- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.541
hoşbuldum neslicim bugünü atlatmışsın gözün aydın yarın için şimdiden başarılar off yeter artık toplantı sunum yaa bizzat iletirmisinyetkililere :)))
pomo zannediyorki hersferin 1kg veririm sanmıyorum eğer verirsede zararlı ama bir yandanda onuda nalıyorum sıkıldı kilolardan yani 3lü rakamlardan ama sen gel bizi dinle spora yüklen onun yerine en kötü 1hafta ara ver senin kg olanlara 2 kere diyor ama her hafta olmazz bencedeee
Sabah arada acil girmiştim canım, çıkmadan mesaj yazayım diye düşündüm. Ancak gelebildim, ama sonucunu gördüm ve çok hoşuma gitti:))
Uğradım canım, sunum güzel geçti, şimdi yarınki toplantıya hazırlanmam lazım. Bugün girerim ama ara ara. Epey sohbet olmuş, okudum önce onları:) Allah muhabbetimizi artırsın:)
Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler.
Çeşmi stresten herhalde iştahın gitti senin ama olmaz bak böyle,hasta olursun sonra. Bugün jürini atlat, kendine gel, toparlan bakayım.
Pomo her hafta detoks olmaz gülüm. Haftaya vücudunu dinlendir, fayda göreceğim derken zarar görme. Ben desteklemiyorum haberin olsun. Bir sonraki hafta yapabilirsin. Zaten pazartesi tartıda güzel bir rakam göreceksin, o motivasyonla önümüzdeki haftayı da yoğun spor ve her zamanki beslenmenle geçir, yine kilo verirsin. Hızlı kilo vermek cazip görünüyor ama hesap ortada, yağ yakman imkansız. Zaten sık yaparsan vücudun da tepki verir. 100 kg altına inmek istediğini biliyorum ama her hafta detoksla olmaz. Pazartesi bakalım kaç kg olacaksın, ona göre sporu artırırız önümüzdeki hafta. Hem hedef koymak güzel ama takıntı yapma, bir aksilik olursa çok üzülürsün ne gerek var. Belki 99 değil 98 olacaksın belki 100, hepsi çok güzel ve hepsi kar. Hepimiz konsantre olduk senin 100 kg'ı devirmene, devireceğine de inanıyorum ben.
Yok canım yaa ekmek arası yemeyi düşünmüyorum merak etme:)) Sadece daha ben düşünmeye fırsat bulamadan eşim almış veya yapmış olabiliyor:)) Onu engellemek için de yemek var demem lazım:)) Tabi senin eşin ve Pomonun eşi böyle olmadığı için bilmezsiniz:))) Oyun oynuyoruz resmen yani:)) Akşam sadece çorba ve ayran yetmez bana çünkü spor yapacağım:) Yarınki toplantı için akşam da çalışacağım. Eti o yüzden düşündüm, hem pratik hem de tok tutuyor, tabi kalorisi de düşük:))
OyyyyyCanım benim, valla bak şimdi motive oldum ben de:)) Sana eşlik etmek isterdim biliyorsun ama dün de yoğundum, bugün de öyle, yarın da, pazartesi yapmayı düşünüyordum ama işyerinde benim için daha zor olacak gibi. Haftasonu da deneyebilirim, bilmiyorum valla. Yani Pazar ve Pazartesi yapabilirim belki. Uygun olma durumuma göre ayarlayacağım. Çok güzel kilo vermişsin, nasıl motive etmiştir şimdi seni:)) Haftasonu da sporla beraber dengeli beslenmeye devam ve hafta birincimizi şimdiden gururla ilan ediyorum:)))
herkese merhaba beni de aranıza alır mısınız? yaza kadar zayıflamam gerek çünkü mezuniyetim falan var sanırım bunu bir tek bir grupla halledebilirim :d
Ben öğle yemeğimi de yazayım, ara yapamadım, malum 3 saat sunumum vardı, sadece şekersiz sade neskafe içtim. Öğlen menüm de şu şekilde:
- 1 tabak pırasalı kereviz yemeği (1 porsiyon)
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt
- 1 kaşık turpotu
Bugün spor yapmayı planlıyorum. Birazdan işyerinden çıkacağım, önce dışarda biraz işim var, sonra eve gidip toplantı hazırlığı yapacağım, sonra Leslie yaparım, akşam ne yemek yaparım bilmiyorum. Bu ara ikimizin de yoğun, o tabi hemen ekmek arası teklif ediyor, dün direndim ve çorba salata ile geçiştirdim. Bugün de fırsat yaratıp en azından çorba yapayım ki ekmek arası diye tutturmasın:)) Marketten de et alırım olmazsa, sağlıklı bir menü olmuş olur böylece:)
hayırlısı olsun..
bizim katı kuralımız yok sayfanın yöneticisi pomo tek istediğimiz düzenli girilmesi 10 dk bile olsan bir öncekigünün tümgün ne yedin içtin aktivite naptın yazman bide bi başka arkadaşın menüsüne yorum yapman yani herkezin değil bir kaçkişi eleştirilmek bizi doğruya götürür çünkü..
birde p.tesi sabah 10 kadar pomo arkadaşımıza kg bildirimi yapmak bizim güzel bi listemiz var herhafta ne kadar alıp vermişiz hedefimiz filan yazılıyor ama lütfen 10 kadar pomo gündüzmüsahit ve tek bir kişinin bildirim yapmması listeyi geç yayınlamasını sağlıyor buda bizi merakdan çatlatıyor çünkü ki,m 1.olmuş kim kg almış merakediyoruz.. sen şimdi önce gözetimdesin çünkü senin gibi listeye alınmak isteyen ve sonra ortadan kaybolan çok o yüzden senden bi emin olmamız lazım bu kadarr güzellik,evlilik,aşk,kg,spor bizde sohbet güzeldir
nesli
ben yani duygu
pomo
çeşmi
serap
erce
karabiber
ve ismini unuttuğum varsa afola ara verdi,m biliyorsunuz arkadaş grupumuz böyle hepside 10numara
bizdedışlanma olmaz kavga olmaz gerginlik yapan zaten aramızda yok gördünmü sohbeti yeni gelin gibi beklemicendalcan bir yerdeennn ve seviye çerçevesindeeleştireye açık olcan
ben her zaman onlıne olamıyorum grup lıderı gıbı de dusunme zaten benı. buradakı cogu arkadasım benden tecrubelı ve bılgılı herkes yardımcı olacaktır.
hosgeldın dıyeyım.
duygu, bıraz once yapılması gereken seylerı yazmıs. bır gun yazıp 5 gun yazmayan kısı olacaksa kımse gelmesın boyle cevaplar yazdırarak yormasın bızı. benım ekleyebılecegım bu
ya ne diyeyim helal olsun sna sen olmuşsun valla maşallahh ,seni tanıdığım karamsar olumsuzdun belki inancında yoktukendine,ufacık ters giden birşeyde kaçıp gidecek havasındaydın ama şimdi ,kararlıkendine güvenen,çabalayan mukemmel bir kadın var şimdi ben sna hayran olmaya başladım,sen bu yoldaçok güzel ilerlicen..
zaten iyi biryerde çalışsanda yani iyi yemekde çıksa ,evden getirmek daha mantıklı,kullandığın ürünü biliyorsun tarihini biliyorsun tazaeliğini salatanı güzel yıkıyorsun ürünlerin taze zayıf bile olan evden getirmek mantıklı helal olsun sana tekrar cnmmm
nasıl gidiyor detoksun 2.günü vala şaka maka bitirdinkızhelal olsunnnhu huuuuuuuuuuuu ben geldım
cok yogundum ancak hafıfledım. saatle yarıstım valla resmen. okadar yogun gectı dakıka dakıka yetıstırmem gereken seyler oldu :)))))
napıyorsunuz bakem :)))))))
cnm denemede arkadaş bu hafta bitti nerdiyse önümzdeki haftada bi görelim iremi tanıyalım karşılıklı memnuniyetle inşallah diğer haftagirer listeye ben kendisine ısındım inşallah yanılmamcanım elıne saglık sen guzel bılgı vermıssın arkadasımıza. sadece sormak ıstedıgım bırsey var haftaya pazartesı alacakmıyız lısteye.
yenı kısılerden agzımız baya yandı ya malum, hemen alacak mıyız yoksa bekleyecek mıyız
ben platese başlıyorum oyüzden plates+leslie3 mil uyar bazen sadece leslie 5mil yaparım belki ama spor şart ercem..hadibakalım merakla yarın ne yedinbekliyorumtaman duygucum anladım günü dengeleyip gece abartmadan ikramlardan yicem
ben detoksu regl olunca yapmayı planlıyorum .önümüzdeki hafta eşim gündüzcü akşam yemeklerini hepbirlikte yaparız sinir oluyo öle detokslara falan .belki cumartesi falan yapabilirim ben bakalım programım değişmezse inş
lesli 3 mil çok beğendim iyi geldi bana biraz alışayım 4 e geçerim amanın bide 5 varmış merak ettim şimdi
modelyaaaaaa bu sarkıyı ya duymadım ya hatırlamıyorum kımındı bu :)))))))
benimde temizlik günüm yoğun:))))) salıda olmazsa tüm gün avm gezerim o günde öyle geçer:)))))pışıkkkkkk :))))))))) deneyecegım haftaya da.
neslı en yogun oldugun gunlerde yapmak lazım bence cunku evde olsan herseyı yemek ıstersın ya da haftasonu dısarda olsan dıyelım yıne aynı. ben ozellıkle bu ıkı gunu sectım yogunluk oldugu ıcın.
sen karar vermişsin du bakalım belki gerekkalmazzya canım her seferınde 1 kg vermeyebılırım dedıgın gıbı eger gelecek hafta veremezsem bırakırım :)))))) ama 300-500 gram bıle versem ıkı gun bu ezıyete katlanmaya deger :))))))
buda seni motive edicekk,bakalım totelde ne kadr vrcen hafta sonu sporayüklenn birazöyle versen bomba gibi geliyon desenesız haftaya yapmayı dusunuyordunuz zaten. duygu ıle aynı gun baslayabılırsınız mesela. motıve edıcı olsun dıye yazdım kıloyu yoksa yazmayacaktım sen endısen vardı o endıseyı bastırsın dıye uyazdım canım cunku rakamı gormek ınanılmaz keyıflı oluyor :))))))))
evet sanırım bırıncı olacagım :)))))))) eskı gunlerdekı gıbı :))))
9 mu pomonya 9 erken ben 8:30 kalkıyorum oğlumu doyuruyorum afyonumu patlatıyorum birzdaha torpil yapduygucugum cok guzel acıklamıssın. ayrıca tekrar etmek ıstıyorum kı en gec 9 da bıldırım yapılsın lutfen. ısyerımde sorun oluyor gec kalmak. ben bu saatı 9 olarak goruyorum ona gore herkes tedbırını alsın rıcam budur.
gergınlık tartısma asla olmadı hatta reel e tasındı arkadaslıklarımız oyuzden bız cok mutluyuz burada olmaktan hepımız de.
valla canım hersey once senınle basladı sonra dıger arkadaslar. her gun bırseyler ogrenerek azmı bırakmadan bırseyler yapıyorum ıste. kılo bazında uc aydır cok cok buyuk karsılık alamamıs olsam da mutluyum 1,5 yılda degıl de 2 yılda tamamlanır surecım ne yapayım. gıtsın de onemlı degıl nezaman oldugu.
sen benı oyle bır sılkelemıstın kı bırkez pes ettıgımde, o gunden berı hıc pes etmedım moralım dustu bazen kılo aldım ya da odem bılmıyorum ama pes etmıyorum.
ben sana hayranım, senın kadar kımse sabırlı ve sıfır kacamak ıle ılerlemedı oyuzden hem sana yakısır bır ogrencı olmak ıstedım hem sızler bana ınanırken sızı uzmek yarı yolda bırakmak ıstemedım boyle boyle geldım ıste bu gunlere devamı olsun daıma ınsaallah
evetkızlar pilates malzemelerim gelmiş şuan şubede yarın elimde olur ALLAH İZİN verirse çarşamba yapmaya başlarımoğlan uyuduğunda halim olursadetoksdan belki salı yaparım oleyyyyy
evetkızlar pilates malzemelerim gelmiş şuan şubede yarın elimde olur ALLAH İZİN verirse çarşamba yapmaya başlarımoğlan uyuduğunda halim olursadetoksdan belki salı yaparım oleyyyyy
oh sefan olsunnnnnn canomm ,tamam tatlım sabahı elleme öğleni dengele hatta geçiştir akşamabartmamakkaydıyla ye ikramdan ben anladım seni sorun yok..
detoksu p.tesi yapıyorum bende inşallah sende katıl bana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?