- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
aminnnnn,çok tşk ederimmmmm..
cnm kendini zorlama şartlar nasıl elveriyorsaöylegir neteee sonuçda iş sözkonusu..
öncelikleçokgeçmiş olsun rahatbi oparasyonolur inşallahh hemencikde ayağınırahat kullanırsın inşallahhhh...
menüne gelirsek sabahı beğendim
ara öğün ososlu acılı leblebiler yağ içeriyor şekerde içeriyor tabi aynı leblebiden bahsediyorsak bak dene istersen o nu yediğinde bir süre sonra çokaçıkmış olacaksınnnn mümküno lduğunda işlenmemiş şeylerle ara öğün yap derim
öğle yemeğin güzel ama bence biraz daha arttır senin o yediğini ben yiyebilirimama sana az gelir bu şekilde doyamazsın yaptığın beslenmeprogramından zevde alaamzsınnn DİLARAKOÇAK beslenmeuzmanı bile 100gr makarnayı bize 200grmakarnayı size veriyor düşün onundışında öğlen iyi
akşam şahane zamanlaman senin elinde olmadan kötü olsada söz konusu balık yinede iyi
amma benimde aşıkolduğum çiğköte zamanlama açısından kötü olmuşşş cnmm ikindi de yeseydinben cısdan saymazdımmm
GÜNAYDINHAYIRLI CUMALAR HANIMLARRR..
ŞUMENÜİŞİNİBİ OTURTAMADIMMMM YAAA,İÇİMDEN BİRŞEY YAPMAKGELMİYOR İKİDE BİR ŞUAN MARTIN SONUNDAOLSAK KEŞKE DİYORUM,BEN DIŞARI BAKTIĞIMDA MAVİ GÖKYÜZÜ SAPSARIGÜNEŞİGÖRÜNCE İSTER İSTEMEZ KIPIRKIPIROLUYORUM AMA MALESEF GRİ HAVA BENİM TÜM ENERJİMİ ALIYOR NEYSE ALIŞIRIM İZMİRDAHA YENİ SOĞUMAYA BAŞLADIII,,NEYSE DEDİĞİMGİBİ MENÜMÜOTURTAMADIMEVE ALIŞVERİŞ ŞART GİDİP ALMAYA ÜŞENİYORUMMM Bİ OĞLUMA GÖREHAZIRLIYORUM O KADARRRR
DÜNKÜMENÜM:
sabah:2 TANE ETİMEK ÜSTÜNE PEYNİR
öğlen:birşey yapmadım
akşam 1 porsyon makarna,cacık,musakka az kalmıştı oğlumla eşimyedi
1 küçükporsyın fıstık
su1.5lt
aktivite30dk
BİZDE SENİ KUCAKLIYORUZZZ,BEN RESMENAĞLADIM ÇOCUK ŞAŞIRDI NOLDU ANNEM DİYOR BANA ANLAMIYOR TABİ DUYGULANDIĞIMI
ÇORBA OLMASADA YOĞURT YEŞİLLİK YÜKLEN TAVUK FİLAN VARSAŞAHANEOLURR HEMEN YAKARSINNN
ya aglanmaz mı. sen anlatırken benım gozlerım doldu.
annem ne oldu annem hep oyle dıyormus. sen dıyordun zaten.
yerım ben onu maasallah ya.
Kızlar öğle yemeği için hazırlağa başlayımm
bu arada pomocum şuan aklım fikrim çiğ köftede bilmiyorum napcammm((
NESLİ İNANMIYORUM SEN BUNU NASIL BİLMEZSİN TAVUK YÜKSEK PROTEİN İÇERİYOR PROTEİN YEDİĞİNDE YAĞ YAKIMI HIZLANIR DİKKAT ETMEN GEREKEN DERİSİNİ YEME,EĞER KIZARTILARAK PİŞTİYSE KIZARMIŞYERİNİ DEĞİL İÇ TARAFINIA YEEE EN GÜZELİ HAŞLANMIŞ VE FIRINDA PİŞEN HATTA SANA TİYO EVE DÖNDÜĞÜNDE DİYELİM ÇOK ABARTTIN DENGELEMEK İÇİN 1 TABUK GÖĞSÜ HAŞLA BAHARAKLA ZENGİNLEŞTİR YOĞURTLA ÜSTÜNE PUL BİBER EKLE YE YADA SALATANA TİFTİKLEE HARİKA BİR ÖĞÜN OLUR
yaaaaaaaa oyle mı. ben bılmıyordum ya. tuh daha cok tavuk tuketırdım.
ben derı zaten sevmem. atarım. ok anlastık o konuda.
ooooooooo tarıf supermıs.
1/2 tabak yedimm. ya yurt daha iyi bana göre yemek fişlerin var alabileceğin şeyler sınırlı benşm evşmde buzdolabı var ve kontrolü benim elimdee bendeki irade de ortada. o yuzden böyle oluyor.
kahvaltıma geçiyim:
1 domates
1 salatalık
1 közlenmiş biber
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurtaa :)
abowwwwwww diğewr öğünlerle dengele cnmmm
aimn diyorummmmmmmm inşallah toparlanırızbir anönceee
ha bu arada az önce yazdığımşeye ek eğer yemekleri çokyağlı buluyorsan yine az ye ama yoğurt tüket sana tavsiyem öğünlerinde lif olsun protein olsun uzun süre toktutarr
geçmiş olsun hayatım bende trnağımı çektirdim ikişer kere batıktan dolayı
sonra tabı çıkınca yıne battılar
şimdi düzenli pediküre giderek idare ediyorum,yazın yıne ıyıde terlık falan
kışın dıkkat etmezsem yada ihmal edersem hemen batıp zindan ediyolar bana hayatı...
umarım tez vakitte iyileşrisin:)))
evet ablası bende sürekli bıncıklıyorum...
regl olmama tahmini 10 gün var benimkidi havanınkasvetliğinden alışcam artık izmiryaniyenibötyle soğudum her dönemolur banaa :)))
bence gitmişkenkal derim artık havalarda bozcak yolunüstünde nede olsa annene bendenselamlarrr.. iyi yolculaklarr bende tamtoparlanamadımgelde birlikde toparlanalımm:))
pomocum yeme şeklin yaşam biçimin olcak şimdi şöyle düşün sen vucudunu birşeye alşıtırıyorsun yarın öbürgün yemeşeklini değiştirsen aşırı kg laırsın öyle Abart demiyorum ama 4 kaşıkmakarna seni mutsuz eder sen 4 kaşıkmAKARNAYI 80 KG OLDUĞUNDA YERSEN CNM BENCE 6-7KAŞIK MAKARNA SANA DAHA UYGUN SEN YAĞDAN KAÇ,TUZDAN KAÇ,HAMUR İŞİ VE ÖZELLİKLE AÇLIK HİSSEİ VEREN ŞEKER VEŞEKERLİ ÜRÜNDEN KAÇ ..
kızlarrr öyle yürüyüş bantlarında bisikletlerine ayırcak vaktiniz yoka oturduğum yerden bacak ve kollarımı çlalıştırmak istiyorum diyorsanız hatta öğle iş aralarında bacaklarımıkollarımı çalıştırayım diyorsanız,dizi izlerken bile sarkan yada fazla iri bulduğunuz kol yada bacaklarınızı sıkılaştırmak inceltmak istiyorsanız benimdedikkatimi çeken şu ürünü öneriyorum
malum ben alt bölgem zayıf üst bölgemiri kollarımı kalın buluyorum buürünlekollarımı inceltmeye düşünüyorum fiyatıda iyi kargoda bedava pazarlamacı gibi oldum ama sizinlede paylaşayım dedimm
Delta Dura-Strong Deluxe Pilates Egzersiz Çemberi
canım ben de alayım mı
senın tavsıye ettıgın herseyden cok memnun kaldım ben zaten.
adımsayar, tefal activry, elıptık bısıklet,
baska bırsey var mıydı :))))))))
Canım çok geçmiş olsun, benim de başıma gelmişti daha önce ama ben tırnağımı çektirmedim. Doktor batan bölüme yakma gibi bir şey yapmıştı, oradaki tırnağı hafif kaldırıp araya minik bir parça peçete gibi bir şey koyunca iyi geliyordu. Sen daha önce de yaşamışsın, aman bundan sonra dikkat et. Kötü bir şey, hayatı çok olumsuz etkiliyor. Düzeldikten sonra da tırnak kesimine dikkat et ve dar ayakkabılardan uzak dur, yoksa yine tekrarlar. Çooookkkk geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
bu arada cok geçmiş olsun pomo, dikkat et kendine:) sen bize lazımsııın başkaan(gazi üniv. sık sık ugramanın yan etkileri )
bayıldım menüne bi ben oturtamadım şu diyet işini yaa. ne güzel süt, kuru erik falann:))
gunaydın kızlar.
artık aranızda sık olamıyorum maalesef. ama ınanın sartları zorlayarak aranızda olmaya calısıyorum. once menulerımı paylasayım cunku dun aksam menumu yazmadım dun hıc gıremedım rahatsızdım. ardından haberlerı vermeye ve yazdıklarına cevap vermeye baslayacagım
dunku menum
sabah:
sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
tam bir demet dere otu
ceyrek demet maydonoz
bır buyuk bardak acık sekersız cay
500 ml su
ara: bır turk kahvesı sekerlı, 5 tane evde kurutulmus kayısı, 20 adet acılı leblebı, 1 lt su
ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık makarna, 4 kasık yogurtlu ıspanak, 2 kasık domates salatası
bugun oglen zor doydum ya. anlamadım.
ara: 2 yeşil çay kiraz sapı koydum yıne ıcıne, 1 elma, 1lt su, 1 buyuk nar
aksam: ısyerınde yemedım. esımele balık yemek ıcın eve gelmeyı bekledım yemek yemek ıcın yedı bucuk gıbı yedım oyuzden. bır kucuk levrek, yarım tabak marul salatası ve meyvelı soda. balıgı fırında yaptım. uzerını baharat ve yag ıle cok azıcık surdum fırca ıle. salatam yagsız nar eksılıydı. ama dun cıg kofte yedım şu etsız olanları var ya onlardan. esım almıs cok severım dayanamadım 4 tane yedım. benım cısssssss bu oldu yanı.
aksam cok yorgundum erken uyudum spor yapmadım dun. bır gun once bır bucuk saat kadar bısıklet ve plates yapınca, kollarım ve bacaklarım tutulmus. merdıvenden zor ınıyorum agrıyor :)))))))))
bır de tırnagımdan bahsedıyordum o artık spor yaptırmıyor zaten. cok agrıyor. bu sabah doktora gıttım ogleden sonra kucuk operasyon gecırecegım. kızlar ben ıkı hafta yuruyus bıle yapamam dıkısler olacak tırnagı cekme, kesme gıbı bır operasyon. cok erteledım bunu. sırf spor yapamayacagım dıye ama artık yurumez duruma geldım oyuzden havalar sogumadan faha fazla, yaptırayım dedım cunku ayakkabı gıyemeyecegım ıkı hafta.
balık dıkkatımı cektı. sevındım. pek balık yıyemıyordun sen. guzel olmus cesmı
Kızlar öğle yemeği için hazırlağa başlayımm
bu arada pomocum şuan aklım fikrim çiğ köftede bilmiyorum napcammm((
bu arada cok geçmiş olsun pomo, dikkat et kendine:) sen bize lazımsııın başkaan(gazi üniv. sık sık ugramanın yan etkileri )
Selam kızlar, bugünü de sağ salim atlattım şükür:) Birazdan kalorisepetinden aktarırım yediklerimi. Arada fırsat yaratıp yürüdüm biraz yine.
Pomocum maydanoz yiyorum ama ödem yine de var. Bir de ben pazartesi veya salı regl olacağım, şimdiden başlamış olabilir mi şişlik bilmiyorum.
Canım benim, şarap konusunda hassas davranmış olabilirim kusura bakma, herkes bir kadeh daha al diye baskı yaptı, sonra bar muhabbeti oldu, ben 1 kadehle atlatıp üstüne de o kadar yürüyünce pek başarılı buldum kendimi ondandır:) Sonuçta bu beslenme ve hareket tarzını yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor, nerede olursak olalım dikkat etmeliyiz. Ama işte böyle yerlerde daha bir zor oluyor ne yazık kiEve dönmeyi iple çekiyorum valla..
Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz, özel şirket değil bizimki, kamu kurumu. Daha önceden ayrı şehirlerde görev yapıyorduk, en sonunda İzmir'de buluştuk:) Aslında ben de korkuyordum hep bir arada olmaktan ama korktuğum gibi olmadı açıkçası. Bu toplantıya da beraber geldik.
Çeşmi havuza girememende vardır bir hayır şekerim, bu havada belki de üşütecektin, hem 1 saat yürümüşsün daha ne olsun.
Suna kilo vermene sevindim canım. Yediklerim az mı diye sormuşsun, tabi ki az, hem de çok az. Böyle yaparsan biraz yemeye başladığında vücudun da hemen depolamaya başlar.
Bu arada bugün doğru dürüst doymadım, yemekler hiç güzel değil, biraz ondan, biraz bundan yekün tuttu ama yediklerimden hiçbirşey anlamadımNeyse tüm gün menüm şu şekilde;
[1] Yürümek (Asfalt) 40 dak 230.72
[2] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2
[3] kremalı patates 0.5 dilim 65
[4] Levrek 100 GRAM 93
[5] Ravioli (peynirli) 0.3 porsiyon 75
[6] Patlıcan Salatası 0.3 porsiyon 57
[7] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[8] Ayva Tatlısı 0.3 PORSİYON 69
[9] Kabak Tatlısı 20 GRAM 22
[10] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
[11] Maydanoz 25 gr 10
[12] Roka 20 GRAM 6.2
[13] Pirinç Pilavı 0.3 PORSİYON 97.8
[14] Izgara Tavuk Şiş 1 PORSİYON 200
[15] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[16] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[17] Cheddar Peyniri 5 GRAM 20.15
[18] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[19] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[20] Maydanoz 25 gr 10
[21] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[22] Domates 0.25 ADET 3.5
[23] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[24] yumurta 1 adet 80
[25] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1065.43 kal.
valla ben hiç dışarda yemek yem,yorum artık bu yuzden kafaya taktım diye, bence sen de gerçekten istersen yapabilirsin. hem de evde kalıyormuşsun, ben keşke evde olsam dolabım olur imkanım daha çok olur diye düşünüyorum. yurtta çıkan yemege göre hareket etmek zorunda kalıyorsun çünkü. o zamanda akşam yemegine göre öğlen yemegin sıkıntı olabiliyor bazen. bende gerçekten istersen yaparsın, ama azmetmen lazım işte.
ben makarnaya bayılırım mesela, fettucini, alfredo, arabiata.. hepsine son nefesimi veririm normalde o kadar severim, ama işte yemiyorum. eğer canım çok istese yiyecek bile olsam o zaman öğlen yemeyi tercih ederim, ki o da büyük ihtimalle fettucini olmazdı, içinde krema oldugu için. bolones soslu makarna yesen mesela. onda krema yok, kıyma ve biraz yag var o zaman daha az zararlı olurhem öğlen yersen akşam evde imkanın da var bi salata bi çorbayla günü dengelemiş olursun, hem diyetine de yararlı olur.
ayrıca al koy dolabına sütünü, meyveni.. ara öğünlerde tüket ondan. sonuçta bu istek işi. ki senin yaşın benden küçüktür, daha rahat kilo verirsin sen biraz dikkatleama dedigim gibi ileride pişman olmak istemiyorsan eğer bence şimdiden biraz tut kendini
çok geçmiş olsun canım sana. umarım sorunsuz atlatırsın bu 2 haftayı, operasyonunda ağrısız sızısız geçer. dualarımız seninle
ton balıgı her ne kadar normal balık gibi olmasa da hiç yoktan iyidir diyorum bende valla canım. bizim yurtta balık çıkmıyor hiç. geçen sene arada da olsa çıkıyordu ama tercih edilmiyordu öyle olunca bu sene tümden kaldırdılar. bende haftada 1 ton balıgı yerim artık öyle dengelerim
ay hiç sorma duyguu vallahi benm de canım istedi, zor duruyorum şuann
ayrıca kuzeyin şarkısına bayıldım, çok haklısın gözlerin dolmakta. vallahi 27 yaşında koca eşşeğim artık, halen annem diye ağladıgım olur. bu ara hele kafayı taktım anneme gel buraya ev tutalım senle yaşayalım ben dayanamıyorum artk diyorum. kaldı 7 ayım ama zor duruyorum resmnn
sen ankarada mı okuyorsun ?? gazi deyince benm üniversitemde
kızlarr uzun bir aradan sonra ilk defa bu akşam dans gecesine gidecegim çok heyecanlıyımgeçen snee kursa gitmiştim ben ama ayagımda bu problem artınca bıraktım bu sene zorlanmamk için. dün akşam kurstaki hocam özel olarak rica etti gelin özledik diye, biz de bir arkadaşımla birlikte gidecegiz inşalah. çok özledim gerçekten. hem çok iyi spor oluyordu dans etmek çok terliyordum çünkü hem de inanılmaz kafa dağıtan birşey. ben geçen sene gösteriye bile çıkmıştım yani. bu akşam göreeceğim bakalım ne kadar unutmuşum
canım, elizanayoı cok guzel yazmıssın cok sagol valla. ogrencılık falan bahane olmasın dıyorum senı ornek verıyorum ben ustelık. okudun mu bılmıyorum. benım ben calısıyorum spora zamanım yok, falan demem gıbı bırsey bu ben bu bahaneyı bıraktım karsılıgını da alıyorum bollasan pantolonlarım benı cok mutlu edıyor 6-7 kılo ıle bunlar olduysa super fit olunca nasıl bır ruh halımız olacak kımbılır.
ton balıgını guzel dusunmussun canım evet kesınlıkle haftada bır kez yap. ha bak aklıma ne geldı. balıkcılar var ya onlar ucretsız ızgara yapabılıyorlar hemen orda. ankarada var mı ? bızım burda bıle var. ozaman hemen alıp orda bır bankta bıle yıyebılırsın balık. guzel paket yapıyorlar. yurda da goturursun ya da.
dans gecesı super fıkır olmus. okadar emek vermıssın hem karsılıgını gorursun hem stres atarsın hem ter atarsın hem de sosyallesmek cok ıyı gelecektır cok super bır eglence fıkrı olmus. tebrıkler canım.
kızlar aklımdayken ?
kılo bıldırımın cızelgesı, nazar gulus alkıs sımgelerı, coklu alıntı ıle cevaplama.
bunları bana ogretırmısınız ?
kılo cızlegesı ıcın duygu ya da fdm den yardım beklıyorum ozellıkle. haftaya pazartesıye ogrenmıs olayım dıyorum bıldırım gunu lazım olacak.
fdm demısken o nerelerde ? dun yazmamıs sanırım bugun de goremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?