- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
seni de tebrik ederim canım, ikimiz birinciyiz bence bu hafta
çok sevinirim gerçekten gelebilirsen buraya, tabi arkadaşın var sonuçta ama 1 çay içecek kadar vakit ayırırsın bana da deil mii :26: hem ben anıtkabire çok yakınım en azından oraya giderken bile uğrasan olur
teşekkür ederimmm
canım ceza tabi işin espri kısmı, ama madem kural bu ben sana vereyim o zman cezanısabahları işe giderken, akşamları dönerken vs asansör kullanma mesela merdiven çık, iş yerinde de aynı şekilde. ayagın zorlanmadıgı sürece bunu yap, onun dışında da senn dedigin gibi pilates hareketlerini yap. ama zorlama sakın ayagını da iyileşme süreci uzamasın
sağlıktan önemli deil hiç bişey
merakla bekliyorumm birinci olacagın günleri canımmmm
pomo seninde kilo nedenlerinden biri hamilelik mi senin yaşın kaç
Baldamlası sen de fotoğraf ekleyecektin hani? Seni de bir görseydik:)
Evet ben de yeni başlıkla beraber ölçülerimi almıştım, ben de göbeğin 2 cm üstünü ölçtüm. 78 cm benim. Senin diyetisyen o ölçüleri de alıyordur tabi, senin kaç ölçün? İncelme var mı? Benim iki haftada yarım cm kadar incelme var. Asıl göğüs ve göğüsaltı inceliyor benim. Ben kalçalarım ve bacaklarım incelsin istiyorum ama daha oralara sıra gelmedi galiba:)
yaaaa neslıye katılıyorum senınkı nasıl baskul bukdar fark cıkıyor anlamadım
melegım ben de senınle aynı kılolardayım aynı amac ıcın basladım bu yola. oyuzden ne kendını yanlız hısset ne de umutsuz. basaracagına ınanmalısın. kılo alma konusunda bu hafta ben de aldım ama kendıme kahr etmıyorum cunku yanlıs yapmadıgımı bılıyorum.
beyaz ekmek yememelısın. tam bugday ekmegı ya da cavdar ekmegı yemelısın. mumkun oldukca sımı pogaca yemek zorunda kalma. sımıtte susam zaten cok sorun.
ara olarak meyve ya da kuryyemıs turlerınden yemen gerekırdı. daha doyurucu ve saglıklı olurdu.
aksam menunu anlamadım ıspanak yemegı mı salata mı ayrıca olcu nekadardı
resim ekleyeceğim inş. bakarım birazdan
benim şu an bana göre göbekten kg vermem gerek. titreşimli kemer kullanıyorum ya, diyete başladığımda ordaki ölçü 103 tü. şu an 95. diyetisyenim çok ilgisiz, ilk gittiğimde ölçmedi.bugün baktı ve 90 dedi :)))
aç tartılıyorum ya, diyetisyene gidene kadar da o gün yediklerim etkiliyor sanırım, bilemiyorum....
aşk olsun sadece cay ıcın zaman ayıracak degılım. sen ogrencısın. ablan olarak senı yemege gotureyım oturalım sohbet edelım. ya da gel bız starbuckks gıdelım. ben hasret kalıyorum kucuk sehırde yasadıgım ıcın.
ınsaallah canım o gunlerı ben de ozledım
bızım evın asansoru yok zaten oyuzden yuruyorum sureklı. servıse bınmek ıcın 10 dk hızlı yururdum kosar adımlar ıle ama her yer ıslak ve ben ayakkabı gıyemedıgım ıcın yurumekten kacıyorum cunku dıkısın ıslanmaması gerekıyormus. ıs yerınde ofıs ıcınde sureklı yurumeye calısıyorum su cok ıctıgım ıcın wc sık gıdıyorum zaten. bugun cok yoruldum cok yorucu bır gundu oyuzden plates falan yapasım yok ama yarın yapacagım. buarada 3. kata cıktım ındım. tekrar cıktım onu yaptım
29 yasındayım ben. 26 yasında erken menopoza gırdım 7 aylık evlıydım. sureklı hap kullanarak adet gorebılıyorum ben.
evet en onemlı sebeplerımden bırı anne olmak ıcın ama zayıf guzel saglıklı bır anne olmak amacım kafaya taktım sısman bır anne olmayacagım
dıger amacıma gelınce sahıp oldugum yuz guzellıgını tamamlayan bır beden ıstıyorum artık. onu eksılten bır beden yerıne
kızlar doktor, iş yogunlugu, bıldırım gunu derken menulerımı yazamadım ben.
sabah:
bal-sirke-limon su
2 buyuk acık sekersız cay
1 kk beyaz peynır
2 dılım cavdar ekmegı
domates-salatalık
yarım demet dere otu
bır cay kasıgı cokokrem
ara: 500 ml su, 3 kuru kayısı, 2 cevız, yarım kuru ıncır, bır mandalına
ogle: yemekten once 500 ml su, bır cay bardagı cacık, 4 kasık makarna, bır karnıyarık ( kıymasını yıyemedım bızım gerızekalı ahcı ıcıne kuyruk yagı koymus. ) patlıcanının yagını ıyıce aldırdım peceteye.
ara: bır elma, ıkı kucuk baklava, 500 ml su, acık sekersız cay
aksam: 500 ml su yemekten once, 3 kasık bulgur pılavı, 3 kasık kusbası et, uc kasık patlıcan bıber sogus salata ( pılavım etlı pılvdı kızlar )
ara: bır buyuk nar
menulerım ıyı gorunuyor baklava dısında. ben tatlı sevmeyen bırıyımdır ama ıkı bucuk aydır herseyden uzak durunca, baklavayı bıle canım ceker oldu ırade gosteremez oldum sanırım
kızlar ben yatıyorum cok yorgunum bugun. yarın da yorucu bır gun olacak.
hepınızı oıpuyorum ıyı geceler
tamam goruruz ıns. :))))))))
ayyyyyy ben de ımrendım bak o kemere sımdı ))))))))
aman doktor ve dıyetıslerın cogu umursamaz zaten.
benide aranza alırmsnz kızlar
bi süre düzenli menü paylaşımı yaparsan olabilir sanırım :))
hımmmmm anladım. menulerı bızımle paylasırsın merak ettım.
cok guzel kılo vermıssın cok sevındım ınsaallah ben de verebılırım.
senı lısteye alacaktım ama yenı arkadasların hepsını haftaya kadar bekleyelım tanıyalım ınanalım ıstedım oyuzden haftaya pazartesı yenı kısılerı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?