- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
ya kızlar ben çıkıntılık yapmak istemem ama sabah yazarsam ben bi önceki günü unuturum kesin, bi de sabahları dersimin oldugu günler var, akşama kalır o zaman bi önceki günü yazmam hepten aklımdan çıkar. onun yerine gece yatmadan yazsam olur mu ? o zaman da üstüne bişey eklenmemiş olur hem
ben o yurt rahatlıgını geçen sene yaptım, okula verdigim aradan sonra yurda döndüm ya resmen 1 sene de 13 kilo falan aldımşimdi de onları vermeye çalışıyorum işte
bugünü mesela şimdi toparlayıp yazabilirim, daha 3 saate yakın işim var benim ama şu saatten sonra bişey yemem dolayısıyla yazabilirim sanırım
kahvaltı (8.30)
domates, salatalık, beyaz peynir
3 yk sade omlet
1 top kepek ekmegi
2 şekersiz çay
ara öğün (10.00)
tek şekerli türk kahvesi
ara öğün (12.00)
1 elma
öğle yemegi (13.30)
içi tamamen çıkartılmış sandviç ekmeginin içine ton balığı ve marul
200 ml ayran
saat 4 gibi yattım uyudum, dolayısıyla akşam yemegine kadar başka ara öğün yapmadım.
akşam yemegi (18.30)
1 kepçe erişteli mercimekli bir çorba
4 yk mengen musakka
2 yk bulgur pilavı
2 kepçe cacık
1 tabak marul + mor lahana salata
ara öğün (22.00)
1 kase patlamış mısır (mikrodalgada yagsız, tutsuz patlatılanlardan )
1 sade soda
vee bugunluk bu kadaarrrr
yaa böyle yazınca çok kalabalık geliyor gözüme yaaçok mu yedim ben bugun yoksaa
ıyı geceler cesmı. gunduz tam sızınle konusuyordum sıtede yıne sorun basladı. sınema saatı yaklasmıstı zaten. oyuzden beklyemeden cıktım. 2 gundur sınır edıyor ya.
benım gozume kalabalık gelmedı yedıklerın.
bak ozaman sen gece tam uyumadan once yaz tam bır gununu. anlastık mı ?
kızlar ben de bugunku menumu yazayım.
kahvaltı 11 de.
bal-sırke-lımon su
500 ml su
uc taze yesıl bıber
bır kk beyaz oeynır
4 zıyah zeytın yagsız ve sossuz
bır bucuk yumurtadan yapılmıs omlet.bır damla kadar yag ıle yaptım. 5 catal sucuk yedım ıcınde.
yarım kk kasar
cay
ogle yemegı yemedım. 500 ml su ıctım.
sınemadan once yanı 4 ten once burger kıngten dondurma aldım yedım. kac kalorıydı bılmıyorum kızlar. bır de esımın ısrarına dayanamayıp mısır yedım fılmı ızlerken. bunları ara olarak dusunuyorum. aksam 500 ml su ıctım tekrar.
esımde de bende de cok tokluk oldu dondurma ve mısırdan dolayı sanırım. balık yıyecektık ama ıstahımız az olunca balıgı baska gune saklayalım dedık.
aksam: corn flakes cıleklı, sut. buyuk bır yemek tabagında yedım doyurucu olması ıcın. bır de mandalına yedım uzerıne.
hareket olarak. kahvaltıdan sonra bısıklette 15 dk yaptım. ınanılmaz terledım ama onun kalorı hesabını dıkkate almayarak paylasmıyorum. artık kullanırken adımsayarı takacagım onunkı daha dogrudur kesınlıkle. cunku okadar yorgunluk ve ter 20-30 kalorıye denk gelemez bence.
sınemaya gıderken yarım saat yuruduk esımle. donuste de yarım saat yuruduk. ustelık elımde paket vardı.
geldım yemek yaptım haftalık.
yesıl mercımek, barbunya, sogus salata,sulu kabak, kabak kızartması.
etlerımı dogradım yemeklık hazırladım.
buarada kızlar, ben normalde salı gunu doktora gıdecektım ama esımın ısı nedenı ıle yarına one aldık onu. bu aksam bellı oldu bu durum. yanı ben yarın doktorda olacagım. ısım erken bıterse, oglen cızelgeyı sunarım. bıtmezse, aksam kesın yaparım gorursunuz. bu gecıkme ıcın ozur dılerım. ılk haftamızın boyle olmasını ıstemezdım. oglene bıle kalmayalım telefonumu vereyım dıyen bendım bılıyorsunuz gecıkmeye sebeop olacak kısı oldugum ıcın kusura bakmayın luıtfen.
akşam biraz fazla yemişsin gibi görünse de fazla değil bence
mor lahanayı vücut eritirken zorlanıyormuş cnm haberin olsun
akşam biraz fazla yemişsin gibi görünse de fazla değil bence
mor lahanayı vücut eritirken zorlanıyormuş cnm haberin olsun
Kızlar ben de günümü toparlayayım;
Yalnız ben de menüyü sabah değil de gece yazmak istiyorum, sabah işe giderken koşturmaca oluyor ve bir önceki günün menüsünü yazmak zor benim için. Zaten aralarda da fırsat buldukça yazıyorum menüleri ama topluca yazma işi akşam olsun. Ya da isteyen akşam yazsın, isteyen sabah ama mutlaka yazılsın:)
[1] Koşmak (10 km/s) 55 dak 645.48
[2] uno sofra çok tahıllı 0.5 dilim 29.5
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Koyun-Kuzu Kas Eti (yağsız) 120 GRAM 134.4
[7] yesil cay 2 adet 0
[8] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[9] Badem 10 gr (adet) 57
[10] Kısır 5 YEMEK KAŞIĞI 312.5
[11] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[12] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[13] Kayısı reçeli 20 GRAM 57.4
[14] Maydanoz 10 gr 4
[15] yumurta 1 adet 80
[16] CEVİZ 3 adet 81
[17] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[18] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7
[19] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[20] Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor 25 GRAM 56.5
[21] uno sofra çok tahıllı 3 dilim 177
Toplam : 655.02 kal.
Bu arada spor olarak Leslie 5 mil yaptım 70 dakika sürdü, ama kalorisepetine koşu olarak giriyorum, en yakını bu çünkü, zaten içinde bolca koşma da olduğu için:) Bugün yediklerim de fazla gibiydi ama yaşasın spor:))
anlaştık canımm
olur böyle şeyler canım. unutma önce sağlıkçizelgenin hiç acelesi yok
inşalah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan
anaaaa, ben bilmiyordum bunu azaltayım o zaman bundan sonra mor lahanayı
bizim yurtta her gün, marul, havuç, mor lahana çıkıyor mutlaka. havuçun şeker değeri yüksek diye ondan pek yemeyip marulla mor lahanaya yükleniyodum ama bundan sonra yaşasın marull
sana da günaydın cnm, ekle tabi ki.
ben akşama ancak yazarım dedin diye acele etmemiştim, seni görünce (çevirimiçi) hemen yolladım.
duygu gelmemiş olabilir, ben kalmışım sadece o zaman
çizelgemi yenilemek için sabırsızlanıyorum...inş sende kg vermişsindir
bilmem ki.... tablo çıksın da görelim dimi...
kork benden neslicim birinci olursam :))))
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için. Ben kendi sonucumdan pek memnun değilim. İşin kötüsü sonuncu olursam spor cezası var, herhalde günün yarısında spor yapmam gerekir artıkı:)) Yok yok benim cezam pilav yememe cezası olsun bence:)) Neyse dereyi görmeden paçaları sıvadım. İşte kahvaltım;
- 2 dilim tam tahıllı ekmek içine
- biraz lor, biraz peynir
- bir tutam maydanoz
- 2 dilim domates
- 1 çay kaşığı antep salça ile yağsız tost. Yanında da şekersiz, sütlü neskafe. Az önce de işyerinde şekersiz bir çay içtim.
Valla, sen de sporu seviyorsun zaten, canımı çıkarırsın artık kesin:))
oooohhhh oooooohhh, yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?