- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
sagol canım destegın ıcın. kendımı hırpalıyorum resmen. gecmıste dıkkat etmedım yıllarca sısman olmayı kabullendım ama sımdı bır kucuk kacamak yapsam, kendıme zından edıyorum hayatı sankı. hırsım gecmıstekı bana sankı. ama aslında eskıye donerım korkusu oluyor. aynı porsıyonlarımı cok az tutma olayımdakı gıbı. kılo almaktan cok korkuyorum ben eskıye donmekten hem ıstah olarak hem kılo olarak.
ben de yanılttım herkesı. devam edecegım. ama sana ozellıkle hayranım bu konuda. duygusal bır buhrandan cıkmak cok zordur bunu cok ıyı bılıyorum hele kı ask acısı olunca. oyuzden senı kocaman kucaklıyorum. hep boyle hatta daha ıyı olmanı dılerım.
menunu begendım. sonradan bıraz cozutmussun :)))))) senı de mısır ve cıkolata yakmıs. bıze ne olduysa anlamadım :))))
kızlar
suna bıldırım yapamaz sanırım. malum dugunu var onun.
elizano yu eskıden tanıyorduk bıldırım de yaptı bu hafta dıye alacaktım onu ama bıldırım yapmamıs.
cızelgeyı yapayım mı ne dıyorsunuz ? yoksa bekleyelım mı ?
merhaba, bende kilo vermek isteyenlerdenim :)) dukana başladım ve forumda beraber takip edebileceğim bir gruba girmek istiyorum. Grubun bayağı içeriğini okudum (tabi 71 sayfayı da değil:))) ancak gruba alınma durumum olabilir mi??? diye sormak istedim.
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td] Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdm[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]70,9[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]1,100[/td]
[td]65[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg [/td]
[td]64 kg( koruma donemi + regl dönemi )[/td]
[td]0,00 kg[/td]
[td]21 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]72,10 kg[/td]
[td]71,4[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]3,60 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]103,3 kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]+1.600 kg[/td]
[td]5,100 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,2 kg[/td]
[td]78,2 ( regl haftası )[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,7 kg[/td]
[td]62,6 kg[/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]????[/td]
[td]????[/td]
[td]?????[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
beni adet döneminde olmam vurdu galiba, resmen saldırdım mısıra. hey allahım yaaneyse ki tartı biraz göz kırptı bana, ama her zaman bu kadar şanslı olmam, dikkat etmem lazım tabi ki
canım mutlaka bu yediklerimiz yanlış ben doğru demiyorum, sadece kendine bu kadar yüklenme yedigin zaman. dikkat etmeye çalış mutlaka, sonuçta hedefin ve hayalin kilo vermek, ama arada böyle kaçamaklarım oldugu zamanda da canım sağolsun de, ertesi gün yine dikkat etmeye devam etböylece vucudun da onu sevdigini anlayıp senin kaçamaklarına göz yumar mesela benm ki bu hafta öyle yaptı
sen bana çok moral veriyorsun gerçektennben de seni kocaman kucaklıyorum ve okulum bitmeden Ankara ya bekliyorummm
bitek elizano kaldıysa beklemeyelim istersen, dersi varsa akşam gelir çünkü, hem senin de işlerin yoğun seni de engellemeyelim
kızlar,
cızelgeyı yayınladım.
yanlıslık varsa benı duzeltın. malum, bu cızelgeye acemıyım :))))
kılo veren herkesı tebrık edıyorum. kendımı kınıyorummmmm. yanlıs bırsey yapmayıp kılo alan ben((((
bu durumda, cesmı bırıncı neslı de ıkıncı oluyor. cokkkkkkkkk tebrık ederım kızlar.
cesmı, cezam ne soyler mısın ? spor cezası demıstık. :)))))) ayagımdan dolayı yapamam ama platesın kol hareketlerını falan yapayım ıstersen, cember ıle yapılan
tatlım seni burda bulabileceğimi biliyordum:)) msj attım gördün mü? canım yazılarınız çok hoşuma gitti bende 10-12 gündür dikkat etmeye başladım yediklerime ve bir haftada sadece yediklerimi yazmayla 2ye yaklaşık kilo verdim ama bişr haftadan sonra işler yolunda gitmedi cozutmak zorunda kaldım... misafirdi vesaire... artık inşaallah netim var... bir pc min kablosunda sorun var onu da halledersem bende aranıza katılmak isterim...
gerekten de yediklerimizi yazmak insanı çok motive ediyor ve gün içinde ne yediğimizi bilmek çok güzel oluyor...
mrb hosgeldın
bız dukan ya da karatay yapmıyoruz doktorların uyguladıgı saglıklı dıyet programlarını yapıyoruz dıyebılırım.
bız 2,5 aylık grubuz aslında. kurban bayramı konumuz vardı. ordan buraya gectık yenı konu actık.
gunluk menu bıldırımlerı yaparak, aramızda olabılırsın. aktıf olman durumunda, kılo cızelgemıze de alabılırız senı.
basarılar ve gıden guzel kılocuklar dılıyorum senın ıcın
Çeşmi tebrik ediyorum seni, ne yaptın öyle, atmışsın tam 1kg'ı . Ben de fena değilim ama
Pomocum hiç kafana takma +'ları, geldikleri gibi giderler:)
Baldamlasi sen de biraz kaçırmıştın ama bak yine de vermişsin, seni de tebrik ederim.
mrblar,
hosgeldın.
hedefın cok kolay bır rakam. oyuzden ulasmaman mumkun degıl. azım ve sabır lazım sadece. bır hafta boyunca sureklı menu paylasımları yaparsan, yanı aktıf olursan haftaya cızelgeye alabılırız senı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?