2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

beni adet döneminde olmam vurdu galiba, resmen saldırdım mısıra. hey allahım yaa neyse ki tartı biraz göz kırptı bana, ama her zaman bu kadar şanslı olmam, dikkat etmem lazım tabi ki

canım mutlaka bu yediklerimiz yanlış ben doğru demiyorum, sadece kendine bu kadar yüklenme yedigin zaman. dikkat etmeye çalış mutlaka, sonuçta hedefin ve hayalin kilo vermek, ama arada böyle kaçamaklarım oldugu zamanda da canım sağolsun de, ertesi gün yine dikkat etmeye devam et böylece vucudun da onu sevdigini anlayıp senin kaçamaklarına göz yumar mesela benm ki bu hafta öyle yaptı

sen bana çok moral veriyorsun gerçektenn ben de seni kocaman kucaklıyorum ve okulum bitmeden Ankara ya bekliyorummm

bitek elizano kaldıysa beklemeyelim istersen, dersi varsa akşam gelir çünkü, hem senin de işlerin yoğun seni de engellemeyelim

merhaba, bende kilo vermek isteyenlerdenim :)) dukana başladım ve forumda beraber takip edebileceğim bir gruba girmek istiyorum. Grubun bayağı içeriğini okudum (tabi 71 sayfayı da değil:))) ancak gruba alınma durumum olabilir mi??? diye sormak istedim.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td] Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdm[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]70,9[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]1,100[/td]
[td]65[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg [/td]
[td]64 kg( koruma donemi + regl dönemi )[/td]
[td]0,00 kg[/td]
[td]21 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]72,10 kg[/td]
[td]71,4[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]3,60 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]103,3 kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]+1.600 kg[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,2 kg[/td]
[td]78,2 ( regl haftası )[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,7 kg[/td]
[td]62,6 kg[/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]????[/td]
[td]????[/td]
[td]?????[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

mrb hosgeldın

bız dukan ya da karatay yapmıyoruz doktorların uyguladıgı saglıklı dıyet programlarını yapıyoruz dıyebılırım.

bız 2,5 aylık grubuz aslında. kurban bayramı konumuz vardı. ordan buraya gectık yenı konu actık.

gunluk menu bıldırımlerı yaparak, aramızda olabılırsın. aktıf olman durumunda, kılo cızelgemıze de alabılırız senı.

basarılar ve gıden guzel kılocuklar dılıyorum senın ıcın

tatlım seni burda bulabileceğimi biliyordum:)) msj attım gördün mü? canım yazılarınız çok hoşuma gitti bende 10-12 gündür dikkat etmeye başladım yediklerime ve bir haftada sadece yediklerimi yazmayla 2ye yaklaşık kilo verdim ama bişr haftadan sonra işler yolunda gitmedi cozutmak zorunda kaldım... misafirdi vesaire... artık inşaallah netim var... bir pc min kablosunda sorun var onu da halledersem bende aranıza katılmak isterim...
gerekten de yediklerimizi yazmak insanı çok motive ediyor ve gün içinde ne yediğimizi bilmek çok güzel oluyor...

kızlar,

cızelgeyı yayınladım.

yanlıslık varsa benı duzeltın. malum, bu cızelgeye acemıyım :))))

kılo veren herkesı tebrık edıyorum. kendımı kınıyorummmmm. yanlıs bırsey yapmayıp kılo alan ben ((((

bu durumda, cesmı bırıncı neslı de ıkıncı oluyor. cokkkkkkkkk tebrık ederım kızlar.

cesmı, cezam ne soyler mısın ? spor cezası demıstık. :)))))) ayagımdan dolayı yapamam ama platesın kol hareketlerını falan yapayım ıstersen, cember ıle yapılan

ellerine sağlık canımmm bu ara hepimiz durgunluk dönemindeyiz, dolayısıyla benim 1 kilom sanırım 1. olmama sebep olmuş teşekkür ederim

ayrıca hiç moralini bozma kilo veremedigin için, sonuçta sen saglıklı besleniyorsun ve kilo verememenin sebebinin ödem oldugunu biliyoruz, haftaya eminim ki birinci sen olacaksın

herkese tebriklerrr

Çeşmi tebrik ediyorum seni, ne yaptın öyle, atmışsın tam 1kg'ı. Ben de fena değilim ama
Pomocum hiç kafana takma +'ları, geldikleri gibi giderler:)
Baldamlasi sen de biraz kaçırmıştın ama bak yine de vermişsin, seni de tebrik ederim.

ben ınsaallah gelecegım. ankarada cok yakın arkadasım var. yenı evlendı. dugunune gıdemedım onu gormek ıcın esımden ızın cıktı oyuzden benı havalar ısınınca bekle gelırım :)))))

regl haftasını ben de duygu da cok ıyı degerlendırmıstık hatırlarsan. metabolızma, herzamankınden ıyı calısıyormus oyle demıstı duygu. senın de yuzunu guldurdu :)))

ben cıkıyorum. hepınızı opuyorum aksama gorusuruz benım guzel yol arkadaslarım

canım sen zaten bilinçlisin bu konularda ne yapman gerektigini de biliyorsun, üstelik yeni operasyon geçirdin sana şunu yap bunu yap diyemem yani ama kendini rahat hissedecegn ve zorlamayacagn şekilde bişeyler seçebilirsin bence pilates kol hareketleri olabilir, ayagını ve seni zorlamayacak başka pilates hareketleri olabilir bence sen seç canım bunu :44:

aykurt, canım msjını gordum canım. alelacele cıkmam lazım. ben sana uzunca cevap yazacagım tamam mı. aksam yazarım. senı gordugume cok sevındım buarada. opuyorum senı

kuzum ben cıkıyorum. sen benım kıymetlı arkadaslarımdansın. sana ozel torpıl yaparım. alırım kıız senı. hem benım arkadaslarım cok ıyı arkadaslar. guzel bır arkadaslık da kurarsın. ben kımselere, baska dostluklara ıhtıyac bıle duymaz oldum gercek hayattan. sanal gıbı gorunse de guzel bır dostlugumuz var. oyuzden guzel ılerlıyoruz. neselı ve mutlu yanı. dıyetteyken, mutlu olmak sen dusun yanı :)))))

mrb, hızlı cevap için çok teşekkürler :))) banada böyle yaparak bir iteleme gücü gelir diye tahmin ediyorum. daha öncesinde dukanla 8 kilo verip 3 kg sunu 4 ayda geri aldım. tabi boazım hiç durmadı :)) şimdi de tekrardan ilk önce hedefim olan kiloya ulaşmak istiyorum. kg çizelgesi yapmayı bilmiyorum ama öğrenip hemen başlıcam. çok tşkler tekrardan :)))

pomogranatem tatlım çok teşekkürler düşüncelerin beni duygulandırdı... dediğin gibi gerçek hayattaki arkadaşlıkların yalanlarından sinsiliklerinden ve maske takmış olmalarındansa burada gerçekten çok güzel arkadaşlıklar dostlular kurulabiliyor... benim diğer topikteki halimi hatırlıyorsundur herkesle kardeş gibi oluyor insan...
neyse sonra yazarım duygularımı şimdi çıkmam lazım tatlım eve geçicem eğer pc de sorun olmazsa yazarım ben... öpüldün tatlım...

bu arada herkese ALLAH ım kolaylıklar versin... sağlıklı ve huzurlu olmak için hepberaber elimizden geleni yaparız inşaallah...

cezmi ve nesli ikinizi de çok tebri,k ederim

pomo kg verememe nedenin bellik, kendini üzme lütfen

hiç sorma nesli ya. maşallahım var. sıfır spor ve bi sürü kaçamak ama 100gr gitmiş yine de çok şükür

hosbulduk :) mumkun oldugu kadar bende menuyu paylasmak istiyorum. bu sekilde kendimi daha iyi dengeleyebiliyorum. en guzelide beslenirken yapilan yanlislarda uyarildiginda oluyor. ben ayca kayanin listesini uygulamayi dusunuyorum.

Merhaba kızlar, ara öğün yapmadım, biraz çalışmaya daldım, unuttum. Öğlen iyi yedim ama:)

- 1 kase sebze çorbası
- 1 tabak türlü
- 4 kaşık pirinç pilavı
- 2 kaşık yoğurt

arkadaş insan kendine nazar eder mi? ettim bile netim açıldı diye çok sevinmiştim eve geldim laptopuda getirdim fişe bi taktım pc çökmüş çok sevinmemek gerekmiş demekki... neyse başka pc den giriyorum onu bi formatlamak gerekecek

arkadaşlar ilk kiloma dikkat etmeye 1 kasımda başladım ve kilom ayıptır söylemesi 100.6 idi... bir hafta güzelce sadece rejim yapmadan azcık dikkat ederek yazdım tüm yediklerimi... son 5-6 gündür dikkat edemedim ve yazamadım... ama az önce hemen tartıldım ve 98.7 çıktı... bende bu yola başlayacağım inşaallah haydi hayırlısı bakalım...:18: çok karışık duygular içindeyim hehe sanırsam karnım acıktı

Son düzenleme:
arkadaşlar alıntı yapmıştım ekran dondu aklımda kaldığıkadarıyla cvp veriyorum

neslicim, eti yemem gerek inşallah güzel bi döküm tava alıp güzelce eti marine edip bide soslarsam yerim eti artık

pomocum, tahlilsonuçlarının seni mutlu etmesine sevindim cnm senin iyi olman senin başarılı olman beni hep mutlu ediyor..
herşeye inat sen başarcaksınn..