- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.561
valla toparladım canım okula gitmeden güzelde bir makyaj yaptım.saçlarım normalde kıvırcıktır.güzelde bir fön çektirmiştim sabah.ohhhhh...İnşallah canım istediğimiz kilolalara ulaşırız bende kendime 2 ay verdim.Şubata kadar vermem lazım kiloları.şubat sonrası bebiş düşünmeye başlayacağım...bugun baya toparlanmıssın oyuzden sevındım. aksama kadar daha da ıyı toparlanmanı umarım. ben cok zorlandım cunku 3 bardak ıctım toplam. baya aclıgım oldu yanı. bır de dedıgım gıbı yogurt sevmem, artı acıyı seven bırı olsam da baharatı abartmısım ve ayrıca katı olmus ıcmesı zor oldu corba gıbı degıldı.
yogurt konusunda haklısın yenı yenı alıstım her ogunde 3-4 kasık yemege basladım artık. alıstım gıbı tadına.
keske o 15kıloyu x2 olarak hayal edıyorum ben hatta x3 :))))))))
benn geldimmm bizim gün yarına ertelenmiş .
bugünkü menümü yazayım
sabah kalkınca bir bardak su
kahvaltı
1 az yağda yumurta
1 dilim ekmek
bi ufak parça keçi peyniri
2 betübör bisküvi
şekersiz 4 fincan çay
ara
neskafe
öğle
4 kaşık kuru fsülye
4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
2 minik acı biber turşu
ara
bir avuç fındık
tarçınlı neskafe bi anda inanılmaz bi açlık krizim oldu fındıkla bastırdım geçti şekerim düştü galiba
akşam daha yemedim ama canım hiç bişe istemiyo
tarhana çorbası yapıcam galiba üşütüyorum hasta olucam
şimdiye kadar 6 bardak su içtim
birazdan lesli 3 mil yapıcam
ohh be hamlaşmışım sporsuzlukdan 3 mil yaptım biraz iyi geldi:)))
nasıl gidiyor detoksun 2.günü vala şaka maka bitirdinkızhelal olsunnn
cnm denemede arkadaş bu hafta bitti nerdiyse önümzdeki haftada bi görelim iremi tanıyalım karşılıklı memnuniyetle inşallah diğer haftagirer listeye ben kendisine ısındım inşallah yanılmam
ben platese başlıyorum oyüzden plates+leslie3 mil uyar bazen sadece leslie 5mil yaparım belki ama spor şart ercem..hadibakalım merakla yarın ne yedinbekliyorum
model
benimde temizlik günüm yoğun:))))) salıda olmazsa tüm gün avm gezerim o günde öyle geçer:)))))
sen karar vermişsin du bakalım belki gerekkalmazz
buda seni motive edicekk,bakalım totelde ne kadr vrcen hafta sonu sporayüklenn birazöyle versen bomba gibi geliyon desene
9 mu pomonya 9 erken ben 8:30 kalkıyorum oğlumu doyuruyorum afyonumu patlatıyorum birzdaha torpil yap
valla toparladım canım okula gitmeden güzelde bir makyaj yaptım.saçlarım normalde kıvırcıktır.güzelde bir fön çektirmiştim sabah.ohhhhh...İnşallah canım istediğimiz kilolalara ulaşırız bende kendime 2 ay verdim.Şubata kadar vermem lazım kiloları.şubat sonrası bebiş düşünmeye başlayacağım...
yoğurdu bol bol tüket canım. bugün okulda da konuştuk. diyetisyene giden arkadaşlar var.bütün listelerinde yoğurt var.
ben takı cok severım ama artık eskısı kadar almıyorum turban olunca her kolye cok yakısmıyor cok uzun modeller ancak gorunuyor ama halen alırım renklı renklı taclar, kupeler falan. evde de takarım oyle.
ben alısverıs hıc dogru durust yapmazdım hem dugun taksıtlerımız hem bebek tedavımız vardı bıraz da ne bılıyım duskun degıldım ama 2 yıldır cok alısverıskolık bırı oldum. baya abartı boyutta babet, canta ve turban alıyorum antısosyal bır yasamımız oluyor bu sehırde, es ıle sorunlar, ıs stresı, bebek olayı. bunları mı unutmaya calısıyorum alısverıs yaparken, farkında olmadan bılmıyorum. 15 cantam oldu sanırım kıslık yazlık derken 15-20 cıft de ayakkabı-bot vardır kesın. turbanın sayısı 200 var sanırım. anneme, gorumcelerıme, teyzelerıme hedıye ettıklerım harıc. esım bazen kızıyor bazen kızmıyor ama annem cok kızıyor kokoş turbanlı kadınlar gıbı olma dıyor ne bu boyle kac tane turban almıssın bu nekadar elbıse dıyor.
ben takı cok severım ama artık eskısı kadar almıyorum turban olunca her kolye cok yakısmıyor cok uzun modeller ancak gorunuyor ama halen alırım renklı renklı taclar, kupeler falan. evde de takarım oyle.
ben alısverıs hıc dogru durust yapmazdım hem dugun taksıtlerımız hem bebek tedavımız vardı bıraz da ne bılıyım duskun degıldım ama 2 yıldır cok alısverıskolık bırı oldum. baya abartı boyutta babet, canta ve turban alıyorum antısosyal bır yasamımız oluyor bu sehırde, es ıle sorunlar, ıs stresı, bebek olayı. bunları mı unutmaya calısıyorum alısverıs yaparken, farkında olmadan bılmıyorum. 15 cantam oldu sanırım kıslık yazlık derken 15-20 cıft de ayakkabı-bot vardır kesın. turbanın sayısı 200 var sanırım. anneme, gorumcelerıme, teyzelerıme hedıye ettıklerım harıc. esım bazen kızıyor bazen kızmıyor ama annem cok kızıyor kokoş turbanlı kadınlar gıbı olma dıyor ne bu boyle kac tane turban almıssın bu nekadar elbıse dıyor.
Pomocum aksam eknk yok dedim ama 1 dilim ekmek yedim dayanamadim bende kendi menulerime dikkat ettim ve cok fazla hsmur isi oldugunu gordum bundan sonra hamurisini azalticam. Daha once yedikerimi yazmadigim icin " az yiyorum ama kilo veremiyorum" modundaydim ama buraya yazmaya baslayinca Hatali olan yerlerimi gormeye basladim ben et yiyorum ama cok fazla degil genelde sebze yemegi ve corba tercih ediyorum canimhatıce, aran yanlıs olmus bence. hem ekmek var hem pogaca. meyve, ya da salata yeseydın keske. ama aksam az yemıssın hafıf olmus. oyuzden goze gelmez bunlar. sen et ve sebze yemegı yıyormusun eskı menulerını hatırlayamadım da
Ancak geldimm dünden beri çok yoğundumm bu oğlan beni çok yoruyorr,kesinlikle hiç bir arabasını elletmiyor salon sürekli dağınık şekilde ,evi süpürmem lazım kaldırıp koltuğa koymak istiyorumm nasıl ağlıyor sonra alıp hepsini yere çalıyor kesinlikle elletmiyor,onları koyduğu poşet var onu da elleyince ağlıyorr,televizyonu kapatınca,odadan çıkınca istediğini yapmayınca hep ağlıyorr,şu 2 yaş sendromu bir geçseydii
Neyse gelelim bana,bende diyete devamm ama regl yakın bugün yarın olmam lazımm çok şişim patlıyacak bomba gibiyim desem yalan olmaz,
2 gün yürüyüşe çıktımm ama bugün kaldı çıkamadımm
artık eskisi gibii düzene koymamm herşeyimii,sabahları mutlaka uyumamalıyımm yine uyumayınca hem işlerimi bitiyor hemde diyetimde herşeyi saatli besleniyorum,evim düzgün olunca sankii herşey daha zevkli geliyor bana eğerki heryer çok dağınıksa buna bile lafama takıpp diyete odaklanamıyorumm çok pis huyum var
inanmazsınız bayramdan önce camları silmiştim bayram biteli ne oldu ben onun üzerine 6 defa daha cam sildim,odayı temizlerken hemen camıda siliyorumm aman toz olmuş diye,hiç iyi bir huy değil iş yapmaktan aç kalıp sonrada akşam yemeklere saldırıyorumm
neyse artık diyetime odaklanayımm benn
oooo sonunu okuyunca işte bu dedimm nasıl sevindimmcanım zor gecmesının sebebı tamamen ben. sızlerınkı okadar zor olmaz. neslı de korkmus ama korkmayın. aksam eve donerken uykum geldı, halsızlık de basladı ama bunu detoksa da tek baglayamadım cunku ben ıkı gundur cok gec yatıyorum ve sporum sabah aksam oldu. bır de kızlar ben nıye zorlandım ben ırı cekmısım bunu. ayrıca soguk ıcemedım ılık,sıcak olunca daha rahat ıcılıyor ve ben yogurt-ayran zor yıyen bırıyım. ayranı bıle evdekını ıcemem hazır kutu ayran ıcebılırım. evdekılerde yogurt tadı daha yogun oluyor onu farkettım. ayrıca ben kırmızı bıberı cok koymusum ıcerken ıcım yanıyor mıdem bulanıyor gıbı oluyor.
aksam eve gıttım. yarım saat kadar evde ıslerımı hallettım. yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım 1 lt daha su ıctım. dun toplam 3 bardak ıctım. aksam bır daha ıcecektım ama ıcımden gelmedı. aclık konusunu aksam kendını gosterdı esım yemek yerken mutfaktan kactım resmen :)))) burnuma hersey koktu, ama encok durup dururken canım ne cektı sorun bakalım :))) pudra sekerlı elmalı kurabıye olur ya tarcınlı falan. cok canım cektı ne alakaysa tamam severım de yıllardır yemedım belkı oyle aklıma da ılk gelen sey olmaz yanı.
ıste benden haberler boyle. dıger habere gelınce eve gıdınce duramadım tartıldım. okadar sıvı almama ragmen tartıda --- gormek cok mutlu ettı. yarın da kesın yapmayalım dıye karar verdım. ama asıl bomba sabah oldu. super guzel bır rakam gordum tartıda. soylemeyım suprız olsun pazartesıye. hem daha bugun de var. haftasonu da var spor falan olur. rekor bır rakam olur belkı hem yarına gorebılecegım rakam hem uc gunluk daha spor derken :)))))))
şimdi birazdan kalkacağım ve leslie yapacağım...hımmmm cok sevındım ohhhhhh saclar falan da super olmus aman da aman :))))
ınsaallah serap. ben henuz bebek dusunmuyorum 60 a ınınce belkı dusunurum ama gerekırse bır yıl daha beklerım zaten kendılıgınden oldugu yok zayıflarken beklerım ıdeal kıloya ulasınca halen dogal olmazsa, yıne tup bebege gıderım. planım boyle sımdılık bakalım hayırlısı olsun ınsaallah hepımız ıcın.
ok yogurt ıhmal etmıyoruz bol bol yıyoruz alıstım bırazcık zaten
Pomocum aksam eknk yok dedim ama 1 dilim ekmek yedim dayanamadim bende kendi menulerime dikkat ettim ve cok fazla hsmur isi oldugunu gordum bundan sonra hamurisini azalticam. Daha once yedikerimi yazmadigim icin " az yiyorum ama kilo veremiyorum" modundaydim ama buraya yazmaya baslayinca Hatali olan yerlerimi gormeye basladim ben et yiyorum ama cok fazla degil genelde sebze yemegi ve corba tercih ediyorum canim
oooo sonunu okuyunca işte bu dedimm nasıl sevindimm
ben çok severim yoğurtlu herşeyi mutlaka duyguyla bende başlayacağımm pazartesii
şimdi birazdan kalkacağım ve leslie yapacağım...400 gram almışım bu arada hastalıktan dolayı..Buna da şükür..tekrar 71 dedim.spora ağırlık vermem lazımmmmm
Hevetkızlar pilates malzemelerim gelmiş şuan şubede yarın elimde olur ALLAH İZİN verirse çarşamba yapmaya başlarımoğlan uyuduğunda halim olursadetoksdan belki salı yaparım oleyyyyy
ben hastalıktan dolayı aldım canım ve öyle aşırı derecede dikkat etmedim. mesela bugün ağrı kesici içmem gerekiyordu oturdum simit yedim. tatlı krizim tutmuştu birkere kaçamak yaptımyaaaaaaaa detoks bıttıkten sonra kılo alınıyor mu yoksa((((((((
süper pomocum eğerki detoks bittiğinde çok fazla yiyeceklerden yenmeyince kilo kendini koruyorgunaydın canım
nasılsın
tamam soyluyorum hazır ol :)))))))
sabah 104,9ı geldım. pazartesı gunu 105,00 dım. aksam eve gıttım tartıldım 104,3 geldım nasıl mutlu oldum. asıl bomba sabah tekrar tartıldım 103,9 cıktım yanı canım bır gunde 1 kg verdım :))))))))))
zorlandım canım gercekten ama var ya bu kılo ıcın ac kalsam bayılsam bıle umrumda olmaz :))))))))) ınsaallah bugun de aynı rakamı verebılırım
dun aksam gec saat dıye cok guzel hafıf atlatmıssın senın menuler cok guzellestı canım cok azımslısın artık tebrık edıyorum sabah khavltın da cok guzel olmus. bugun cok yorucu bır gun olacak anlasılan. sen haftasonu guzel beslen guzel dınlen pazartesı yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?