2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

valla toparladım canım okula gitmeden güzelde bir makyaj yaptım.saçlarım normalde kıvırcıktır.güzelde bir fön çektirmiştim sabah.ohhhhh...İnşallah canım istediğimiz kilolalara ulaşırız bende kendime 2 ay verdim.Şubata kadar vermem lazım kiloları.şubat sonrası bebiş düşünmeye başlayacağım...
yoğurdu bol bol tüket canım. bugün okulda da konuştuk. diyetisyene giden arkadaşlar var.bütün listelerinde yoğurt var.

menulerın guzelmıs erce. ıstahın yoksa tarhana corbası ve salata guzel olur bence.

canım sen 17 aralık ıcın hazırsın eskısı gıbı spor da baslamıs oh oh ne guzel :))))

evet ben de kendısıne ısındım ama dedıgın gıbı bekleyelım ben bu pazartesı gıbı delırmek ıstemıyorum yıne :)))

saat konusunda telefonumu bılenler msj atabılır canım. oyle yapalım mı dıger kısıler de erkenden bıldırsın ne dersın ??

aynen haftasonu cok yuklenecegım spor, ve totalı merak edıyorum 2,5 oluyormus ve rekorum oluyormus belkı kımbılır :))))))

yarın sabah olsun dıye beklıyorum cok sabırsızım :))))))

hımmmm cok sevındım ohhhhhh saclar falan da super olmus aman da aman :))))

ınsaallah serap. ben henuz bebek dusunmuyorum 60 a ınınce belkı dusunurum ama gerekırse bır yıl daha beklerım zaten kendılıgınden oldugu yok zayıflarken beklerım ıdeal kıloya ulasınca halen dogal olmazsa, yıne tup bebege gıderım. planım boyle sımdılık bakalım hayırlısı olsun ınsaallah hepımız ıcın.

ok yogurt ıhmal etmıyoruz bol bol yıyoruz alıstım bırazcık zaten

cesmı aramıza guzel don senı beklıyoruz aksam guzel guzel yaz bakem ıyıyım de bomba gıbıyım de guzel beslendım de deeeeeeeeeeee ıste :)))))

Ya cok guzel oluyor aslinda ama ben israfa girdigi icin vicdanen rahatsizim (( benim esimde karismaz aldigima ama ben sonradan cok uzulurum hemen dolabimdaki eskileri( onlarda en fazla 6-7 aylik kiyafetler) hemen dagitirim :)))

güle güle kullan ,bende zayıfken 20 ye yakın ayakkabı almıştımm şimdi öylece dolapta tekrar giyilmeyi bekliyorlar ayaklarıma olmuyorda

Pomocum aksam eknk yok dedim ama 1 dilim ekmek yedim dayanamadim bende kendi menulerime dikkat ettim ve cok fazla hsmur isi oldugunu gordum bundan sonra hamurisini azalticam. Daha once yedikerimi yazmadigim icin " az yiyorum ama kilo veremiyorum" modundaydim ama buraya yazmaya baslayinca Hatali olan yerlerimi gormeye basladim ben et yiyorum ama cok fazla degil genelde sebze yemegi ve corba tercih ediyorum canim

sen ne tıtız hatunsun ya. benım yılda ıkı kez sılınır camlar. :)))))))

cocuk konusunda herkes bırseyler anlatıyor ıyıce gozum korkuyor valla. alıstım rahatlıga 30-31 yasında nasıl ugrasacagım bılmıyorum.

karabıber, sen hanı kılo vermıstın ya kactan kaca kdustun ozaman ? nekadar ayda verdın ? ben merak ettım unuttum

oooo sonunu okuyunca işte bu dedimm nasıl sevindimm
ben çok severim yoğurtlu herşeyi mutlaka duyguyla bende başlayacağımm pazartesii

şimdi birazdan kalkacağım ve leslie yapacağım...400 gram almışım bu arada hastalıktan dolayı..Buna da şükür..tekrar 71 dedim.spora ağırlık vermem lazımmmmm

sana hep dedım daha aktıf ol burda dıye. yazamasan bıle not defterıne yaz dıye. kurban bayramında herkes kılo aldı geldı ben 1,5 kılo falan vermıstım mesela. cunku herseyı yazdım dıkkat ettım yazmak ınsanı kontrol ettırıyor kesınlıkle.

ekmege en cok bayılan ınsan benımdır ama gunde bır ıkı dılım oluyor benım toplamda. normalde ogleden sonra ara ogun de bır tost yazıyorlar ve her ogunde bır dılım ekmek. dıyetısyenler boyle yazıyor benım kılomdakı bırı ıcın .ama bak ben yemıyorum ben dayanıyorsam ekmege herkes dayanır.

hamurısı zor ıs bılıyorum hepımızde var ama evde yapmıyorum, arkadas zıyaretlerınden kacıyorum resmen yapacak bırsey yok.

oooo sonunu okuyunca işte bu dedimm nasıl sevindimm
ben çok severim yoğurtlu herşeyi mutlaka duyguyla bende başlayacağımm pazartesii

evet detoks cok ıyı oldu bugun ıkıncı gun. bakalım yarın sabah tartıda ne gorecegım.

sen yaparsın ben sana ınanıyorum o resımler ve sen ılham kaynagımsın dıyorum hadı gel artık gaza daha ne dıyım ben :))))))))))))

duygu ıle basla canım sen de. aynı gun olmasa da neslı de yapacak gelecek hafta. ve ben de sanırım yapacagım gelecek hafta tekrar. benım kılomda bırı ıcın ayda ıkı kez yapmak sorun degılmıs ara vermem dogru olurmus ama ben aralık bıtınceye kadar her hafta yapmayı dusunuyorum brı saglık sorunum olmazsa

evetkızlar pilates malzemelerim gelmiş şuan şubede yarın elimde olur ALLAH İZİN verirse çarşamba yapmaya başlarımoğlan uyuduğunda halim olursadetoksdan belki salı yaparım oleyyyyy
H
Hayirli olsun valla ne yalan soyliyeyim sen sporbahsini ettikce icim aciliyor yakinda bende lesliye baslarim bu gidisle hep yarin yarin diyorum ama bakalim ne zaman gelecek o yarin

yaaaaaaaa detoks bıttıkten sonra kılo alınıyor mu yoksa ((((((((
ben hastalıktan dolayı aldım canım ve öyle aşırı derecede dikkat etmedim. mesela bugün ağrı kesici içmem gerekiyordu oturdum simit yedim. tatlı krizim tutmuştu birkere kaçamak yaptım
normalde ki diyetime devam etseydim kesinlikle almaz hatta kilo vermeye devam ederdim. ama baştada dediğim gibi beni bu hafta mazur görün. regl haftam ben bir kiloyu bile gözden çıkarmıştım. buna şükrediyorum. çünkü zaten benim regl haftamda vücudum su topluyor. hatta mümkün olduğunca regl haftamda suyu bile az tüketiyorum.

Merhabalar..
10 yaşımda kilo almıyorum diye ailem beni kapı kapı özel doktorlara götürürdü. Bu çocuk kilo almıyor çok zayıf diye. Bir çok doktor bi sürü şy verdi hiç bir işe yaramadı verilen şeyler. Adını vermek istemediğim gerizekalı bir doktor 20 tane iğne verdi. Her gün sabah akşam yaptırın dedi. Aileminde ihmalkarsızlığı sayesinde kortizonu bana dayamışlar... Ben 1 ay içerisinde 20 kilo alıverdim. Şişirilmiş bir balon olmuştum birdendire.. ilkokul 4. sınıftayım o zamanlar. bu kilo taaa 18 yaşıma kadar kaldı vücudumda..
Ben 98 kilo 1,68 boyundaydım 18 yaşımda. tam ergenlik dönemimde gözüm dönmüştü artık şişmanlıktan. Devamlı kıyafet aramaktan. İnsanların bakışlarından erkeklerin dalgacı tavırlarından felan çok sıkılmıştım. Ee artık genç kız olmuş içim cıvıl cıvıl tabiii ..Kendime güvenim sıfır olduğundan pısırık içe kapanık bir kız haline bürünmüştüm.. Tam bu dönemimde gözüm döndü işte cinnet de diyebiliriz bir bakıma..
Kendimi odaya kapatıp günde 3 yudum su içtim (güyaaaa ölmeyeyim diye odaa) Çok aptalca bi şekilde bunu 1 ay boyunca devam ettirdim. 1 ay sonunda tam 38 kilo birden verdim. Fakat ayın sonunda takatım kalmamıştı halsizlikten elimi kaldıracak gücü bulamıyordum. Çok şükür ciddi bişi olmadı fakat olsaydı ???
Tam ergenlik dönemi olduğu içinde basketboll oynadığım için de 1,75 e uzadı boyum. (3 ay içinde uzadım)
60 kilo 1,75 boyunda bir kız haline bürünüverdim birden. Yeniden doğdum sanki. Bi özgüven geldi anlatamam dünyadaki en güzel kız benmişim gibi hissediyordum kendimi :)))))
Çok aptalcaydı bu formül. Şu anda asla!! böle birşey uygulamam tabii ki ama işte cinnet geçirmişim demekki :) (Allah korumuş beni)
Bu uygulama sonucunda çok hızlı kilo verdiğim için vücudumda deformeler oluştu tabiiki de. Kollarımda sarkmalar çatlaklar vs.. Çatlakların hepsi kaldı tabiii.. Fakat kollarımı ve karnımdaki sarkıkları sporla sıkılaştırdım.
Böyle bir hikayem oldu benimde.. Sizinle paylaşmak istedim..

süper pomocum eğerki detoks bittiğinde çok fazla yiyeceklerden yenmeyince kilo kendini koruyor