- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
herkese iyi akşamlaaarrrr
öldüm bugun ben yorgunluktan yaa.. bi de doğru düzgün bişeyde yiyemedim, bu gece kendimden korkuyorum valla
acele çıktım yurttan, o yuzden planladıgım gibi bişeyler yiyemedim malesef. çantama bi paket eti form atmıştım ama onu bile akşam 4 te yeme fırsatım oldu ancak. düşün ki sabah 8.30 dan akşam 4 e kadar hiç bişey yemedimmve 12den 6 ya kadar da toplam yarım saat ancak oturmuşumdur, sürekli ayaktaydım. 1 saate yakın aralıksız yürüdüm dönüşte ama kalan 5 saatte ara ara yürüdüm, ara ara ayakta durdum falan, mahvoldum yani
saat 6 da da akşam yemegimi yedim.
1 kepçe şehriye çorbası,
5 yk nohut
2 yk pilav
1 tabak salata
şimdi de ara öğün yaptım, 2 tane mandalina yedim ve yeşil çayımı hazırladım onu içecegim şimdi. ama suyu az içtim sanırım toplam 1 lt ancak olmuştur bugun. yemekten sonra da 1 tane soda içmiştim.
çok dağınık saçma sapan bir gün oldu bugun benm yaa.. çok acıkırsam süt içerim diye düşünüyorum. tok tutar heralde o. ama bütün gün bişey yemedigim içinde aklımdan kötü kötü şeyler geçiyoorrrr
ayagımdaki sorunu sormuşsun onu da anlatayım hemen canım. ben 3 yaşındayken topuğumu bisikletin tekerine sıkıştırmışım, bu yuzden küçük parmagımın yanındaki parmagın siniri kopmuş ve o büyümemiş o zamandan sonra. ben lisedeyken de küçük parmagım çıkmış, doktorun hatası yüzünden de yanlış yere kaynamış. bu sebeplerden de çok yürümem, ayakta durmam yasak. hemen bileğim şişiyor. 2013 yaz sonunda ameliyat olacam ama o zamana kadar dayanmam lazım, o yuzden de doktor çok dikkat et dedi. şükür ki bu ara pek sıkıntım olmuyor ama yaz başında çok kötüydü 2 hafta üstüne basamadım yani
öyle saçma sapan bir yeme düzenim oldu yani bugun mutsuzum, umarım acıkmam
aramıza katılmak ısteyen arkadaslara seslenıyorum.
bır soru sorup, bır daha gelmeyeceksenız lutfen yazmayın. herkesın menusunu yorumlamak, kendımı kontrol etmek, menulerımı yazmak bunlar yeterınce zaman alan seyler. calısan bırıyım. zamanım kısıtlı. oyuzden aramızda sureklı olmayacaksanız eger, lutfen zamanımı da zamanımızı da almayın.
bugun kac kısı geldı. ıncelıkle cevaplar yazdım. ama kımse bır daha gırmedı
Ne ilgisi var Pomocum. Ben sevdim ama, elin alışınca kolay oluyor girmek. Hele hareketi girince düşüyor ya, süper oluyor:)) Ben 1 mandalina yemiştim zaten, bak girmeyi unutmuşum, hemen gireyim:)
selam kızlar pomocum hayoırlı olsun yeni tpiğin ve kaptanlığın.. ben de geldim... of ya ne olur okuldaki net sorunu düzelsin ya... valla hiç giremiyorum yoksa... ben de u günler de pek diyet felan yok ama yarın yeni bildirimlerle yeni macerama başlıcam ben de..
ben menülerimizin akşam toplu şekilde paylaşılmasından yanayım...kurallarını çok beğendim açık net ve detaylıca..
gunaydın canım,
dun ben de cok ugrastım ya. sınır oldum. yattım sonra.
benım sımdı cıkmam lazım. oyuzden dunku menumu ve bugun aksam yazacagım. dun zaten sadece mandalına ve bır sut ılave oldu menumue.
yıne sutlu kahve ıcmıs bızım keyfıne duskun muhendıs hanım :))))))) afıyet olsun
bugun neler yapacaksın ?
ben 20 dk kadar ara ara durarark bısıkletımı kullandım. sabah kurulumunu yaptırdık harıka bırsey ıyı kı almısım acayıp yoruyor ve terletıyor. cok begendım.
bırazdan dısarı cıkarız bıraz yuruyus yapacagız bıraz acık havada oturup kahve, dondurma keyıf yapacagız ardından da sınema. bugunu kendımıze ayırdık yanı. aksam da balık yapacagım.
kahvaltıyı da dısarda balkonda yaptık hava yaz havası gıbıydı cok guzel oldu.
mrhaba kızlar iyi hafta sonlarııı
ben şu diet işini toparlayamadım bir türlü kilo alıyorum anlamadım azda yesem hani normal yiyorum kilomu koruyum diye ama alıyorum niye böyle hep rejimdemi olmam gerekiyo acaba anlamadım valaa bugün iyice + çıktım tartıda
menümü yazayım size
sabah
1 kb peynir
2 zeytin
domates
2 çatal sucuklu yumurta
1 patates kızartması
2 fincan çay
2 dilim ekmek
1 çatal reçel
öğle yok
ara:1 kase ay çekirdeği 3 bardak şekersiz çay
şimdide akşam yemeğimi yapacam etli patates yapacam ama sonrasında birşey yememeğe bakacağımm
selam kızlar pomocum hayoırlı olsun yeni tpiğin ve kaptanlığın.. ben de geldim... of ya ne olur okuldaki net sorunu düzelsin ya... valla hiç giremiyorum yoksa... ben de u günler de pek diyet felan yok ama yarın yeni bildirimlerle yeni macerama başlıcam ben de..
ben menülerimizin akşam toplu şekilde paylaşılmasından yanayım...kurallarını çok beğendim açık net ve detaylıca..
süper bir kahvaltıııııayy dün gece sitede bakım varmış giremedim ya deli oldum resmen. baglantı yüzünden zannettim sonradan anladım siteden kaynaklı oldugunu
neyseki dün geceyi kazasız atlattım sayılır. 200 ml süt içtim, 3 tane limonlu kepekli biskuvi yedim. yan, tabi bunun gece olması iyi değil ama napalımi gündüzki açlığımın üzerine iyi geldi valla
kahvaltımı yazayım şimdi de.
kahvaltı (8.30)
domates, salatalık, beyaz peynir
3 yk sade omlet
1 top kepek ekmegi
2 açık çay
saat 10 gibi de 1 şekerli türk kahvesi içtim. şimdi de yeşil çayımı aldım önüme, çalışmaya başlıyorum
herkese mutlu pazarlaarrrr
sabah aç karınla tartılıyorsun değil mi
dün yediklerinde bi sorun yoktu bence, bugün çok az cıısss yesen de sonuçta cıısss yani...
mrhaba kızlar iyi hafta sonlarııı
ben şu diet işini toparlayamadım bir türlü kilo alıyorum anlamadım azda yesem hani normal yiyorum kilomu koruyum diye ama alıyorum niye böyle hep rejimdemi olmam gerekiyo acaba anlamadım valaa bugün iyice + çıktım tartıda
menümü yazayım size
sabah
1 kb peynir
2 zeytin
domates
2 çatal sucuklu yumurta
1 patates kızartması
2 fincan çay
2 dilim ekmek
1 çatal reçel
öğle yok
ara:1 kase ay çekirdeği 3 bardak şekersiz çay
şimdide akşam yemeğimi yapacam etli patates yapacam ama sonrasında birşey yememeğe bakacağımm
SUNAcım öncelikle merhabalar canım..ben de özledim sizleri valla..ama malum bağlantılarımda sorun vardı hep..hoş geldinnn nerelerdesin canımmm özlettin kendini vallaaa
hoşbulduk hem rakibem hem de takım arkadaşım.... evet yoksa diğer türlü arada kaynıyor menülerimiz..
hoşbulduk canım.. aynen benim de okuldaki sorunlu ben sinir oldum ya.. sizlerden acayip uzak kaldım..
pomo hoşbuldk canım.. iyiyim çok şükür.. oğlum baya iyileşti ama iştahsızlığı ve huysuzluğu kaldı geriye.. çok mızmız.. her dakika peşimde beni çok yoruyor..
canım boynuz kulağı geçermiş... en büyük kaptan bizim kaptan
valla yememde acayip abartılar var ama kış saati ile son yemeğimi 5 gibi yemiş oluyorum ve hiç bişey yemiyorum sonra.. bide akşamları hep sebze yedim bu yüzden bayram artıları silindi benim.. neyse sonuçları yarın görrürüz artık
tamam menüleri sabah yazalım ma toplu olsun hepsi
yurtta çok zor bu iş ya.sen yine iyi gidiyorsun
ben 2 yıl yurtta kaldım, sonra eve çıktım ve 2 yılda 6 kg almıştım
ya kızlar ben çıkıntılık yapmak istemem ama sabah yazarsam ben bi önceki günü unuturum kesin, bi de sabahları dersimin oldugu günler var, akşama kalır o zaman bi önceki günü yazmam hepten aklımdan çıkar. onun yerine gece yatmadan yazsam olur mu ? o zaman da üstüne bişey eklenmemiş olur hem
ben o yurt rahatlıgını geçen sene yaptım, okula verdigim aradan sonra yurda döndüm ya resmen 1 sene de 13 kilo falan aldımşimdi de onları vermeye çalışıyorum işte
bugünü mesela şimdi toparlayıp yazabilirim, daha 3 saate yakın işim var benim ama şu saatten sonra bişey yemem dolayısıyla yazabilirim sanırım
kahvaltı (8.30)
domates, salatalık, beyaz peynir
3 yk sade omlet
1 top kepek ekmegi
2 şekersiz çay
ara öğün (10.00)
tek şekerli türk kahvesi
ara öğün (12.00)
1 elma
öğle yemegi (13.30)
içi tamamen çıkartılmış sandviç ekmeginin içine ton balığı ve marul
200 ml ayran
saat 4 gibi yattım uyudum, dolayısıyla akşam yemegine kadar başka ara öğün yapmadım.
akşam yemegi (18.30)
1 kepçe erişteli mercimekli bir çorba
4 yk mengen musakka
2 yk bulgur pilavı
2 kepçe cacık
1 tabak marul + mor lahana salata
ara öğün (22.00)
1 kase patlamış mısır (mikrodalgada yagsız, tutsuz patlatılanlardan )
1 sade soda
vee bugunluk bu kadaarrrr
yaa böyle yazınca çok kalabalık geliyor gözüme yaaçok mu yedim ben bugun yoksaa
SUNAcım öncelikle merhabalar canım..ben de özledim sizleri valla..ama malum bağlantılarımda sorun vardı hep..
bence senin vücudun kendini korumaya aldı gibime geliyor.. geçen bi arkadaşın görümcesi diyetisyene gidiyordu onunla konuştum.. kadının kilo verimi durmuş iyice ve diyetisyen metaoblizma hızlansın diye karbonhisrat ve şekerden tamamen arınık saf protein diyeti uygulatmış 2 gün.. belki sen de böyle bişey deneyebilirsin..
senin adına sevindim, bugün senin olsun kafana hiç bir şey takma
bisikletin de hayırlı olsun bu arada
bunu da kurallar kısmının en başına yaz cnm, burda kimse görmez
pomo hoşbuldk canım.. iyiyim çok şükür.. oğlum baya iyileşti ama iştahsızlığı ve huysuzluğu kaldı geriye.. çok mızmız.. her dakika peşimde beni çok yoruyor..
canım boynuz kulağı geçermiş... en büyük kaptan bizim kaptan
valla yememde acayip abartılar var ama kış saati ile son yemeğimi 5 gibi yemiş oluyorum ve hiç bişey yemiyorum sonra.. bide akşamları hep sebze yedim bu yüzden bayram artıları silindi benim.. neyse sonuçları yarın görrürüz artık
tamam menüleri sabah yazalım ma toplu olsun hepsi
Canım hoşgeldin. Ben bugün evdeyim, yayıldım resmen. Akşama ütü yapacağım, enerji topluyorum:)) Biz daha öğle yemeği yiyemedik, sevgili eşim arabayı yıkatıp, o arada da biraz market alışverişi yapacaktı ama hala dönmedi. Kısır yaptım, öğle yemeği olarak onu yiyeceğiz. Kısır cıss gibi durabilir ama benim kısır öyle değil, içinde az yağ var, bol marul, maydanoz, soğan, salça ve limon var, acıktım bak şimdi yine yazınca:)
Kahve içtim ama 2. fincanı içmedim:)) Yeşil çay yaptım kendime 2 fincan içtim toplam, açlığı kesiyor yalnız bu yeşil çay hakikaten, ben kriz durumlarında içeyim bundan:) Senin gün planın da güzelmiş, eşinle vakit geçirmen iyi olur, dondurmayı da görmeyeceğiz artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?