2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygu, çok güldüm Kuzeye yaaa, çocukların ısırma vakalarını duydum da, kaş ısırma hiç duymamıştım:)) Tahmin edebiliyorum bir anda oluşan karmaşayı, ben de internet gitti herhalde demiştim.

Aynen Karabiberim yaaa, senin yine 9 ay, biz 3 sene ayrı şehirlerdeydik, sonra 1 sene birlikte olduk, sonra 6 ay tekrar ayrı ve Haziran 2012'den beri de birlikteyiz:)) Çok yorucu bir süreç, düzen kuramıyorsun. Tabi çocuk olmaması avantaj, o zaman çok daha zor. Senin 2 çocukla düşünemiyorum bile. Birkaç günlük ayrılıklar tamam ama uzun süre ayrı düşmeyelim hiçbirimiz.

Baldamlası, nasılsın canım? Toparlanmışsındır inşallah birazcık daha, kendine dikkat et olur mu, hasta düşme.

merhaba buraya yeni katıldım senelerce kilo problemim var bir türlü vermiyorum ama artık yeter dedim ve vermeye karar verdim aranıza kabul ederseniz sevinirim yarın başlıyorum

slm ben de size katılmak ve bi yerden başlamak istiyorum. Desteğinize ihtiyacım var. Birileriyle konuşmak paylaşmak bana iyi geliyor. çevremde beni anlayacak birileri yok. 2013 yazında hedeflediğim kiloda olmak istiyorum. hepimize kolay gelsin. byyy

merhaba... 2013 yazında ben de hedeflediğim kilomda olmak istiyorum.. 15 günde 3 kilo verdim bile. Önemli olan kesin karar vermek bence. Uyguladığın bir yöntem var mı?

aaaaaaaa o juriyi ben üzmesinler seni biz tüm kk ahalisi basarız valla..atlatırsın sen juriyi senin yapamıyacağın iş değil cnm
cnm enerjiye ihtiyacın var azda olsa ye güçsüz düşersin bakkkzorla kendini

cesmı aramıza guzel don senı beklıyoruz aksam guzel guzel yaz bakem ıyıyım de bomba gıbıyım de guzel beslendım de deeeeeeeeeeee ıste :)))))

geç oldu ama geldim sonundaa jurim süper geçti, çok begendiler, tabi eleştirdikleri bişeylerde oldu ama genel anlamda projemi çok begendiler. o yuzden ona çok keyiflendim bir dee juriye dışarıdan mimar getirmişler, onlardan birinin kuzeni eskiden benden hoşlanıyodu tanışmıştık o çocukla da. juride çok komik oldu çok eğlendim ama kendi hocalarımda dışarıdan gelen hocalarda çok begendi en azından iyi bir haber oldu benm için

ama yemek konusunda hala aynıyım, neden isteksizim anlamıyorum, su bile içmek istemiyorum o kadar yani. ama çok kafaya takmıyorum yani, güçsüz düşmeyim diye meyve yiyorum bolca artık onlarla idare ederim iştahım yerine gelene kadar.

bugun kar yagdı burda bide izlemesi çok keyifliydi ama malesef çıkamadım dışarı, juri sırasını bekliyordum. benm juri bitene kadar da kesildi zaten. bende havadisler böyle yani kızlarr

hoşgeldin yeni gelin, dön aramıza tamam mı

kızlar menuyu yazayım ama yine fırça yiyecem sanırım sizden :44:

11.30

2 mandalina

13.30

yarım gözlemenin biraz daha azı

18.30

avuç kadar tavuk

2 yk pilav

2 yk domates salatası

21.00

2 mandalina

bugunluk de benden bu kadar, yarın da gündüz yokum kızlar. sabah dersim var öğleden sonra da gökhn türkmn in söyleşisine gidecemm öpüyorum hepiniziiii

Yaptım ve geldim 300 gram gitmiş üzerimden ama saçımın föhnü de gitti
Ben duş almaya gider bayanlarrrr

ooooooooooo ne guzel ne guzel valla. hepımız costuk menulerımız cok guzel sporumuz tam gaz. ıkı haftadır pek ıyıyız hepımız kızlar. sen hastalıgı da attın cok guzel valla.

kılolar gıtmıs, bosver fönü :))))))

suna mrb nasılsın

aramıza gerı donecekmısın onu merak edıyorum senı cızelgeden cıkarmadım ama aktıf olmayacaksan soylermısın canım ona gore cıkaralım belkı de bu kıloda kalmak ıstersın yanı 58de.

evıne dondun mu buarada ?

bız hepımız ıyıyız bomba gıbı spor, sıkı menuler cok ıyı gıdıyoruz detokslara basladık. aramıza yenı katılan arkadaslar oldu, duygu haftaya cok sıkı olarak son 5 kılo ıcın aramıza donuyor bunların hepsı cok guzel haberler ama uzucu seyler de oldu baldamlasının annesı kalp krızı gecırdı ve vefat ettı canım. sanırım 1 hafta ancak oldu.

canım dun pek gıremedın nekadar yogun oldugun bellıydı. nasılsın merak ettım senı.

menuler super, spor super ne dıyım yanı bravoooooooooooo

yarın da toplantın varmıs kolay gelsın canım basarılar dılıyorum yolu sıkıntı etmıssın sag salım varırsın canım ınsaallah bence rahat olacak sorun olmayacak oyle hıs var ıcımde.

canım ben gırmedım. evde ıslerım vardı ancak bıtırdım onları. bugun ıcın yesıllık yemek nar falan hazırladım. ve baska ev ıslerı. spor yaptım ardından. yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım basıt gıbı gorunuyor ama yoruyor ama bısıkletten daha az yorucu tabıkı. bısıklete cesaret edemedım cunku fena aclık vardı daha da acıkmak ıstemedım rahat uyuyayım dedım. ben dun daha rahat gecırdım ılk gune gore. ama bardak sayım daha az oldu. toplamda 2 bardak ıctım mıdem fena halde bulandı cunku ben ıcemıyorum bıraz ıcıyorum hemen ardından ılık su ıcıyorum boyle yaparken yaparken mıdem fena halde bulandı halen hatırlayınca bulanıyorum ınan. en zorlanan ben oldum umarım senınkı rahat gecer canım.

ben bır dahakıne malzemelerı daha az koyacagım. daha fazla su daha fazla yogurt ekleyecegım bır de baharatı abartmısım onu azaltacagım. dun ılık ıctım boyle daha ıyı oldu ama nedense 2 . bardakta fena mıdem bulandı.

bence sen haftasonu guzelce dınlen ve pazartesı -salı yap.

ya ben nerden dedım oyle :)))))) ne bılıyım okadar ayrılık yasadıgınızı. kusura bakma canım ya o espırıydı. huysuz esımden ben bıle 3 ay ayrılmak ıstemem yanı. hele kı sız bukadar ayrılıktan sonra yok canım ALLAH korusun tabıkı. karabıber de demıs kımseyı ALLAH ayırmasın tabıkı.

anaaaaaaaa kaşını mı ısırdı vay yaramaz vay :)))))) ay bu erkekler hep benzer sanırım esım yıgenını nasıl sever nasıl sever. cocuk bırkez vurdu dıye, esım resmen dovecektı benzerını babam da zamanında bana yapmıs bır gun olsun bana vurmayan bır adamdır ama cocukken kucagında hoplatıyormus benım parmagım gozune gırmıs. ay can acısı ıle benı koltuga atmıs ya :))))))))

aynen neslıcıgım duygu bana telefonda da soyledı bırak ıstersen dedı ısrar ettı. ama yaptım bırakmadım sen benım kadar zorlanmayacaksın ben bıraz manyagımdır damak tadı konusunda. ve benım mıdem cok cabuk bulanır kahve, pogaca mıdem hemen bulanır maya dokunur mesela. herseyı yıyıp ıcecem yag cok dokunur ıklım degısıklıgı ben de karın agrısı falan bıle yapar :))

hatıce sen hep aynısını yapıyorsun oglen ve aralarda yanlıs seylerı yıyorsun sonra aksam bırsey ıstemıyor canım dıyorsun. oyle olmaz k ı ama.

bak mesela sabah khavltısında helva ve fındık ezmesı olmamıs. oglen kısır tarzı bırsey gordum tamam sorun degıl de borek yıne gordum tamam 1 tepsı yemedın ama hamur ısınden vazgecmen ıcın azıcık da olsa hıc yeme bunlardan. bıskuvı yazmıssın ne bıskuvısı nekadar yedın.

aksam yogurt ekmek ve meyve guzel olacaktır.

spor yaptın mı hıc

yesıl cay

gunluk su

cok degısık bır hıkayen varmıs hakıkaten roman gıbı. aılen nasıl anlamadı bırsey yemedıgını ? anı kılo vermenden suphelenmedıler mı

ama hakıkaten ALLAH korumus ıyı kı kalıcı bır hasar olmamıs vucudunda.

sıkılasmıssın fıt olmussun fıstık gıbı bır kız olmussun cok sevındım cok mutlu oldum senın adına. hep boyle umutlu ve mutlu olman dılegıyle

hımmmmmmmmmmm anladım canım. karabıber dıkkat edersen almazsın demıs. duygu da en fazla 40 gr gerı almıs. ınsaallah grı almam yemem ıcmem sporum herseyım herzamankı gıbı olacak umarım almam ama ben vucuduma guvenmıyorum cunku benım metabolızmam da odem toplamam da kılo verememem de garıp bır sıstem ve mantıkta ıslıyor bakalım hayırlısı

fıstık cok sevındım super gecmıs bak jurın. darısı tum projelerının ve gelecektekı ıslerın ıcın de olsun ınsaallah.

buraya da kar yagdı ama hemen erıdı. ben de ızledım camdan guzelce.

sen kuş kadar yıyorsun :))))) kızacagız tabıkı ama nıye yıyemıyorsun onu anlamak lazım ne oldu bılmıyorum kı.

vayyyyyyy hanım efendı yıne cok sosyal. soylesıye gıdıyormus :))))))))

aksam ya da gece gel oldu mu ozledık senı konusamıyoruz burda sohbetler kaynıyor buaralar :)))))

irem gunaydın sana da.

ben 3-4 ay forumu ınceledım herseyı okudum kendımı anlamaya tanımaya avantajlarımı dezavantajlarımı gormeye calıstım kendıme bır gunluk actım 24 agustosda ve benım o gunlugumu goren bır kac tecrube arkadas, duygu, maxı, ınaf ve su an aklıma gelmeyen baska arkadaslar ıle bır basladık o eksılere artılara odaklanmaya, oyle basladı ıste. yavas yavas menulerı oturttum ne yapmam ne yemem ne yememem gerek benım vucudum neyı ıstıyor neyı ıstemıyor onu gordum.

sen de pazartesıden ıtıbaren paylasırsın zaten dıkkat etmeye baslamıssın

Canım işallah bende düzenli gideceğim önümüzdeki haftaya.
Benim sorunum aslında kilo vermek değil de verince şımarıp yemeye başlamak ve almak.
İnsan kaç kez iner istediği kiloya ve tekrar başa döner.
Bu kez bunu yapmamam lazım.

neslıcıgım gunaydın,

bugun yogunsun gıremezsın dıye msj attım sana.

ben cok zorlandım oyuzden belkı korkuttum senı detoks konusunda. ama karsılıgının cok guzel alındıgını gormen ıcın sana moral olsun dıye msj attım