayırla kucağında kokusunu duyarak doruga ulaşır

arkadaşlar benim olmadı sonuç negatif inşallah sizinkiler tutunur....

Canim üzülme desem faydasiz... ne dicemi bilemiyorum böle durumda , tek bildigim Rabbimin vardir bildigide sana simdilik nasip etmemis... herseyinm hayirlisini verim Rabbim, seni okadar iyi anliysabiliyorumlki benim icin aciyo suan cünkü cok yasadim o negatifleri...Rabbim büyük be canim yilmadan devam edicez, düssekte kalkicaz cünkü biz yavrularimiza kavusmak icin ugrasuyoruz, inaniyorumki yüce Yaradanim hepimize birer Kuzucuk nasip edicek sadece zamamnini bilmiyoruz ... calismalara devamm canim .

Hosgeldin canim benim , insalllaaaah bu sefer Kuzucugunu kucagina almayi nasip eder Rabbim , Dualarim sizlerle

Hoşgeldin aramıza inş tedavin hayırla başlar ve 9 ay sonra hayırla kucağında kokusunu duyarak doruga ulaşır

Tekrardan hoşbulduk arkadaşlar.. Farklı hikayeler ama ortak hedef. Bu nedenle aynı dili konuşuyor olmak çok güzel. Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah.

Transferden sonra 6. gününde hangi belirtiler oldugunu bilmek isteyen arkadasim isiminide unuttum , seni bidaha bulamadim aceleden cünkü kacak bakiyorum kisa kisa cikyiorum hemen ama insallah bunu okursun ... bende transferden sonra kasik batmalari oldu 4. gün sanirim yanlis olmasin Adet olucakmisim gibi Adet sancilarim baslasi , hafif bazen daha siddetli ama dayanicak kadar degil, Vücut isim yükseldi icten hissetim, Idrara cok ciktim. Ama güzelim bu belirtilerin hicbiride olmaya bilir , yani bunlara takilma canim , herkezin bünyesi farkli ve herkez farkli belirtiler yasiyo. Herseyin hayirlisi olsun güzellim ., insallah cok güzel sonuclar alirsin canim DUalarim seninle ...

emosh bana mı yazdın bilmiyorum tatlım ama transferimin 6. günü olduğu için direk ben üzerime alındım canım ne kasık ağrım var ne karın ağrım... şişkinliğim vardı o da geçti...göğüslerim bile pamuk gibi oldular progestan fitili koyarken orası artık sert ce canım acımaya başladı. yani diyeceğim o ki hiiiç birşeyim yok.. inşallah dediğin gibidir de benim de belirtim olmadan hamile kalmışımdır

Arkadaşlar gunaydinnnnnn inşallah bugun bütün güzellikler sizleri bulur
Size bisorum var daha öncede yazdim ama kimsevcevaplahadi ızmir irembede tüp bebekbyaptiran varmii aranisda smnyra aradim adam kovmaktan beter etti bende okisginlikla irembeden randevu aldım biiyorum hayırlısı. Belki bundadavardir hayır
Bilgusi olan varsa yazsın doktoru tuba hanim

Hisse inşallah ogunleri gorurus ici evlat hasretiyle yanan bütün
Anne adayları bu Gusel duygudan mahrum bırakması
Mevlam .
Meblam ney eyler en güzelini eyler

3.gün oldu cnm ama kanamam çok az.şimdi merkezi aradım. haptan sonra kanamanız az olur. adetiniz başlamış yarın veya cuma sabah gelin dedi. bakalım artık duruma gore hareket etcem

Memorial Sisli yi tavsiye ederim size.... =) ben cok memnunum...

Kızlar dün OPU'm vardı, bir gün giremedim foruma almış başını gitmiş başlık :)

çok ağır geçti benim OPU sonrası, 33 yumurta topladılar. Bu nedenle ağrım vardı çok.

opu için hemen iyileşirim derken ancak bugün ayağa kalkabildim hatta ayağa kalkamadım bile vücudum ödem yaptı bir de gaz sancısı çektim tüm gece. Gece yarısı eve hemşire çağırdık ağrı kesici iğne yaptı. OPU sonrası benim kadar kötü olan var mı?

bu arada 24 yumurtam olgun çıkmış, 20 si döllenmiş. Allahım inşallah can verir onlara.

OHSS nedeniyle transferim ertelendi, sağlam çıkanlar olursa dondurulacaklar, acaba ne zaman gerçekleşir işlerm

3.gün oldu cnm ama kanamam çok az.şimdi merkezi aradım. haptan sonra kanamanız az olur. adetiniz başlamış yarın veya cuma sabah gelin dedi. bakalım artık duruma gore hareket etcem

anladim canim saoll.....evet banada öyle dediler kanaman az olurr...2.yada 3.günü gel dedilerr....... bakalımm ikimizide neler bekliyo olcakk

26 yumurtam çıktıı.....12 olgundu..10 tanesii döllendii...5 tanesiiii 1. kalite diye donduruldu...transferim ertelendii ohss oldum...1 hafta sonra normale döndüm adet olunca olunca yani.........2 adet gecir gel dedilerr...dogum kontol verdilerr.....1.adetimi oldum....2 .yide sanirim cumartesii olurum pazartrsidee tekrar kontrol gitcem transfer tarihimi söylücekler.........

canım çok mutlu oldum hadi darısı başımıza

iyimiş o zaman, şu an çok şişim ve çok rahatsız ediyor. yarın haber ver olur mu :)

benim o zaman daha 2 ayım var

iyimiş o zaman, şu an çok şişim ve çok rahatsız ediyor. yarın haber ver olur mu :)

benim o zaman daha 2 ayım var

ilk basta çok üüzülmuştümm 1.5 ay gecermiii diyee amaa geciyo.....ve iyiki ertelenmişşşş bizler sanslı insanlariz ohhs cok zorr..patlıycakk bomba gibi geciyosun...bana doktorum su içmee dedii haberin olsun............içiyodum daha kötüydüm içemedim iyileştim.....haber verrim gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…