2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yurtta çok zor bu iş ya.sen yine iyi gidiyorsun
ben 2 yıl yurtta kaldım, sonra eve çıktım ve 2 yılda 6 kg almıştım

bunu da kurallar kısmının en başına yaz cnm, burda kimse görmez

Ne ilgisi var Pomocum. Ben sevdim ama, elin alışınca kolay oluyor girmek. Hele hareketi girince düşüyor ya, süper oluyor:)) Ben 1 mandalina yemiştim zaten, bak girmeyi unutmuşum, hemen gireyim:)

kesinlikle

Hele hareketi girince düşüyor ya, süper oluyor:))

mrhaba kızlar iyi hafta sonlarııı
ben şu diet işini toparlayamadım bir türlü kilo alıyorum anlamadım azda yesem hani normal yiyorum kilomu koruyum diye ama alıyorum niye böyle hep rejimdemi olmam gerekiyo acaba anlamadım valaa bugün iyice + çıktım tartıda
menümü yazayım size
sabah
1 kb peynir
2 zeytin
domates
2 çatal sucuklu yumurta
1 patates kızartması
2 fincan çay
2 dilim ekmek
1 çatal reçel

öğle yok

ara:1 kase ay çekirdeği 3 bardak şekersiz çay

şimdide akşam yemeğimi yapacam etli patates yapacam ama sonrasında birşey yememeğe bakacağımm

ben de.......

ben menülerimizin akşam toplu şekilde paylaşılmasından yanayım...

senin adına sevindim, bugün senin olsun kafana hiç bir şey takma

bisikletin de hayırlı olsun bu arada

sabah aç karınla tartılıyorsun değil mi

dün yediklerinde bi sorun yoktu bence, bugün çok az cıısss yesen de sonuçta cıısss yani...

bizim burda hafta sonları elektrik kesintisi olacakmış 1 ay kadar. iki gündür elektrik yok, birşey yapamıyoruz, siteye de yazamadım.

2 kasımda

[1] Reçel 2 YEMEK KAŞIĞI 140
[2] Yürümek (Asfalt) 30 dak 153.6
[3] Kuru kayısı 4 adet 72
[4] Nar 1 adet 105
[5] Çay 1 ADET 5
[6] Fıstık 1 AVUÇ 150
[7] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[8] Maydanoz 20 gr 8
[9] Yayla Çorbası 2 PORSİYON 230
[10] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[11] Mandalina 0.5 ADET 25
[12] mısır 0.5 koçan 30
[13] Roka 10 GRAM 3.1
[14] yesil cay 1 adet 0
[15] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[16] Domates 1 ADET 14
[17] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[18] yufka ekmek 1 100 gr 152
[19] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 1052 kal.

3 kasımda

[1] Nar 0.5 adet 52.5
[2] Çay 2 ADET 10
[3] Mekik 10 dak 106.3
[4] Yürümek (Asfalt) 20 dak 102.4
[5] kedi dilli pasta 0.5 porsiyon 290
[6] Soğan 0.5 ADET 20.5
[7] Çay 1 ADET 5
[8] Domates 1 ADET 14
[9] Elma 0.5 ADET 30
[10] Sucuk 50 GRAM 225
[11] Ekmek (beyaz) 150 GRAM 381
[12] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.5
[13] Kabak Yemeği 0.25 TABAK 60
[14] Elma 1 ADET 60
[15] yesil cay 1 adet 0
[16] Maydanoz 20 gr 8
[17] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[18] Domates 1 ADET 14
[19] Yufka 100 GRAM 152
[20] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[21] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 1275.8 kal.

hoş geldinnn nerelerdesin canımmm özlettin kendini vallaaa

süper bir kahvaltııııı

hoş geldinnn nerelerdesin canımmm özlettin kendini vallaaa
SUNAcım öncelikle merhabalar canım..ben de özledim sizleri valla..ama malum bağlantılarımda sorun vardı hep..

bence senin vücudun kendini korumaya aldı gibime geliyor.. geçen bi arkadaşın görümcesi diyetisyene gidiyordu onunla konuştum.. kadının kilo verimi durmuş iyice ve diyetisyen metaoblizma hızlansın diye karbonhisrat ve şekerden tamamen arınık saf protein diyeti uygulatmış 2 gün.. belki sen de böyle bişey deneyebilirsin..

[1] Su 2400 ml 0
[2] İp Atlamak (80 atlama/dak) 5 dak 52.48
[3] Mekik 10 dak 106.3
[4] Yürümek (Asfalt) 50 dak 256
[5] yesil cay 2 adet 0
[6] Nar Suyu 0.25 240gr-bardak 40
[7] Ekşili Köfte 0.5 PORSİYON 187.5
[8] Bisiklete Binmek 8 dak 41.984
[9] İçli Köfte (haşlanmış) 1 ADET 150
[10] Ayran (240gr!) 1.5 bardak 135
[11] Ekşili Köfte 1 PORSİYON 375
[12] Çay 1 ADET 5
[13] Çilek 10 gr 3.7
[14] kedi dilli pasta 0.5 porsiyon 290
[15] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[16] Domates 0.5 ADET 7
[17] Maydanoz 10 gr 4
[18] yufka ekmek 1 100 gr 152
[19] yumurta 1 adet 80
[20] Zeytinyağı 0.5 Y.KAŞIK 62.5
[21] Soğan 1 ADET 41
Toplam : 1086.936 kal.

ya kızlar ben çıkıntılık yapmak istemem ama sabah yazarsam ben bi önceki günü unuturum kesin, bi de sabahları dersimin oldugu günler var, akşama kalır o zaman bi önceki günü yazmam hepten aklımdan çıkar. onun yerine gece yatmadan yazsam olur mu ? o zaman da üstüne bişey eklenmemiş olur hem

yurtta çok zor bu iş ya.sen yine iyi gidiyorsun
ben 2 yıl yurtta kaldım, sonra eve çıktım ve 2 yılda 6 kg almıştım

ben o yurt rahatlıgını geçen sene yaptım, okula verdigim aradan sonra yurda döndüm ya resmen 1 sene de 13 kilo falan aldım şimdi de onları vermeye çalışıyorum işte

bugünü mesela şimdi toparlayıp yazabilirim, daha 3 saate yakın işim var benim ama şu saatten sonra bişey yemem dolayısıyla yazabilirim sanırım

kahvaltı (8.30)

domates, salatalık, beyaz peynir

3 yk sade omlet

1 top kepek ekmegi

2 şekersiz çay

ara öğün (10.00)

tek şekerli türk kahvesi

ara öğün (12.00)

1 elma

öğle yemegi (13.30)

içi tamamen çıkartılmış sandviç ekmeginin içine ton balığı ve marul

200 ml ayran

saat 4 gibi yattım uyudum, dolayısıyla akşam yemegine kadar başka ara öğün yapmadım.

akşam yemegi (18.30)

1 kepçe erişteli mercimekli bir çorba

4 yk mengen musakka

2 yk bulgur pilavı

2 kepçe cacık

1 tabak marul + mor lahana salata

ara öğün (22.00)

1 kase patlamış mısır (mikrodalgada yagsız, tutsuz patlatılanlardan )

1 sade soda

vee bugunluk bu kadaarrrr

yaa böyle yazınca çok kalabalık geliyor gözüme yaa çok mu yedim ben bugun yoksaa

ıyı geceler cesmı. gunduz tam sızınle konusuyordum sıtede yıne sorun basladı. sınema saatı yaklasmıstı zaten. oyuzden beklyemeden cıktım. 2 gundur sınır edıyor ya.

benım gozume kalabalık gelmedı yedıklerın.

bak ozaman sen gece tam uyumadan once yaz tam bır gununu. anlastık mı ?

evet bence de olabılır. ben de bır kac hafta boyle devam edecegım ama olmadı dıyetısyen ıle gorusecegım. ıkı hafta duraklamam olmustu. bayramda kılo verdım. bu hafta regl haftam dıye yıne ıyı rakam beklıyordum ama bu kez olmadı okadar. hareketım de vardı bu hafta. yeme-ıcme de normaldı.

senin adına sevindim, bugün senin olsun kafana hiç bir şey takma

bisikletin de hayırlı olsun bu arada

sagol canım. guzel bır gun gecırdık. canakkale 1915 ızledık cok guzeldı tuylerımız dıken dıken oldu agladık bıle esımle.

aksam da geldım hafıf yemek yedık canımız bırsey ıstemedı sebebını bırazdan anlatırım :)))))))

ben 3-4 tane yemek yaptım hafta boyu yıyelım dıye. yemekler bıttı sıze yazıp yatacagım

bısıklete bayıldım ama dısarı gezme ve eve gelıp mutfaga gomulunce aksam suremedım. yarın yogun kullanırım aksam.

valla senı hem merak ettık hem cok ozledık. haberın olsun.

oglusuna cok sevındım. ınsaallah tamamen gecer canım en kısa zamanda. oturamıyor bıle dıyordun. nasıl uzuldum. yuzunu bılmesem de gozumun onunde acı ceken bır bebıs oldu cok ıcım acıdı ya.kıyamam yazık.

bılmem bakalım. gecer mı :)))))) yok ya gecemem ben. sadece amacım bırbırımızı bırarada tutmak, sen ben cok yogun olacagım dıyınce dagılmaktan korkup kabul ettım yoksa esım tepemde dıkılıyor ınan :)))))) ıyıce dıyet ve spor hayatın oldu dıyor. ısı falan herseyı unutacaksın bu gıdısle dıyor :))))) mızmızlanıyor sadece koca olarak degıl mudurum olarak da :)))))))

oglusunla ılgılenırken kılo alırsın dıye dusunmustum sen tam ters bayramın artılarını atmıssın cok sevındım valla. 1. sen olacaksın gıbı gorunuyor.

evet bır gun oncesının menusunu, ertesı gun sabah toplu sekılde yazalım.

hımmmmmmm dınlen ya. ne guzel ıste. yıne yorucu bır hafta beklıyor hepımızı. utu ısı vaya bırıkmıs senın evet. kolay gelsın canım.

hımmmmmm kısır. koca bır tabak yemedıysen cıss demıyorum :))))))

yesıl cay buaralar ben de azalttım her gun ıkı tane ıcerdım ama buaralar bır tane ıcıyorum kotu oldu aslında.

evet guzel bır gun gecırdık canım. dondurmayı da gorme yahu :)))))) regl haftamda bıle tatlı nıyetıne bırsey yemedım :)))))))