- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.401
pomo senden bir isteğim var eliptik yaptıkdan sonralğtfen minumum 5 dkmaksimım 10dk çember sıkman ayakta karnını sıkarak birde kol hareketleri yapman böyle daha hızlıkg verceksin bak gör..hem alt yağ grubun hem süt yağ gurumunu inceltcen yağ yakcan ve kg vermişolcan
evet canım benım goguslerım baya buyuk ve sarkıklar. bır de gobegım cok sarkık. kalcam normal mesela hatta zayıflayınca baya kucuk olur. benım gobegım de cok canım. bır gun yenı resım eklerım. bu elbısenın alt tarafı baya bol. hımmm goguslerımın benı daha sısman gosterdıgını bır arkadasım da soylemıstı goguslerın kucuk olsa daha zayıf durursun demıstı bak sen de aynısını dıyorsun dogru demekkı canım.
hımmmmm ust bolgeye agırlık vermek ıcın elıptık daha uzun sure yapmalıyım baslangıc olarak.
aha amma körmüşüm ya vişne-bordo diyorum yaaa neyse gerçekden çok yakışmışcanım ben de cok sevdım bu elbıseyı. uzerımde gayet bol ustelık. rahatsız degılım oram buram cıktı gıbısınden. rengını cok sevdım ustune uyumlu turbanlar aldım. kac gundur gıymeyı beklıyrodum da gıyemıyordum ıste.
canım pudra rengı gıbı rengı. koyusu sadece. pempebe yakın bır ton yanı.
sureklı resım cekıyorum hem oyle bır album yapmak ıcın hem de herseye ragmen guzel yanlarımı gorebılmek ıcın. ben bırıktırıyorum tarıhlerı kıloları yok belkı ama hepsı aklımda ve aynen oyle bır album yapacagım ıns tarıhler ve kılolar yazacak.
valla arttır sana kar olur cnm naparsan kendine yaparsan bak günler hızlı ilerliyornerdiyse ayınortasına geldik o yüzden yüklen emin ol kar'ın olur nerende fazlalıkvarsayüklen o bölgeye ki yağ yakımın hızlı olsuntamam canım. yarım saat bısıkletten sonra bıraz dınlenıp cemberı de kullanayım anlastık. sporu artıracagım zaten. kafamda planlar var. sen bana lıste yapmıstın onu yapacagım canım.
bır de şu yagları da temın edecegım
selam kızlar aranıza yeni katıdlım bende bi göbek var anlatamam yani normal gibi ama giydiklerim belimi sıkıyo rahat edemiyorum nasıl eritmem lazım diğer yerlerim normal ailecek biz göbekten alıyoruz kiloyu
menün güzel keşke çorba olsaymış pilav yemezdinKızlar acilen çıkmam gerekti, muhabbet ilerlemiş:)) Yemek yedim geldim, menümü yazayım, sonra jet hızıyla çalışmaya döneceğim:
- 1 avuç içi kadar fırında tavuk
- 3-4 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt
- 2 kaşık ıspanak-havuç-pırasa kavurma
Çorba yoktu, o yüzden pilavı yedim, muhtemelen bugün ara öğün de yaparım.
menün gayet güzel..bugunku menüm
sabah 1 dilim uno light ekmek 1 dilim salam 4 zeytin sütas peyaz peynir. doğadan form kıraz sapı çayı domates
ara activia yogurt cilekli
öğlen corba 4 y. kasıgı yesil mercimek yemegi
ara 1 mandalina
akşam tavuk sote salata
1.5 su
spor yok
sıkılmamak adına bir gün arayla spor yapıyorum....
birde hazal otururken,yürürken koşarken naparsan yap karnınıhep sık biraz bekle bırak sürekli bunu yap yürürken sürekli karnın içine çek buda fayda eder..
Kızlar acilen çıkmam gerekti, muhabbet ilerlemiş:)) Yemek yedim geldim, menümü yazayım, sonra jet hızıyla çalışmaya döneceğim:
- 1 avuç içi kadar fırında tavuk
- 3-4 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt
- 2 kaşık ıspanak-havuç-pırasa kavurma
Çorba yoktu, o yüzden pilavı yedim, muhtemelen bugün ara öğün de yaparım.
bugunku menüm
sabah 1 dilim uno light ekmek 1 dilim salam 4 zeytin sütas peyaz peynir. doğadan form kıraz sapı çayı domates
ara activia yogurt cilekli
öğlen corba 4 y. kasıgı yesil mercimek yemegi
ara 1 mandalina
akşam tavuk sote salata
1.5 su
spor yok
sıkılmamak adına bir gün arayla spor yapıyorum....
birde hazal otururken,yürürken koşarken naparsan yap karnınıhep sık biraz bekle bırak sürekli bunu yAP yürürken sürekli karnın içine çek buda fayda eder..
merhaba kızlar .bugün geç kaldım eşim gececi ve bu satte evden çıkıyo bir hafta gece bir hafta gündüz oluyo .
kendimi çok hafif ve rahatlamış hissediyorum,turşu yemiyorum bol sıvı galiba ödemler gidiyo olsun gördüğüm rakamı seviyorum yinede
pomocum resmine baayıldııımmmm maşallahh arkadaşım çok güzel olmuşsun
nesli 60 lı rakamların hayırlı olsun 50 li rakamlarıda görelim inşallah
baldamlası arkadaşın annesi vefat etmiş başı saoğlsun mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum
serap arkadaş rahatsızmış geçmiş olsun
hımm dünkümenünü beğendimm börekolmasaymış keşke meyva tabağı olsaymış neyse eritmişin aktivitenle
eliptiğihızlı kullanman demek esnemiş olduğunu gösterir helal olsunn tebrik ederim
bugünkü kahvaltın iyi olmuş özellikle yumurta harikaa o şimdi yağ yakmak içinb hazır bekliyor içinde
bu arada roka yemişsin hımm bebiş düşüncesi için roka çok faydalı aklındaolsunyarınki kahvaltındamaydanoz olsunmutlaka sabah soğuk süt içmemen yerinde olmuş zaten ayran süt nohut olunca gaz sancı seni yıpratırdı sonuç olarak gayet başarılısın biraz dişini sık cuma sabahıgüzel bir sonuçalcan..
duygus ben geldım napıyorsun bakem :)))))))))))
canım kuzıs benı arıyor haberın olsun :)))))))))
canım o borek bıtsın ya. bıtsın dıye ye dıyıp duruyorum esıme :)))))) sukur bıttı. ekmek ve pılav olmadıgı ıcın borek kacamak olarak gormedım ama tabıkı hamur ısı yemesek daha ıyı olur.
evet canım elıptık de hızlanmaya basladım hem ustelık daha uzun sure kalabıldıgımı goruyorum ınsanlık ıcın kucuk benım ıcın buyuk gelısımler bunlar :))))))
roka bılmıyordum canım. yesıllık ye bol dedınız ben de dun aldırdım roka cok severım zaten buaralar he maydonoz yedıgım ıcın sıkıldım roka aldım.
soguk sut ıctım canım cıkarken evden. gaz degıl de ben sabahtan berı kabız gıbıyım. aylardır ılk kez oldu bu.
detoksun ızlenımını merak edenlere gucsuz degılım oysakı bugunler de bugun dahıl spor yaptım az uyudum ustelık. azıcık aclık var ama tadını sevdıgımı pek soyleyemeycegım :)))))) blender az mu kullandım bılmıyorum baya lapa olmus zor ıcıyorum bır de ben soguk su bıle ıcemıyorum ehrsey ılık olmalı. ılık ıcersem daha kolay olur belkı ama sıyerınde ısıtmam mumklun degıl. termos bulayım yarın ıcın ve sıcak ıceyım eger aksamkı ıctıklerımı sıcak daha rahat ıcebıldıgımı gorursem.
duygunun fıkırlerı :)))))))
bır de ıcıne sarımsak koy dedı nane koy dedı. oyle yapacagım ben de
cnm benim sıpa senimi aramış vay sıpa vay hiç haberim yokk:)))))))))
akşam dene cnm termosu bende söylücektim azcık sıkcan çok koyu yapmışsın kıvamını birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?