- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.601
eşten ayrı kalmak dedinizde çok zordur ya ,ben 9 ay kadar ayrı kalmak zorunda kalmıştım o polonyada ben annemlerde 2 çocukla çok zor günlerdi ama kızımın okulu yüzünden annemlerin yanına gelmek zorunda kalmıştım,nerde olursan ol eşin yanında olsunnn
slm ben de size katılmak ve bi yerden başlamak istiyorum. Desteğinize ihtiyacım var. Birileriyle konuşmak paylaşmak bana iyi geliyor. çevremde beni anlayacak birileri yok. 2013 yazında hedeflediğim kiloda olmak istiyorum. hepimize kolay gelsin. byyy
aaaaaaaa o juriyi ben üzmesinler seni biz tüm kk ahalisi basarız valla..atlatırsın sen juriyi senin yapamıyacağın iş değil cnm
cnm enerjiye ihtiyacın var azda olsa ye güçsüz düşersin bakkkzorla kendini
bana gelırler bazen oyle. ama gelmemelerı ıcın daha sabırlı olmaya calıs canım.jurıyı de sag salım atlatırsın merak etme. ben ınanıyorum ıyı gececegıne.
haftasonu da guzel bır plan yap. benım kafamda da var ama henuz netlesmedı.
ve beslenmene dıkkat et duygu haklı cok zayıf bır menu olmus
cesmı aramıza guzel don senı beklıyoruz aksam guzel guzel yaz bakem ıyıyım de bomba gıbıyım de guzel beslendım de deeeeeeeeeeee ıste :)))))
slm kızlar ne yapyorsunuz bir türlü giremedim sonda girdimm malum bayağıdır yoktum ne yaptınız gittimi kilocuklar pomo nesli çeşmi merak içerisindeyimm baldamlası senide neler yaptınız bakayım ben 58 kilo oldum :)
Yaptım ve geldim 300 gram gitmiş üzerimden ama saçımın föhnü de gitti
Ben duş almaya gider bayanlarrrr
slm kızlar ne yapyorsunuz bir türlü giremedim sonda girdimm malum bayağıdır yoktum ne yaptınız gittimi kilocuklar pomo nesli çeşmi merak içerisindeyimm baldamlası senide neler yaptınız bakayım ben 58 kilo oldum :)
İyiyim Duygucum, biraz yorgun hissediyorum. Toplantı için çalışacağım ama ya geç saatte çalışırım, ya da sabah erken kalkıp. Şimdi yemeğin üstüne canım çok kahve istedi, kahve içiyorum:) Sporumu yaptım çok iyi geldi:) Bu arada tüm günü toparlayayım ben;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz ile yaptığım yağsız tost
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Öğle:
- 1 tabak pırasalı kereviz yemeği
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık turpotu
Akşam:
- Fırında somon balığı (büyükçe bir parça)
- 1 orta boy haşlanmış patates
- 2'şer orta boy haşlanmış karnıbahar ve brokoli
Şimdi de şekersiz, sütlü neskafe içiyorum. Sonra da limonlu çay içeceğim. Başka bir şey yemem artık, zaten çok doyurucu geldi yemek.
Akşamüstü de "Leslie fast 4 mil" yaptım.
Pomo girecek mi acaba akşam, nasıl geçti günü merak ettim. Bu arada ben pazar ve pazartesi mi yapsam diye düşünmüştüm ama yazdıklarınıza hak verdim, evde olmamak lazım, ben eşim faktörünü unuttum:)) Halbuki hiç unutulacak biri değil:) Pazartesi ve salı daha mantıklı ama ben belki 1 gün yaparım. Duruma göre bakacağım.
Bu arada Pomo eşini 3 ay falan yurtdışına yollasalar demişsin, ay az daha ağlayacaktım, kız deme öyle şeyler, biz kaç sene ayrı şehirlerde çalıştık, daha aynı şehirde ve aynı evde yaşamaya başlayalı 1 yıl bile olmadı. Yani daha önce ben ücretsiz izin aldığımda 1 sene birlikte yaşadık, sonra 6 ay ayrı kaldık, şimdi çok şükür temelli bir araya geldik. Hem ben konuştum onunla, tatlı falan almıyor ne zamandır. Ama arada ekmek arası keyfi yapıyoruz, onu da çaktırmadan azalttım. Hiç olmaz değil ama bir müddet yemek istemiyorum ben de. Bir de en azından alıştı, ekmek arası yaparken de sipariş verirken de içini komple aldırıyor, bir kuru kabuk kalıyor aslında. Neyse işte, biraz üzüldüm, söyleyeyim dedim, deme bir daha öyle şeyler be gülüm:)
tek kelimeyleşahane bir gün hen yönüyle
hımmm geçerken bizede uğra yolun üstündeyim cnm sen yaparsın senden ne uçan ne kaçan teleşa gerekyok güzel birparça aç kemerini bAĞLa tamyol ilerii kazasız belasızzz arada ben iyiyim de ki meraklanmayalım
biz unutmadık sen unuttun eş faktörünü:)))tabi cnm sen nasıl rahat etceksen öyle yapp ister bir gün memnun kalmazsan bırak pomoyoda dedim ben,başdandedim yan etkilerinidee yinede bi dene bakalım
benim sıpa babasının kaşını ısırdı ,benim kocada çıtkırılır acımış fırça attı oğlana bizimoğlandahasas ağladı ben sakinleştirdim ondan kayboldumaniden kusura bakmaaa
Aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz
Umarim hep beraber fit oluruz:)))
Hemen menume geceyim
Sabah 1 bardak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
1 kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 catal helva
1 catal findik ezmesi
Ara 1 biskuvi
Ogle 7-8 sıkım mercimek kofte
1bardak ayran
Yarim caytabagi kadar peynirli borek
Bol sekersiz cay
Ara sutlu az sekerli kahve
Aksam henuz yemedim ama canim hicbirsey istemiyor
Belki bir kase yogurt 1 dilim ekmek olabilir
Son ara olarakta meyve yemeyi dusunuyorum
Merhabalar..
10 yaşımda kilo almıyorum diye ailem beni kapı kapı özel doktorlara götürürdü. Bu çocuk kilo almıyor çok zayıf diye. Bir çok doktor bi sürü şy verdi hiç bir işe yaramadı verilen şeyler. Adını vermek istemediğim gerizekalı bir doktor 20 tane iğne verdi. Her gün sabah akşam yaptırın dedi. Aileminde ihmalkarsızlığı sayesinde kortizonu bana dayamışlar... Ben 1 ay içerisinde 20 kilo alıverdim. Şişirilmiş bir balon olmuştum birdendire.. ilkokul 4. sınıftayım o zamanlar. bu kilo taaa 18 yaşıma kadar kaldı vücudumda..
Ben 98 kilo 1,68 boyundaydım 18 yaşımda. tam ergenlik dönemimde gözüm dönmüştü artık şişmanlıktan. Devamlı kıyafet aramaktan. İnsanların bakışlarından erkeklerin dalgacı tavırlarından felan çok sıkılmıştım. Ee artık genç kız olmuş içim cıvıl cıvıl tabiii ..Kendime güvenim sıfır olduğundan pısırık içe kapanık bir kız haline bürünmüştüm.. Tam bu dönemimde gözüm döndü işte cinnet de diyebiliriz bir bakıma..
Kendimi odaya kapatıp günde 3 yudum su içtim (güyaaaa ölmeyeyim diye odaa) Çok aptalca bi şekilde bunu 1 ay boyunca devam ettirdim. 1 ay sonunda tam 38 kilo birden verdim. Fakat ayın sonunda takatım kalmamıştı halsizlikten elimi kaldıracak gücü bulamıyordum. Çok şükür ciddi bişi olmadı fakat olsaydı ???
Tam ergenlik dönemi olduğu içinde basketboll oynadığım için de 1,75 e uzadı boyum. (3 ay içinde uzadım)
60 kilo 1,75 boyunda bir kız haline bürünüverdim birden. Yeniden doğdum sanki. Bi özgüven geldi anlatamam dünyadaki en güzel kız benmişim gibi hissediyordum kendimi :)))))
Çok aptalcaydı bu formül. Şu anda asla!! böle birşey uygulamam tabii ki ama işte cinnet geçirmişim demekki :) (Allah korumuş beni)
Bu uygulama sonucunda çok hızlı kilo verdiğim için vücudumda deformeler oluştu tabiiki de. Kollarımda sarkmalar çatlaklar vs.. Çatlakların hepsi kaldı tabiii.. Fakat kollarımı ve karnımdaki sarkıkları sporla sıkılaştırdım.
Böyle bir hikayem oldu benimde.. Sizinle paylaşmak istedim..
ben hastalıktan dolayı aldım canım ve öyle aşırı derecede dikkat etmedim. mesela bugün ağrı kesici içmem gerekiyordu oturdum simit yedim. tatlı krizim tutmuştu birkere kaçamak yaptım
normalde ki diyetime devam etseydim kesinlikle almaz hatta kilo vermeye devam ederdim. ama baştada dediğim gibi beni bu hafta mazur görün. regl haftam ben bir kiloyu bile gözden çıkarmıştım. buna şükrediyorum. çünkü zaten benim regl haftamda vücudum su topluyor. hatta mümkün olduğunca regl haftamda suyu bile az tüketiyorum.
geç oldu ama geldim sonundaajurim süper geçti, çok begendiler, tabi eleştirdikleri bişeylerde oldu ama genel anlamda projemi çok begendiler. o yuzden ona çok keyiflendim bir dee juriye dışarıdan mimar getirmişler, onlardan birinin kuzeni eskiden benden hoşlanıyodu tanışmıştık o çocukla da. juride çok komik oldu çok eğlendim ama kendi hocalarımda dışarıdan gelen hocalarda çok begendi en azından iyi bir haber oldu benm için
ama yemek konusunda hala aynıyım, neden isteksizim anlamıyorum, su bile içmek istemiyorum o kadar yani. ama çok kafaya takmıyorum yani, güçsüz düşmeyim diye meyve yiyorum bolca artık onlarla idare ederim iştahım yerine gelene kadar.
bugun kar yagdı burda bide izlemesi çok keyifliydi ama malesef çıkamadım dışarı, juri sırasını bekliyordum. benm juri bitene kadar da kesildi zaten. bende havadisler böyle yani kızlarr
hoşgeldin yeni gelin, dön aramıza tamam mı
kızlar menuyu yazayım ama yine fırça yiyecem sanırım sizden :44:
11.30
2 mandalina
13.30
yarım gözlemenin biraz daha azı
18.30
avuç kadar tavuk
2 yk pilav
2 yk domates salatası
21.00
2 mandalina
bugunluk de benden bu kadar, yarın da gündüz yokum kızlar. sabah dersim var öğleden sonra da gökhn türkmn in söyleşisine gidecemmöpüyorum hepiniziiii
irem gunaydın sana da.
ben 3-4 ay forumu ınceledım herseyı okudum kendımı anlamaya tanımaya avantajlarımı dezavantajlarımı gormeye calıstım kendıme bır gunluk actım 24 agustosda ve benım o gunlugumu goren bır kac tecrube arkadas, duygu, maxı, ınaf ve su an aklıma gelmeyen baska arkadaslar ıle bır basladık o eksılere artılara odaklanmaya, oyle basladı ıste. yavas yavas menulerı oturttum ne yapmam ne yemem ne yememem gerek benım vucudum neyı ıstıyor neyı ıstemıyor onu gordum.
sen de pazartesıden ıtıbaren paylasırsın zaten dıkkat etmeye baslamıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?