- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.961
Kızlar ayran detoksunda ilk gün 800 gram gitmiş bilginiz olsun...
canım bak sen bunu bırkez basarmıssın bır ınsansın ben senın resımlerıne baktıkca ınancım artıyor ben de bır gun boyle ıdeal bır beden ve kıloda olabılırım dıye. senın nıye boyle kendıne ınancın az. kızıyorum sana.
ve herseyden en onemlısı bak ne dıyorum sana 100 kılodayım ama yemın ederım senden daha cok ozguvenım var. sısman olabılırım ama herseyı yakıstırıyorum kendıme. kendıme uygun kıyafetler buluyorum takısı cantası ayakkabası hep ozenırım cok hafıf bır makyajım olur cesıt cesıt turban kullanırım renk renk. kendımı motıve etmesını bılıyorum yanı.hatta cok cok daha az kılolu ıoldugum lıse yıllarımda da keske bukadar ozguvenım olsaydı. ben bu ozguven olayını annemden aldım herkonuda kendıne cok guvenır hem okul hem ıs hayatımda bana cok yaradı ozel hayatımda da yaramıstır 85 kılo ıken bıle cok begenenım teklıf edenım olmustu elbet zayıflayacagız saglıklı olacagız bu kılolar dogru bır yasam tarzı degıl ama bu kıloları verırken kendımı begenmeyı sevmeyı de unutmayacagız derısındekı bır lekeden kurtulmaya calısmak degıl kı zayıflamak. sen boyle gormeye baslamıssın oyuzden cok streslı oluyorsun stres kılo almaya bas sebep. ben sırf bu sebepten ısımden bıle ayrılmayı yıllarca dusundum. ayrılamadım ama enazından enaza ındırgemeye calısıyorum.
demem o kı, ben bu kıloları almıs acız ıradesız cırkın bır kadınım gıbı dusunmek yerıne ben bır hata yaptım yanlıs beslendım vucudumun ve ruh saglıgımın zarar gormemesı ıcın saglıklı bırı olmaya calısıyorum artık. ve bu saglık bana ayrıca daha fazla bır guzellık katacagım. ben zaten guzelım ama daha guzel olmak elımde. ben bunları yaz boyle soyledım kendı kendıme. hayatı boyunca sısmanlıga alısmıs bırının, dıyete 30 yasında baslamasının sırrı budur ıste.
iyi akşAMLAR KIZLARR SAYFALARIOKUDUM ALINTI YAPMAYI ÜŞENDİM VALLA AKLIMDA KALANLAR;
NESLİCİM SUNUM İŞİNİ HALLETMİŞSİN GÖZÜN AYDIN
ÇEŞMİCİM 1.5 AY EVDE OLACAĞINA ÇOK SEVİNDİM KIZ BAYA ÜZÜLDÜM SANA BEN BİRDE YANLIŞ ANLADIM YEMEKHANEDE HİÇ YEMEK YEMİYORSUN ANLADIM NEYSEKİ SABAH AKAŞM YİYORSUN ÖĞLENDE İDARE ETCEN NESLİNİNDE DEDİĞİ GİB TONBALIK,TOST YOĞURT SÜT İLE KARA KIŞDA EVDESİN ÇOK ŞÜKÜR..
POMOCUM SAĞ OL ARADIĞIN İÇİN TELEFONUN SESİ AÇIKTI NEYSEKİ DUYDUMMM...
MAXI, BEEBEĞİN VE SEN SİZE SAĞLIK MUTLULUK DİLİYORUM KOLAY BİR DOĞUM OLUR İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH
KARABİBERİM SEN YETERKİ İSTE VE GEL SAYFAYA HERZAMAN DESEKÇİNİM ELİMDEN GELDİĞİNCE..
AKLIMDAKİ ALINTILAR BİTTİ,
GELELİM BENİM SAFLIĞIMA DÜN EŞİM İZİNLİYDİ KAYINVALİDEYE GİTTİK AŞURE YAPMIŞ EE GÜNLER KAYDI BÖYLE OLUNCA BUGÜNÜPAZAR SANIYORUM DÜNÜDE C.TESİ YOKSA DÜN YAZARDIM SİZE:)))
VE SON 7 GÜN SIKISIKIDÖNÜYORUM SAHALARA HİÇ BİRŞEY DÜŞÜNMEDEN VE SPORSUZ SON 7 GÜNÜM.. GÜZEL Bİ DETOSKLA SAHALARA DÖNÜCEM İNŞALLAH..
bugun ara ara baktım ama bi türlü fırsat bulup da yazamadım, şimdi de hemen menuyu yazıp yatacam kızlar, yarın sabah 7 de kalkmam lazım. jurim var yine, otel projem görücüye çıkacak yani çok fenaa :18: benm için dua edin kızlarrrr :18:
kahvaltı ( 10.30 )
domates, salatalık, beyaz peynir
1 top kepek ekmegi
şekersiz çay
ara öğün ( 13.00 )
1 avuç karışık yaş kuruyemiş
öğle yemegi ( 15.00 )
1 top kepek ekmegi arasına beyaz peynir ve salçalı tost
akşam yemegi ( 18.30 )
yarım kepçe sebze çorbası
3 köfte ve 1 yk patatesten yapılmış soslu köfte
2 yk pirinç pilavı
ara öğün
saati pek yok bunun kızlar, bu saate kadar oturacak olunca ara ara yedşm bişeyler. 2 avuca yakın yaş kuruyemiş yedim yine. en son gece 12 de de 200 ml süt içtim. ve akşamı kapadım. tabi gün içinde içtigim çayın kahvenin hesabı yok, neyseki şekersiz içiyorum, neskafeyi de sade içtim bugun.
pazartesi, salı 2 günde jurim var hocaların karşısında eriyecem resmen. ama salı günü evime gidiyorum. bütün sıkıntılarım bitecek. çok bunaldım, çok sıkıldım..
neyse yaww siz bunları sabah okuyacaksınız içinizi şişirmeyim
herkese musmutlu bir hafta dilerim kızlarrrrr
baslangıc kılo:75.2
gecen hafta kılo:72.8
Bu hafta ki kilo: 70.8
bu hafta giden / gelen:giden 2000gram
toplam gelen giden:4.4 gram
hedef kilo:60
buradan da bildirim yapabiliyoruz zannetmiştim...bir daha ki sefere yazmam canım istersen kaldırayım...Ama bu hafta regl haftam dün çok az kilo gitmiş mesela 3 litreye yakın su içtim toplam 3-4 kere lavaboya gittim. Vücudum yavaş yavaş su toplamaya başladı.Pazartesi günü bir 500 gramda versem yeterli olacak bana. Bu hafta spora da başlıyorum. belki bebiş vardır diye pek fazla hareket etmedim bu hafta. ama haftaya kadar spor aralıksız yapılacak...serap gunaydın
senı sımdıden tebrık edıyorum bırıncı sensın. bıldırımler henuz yenı gelıyor ama senın kadar verebılmen yoktur bence.
buarada bıldırımlerı ozel msjdan yaparsan ıyı olur. msj hakkın oluyor msjın gelmıs bana. burdan bıldırım yapmayalım oldu mu :)))) heyecanı olsun hem
buradan da bildirim yapabiliyoruz zannetmiştim...bir daha ki sefere yazmam canım istersen kaldırayım...Ama bu hafta regl haftam dün çok az kilo gitmiş mesela 3 litreye yakın su içtim toplam 3-4 kere lavaboya gittim. Vücudum yavaş yavaş su toplamaya başladı.Pazartesi günü bir 500 gramda versem yeterli olacak bana. Bu hafta spora da başlıyorum. belki bebiş vardır diye pek fazla hareket etmedim bu hafta. ama haftaya kadar spor aralıksız yapılacak...
dün regl oldum canım ben. regl haftamda vücudum su topluyor benim. Şu an göbüşüm sanki 4 aylık hamile gibi şiş...ilk gün 800 gram gitmişti. ama ikinci gün toplam 400 gram gitmiş yarı yarıya düşmüş..72 yle başladım ben detoksa toplam detoksla 1200 gitmiş.Çok aksi oldu regl haftam olması beni yıktı yoksa 3 kilo hedefliyordum ben bu hafta.zaten 800 gramı önceden vermiştim..yok kaldırmana gerek yok serapcıgım. rakamsal olarak top oldugu ıcın, kesın bırıncısındır dıye ben yorum bıle yaptım ama bırbırıne yakın rakamları gorseydım kaldırman ıyı olurdu canım. sen bana msj at kılo bıldırımde. burdan yapmıyoruz kusura bakma soylemedık sanırım daha once.
cok az kılo mı gıtmıs ne yaptın sen. sneın kılonda bırı ıcın 2 kılo vermek ınanılmaz basarı ben versem tamam da sana super bır rakam.
3 lt su ıcınde 15 kez gıdıyorum ben rahat. nıoye sen de 3-4 oldu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?