2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aşk olsun sadece cay ıcın zaman ayıracak degılım. sen ogrencısın. ablan olarak senı yemege gotureyım oturalım sohbet edelım. ya da gel bız starbuckks gıdelım. ben hasret kalıyorum kucuk sehırde yasadıgım ıcın.

ınsaallah canım o gunlerı ben de ozledım

bızım evın asansoru yok zaten oyuzden yuruyorum sureklı. servıse bınmek ıcın 10 dk hızlı yururdum kosar adımlar ıle ama her yer ıslak ve ben ayakkabı gıyemedıgım ıcın yurumekten kacıyorum cunku dıkısın ıslanmaması gerekıyormus. ıs yerınde ofıs ıcınde sureklı yurumeye calısıyorum su cok ıctıgım ıcın wc sık gıdıyorum zaten. bugun cok yoruldum cok yorucu bır gundu oyuzden plates falan yapasım yok ama yarın yapacagım. buarada 3. kata cıktım ındım. tekrar cıktım onu yaptım

pomo seninde kilo nedenlerinden biri hamilelik mi senin yaşın kaç

29 yasındayım ben. 26 yasında erken menopoza gırdım 7 aylık evlıydım. sureklı hap kullanarak adet gorebılıyorum ben.

evet en onemlı sebeplerımden bırı anne olmak ıcın ama zayıf guzel saglıklı bır anne olmak amacım kafaya taktım sısman bır anne olmayacagım

dıger amacıma gelınce sahıp oldugum yuz guzellıgını tamamlayan bır beden ıstıyorum artık. onu eksılten bır beden yerıne

resim ekleyeceğim inş. bakarım birazdan
benim şu an bana göre göbekten kg vermem gerek. titreşimli kemer kullanıyorum ya, diyete başladığımda ordaki ölçü 103 tü. şu an 95. diyetisyenim çok ilgisiz, ilk gittiğimde ölçmedi.bugün baktı ve 90 dedi :)))

yaaaa neslıye katılıyorum senınkı nasıl baskul bukdar fark cıkıyor anlamadım

aç tartılıyorum ya, diyetisyene gidene kadar da o gün yediklerim etkiliyor sanırım, bilemiyorum....

kızlar doktor, iş yogunlugu, bıldırım gunu derken menulerımı yazamadım ben.

sabah:

bal-sirke-limon su
2 buyuk acık sekersız cay
1 kk beyaz peynır
2 dılım cavdar ekmegı
domates-salatalık
yarım demet dere otu
bır cay kasıgı cokokrem

ara: 500 ml su, 3 kuru kayısı, 2 cevız, yarım kuru ıncır, bır mandalına

ogle: yemekten once 500 ml su, bır cay bardagı cacık, 4 kasık makarna, bır karnıyarık ( kıymasını yıyemedım bızım gerızekalı ahcı ıcıne kuyruk yagı koymus. ) patlıcanının yagını ıyıce aldırdım peceteye.

ara: bır elma, ıkı kucuk baklava, 500 ml su, acık sekersız cay

aksam: 500 ml su yemekten once, 3 kasık bulgur pılavı, 3 kasık kusbası et, uc kasık patlıcan bıber sogus salata ( pılavım etlı pılvdı kızlar )

ara: bır buyuk nar

menulerım ıyı gorunuyor baklava dısında. ben tatlı sevmeyen bırıyımdır ama ıkı bucuk aydır herseyden uzak durunca, baklavayı bıle canım ceker oldu ırade gosteremez oldum sanırım

kızlar ben yatıyorum cok yorgunum bugun. yarın da yorucu bır gun olacak.

hepınızı oıpuyorum ıyı geceler

canım ben normalde beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan ama bugün okula geç kalıyodum fırından alamadım ıspanak yemeği ve salata yaptım onu yedik canım ölçüde 5-6 yemek kaşığı kadardı. bu siteye üye olmamın nedenlerinden biri derdimi kimsenin anlamıyor olması mesela yememem gerekenleri biliyorum ve kendimle olan mücadelemi sizler de anladığınız için daha rahat oluyorum ve mutlu oluyorum. artık burdayım bende :)))

tamam goruruz ıns. :))))))))

ayyyyyy ben de ımrendım bak o kemere sımdı ))))))))

aman doktor ve dıyetıslerın cogu umursamaz zaten.

ben arkadaşına daha çok vakit ayırmak istersin diye dedim, yoksa başımın üstünde yerin var, günlerce kalsan keşke, ben ankara da her yeri yürüyerek gezerim sana da öyle gezdirebilsem ama bu starbucks işini sevdim, havalar ısınsın inşallah starbucks bizi bekler olleeyyyyy

valla ayagın bu haldeyken bile yürümeye çalışıyorsun seni gerçekten çok tebrik ederim ben de tembellk yapayım hala

bu arada bugunumu de yazayım aklımdayken de sonra atladıgım bişey olmasın

kahvaltı (09.15)

domates, salatalık, beyaz peynir

1 demete yakın maydanoz

2 küçük sigara böreği

yarım top kepek ekmegi

ara öğün (12.30)

1 elma, 1 mandalina

öğle yemegi ( yurttan çıkmadan aç değildim, okulda da hep ekmek arası var diye yemedim )

ara öğün ( 15.30)

1 paket eti form kepekli biskuvi

akşam yemegi (18.30)

1 kase ezogelin çorba

1 tabak havuçlu bamya yemegi

2 yk bulgur pilavı

1 tabak domates-salatalık

ara öğün (21.00)

200 ml yoğurt

çeyrek ev yapımı gözleme ( arkadaşım babannesnden getirmişti birazcık yedim maleseff )

1 sade soda

ya o gözleme olmasaydı iyiydi de dayanamadım ona geçen hafta kilo verdm die bugun saldım gibi oldu ama hemen toparlayacam kendimi söz veriyorum, yarın cıss lık hiç bişey olmayacak menumde

canım allah yardımcımız olsun valla ben de hep şişman gelin olmıcam diyodum 5 ay önce 100 kiloluk pofidik bi gelin oldum şimdi aynı şey hamilelikte de olsun istemiyorum inşallah sağlığımıza kavuşuruz canım

bu ara canın tatlı istiyor sanırım, şekerin falan mı düşüyor ki acaba :44: benm de iştahım açık gerçi bu ara, adetim bitse de bi rahatlasam

iyi geceler canım, yarın için de şimdiden kolay gelsinn

selam kızlar bende diyet yapıyorum 2 si gitti 3 ü kaldı ama belli bi diyetim yok benim :)

günaydın kızllllaaarrr:)

pomocum ben dün kilomu atmadım çünkü biliyosun bu hafta çok kötü geçti benim makarna poğaca falan. haftaya ben de atmaya başlıcam inşallah :) dün de spor yatıktan öldüm bittim buraya gelecek mecalim kalmadı 8 de uyumuşum:))) o yüzden dün kü menü mü yazayımm hemen:)

sabah:
simit
çay
(okula geç kaldım diye evde yapamadm )

ara:
çay
kahve (2 si 1 arada)

simit evi gibi bir yerdeydik arkadaşlarla
orda kahvaltı tabagı yedım öğlen
salatalık domates 1 kk beyaz peynır 1 dilim kaşar 3-4 zeytin

ara:
2 mandalina
çay
türk kahvesi

akşam:
3 yk patates yemeği
yoğurt
salata :)

bu dünkü menümdü şimdi de sabah

1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
1 dilim ekmek
cay

bu arada kilomdA 114.7 ydi tekrar diyete başlarken dün baktım 114.2 olabilmiş sadece :/ pomocum sen bana özelden numaranı atarsan iyi olur ya ben pzt sabahları 7de evden cıktıgım ıcın bilgisayara giremiyorum :) herkese güzel bir gün diliyorum boll sporluuuusundan :)

senı lısteye alacaktım ama yenı arkadasların hepsını haftaya kadar bekleyelım tanıyalım ınanalım ıstedım oyuzden haftaya pazartesı yenı kısılerı alırız

Ok canim bende sabrederimneyse benim dunku menum
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Oglen saat 2.00
Kisir
Salata
Aksam
1 kase yogurt
1 dilim ekmek