- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.421
konultu benımle bırazcık :)))) ısıracagım onu bak al elımden :))))) ısırarak cocuk sevenlerı falan hıc sevmem buarada. hıc de tarzım degıldır ama cok operdım kesın :))))))
canım termos aradım ben. ama bulamadım bırkac komsuya sordum benım yoktu zaten.
zorlanmadan neyı elde edebılırız kı. sen merak etme, sen bana ıstersen bırak dedın ama bırakmayacagım ınadım ınat yapacagım bu detoksu. :))))))))))
sıpaya bak sen telefonualıp mutfağakaçtı o arada aradı demek :)))
termos marketlerdede satılıyor cnmm varya yaınlarda market yada zuccaciye kolay bulursun..
esımın bugun sohbet gunu. her hafta olmasa da sık sık oluyor oyuzden yemek yıyıp hemen cıkar. markete falan gıdemez evın yakınlarında yok. ben gıtsem alsam mı acaba. kafam karıstı bakkkkkk
kesın ozaman yaptı tatlı bıdık
duygu ben o yazdıgını unuttum ya. normalde ehrseyı worde kaydederım onu kaydetmemısım elıptık yaptıktan sonra ne yapacaktım ben gogus hareket ıcın
bugun spor olarak ne yapayım pekı eve gıdınce ?????
sen yaz ben gelıyorum şunu bır ısıtayım ıcemedım bu bardagı :))))))
anam nerde o yolladığım bende unuttumkuzum yaa sayflara bakcazzz artık
spor olarak yineender saraç ın hareketlerini yap
biraz çember sık gücünün yettiği hareketler yap
aa dans et birazzz enerjinde yükselir..
Ben bugün fena yoruldum bu arada yaaa. Gelen giden de oldu aralarda. Yarın öğlene kadar sunum, oooffff ooffffff... Hafif midem kazındı, şimdi dolabımda kuru yaban mersini buldum bir avuç kadar onu yiyorum. Bu tatlı-ekşi tada bayılıyorum yaaa. Çok güzel kesiyor beni.
hımmmm sabahki sarımsaklı sumu ne faydası var nasıl tadı??
sabahki menünü beğendim biraz kalabalıkda olsa sabah için harikaa
kg ne hakkında birşey bilmiyorum amaöğlen bana fazla geldi aslında fazla değilde kaloriliama öğlen adı altında çay ve böreği tercih edip kuru yemişleri ara öğün olarak yeseydin bence daha güzel olurdu bu benim fikrim sana afiyet olmuştur inşallahh
akşam10 üzerinden 10
peki su?
aktivite?
bitki çayı?ıhlamur dışında
ben dönüş yapacağım için yavaş yavaş yeniarkadaşları tanıyayım diyorum sabah serapı tanıdım dsenide tanıyabilirmiyim?
Duygu senin oğlan kızları aramaya erken başlamış:)) Biliyor da kimi arayacağını görüyor musun yaramazı:))
Canim ben 79.6 kiloyum yas33 kilo cok zor veriyorum cunku hem menopozdayim hemde hipotroid hastasiyim( ama yinede vermwk icin azimliyim
Sarimsakli cevizli suyu pomodan gordum o da topikten gormus sanirim henuz yeni basladim ona sadece 3 gundur iciyorum ve esimede iciriyorum adi fena degil syani sarimsak kokusu cok cok az hissediliyor zaten icine sarimsak atiliyor ama cignenmeden yutuluyor o uzden rahatsiz etmiyor
Aktivite olarak disarda parkta yuruyus yapuyordum ama malum havalar sogudu cikamiyorum evde kosu bandim var ama sadece camasir asmaya yariyor))
Bitki cayinada bugunden itibaren basliycam isirgan cayi ve yesil cay icicem canim
Menulerim cok iyi degil ama yavas yavas duzene sokuyorum bide ben meme kanseri tedavisi goruyorum yani kemoterapi falan almiyorum ama ilac kullaniyorum o yuzden menulerimden cok kistigimda hemen hastalaniyorum acikcasi cok kismaya korkuyorum
Mekanı cennet olsun, Allah tüm günahlarını affetsin İnşalah. sizlere de sabır versin canım Allah, uzun ömürler versin
Baldamlası, başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun, Allah kalanlara uzun ömür versin...
BALDAMLASI;başın sağ olsun ANNENİN mekanı cennet olsun inşallah ..
Aaaa farketmemiştim valla, güzel dileklerine teşekkür ederim canım benim, ama zor be yaw:)) Bu arada sabah kayınvalidemle mi görüştün sen:)))
Eylül ayında ilk başladığımızda kilo bildirimini özelden yapamamıştım, mesaj sayım yetmediği için, hey gidi günler, bak şimdi 3 kalp oldum:))
Kızlar sabah kalktım, tartıldım ve gözlerime inanmadım. Hiç beklediğim bir rakam değildi, inip inip tekrar çıktım tartıya, aynı rakam. Fotoğrafını çekeyim dedim ama beceremedim. Tartıda gördüğüm rakam 69.8 kg:)) Yihhuuuuuuuu.. Duygucum bıkmadan usanmadan regl dönemini değerlendirin, metabolizma çok hızlı oluyor dediğin buymuş demek, canım arkadaşım, öpüyorum seni. Şimdi daha bir gaza geldim, 70'ten aşağı doğru uzaklaşayım ki çıkış zor olsun:))
Kahvaltımı da yazayım:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk antep salça
- 1 kk peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz çay
Henüz kahve içmedim, birazdan içeceğim.
Ben geldim geçmişi okumak epey bir zamanımı aldı...
Kızlarrrr 2 gecedir uyuyamıyorum..Hastalık bu ay beni çok zorladı. gözlerim davul gibi olmuş.
Bugün okula bile gitmemeyi düşünüyorum ileri ki saatlere göre değerlendireceğim...
Baldamlası başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun...
bız senden guzel haberler beklıyorduk canım. şok oldum. su an saskınlıkla yazıyorum sana. cok uzgunum canım. ALLAH rahmet eglegın mekanı cennet olsun annecıgının. ALLAH sana, babana, kardeslerıne uzun omurler versın ınsaallah. lutfen yanlız kalma bu donemde. bızlere yaz canım, akraba, esın ve dostlarınla vakıt gecır. ne dıyım bılmıyorum ne desek bos zaten su an.
Basin sagolsun canim allah sizlere omur versinen son buraya yazdım ve bilgisayarı kapattım. 20 gün önce, evden nasıl çıktık bilmiyorum. annemi yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, 11 gün falan kaldı ve geçen hafta pazartesi de malesef kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)
daha sonra uzun uzun anlatırım inş. pomo. şu an o kadar yorgunum ki.......
amin, inş.
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.
amin, inş.
hepinize çok tşk ederim
allah (cc) gönlüne göre versin nesli
evet ya, senin 70 altına inmeyi ne kadar istediğini biliyorum, tabi ben de 60 altına. ve inmişim de ben senin kadar sevinemedim annemden dolayı. çünkü benim ki, can sıkıntısından gitmiş. keşke (allah daha iyi bilir tabi) annem yaşasaydı da kg gitmeseydi dedim.
sabah 59,2 geldim
amin, inş.
allah herşeyin daha iyisini bilir cnm, hastanede yatarken hep hayırlısını istedik. hayırlısıyla aramıza dön anne diye çok dua ettim....
ne desek boş, inş. cennette yerin olsun annem........
kızlar benim akşam menüme değişiklik oldu eşim çinekop balığı almıs salata ve onu yicem yagsız olsun diye fırına verdim birazdan yerim:) 1.5 l su içmiş bulunmaktayım
evet çok sarstı nemi bu hastalık hiç böyle olmamıştım.hoşgeldin,çok gemiş olsun bence gitme güzel bir bak kendine güç topla
ya canım benim bu kürtaj sonrası ilk hastalığım olduğu için zor geçiyormuş.Serapçım geçmiş olsun, ben geçen regl dönemi çok kötü olmuştum işe de gelememiştim. Soğuk algınlığıyla birleşirse çok fena oluyor, yat dinlen bugün. Çok şükür bu sefer hafif ağrım var, fazla bir şey yok. Sanırım regl öncesinde spor yapmak ta iyi geldi bana.
nereden dinleniyoruz cnım..öğretmensin görevini kimseye teslim edemezsin 3 derstte rahatsızlandım dr.ye acil gittim yat dinlen diyor..serap cok gecmıs olsun. guzelce dınlen bugun bence.
evet çok sarstı nemi bu hastalık hiç böyle olmamıştım.
ya canım benim bu kürtaj sonrası ilk hastalığım olduğu için zor geçiyormuş.
nereden dinleniyoruz cnım..öğretmensin görevini kimseye teslim edemezsin 3 derstte rahatsızlandım dr.ye acil gittim yat dinlen diyor..
Kızlar bir hafta çok sıkı tutamayabilirim diyeti.Yediğimi içtiğime dikkat edeceğim ama doktor yediklerine içiklerine dikkat et erkenden toparlan dedi.ve kendimi sıcak tutmam gerekiyormuş. ağrı kesici verdi ama ağrı kesici içmem kolay kolay..bilmiyorum sıcak su torbasını aldım yatıyorum şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?