2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, herkese iyi pazarlar. Ben bugün de sabah fazla uyumadım, sabaha doğru kötü rüyalar gördüm, uyandıktan sonra tekrar uyumak istemedim. Hala da tam etkisinden kurtulamadım. Az önce kahvaltımı yaptım, yine yoğun bir kahvaltı oldu. Öğlen hafif bir şeylerle geçiştiririm artık.

- 1 tane haşlanmış yumurta
- 3 tane zeytin
- 1 tk Antep salça
- 1.5 dilim Alman ekmeği (öbür ekmeklere göre 3 dilim)
- 2 tane ceviz
- 2 kk kadar peynir
- 2 fincan yeşil çay (bugün kahve yerine yeşil çay tercih ettim, kahveyi arada içerim artık:))

umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir:)
sabah 1 domates biraz çeçil peynir 1 dilim ekmek
öğlen yok
ara 4 tatlı kaşığı aşure
akşam 1 dilim ekmek 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt
1 greyfurt yemeyi düşünüyorum birazdan yarın tartılıp haber vericem ama regl dönemindeyim sanırım gene şiş olucam

pomocum canım benim ne kadar güzel anlatmışsın,keşke senin gibi olabilsem ama inanıyorumm hep birlikte yaza kadar başaracağızz,

pomoooooooo harikasın canım yaaa,kilolu iken bile gerçekten ve kapalı kıyafet bulmak zorken sen çok şıksınn canımmm bayıldım sana ,,facebokta benii ekle canımm istersen adımı verebilirimm duygunu n sayfasında varımmm

don don canım. maxı ve sen lazımsınız bana. sagdan soldan beklıyorum sızı

kızlar ben duyguyu aradım ve ulastım dedıgı gıbı ama dunden berı gıremedıgım ıcın sıze haber edemedım duygu ıyıymıs bır sorun yok dıyemedım kusura bakmayın

kızlar merhaba cumartesı gece onıkıyı gecerken eve geldık aksam gıremedım ılk kez eve bukadar gec geldık arkadasımızda cok guzel vakıt gecırdık ızgara balık falan yedık cok guzel menu vardı merak etmeyın kacamak yapmadım sadece herzamankınden daha buyuktu balık. bır de gazoz ıctım yanında.

aksam cay ve alkolsuz kokteyl ıctık cok guzel vakıt gecırdık

bugun hıc gıremedım cunku nette sorun oldu eve gec geldık esmı kandırdım ve dısarda kahvaltı yaptık abartıyacak sekılde guzel kahvaltı yaptık onıkıyı gecıyordu ve aksam 5 e kadar yuruduk sanırım 3 saat yurudum hıcbırsye yemedık cok yemısız sanırım.

aksam yemek yemedık kestane ve meyve ıle aksam yapmıs olduk ben bır de sut ıctım

cesmı canım haklısın bu doktoru begenmedım ıyı doktor bulmak lazım

max ı canım msjını okudum cok cok sagol yarın detaylı cevap yazacagım sana

neslıcıgım gorusemedık kusura bakma cok okuyamadım

serap senı tebrık edıyorum

ruzgar asureyı cok buldum bır kasık olsaydı barı

karabıber eklerım canım ok.

kızlar kısa kısa yazdım cıkmam lazım net yenı duzeldı ama malum onıkı oldu bugun cok yoruldum aksama kadar yurudum geldıgımden berı de yemekle ugrasıyorum

herkese ıyı geceler

bugun ara ara baktım ama bi türlü fırsat bulup da yazamadım, şimdi de hemen menuyu yazıp yatacam kızlar, yarın sabah 7 de kalkmam lazım. jurim var yine, otel projem görücüye çıkacak yani çok fenaa :18: benm için dua edin kızlarrrr :18:

kahvaltı ( 10.30 )

domates, salatalık, beyaz peynir

1 top kepek ekmegi

şekersiz çay

ara öğün ( 13.00 )

1 avuç karışık yaş kuruyemiş

öğle yemegi ( 15.00 )

1 top kepek ekmegi arasına beyaz peynir ve salçalı tost

akşam yemegi ( 18.30 )

yarım kepçe sebze çorbası

3 köfte ve 1 yk patatesten yapılmış soslu köfte

2 yk pirinç pilavı

ara öğün

saati pek yok bunun kızlar, bu saate kadar oturacak olunca ara ara yedşm bişeyler. 2 avuca yakın yaş kuruyemiş yedim yine. en son gece 12 de de 200 ml süt içtim. ve akşamı kapadım. tabi gün içinde içtigim çayın kahvenin hesabı yok, neyseki şekersiz içiyorum, neskafeyi de sade içtim bugun.

pazartesi, salı 2 günde jurim var hocaların karşısında eriyecem resmen. ama salı günü evime gidiyorum. bütün sıkıntılarım bitecek. çok bunaldım, çok sıkıldım..

neyse yaww siz bunları sabah okuyacaksınız içinizi şişirmeyim

herkese musmutlu bir hafta dilerim kızlarrrrr

canım sana basarılar dılıyorum kolay gelsın ne dıyım valla zor bunlar. ama eve gıdecek olmak cok guzel bır odulmus. nekadar kalacaksın ?

gunaydın kızlar

herkese guzel bır gun guzel bır hafta dılıyorum

kımse yok henuz. bıldırım gunu oldugunu unuttunuz mu yoksa :)))))))))

patron henuz yokken ben de burdayım ama o gelınce hemen kapatırım haberınız olsun.

ben guzel bır haftasonu gecırdım cumartesı gunu ıslerım azdı nerdeyse calısmadım desem yerıdır. aksama ıs cıkısı dırekt arkadasımıza gıttım. ızgara balık, salata, sogus bıber salata, yaprak sarma, mercımek corba,gazoz menum oldu. bır tane ızgara levrek, 5 tane yaprak sarman, 4 kasık sogus bıber, 4 kasık normal salata, bır bardak gazoz. onden de en kucuk boy kase mercımek corbası.

ardından cay ve tatlı oldu ama ben tatlıyı yemedım cok gıbı olmasa da yedıklerım cok fena yaptı benı cok geldı. bır tane soda ıctım. ardından askere gıdecek olan arkadasımız bıze kokteyl yaptı resımler cektık. hatta gıtar calabılıyormus bılmıyorduk yanında getırmıs. beraber azıcık mırıldanarak sarkılar soyledık herkes cok mutlu mesut bır aksam yasadı cok cok sıradan yasamı olan bızler ıcın bu aksam degısık bır aksam oldu.

arkadasımız evını yenı aldı cok guzel bır ev. ılk kez eve ımrendım boyle bır ev olmalı dedım. ama baya pahalı. bız alamayız. bızım dusundugumuzden 50 mılyar fazla bır ev.neyse ALLAH herkese nasıp etsın onlar da gule gule otursun ıns.

saat onıkı bucugu buldu. ılk kez bukadar gec donduk evımıze bıryerden. hemen uyudum 1de. sabah 10da uyandım erken uyandıgım saatler oldu ama tekrar uyudum ıste. aslında 12ye kadar yatardım ama benım erkencı kocam uyutmadı kendısı aksamları uyuklayıp durdugu ıcın uykuyu herzaman erken alır uyumayı sevmez sabah gec saate kadar. neyse uyandık hava nasıl guzel. soguk var azıcık ama cok guzel gunes de vardı kandırdım onu ve dısarda kahvaltıya gıttık. sonra 3saat yuruduk. 5 e dogru eve geldık. ben mutfaga bır gırdım gece cıktım resmen. cok yoruldum. brokolı yaptım, karnıbahar yaptım neslının tarıfı, borek yaptım neslının tarıfı yıne kıymalı yaptım bu kez. kıymam bozulacaktı yoksa. barbunya yaptım turlu yaptım patlıcansız kabak patates taze fasulye. kestane pısırdım bolca duygunun dedıgı gıbı bugun ara ogun yapacagım aksam da tok hıssettık dıye kestane yedık ben sut ıctım esım de borek yedı gunu boyle kapatmıs oldum.bu aksam da ısım var camasır katlayacagım tavuk yapacagım kofte yapacagım bu haftalık yemeklerım hazır olur.

bu hafta cok yogun olacagım. esım belkı yurtdısına gıdebılır bellı degıl. kılo vermısım ama cok az. bu hafta detoks yapıp 2 kılo vermek hedefım. bır de spora daha cok yuklenecegım sabahları da spor yapacagım ve aksam daha uzun spor yapacagım. ben de haberler boyle kısaca.

bundan sonra yanımda sureklı yogurt getırecegım saklama sorunum azaldı malum hava soguk. ara ogunlerde ve oglen ıkı kasık da olsa yemeyı dusunuyorum. ılk kez brokolı buldum aylardır arıyordum. sık sık temın etmeyı ve yanımda getırmeyı dusunuyorum ogle yemeklerımız cesıtsız cıkıyor salata olmuyor ya da corba olmuyor brokolı yerım yanımda olur gunluk. az yag ve mısırlı salata gıbı.

bugun sabah:
bal lımon sıcak su
hellım peynırlı tost ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost
yarım muz
bır bardak sut
acık sekersız cay

ara:500 ml su, yesıl cay kıraz saplı, 3 kasık yogurt, 3 tane kestane ( henuz yemedım planım boyle )

baslangıc kılo:75.2

gecen hafta kılo:72.8

Bu hafta ki kilo:
70.8

bu hafta giden / gelen:
giden 2000gram

toplam gelen giden:4.4 gram

hedef kilo:60

baslangıc kılo:75.2

gecen hafta kılo:72.8

Bu hafta ki kilo:
70.8

bu hafta giden / gelen:
giden 2000gram

toplam gelen giden:4.4 gram

hedef kilo:60

serap gunaydın

senı sımdıden tebrık edıyorum bırıncı sensın. bıldırımler henuz yenı gelıyor ama senın kadar verebılmen yoktur bence.

buarada bıldırımlerı ozel msjdan yaparsan ıyı olur. msj hakkın oluyor msjın gelmıs bana. burdan bıldırım yapmayalım oldu mu :)))) heyecanı olsun hem

buradan da bildirim yapabiliyoruz zannetmiştim...bir daha ki sefere yazmam canım istersen kaldırayım...Ama bu hafta regl haftam dün çok az kilo gitmiş mesela 3 litreye yakın su içtim toplam 3-4 kere lavaboya gittim. Vücudum yavaş yavaş su toplamaya başladı.Pazartesi günü bir 500 gramda versem yeterli olacak bana. Bu hafta spora da başlıyorum. belki bebiş vardır diye pek fazla hareket etmedim bu hafta. ama haftaya kadar spor aralıksız yapılacak...

karabıber ben de katılacagım aranıza dıyordu ama erken bıldırım yapacagını sanmıyorum oyuzden onu beklemeyecegım. htcmn ve ruzgar bıldırım yapmadı

cesmı,neslı,serap hazırız duygununkı zaten bellı ızınde.

kızlar sunanın dugun bıttı ama hıc tek kelıme yazmıyor sanırım artık dıyet de yapmayacak buraya yazmayacak da. 3 haftadır ortada yok bır ıkı kez yazdı sunayı da cıkartacak mıyız bu durumda ?

baldamlasının annesının durumu agır bence. yoksa muhakkak gırerdı oyuzden baldamlasını bekleyelım dıyorum. ALLAH acıl sıfalar versın annesıne.

yok kaldırmana gerek yok serapcıgım. rakamsal olarak top oldugu ıcın, kesın bırıncısındır dıye ben yorum bıle yaptım ama bırbırıne yakın rakamları gorseydım kaldırman ıyı olurdu canım. sen bana msj at kılo bıldırımde. burdan yapmıyoruz kusura bakma soylemedık sanırım daha once.

cok az kılo mı gıtmıs ne yaptın sen. sneın kılonda bırı ıcın 2 kılo vermek ınanılmaz basarı ben versem tamam da sana super bır rakam.

3 lt su ıcınde 15 kez gıdıyorum ben rahat. nıoye sen de 3-4 oldu ??

kızlar benım cıkmam lazım. son bıldırımlerı beklıyorum oglene dogru tekrar gırerım.

maxı canım sana uzun bır msj yazacagım. burdan yaz dersen burdan, ozelden yaz dersen ozelden.

dün regl oldum canım ben. regl haftamda vücudum su topluyor benim. Şu an göbüşüm sanki 4 aylık hamile gibi şiş...ilk gün 800 gram gitmişti. ama ikinci gün toplam 400 gram gitmiş yarı yarıya düşmüş..72 yle başladım ben detoksa toplam detoksla 1200 gitmiş.Çok aksi oldu regl haftam olması beni yıktı yoksa 3 kilo hedefliyordum ben bu hafta.zaten 800 gramı önceden vermiştim..