2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya canım her seferınde 1 kg vermeyebılırım dedıgın gıbı eger gelecek hafta veremezsem bırakırım :)))))) ama 300-500 gram bıle versem ıkı gun bu ezıyete katlanmaya deger :))))))

canım sunumun basarılı gecmıs gozunaydın.

bugun guzel bır rakam gordum evet pek sevınclıyım dıyete ılk basladıgım zamanlar bazen haftada 1,700 gıdıyordu o gunlerdekı gıbı keyıf verdı bana bu hafta kılo verebılmek. bakalım pazartesı sabahı ne cıkacak asıl :))))))

kılo veremıyorum neslı. gecen hafta spor yaptım guzel de beslendım 300 gram verdım ben artık o 1,5-2 kıloları veremıyorum dıyetın ılk zamanları oluyordu artık olmuyor yenı yıla 99 gırmek ıstıyorum bu sısmanlıktan sıkılmaktan ote bırsey uclu rakamları ıstemıyorum artık duygu da demıs aynısını aynen tek derdım ıkılı rakamları gormek artık.

neslicim öğlenki menünü çok beğendim .akşama düşündüğün menüde hem besleyici hem hafif .
benim eşimde bayılır ekmek arasını hatta bizim buralarda babadan oğluna geçen bi köfteci var alıp sahilde arabada yemeği severiz ailecek o yüzden ben seni anlıyorum bu konuda

sız haftaya yapmayı dusunuyordunuz zaten. duygu ıle aynı gun baslayabılırsınız mesela. motıve edıcı olsun dıye yazdım kıloyu yoksa yazmayacaktım sen endısen vardı o endıseyı bastırsın dıye uyazdım canım cunku rakamı gormek ınanılmaz keyıflı oluyor :))))))))

evet sanırım bırıncı olacagım :)))))))) eskı gunlerdekı gıbı :))))

herkese merhaba beni de aranıza alır mısınız? yaza kadar zayıflamam gerek çünkü mezuniyetim falan var sanırım bunu bir tek bir grupla halledebilirim :d

ben her zaman onlıne olamıyorum grup lıderı gıbı de dusunme zaten benı. buradakı cogu arkadasım benden tecrubelı ve bılgılı herkes yardımcı olacaktır.

hosgeldın dıyeyım.

duygu, bıraz once yapılması gereken seylerı yazmıs. bır gun yazıp 5 gun yazmayan kısı olacaksa kımse gelmesın boyle cevaplar yazdırarak yormasın bızı. benım ekleyebılecegım bu

ben çıkıyorum kızlar keyifli sohbetler olsun size

gece günden gelince menümü yazıcam inşallah cısssss olmadan bugünüde atlatırım

ekmek arası pratık oluyor evet. benı o ekmek araları cocuklugumdan berı onlar mahbettı hem lezzetlı hem pratık. aman uzak dur. esını uc dort ay yurtdısına gonderseler dıyecegım valla :))))))

ogle yemegın cok guzel cok saglıklı.

aksama da et ya da pratık hemen kofte yıyebılırsın bence. o ekmek arası yesın sen azıcık salata ıle ve ayran ıle guzel oluır bence

duygucugum cok guzel acıklamıssın. ayrıca tekrar etmek ıstıyorum kı en gec 9 da bıldırım yapılsın lutfen. ısyerımde sorun oluyor gec kalmak. ben bu saatı 9 olarak goruyorum ona gore herkes tedbırını alsın rıcam budur.

gergınlık tartısma asla olmadı hatta reel e tasındı arkadaslıklarımız oyuzden bız cok mutluyuz burada olmaktan hepımız de.

zaten çarşamba,perşembe ve cuma günleri sık sık nete giriyorum diğer günler akşamları giriyorum.

Biraz kendimi tanıtıyım sterseniz:)
adım melike 17 yaşımdayım 94 kiloyum lise sona gidiyorum haftanın 3 günü stajdayım pazartesi ve salı okul ctesi ve pazar dershanedeyim tam olarak bir diyet listesi uygulayamıyorum çünkü günlerim çok düzensiz daha ekliyecek bir şey bulamıyorum D:

valla canım hersey once senınle basladı sonra dıger arkadaslar. her gun bırseyler ogrenerek azmı bırakmadan bırseyler yapıyorum ıste. kılo bazında uc aydır cok cok buyuk karsılık alamamıs olsam da mutluyum 1,5 yılda degıl de 2 yılda tamamlanır surecım ne yapayım. gıtsın de onemlı degıl nezaman oldugu.

sen benı oyle bır sılkelemıstın kı bırkez pes ettıgımde, o gunden berı hıc pes etmedım moralım dustu bazen kılo aldım ya da odem bılmıyorum ama pes etmıyorum.

ben sana hayranım, senın kadar kımse sabırlı ve sıfır kacamak ıle ılerlemedı oyuzden hem sana yakısır bır ogrencı olmak ıstedım hem sızler bana ınanırken sızı uzmek yarı yolda bırakmak ıstemedım boyle boyle geldım ıste bu gunlere devamı olsun daıma ınsaallah

ohh be hamlaşmışım sporsuzlukdan 3 mil yaptım biraz iyi geldi:)))

hu huuuuuuuuuuuu ben geldım

cok yogundum ancak hafıfledım. saatle yarıstım valla resmen. okadar yogun gectı dakıka dakıka yetıstırmem gereken seyler oldu :)))))

napıyorsunuz bakem :)))))))
nasıl gidiyor detoksun 2.günü vala şaka maka bitirdinkızhelal olsunnn
cnm denemede arkadaş bu hafta bitti nerdiyse önümzdeki haftada bi görelim iremi tanıyalım karşılıklı memnuniyetle inşallah diğer haftagirer listeye ben kendisine ısındım inşallah yanılmam
ben platese başlıyorum oyüzden plates+leslie3 mil uyar bazen sadece leslie 5mil yaparım belki ama spor şart ercem..hadibakalım merakla yarın ne yedinbekliyorum
yaaaaaa bu sarkıyı ya duymadım ya hatırlamıyorum kımındı bu :)))))))
model
benimde temizlik günüm yoğun:))))) salıda olmazsa tüm gün avm gezerim o günde öyle geçer:)))))
ya canım her seferınde 1 kg vermeyebılırım dedıgın gıbı eger gelecek hafta veremezsem bırakırım :)))))) ama 300-500 gram bıle versem ıkı gun bu ezıyete katlanmaya deger :))))))
sen karar vermişsin du bakalım belki gerekkalmazz
buda seni motive edicekk,bakalım totelde ne kadr vrcen hafta sonu sporayüklenn birazöyle versen bomba gibi geliyon desene
9 mu pomonya 9 erken ben 8:30 kalkıyorum oğlumu doyuruyorum afyonumu patlatıyorum birzdaha torpil yap

evetkızlar pilates malzemelerim gelmiş şuan şubede yarın elimde olur ALLAH İZİN verirse çarşamba yapmaya başlarımoğlan uyuduğunda halim olursadetoksdan belki salı yaparım oleyyyyy

benn geldimmm bizim gün yarına ertelenmiş .
bugünkü menümü yazayım
sabah kalkınca bir bardak su

kahvaltı
1 az yağda yumurta
1 dilim ekmek
bi ufak parça keçi peyniri
2 betübör bisküvi
şekersiz 4 fincan çay

ara
neskafe

öğle
4 kaşık kuru fsülye
4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
2 minik acı biber turşu

ara
bir avuç fındık
tarçınlı neskafe bi anda inanılmaz bi açlık krizim oldu fındıkla bastırdım geçti şekerim düştü galiba

akşam daha yemedim ama canım hiç bişe istemiyo
tarhana çorbası yapıcam galiba üşütüyorum hasta olucam

şimdiye kadar 6 bardak su içtim
birazdan lesli 3 mil yapıcam

Son düzenleme:
Ancak geldimm dünden beri çok yoğundumm bu oğlan beni çok yoruyorr,kesinlikle hiç bir arabasını elletmiyor salon sürekli dağınık şekilde ,evi süpürmem lazım kaldırıp koltuğa koymak istiyorumm nasıl ağlıyor sonra alıp hepsini yere çalıyor kesinlikle elletmiyor,onları koyduğu poşet var onu da elleyince ağlıyorr,televizyonu kapatınca,odadan çıkınca istediğini yapmayınca hep ağlıyorr,şu 2 yaş sendromu bir geçseydii

Neyse gelelim bana,bende diyete devamm ama regl yakın bugün yarın olmam lazımm çok şişim patlıyacak bomba gibiyim desem yalan olmaz,
2 gün yürüyüşe çıktımm ama bugün kaldı çıkamadımm
artık eskisi gibii düzene koymamm lazım herşeyimii,sabahları mutlaka uyumamalıyımm yine uyumayınca hem işlerimi bitiyor hemde diyetimde herşeyi saatli besleniyorum,evim düzgün olunca sankii herşey daha zevkli geliyor bana eğerki heryer çok dağınıksa buna bile lafama takıpp diyete odaklanamıyorumm çok pis huyum var
inanmazsınız bayramdan önce camları silmiştim bayram biteli ne oldu ben onun üzerine 6 defa daha cam sildim,odayı temizlerken hemen camıda siliyorumm aman toz olmuş diye,hiç iyi bir huy değil iş yapmaktan aç kalıp sonrada akşam yemeklere saldırıyorumm
neyse artık diyetime odaklanayımm benn

Son düzenleme:
evetkızlar pilates malzemelerim gelmiş şuan şubede yarın elimde olur ALLAH İZİN verirse çarşamba yapmaya başlarımoğlan uyuduğunda halim olursadetoksdan belki salı yaparım oleyyyyy

canım hayırlı olsun ben de aldım o setten. hem uygun hem ıcınde tum set var.

benı sormussun. su an 2. bardakdayım bugun asırı yogundum bıraz onun etkısı oldu saat 2 ye kadar ısıtmaya gıdemedım yogunluktan dolayı. termosa koydum ılık ıcıyorum. su ana kadar 2,5 lt su ıctım. zaten o bır bardagı ıcerken bır ondan ıcıyorum bır yudum su hesabı. hem acılıgını bastırıyor hem daha rahat akıp gıdıyor bogazımdan.

bugun daha rahat ıcıyorum ama yıne de zor yanı. hem aclık hem bas agrısı hem halsızlık hem de kotu bır tat. ama herseye deger valla :)))

duygu pazartesi bende başlıyayımm detoksa çok şişim şuan