2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sıpaya bak sen telefonualıp mutfağakaçtı o arada aradı demek :)))
termos marketlerdede satılıyor cnmm varya yaınlarda market yada zuccaciye kolay bulursun..

sıpaya bak sen telefonualıp mutfağakaçtı o arada aradı demek :)))
termos marketlerdede satılıyor cnmm varya yaınlarda market yada zuccaciye kolay bulursun..

esımın bugun sohbet gunu. her hafta olmasa da sık sık oluyor oyuzden yemek yıyıp hemen cıkar. markete falan gıdemez evın yakınlarında yok. ben gıtsem alsam mı acaba. kafam karıstı bakkkkkk

kesın ozaman yaptı tatlı bıdık

duygu ben o yazdıgını unuttum ya. normalde ehrseyı worde kaydederım onu kaydetmemısım elıptık yaptıktan sonra ne yapacaktım ben gogus hareket ıcın

bugun spor olarak ne yapayım pekı eve gıdınce ?????

sen yaz ben gelıyorum şunu bır ısıtayım ıcemedım bu bardagı :))))))

anam nerde o yolladığım bende unuttumkuzum yaa sayflara bakcazzz artık

spor olarak yineender saraç ın hareketlerini yap
biraz çember sık gücünün yettiği hareketler yap
aa dans et birazzz enerjinde yükselir..

Pomocum zorlanmaya başladın galiba, ha gayret dayan güzelim yaa. Duygu bunu blender'dan geçirmesek te çorba gibi yesek ya:)) Pomo yoğurt ta pek sevmediği için zorlanması normal, bakalım bizde nasıl olacak?

Ben bugün fena yoruldum bu arada yaaa. Gelen giden de oldu aralarda. Yarın öğlene kadar sunum, oooffff ooffffff... Hafif midem kazındı, şimdi dolabımda kuru yaban mersini buldum bir avuç kadar onu yiyorum. Bu tatlı-ekşi tada bayılıyorum yaaa. Çok güzel kesiyor beni.

aksam bakarım canım ben. bulurum sayfayı.

evet basıt ama guzel hareketlerdı. aksam onu yapayım tamam. bır de cember sıkarım ok. dans edeseım var zaten buaralar. dun de bısıkletten sonra dansettım 10-15 dk.

yaaaaa bugun ben de oyle oldum. ısler yogundu ama ıyıkı yogun oldu yeme ıcme aklıma hıc gelmedı aclık hıssım nerdeyse yok. ama zorlanıyorum hakıkaten canım. tadından dolayı. hemen su ıcıyorum ardından hem fena acı yapmısım hem ayran cacık tadı malum yogurt ıle aram yok bır de benımkı koyu olmus sen cok ıyı gecır blenderdan.

yaban mersını ben de aradım kuru erık. ıkısını de bulamadım getırecekmıs aktar oyle soyledı.

Canim ben 79.6 kiloyum yas33 kilo cok zor veriyorum cunku hem menopozdayim hemde hipotroid hastasiyim ( ama yinede vermwk icin azimliyim
Sarimsakli cevizli suyu pomodan gordum o da topikten gormus sanirim henuz yeni basladim ona sadece 3 gundur iciyorum ve esimede iciriyorum adi fena degil syani sarimsak kokusu cok cok az hissediliyor zaten icine sarimsak atiliyor ama cignenmeden yutuluyor o uzden rahatsiz etmiyor
Aktivite olarak disarda parkta yuruyus yapuyordum ama malum havalar sogudu cikamiyorum evde kosu bandim var ama sadece camasir asmaya yariyor))
Bitki cayinada bugunden itibaren basliycam isirgan cayi ve yesil cay icicem canim
Menulerim cok iyi degil ama yavas yavas duzene sokuyorum bide ben meme kanseri tedavisi goruyorum yani kemoterapi falan almiyorum ama ilac kullaniyorum o yuzden menulerimden cok kistigimda hemen hastalaniyorum acikcasi cok kismaya korkuyorum

Duygu senin oğlan kızları aramaya erken başlamış:)) Biliyor da kimi arayacağını görüyor musun yaramazı:))

sorma neslı. cok fena bırsey olacak sanırım :))))) ızmırden fırlama bır oglumuz mu olur acaba :))))))

bılıyor bılıyor. annesı benı sevıyor ya ondandır :)))))

htcmn mrb nasılsın

benımkı de erken menopoz senınkı zorunlu menopoz dıye hatırlıyorum rahatsızlıgından dolayı. tekrar cok gecmıs olsun.

evet cevızlıyı suyu ben soyledım ama unuttum :)))))) denemedım henuz.

yedıklerını cok kısma tabıkı ve muhakkk doktor kontrolunde olsun senın dıyetın ama spor yapmalısın yoksa kılo vermek de korumak da zor ustelık kılo veremedıgımızde bıle spor ıle sıkılasıyoruz.

Mekanı cennet olsun, Allah tüm günahlarını affetsin İnşalah. sizlere de sabır versin canım Allah, uzun ömürler versin

amin, inş.

Baldamlası, başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun, Allah kalanlara uzun ömür versin...

allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.

BALDAMLASI;başın sağ olsun ANNENİN mekanı cennet olsun inşallah ..

amin, inş.

hepinize çok tşk ederim

allah (cc) gönlüne göre versin nesli

evet ya, senin 70 altına inmeyi ne kadar istediğini biliyorum, tabi ben de 60 altına. ve inmişim de ben senin kadar sevinemedim annemden dolayı. çünkü benim ki, can sıkıntısından gitmiş. keşke (allah daha iyi bilir tabi) annem yaşasaydı da kg gitmeseydi dedim.

sabah 59,2 geldim

amin, inş.

allah herşeyin daha iyisini bilir cnm, hastanede yatarken hep hayırlısını istedik. hayırlısıyla aramıza dön anne diye çok dua ettim....
ne desek boş, inş. cennette yerin olsun annem........

Son düzenleme:
Basin sagolsun canim allah sizlere omur versin (

kızlar benim akşam menüme değişiklik oldu eşim çinekop balığı almıs salata ve onu yicem yagsız olsun diye fırına verdim birazdan yerim:) 1.5 l su içmiş bulunmaktayım

keske canım keske herzamankı gıbı yuruyus yaparak dıyet yaparak kılo veren sen olsaydın. keske. hayırlısı ne dıyım bılmıyorum kı mekanı cennet olsun ALLAH sızlere sabır versın mersınde mısın nerdesın su an ?

nasılsın dıyecegım ama sacma bır soru olacak ne bılıyım konus rahatla ıstedım sordum

kızlar benim akşam menüme değişiklik oldu eşim çinekop balığı almıs salata ve onu yicem yagsız olsun diye fırına verdim birazdan yerim:) 1.5 l su içmiş bulunmaktayım

mısılleme yapayım mıııı :)))))) sımdıden 2,5 lt su ıctım ve sanırım 1 lt daha olacak cunku detoksun tadını begenmedıgım ıcın cok sık su ıcıyorum ama normalde de zaten 2,2-5 lt ıcıyordum zaten

hoşgeldin,çok gemiş olsun bence gitme güzel bir bak kendine güç topla
evet çok sarstı nemi bu hastalık hiç böyle olmamıştım.

ya canım benim bu kürtaj sonrası ilk hastalığım olduğu için zor geçiyormuş.

serap cok gecmıs olsun. guzelce dınlen bugun bence.
nereden dinleniyoruz cnım..öğretmensin görevini kimseye teslim edemezsin 3 derstte rahatsızlandım dr.ye acil gittim yat dinlen diyor..

Kızlar bir hafta çok sıkı tutamayabilirim diyeti.Yediğimi içtiğime dikkat edeceğim ama doktor yediklerine içiklerine dikkat et erkenden toparlan dedi.ve kendimi sıcak tutmam gerekiyormuş. ağrı kesici verdi ama ağrı kesici içmem kolay kolay..bilmiyorum sıcak su torbasını aldım yatıyorum şimdilik...

ben rapor vs kolay dıye dusunurdum ogretmenlerın. maasallah cevremdekı ogretmenler yata yata rapor ala ala gecırıyorlar yılı hele kı dogum hamılelıkte.

yanlıs anlama benım cvremdekıler cok rahat. ozelde degıller ama yıne de rahatlar bılmıyorum.

sen bu hafta dıyete odaklanma ıyılesmeye odaklan bence. cok cok gecmıs olsun tekrar guzelce dınlen bu aksam.

kızlar benım mesaı bıtmek uzere. cıkıyorum. aclık kendını yavas yavas hıssettırıyor bol bol su ıcıyorum. eve gıdınce bır bardak daha detokstan ıcerım belkı papatya cayı falan bırsey ıcerım rezene ıle karıstırıp. spordan sonra bu cayı dusunuyorum egzersız hareketlerı tarzında hareket edecegım cayı ıcıp erken uyuyacagım bugun. hem ıkı gundur cok gec uyudum sabah aksam spor oldu hem bugun de ıs yogun detoks da bıraz etkıledı erken yatayım dokuz bucuk gıbı.

yarın yenı bır detoks gunu ıle karsınızdayım :))))))))

opuyorum hepınızı