2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam canım. yarım saat bısıkletten sonra bıraz dınlenıp cemberı de kullanayım anlastık. sporu artıracagım zaten. kafamda planlar var. sen bana lıste yapmıstın onu yapacagım canım.

bır de şu yagları da temın edecegım

yaolmazmı üst bölge insan zayıfsa bile olsa kg gösterir cnm o yüzden işyeirnde bile çalıştıra bilirsin kollarınıaçkapa sürekli üst bölge hareketi yap özellik evde çember sık bak görcen daha hızlı zayıflıcan,bak göğsün küçük olsa emin ol şu kg bile daha zayıfgözükcektin o yüden yüklen üst bölgeye hem göğsünde toparlansın

aha amma körmüşüm ya vişne-bordo diyorum yaaa neyse gerçekden çok yakışmış
valla arttır sana kar olur cnm naparsan kendine yaparsan bak günler hızlı ilerliyornerdiyse ayınortasına geldik o yüzden yüklen emin ol kar'ın olur nerende fazlalıkvarsayüklen o bölgeye ki yağ yakımın hızlı olsun

selam kızlar aranıza yeni katıdlım bende bi göbek var anlatamam yani normal gibi ama giydiklerim belimi sıkıyo rahat edemiyorum nasıl eritmem lazım diğer yerlerim normal ailecek biz göbekten alıyoruz kiloyu

selam kızlar aranıza yeni katıdlım bende bi göbek var anlatamam yani normal gibi ama giydiklerim belimi sıkıyo rahat edemiyorum nasıl eritmem lazım diğer yerlerim normal ailecek biz göbekten alıyoruz kiloyu

selam hazal bendede göbek sorunu var klasik olcak ama bol bol mekik ve plates öneriyorum ben dünürünlerimisip.ettim gelir gelemz platese başlıcam inşallah daha önce yapmıştım göbeğimi eritmiştim tekrargöbeklendim..başarılar dilerimm

birde hazal otururken,yürürken koşarken naparsan yap karnınıhep sık biraz bekle bırak sürekli bunu yAP yürürken sürekli karnın içine çek buda fayda eder..

Kızlar acilen çıkmam gerekti, muhabbet ilerlemiş:)) Yemek yedim geldim, menümü yazayım, sonra jet hızıyla çalışmaya döneceğim:

- 1 avuç içi kadar fırında tavuk
- 3-4 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt
- 2 kaşık ıspanak-havuç-pırasa kavurma

Çorba yoktu, o yüzden pilavı yedim, muhtemelen bugün ara öğün de yaparım.

bugunku menüm

sabah 1 dilim uno light ekmek 1 dilim salam 4 zeytin sütas peyaz peynir. doğadan form kıraz sapı çayı domates

ara activia yogurt cilekli

öğlen corba 4 y. kasıgı yesil mercimek yemegi

ara 1 mandalina

akşam tavuk sote salata

1.5 su
spor yok

sıkılmamak adına bir gün arayla spor yapıyorum....

menün güzel keşke çorba olsaymış pilav yemezdin

menün gayet güzel..

birde hazal otururken,yürürken koşarken naparsan yap karnınıhep sık biraz bekle bırak sürekli bunu yap yürürken sürekli karnın içine çek buda fayda eder..

sağol canım ben akşama kadar oturuyorum zaten masa basında calısıyorum o zaman ancak bu harketi yapıyım aksam da eşimle meki yaparım artık sağol

merhaba kızlar .bugün geç kaldım eşim gececi ve bu satte evden çıkıyo bir hafta gece bir hafta gündüz oluyo .
kendimi çok hafif ve rahatlamış hissediyorum,turşu yemiyorum bol sıvı galiba ödemler gidiyo olsun gördüğüm rakamı seviyorum yinede

pomocum resmine baayıldııımmmm maşallahh arkadaşım çok güzel olmuşsun
nesli 60 lı rakamların hayırlı olsun 50 li rakamlarıda görelim inşallah
baldamlası arkadaşın annesi vefat etmiş başı saoğlsun mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum
serap arkadaş rahatsızmış geçmiş olsun

aynen ben de acılen cıkmam gerektı sana ve duyguya msj attım hatta. pat dıye cıkmıs olmayım dedım.

menunu begendım saglıklı guzel bır menu olmus benım yemekhanede de corba olmuyor genellıkle oyuzden pılav yemek zorunda kalıyorum ama ona da bır cozum bulacagım evden yogurt getırıyorum artık. ve salata da yapacagım.

bıtkı caylarını aktardan almak daha faydalı ve saglıklı. hazır paketlerı tavsıye etmıyor cogu kızı. ben aktardan alıp ıcıyorum ıcıne kıraz sapı da eklıyorum

mrb canım hosgeldın nasılsın

esın madem kı evde yok bugun gec saate kadar onlıne olursun :))))

sagol canım 100 kıloyum ama yıne de guzel gıyınmeye guzel gorunmeye calısıyorum herzaman boyleyımdır ama yıne de dıyet surecınden berı daha ozenlıyım cunku mutlu bır sekılde zayıflamak ve bu yola devam etmek ıstıyorum belkı bır yıl daha surecek sıkılmamam ıcın kendımı her gun motıve etmem lazım gıyım, sosyal yasam vs konuları ıle .

duygus ben geldım napıyorsun bakem :)))))))))))

canım kuzıs benı arıyor haberın olsun :)))))))))

canım o borek bıtsın ya. bıtsın dıye ye dıyıp duruyorum esıme :)))))) sukur bıttı. ekmek ve pılav olmadıgı ıcın borek kacamak olarak gormedım ama tabıkı hamur ısı yemesek daha ıyı olur.

evet canım elıptık de hızlanmaya basladım hem ustelık daha uzun sure kalabıldıgımı goruyorum ınsanlık ıcın kucuk benım ıcın buyuk gelısımler bunlar :))))))

roka bılmıyordum canım. yesıllık ye bol dedınız ben de dun aldırdım roka cok severım zaten buaralar he maydonoz yedıgım ıcın sıkıldım roka aldım.

soguk sut ıctım canım cıkarken evden. gaz degıl de ben sabahtan berı kabız gıbıyım. aylardır ılk kez oldu bu.

detoksun ızlenımını merak edenlere gucsuz degılım oysakı bugunler de bugun dahıl spor yaptım az uyudum ustelık. azıcık aclık var ama tadını sevdıgımı pek soyleyemeycegım :)))))) blender az mu kullandım bılmıyorum baya lapa olmus zor ıcıyorum bır de ben soguk su bıle ıcemıyorum ehrsey ılık olmalı. ılık ıcersem daha kolay olur belkı ama sıyerınde ısıtmam mumklun degıl. termos bulayım yarın ıcın ve sıcak ıceyım eger aksamkı ıctıklerımı sıcak daha rahat ıcebıldıgımı gorursem.

duygunun fıkırlerı :)))))))

bır de ıcıne sarımsak koy dedı nane koy dedı. oyle yapacagım ben de

cnm benim sıpa senimi aramış vay sıpa vay hiç haberim yokk:)))))))))
akşam dene cnm termosu bende söylücektim azcık sıkcan çok koyu yapmışsın kıvamını birde

cnm benim sıpa senimi aramış vay sıpa vay hiç haberim yokk:)))))))))
akşam dene cnm termosu bende söylücektim azcık sıkcan çok koyu yapmışsın kıvamını birde

konultu benımle bırazcık :)))) ısıracagım onu bak al elımden :))))) ısırarak cocuk sevenlerı falan hıc sevmem buarada. hıc de tarzım degıldır ama cok operdım kesın :))))))

canım termos aradım ben. ama bulamadım bırkac komsuya sordum benım yoktu zaten.

zorlanmadan neyı elde edebılırız kı. sen merak etme, sen bana ıstersen bırak dedın ama bırakmayacagım ınadım ınat yapacagım bu detoksu. :))))))))))