2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, sonunda gelebildim tekrar, kısa süreliğine ama olsun. Önce yazayım, sonra geçmişi okuyayım. Ben de dışardaki işlerimi hallettim, eve geldim ve Leslie fast 4 mil yaptım ve kendimi çok iyi hissediyorum, spor yapmasam kesin lapa gibi olurdum bugün:) Akşam yemeği için somon balığı aldım, Fırına koydum, pişiyor, ayrıca patates, brokoli ve karnıbahar haşladım, akşam menümüz bu şekilde. İlerleyen saatlerde tüm günü düzenli bir şekilde yazarım zaten.

Aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz
Umarim hep beraber fit oluruz:)))
Hemen menume geceyim
Sabah 1 bardak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 catal helva
1 catal findik ezmesi
Ara 1 biskuvi
Ogle 7-8 sıkım mercimek kofte
1bardak ayran
Yarim caytabagi kadar peynirli borek
Bol sekersiz cay
Ara sutlu az sekerli kahve
Aksam henuz yemedim ama canim hicbirsey istemiyor
Belki bir kase yogurt 1 dilim ekmek olabilir
Son ara olarakta meyve yemeyi dusunuyorum

Son düzenleme:
hımmm gayet güzell ercemmm aman dikkat et kendine meyva ye hasta olmakuzum,tarhana harikaolur afiyet olsunn
yerim ben paşayı ben bunların bunalımlarını sendromlarını yerim
az olmuş yine pomom ya 2 seferolması
duygu pazartesi bende başlıyayımm detoksa çok şişim şuan
yapalımkuzum ama bırakmak yok
tamam cnm uyuyup kalırsamda anlarsın artık:))))
inşallah olur cnm yaaa
duygu nireeeeeeeee gıttın

esın geldı sanırım. sen 5 gıbı olmuyorsun genelde cunku.
evet cnm eşim 5:30da evde oluyor
oooo sonunu okuyunca işte bu dedimm nasıl sevindimm
ben çok severim yoğurtlu herşeyi mutlaka duyguyla bende başlayacağımm pazartesii
biliyorsun dimi ayran detoksunu
yaaaaaaaa detoks bıttıkten sonra kılo alınıyor mu yoksa ((((((((
yani dikkat edersenalmazın ama ben2 kg yakın verdim sanırım 400 gr gibi geri aldım yanlış hatırlamıyorsam gerisi kar oldu bana
H
Hayirli olsun valla ne yalan soyliyeyim sen sporbahsini ettikce icim aciliyor yakinda bende lesliye baslarim bu gidisle hep yarin yarin diyorum ama bakalim ne zaman gelecek o yarin
başla tabi insan istede kaçamk yapmıyor spor yapınca
bi solukda okudum bencede ucuz kurtulmuşsunnn inşallah bir daha böyle bi sorunun olmaz
ye meyvanı mutlaka

anam arada kaçırmışım yazını hımm menügüzelpatatesimizde menüde afiyet olsun menügüzel lesliede yapılmış eline sağlık...
iyisin dimi onun dışında

İyiyim Duygucum, biraz yorgun hissediyorum. Toplantı için çalışacağım ama ya geç saatte çalışırım, ya da sabah erken kalkıp. Şimdi yemeğin üstüne canım çok kahve istedi, kahve içiyorum:) Sporumu yaptım çok iyi geldi:) Bu arada tüm günü toparlayayım ben;

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- 1 tabak pırasalı kereviz yemeği
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık turpotu

Akşam:
- Fırında somon balığı (büyükçe bir parça)
- 1 orta boy haşlanmış patates
- 2'şer orta boy haşlanmış karnıbahar ve brokoli

Şimdi de şekersiz, sütlü neskafe içiyorum. Sonra da limonlu çay içeceğim. Başka bir şey yemem artık, zaten çok doyurucu geldi yemek.

Akşamüstü de "Leslie fast 4 mil" yaptım.

Duygu, sadece toplantıya hazırlanmak olsa canıma minnet. Toplantı İYTE'de, yani Urla tarafına gideceğim yarın. Arabayla gideceğim ve hiç bildiğim bir yer değil, daha önce hep eşimle gitmiştik, şimdi google maps'i açıp yol tarifine bakacağım. Onun da stresi var biraz aslında.

Pomo girecek mi acaba akşam, nasıl geçti günü merak ettim. Bu arada ben pazar ve pazartesi mi yapsam diye düşünmüştüm ama yazdıklarınıza hak verdim, evde olmamak lazım, ben eşim faktörünü unuttum:)) Halbuki hiç unutulacak biri değil:) Pazartesi ve salı daha mantıklı ama ben belki 1 gün yaparım. Duruma göre bakacağım.
Bu arada Pomo eşini 3 ay falan yurtdışına yollasalar demişsin, ay az daha ağlayacaktım, kız deme öyle şeyler, biz kaç sene ayrı şehirlerde çalıştık, daha aynı şehirde ve aynı evde yaşamaya başlayalı 1 yıl bile olmadı. Yani daha önce ben ücretsiz izin aldığımda 1 sene birlikte yaşadık, sonra 6 ay ayrı kaldık, şimdi çok şükür temelli bir araya geldik. Hem ben konuştum onunla, tatlı falan almıyor ne zamandır. Ama arada ekmek arası keyfi yapıyoruz, onu da çaktırmadan azalttım. Hiç olmaz değil ama bir müddet yemek istemiyorum ben de. Bir de en azından alıştı, ekmek arası yaparken de sipariş verirken de içini komple aldırıyor, bir kuru kabuk kalıyor aslında. Neyse işte, biraz üzüldüm, söyleyeyim dedim, deme bir daha öyle şeyler be gülüm:)

slm kızlar ne yapyorsunuz bir türlü giremedim sonda girdimm malum bayağıdır yoktum ne yaptınız gittimi kilocuklar pomo nesli çeşmi merak içerisindeyimm baldamlası senide neler yaptınız bakayım ben 58 kilo oldum :)

Ooooo taze gelin kızımız dönmüş:)) Hoşgeldin Suna, arada kulaklarını çınlattık valla. İyi gene çok almamışsın, o kadar Hatay'da kalıp bu kadar kiloyla dönmek te başarı sayılır:) Biz bir ara yaymıştık ama bu ara tam gaz devam ediyoruz.

eşten ayrı kalmak dedinizde çok zordur ya ,ben 9 ay kadar ayrı kalmak zorunda kalmıştım o polonyada ben annemlerde 2 çocukla çok zor günlerdi ama kızımın okulu yüzünden annemlerin yanına gelmek zorunda kalmıştım,nerde olursan ol eşin yanında olsunnn

tek kelimeyleşahane bir gün hen yönüyle
hımmm geçerken bizede uğra yolun üstündeyim cnm sen yaparsın senden ne uçan ne kaçan teleşa gerekyok güzel birparça aç kemerini bAĞLa tamyol ilerii kazasız belasızzz arada ben iyiyim de ki meraklanmayalım
biz unutmadık sen unuttun eş faktörünü:)))tabi cnm sen nasıl rahat etceksen öyle yapp ister bir gün memnun kalmazsan bırak pomoyoda dedim ben,başdandedim yan etkilerinidee yinede bi dene bakalım
Duyguuu, nereye gittin be yaw..

benim sıpa babasının kaşını ısırdı ,benim kocada çıtkırılır acımış fırça attı oğlana bizimoğlandahasas ağladı ben sakinleştirdim ondan kayboldumaniden kusura bakmaaa

Duygucum evet biliyorum ayran detoksunu ama ben sabah kahvaltısındada detoksla yapayım diyorum kahvaltı yapmadan bugün pomoyu okuyunca çok sevindimm,
pomocum kilo alırsın derken eğerki detoks bittiğinde yiyeceklere çok saldırırsan yanii diyetteki beslendiğinden daha fazla yersen alırsın demek istemiştimm
ama senin yemeyeceğini biliyorum normal yeme düzeninde almazsın ve korursunn süper olurr
fena gaza geldim 78 olsam yeter bana,1 kiloya bile razıyımmm

Menümü beğenmene çok sevindim:)) Valla yazdıkların pek motive etti beni, yaparım be yaw, yola çalıştım zaten google map sağolsun:) Vardığımda mesaj atarım:) Yarın sabah evden çıkmadan foruma kısa da olsa girerim, sonra da akşam rapor veririm artık:)
Ayy valla unuttum eş faktörünü, bu ara kaçamak yaptırmıyor ya, tatlı falan da almıyor, ondan unuttum demek ki:) Ama haftasonu zor kesinlikle, bir de şimdiden yorgunum, yarın da yoğun olacak, hafta sonu gücümü toplayayım, pazartesi de detoks yaparız birlikte:) Çok zorlanırsam bırakırım ama dayanmak için elimden geleni yapacağım, sonuçlar çok motive edici yaa..