- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
canım inan ben de şu öğlenleri daaha sağlıklı yemek istiyorum ama öğretmen olduğum için okulda anca sandviç yiyebiliyorum( yemek götürsem soğuk olcak.buarada suyumu da 2 lt yaptım :)))
ben yeşil çay içiyorm günde en fazla 3 bardak en az 1 bardak
suyumuda en az 1,5 litre içmeye çalıışıyorm
menün güzel olmuş efiyet olsun
1 saattir okuyorum yeni bitti
of neler yazılmış ne çoook:))
sabah 1 dilim ekmek, peynir tere maydonoz
ara 1 elma
öğlen bir kase brokoli çorbası 2 izmir köfter, 2 diim patates (yemeğin taneleri)
öğlen 1 elma
akşam çok yorgundum geldim braz uyudm kalktım canım çay istedi yumurta kırdık 1 dilim ekmekle 1,5 yumurta yedim
bir bardak yeşil çay 2 bardak hayıt tohumu içtim
şekersiz çay iiyorum
2 keçiboynuzu yicem (malum regl dönemi canım tatlı istiyo keçiboynuzu kafi gelir9
umarım haftaya kadar kilo verirrim yoksa kilo vermem durdu çok moralim bozuk ya offfff
bir an önce zayflayayım ki tüp bebeğe başlıcam ya artık heyecanlanıyorum
Merhaba kızlar, epey aktif olmuşuz bakıyorum:) Ben iş çıkışı İKEA'ya gittim ve koltuklara baktık, kahve içmeyi unuttum orada, sonra da eve geldik. Regl olacağım için barut gibiyim, duramıyorum bir yerde. Kalan yemekleri toparlayıp yedik. Akşam ölçü kaçtı, spor yapmaya da halim yok ama sanırım zorlasam iyi olur kendimi. Regl öncesi ter atmak ta iyi gelebilir. Günümü toparlayayım ben de;
Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- Çeyrek domates
- Yarım salatalık
- 4 tane zeytin
- 1 fincan şekersiz çay
Öğle:
- 1 kase ezogelin çorba
- 5-6 lahana sarma
- 4 kaşık patatesli sulu köfte
- 1 kaşık yoğurt
Ara:
- Kurabiyeden küçük bir parça (arkadaş zararı:))
- 1 elma
Akşam:
- Yarım tabak mantar sote
- Yarım tabak pirinç pilavı
- 1 kase haşlanmış brokoli
- 1 kase salata
- 2-3 parça kuşbaşı et
Üstüne:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 20 gram kadar bitter çikolata (tatlı krizine dayanamadım ama mutluyum, iyi geldi:))
Bir tarafım kalk Leslie yap açılırsın diyor, diğer tarafım amaaaannn otur boşver kim kalkacak şimdi diyor:))
günaydın kızlarr vizeler geldi dertler geldi valla çok yoruluyorum dün sabahki menümden başka bir menümü yazamadım :/
dünü yazayım hemen:
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
1 dilim ekmek
cay
ara:
2 mandalina
öğle:
ton balıklı salata
ara:
15 badem
akşam:
3 yk bulgur pilavı
yoğurt
ara:
yeşil elma
dünü böyle kapatttım.
bu sabah
2 yumurtayla omlet yaptım
1 domates
1 kk peynir
3 zeytın
cay
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum. Akşam Leslie yaptığım için tebrik edenlere teşekkür ediyorum:)) Bugün çok fenayım yalnız, regl oldum ama her tarafım ağrıyor. Üşüttüm mü de böyle oldu bilmiyorum. Bugün evde yatıp dinleneceğim. Hiç tadım yok..
Pomocum akşam pilav olmasa doymazdım, mantar tok tutmaz çünkü. Çikolataya da dayanamadım, regl krizi işte. En azından bitter olması daha iyi. Hem ben yoğun bitter seviyorum yani kakao oranı %70'in üstünde oluyor. Bu arada dün yediklerim ve spordan sonra kalan kalori miktarı 1025 kalori.
Koltuklara baktık, beğendim de, şimdi evde bir ölçüleri alacağız tekrar, sonra ünlü markaların mağazalarına da bir bakıp karar vereceğiz. Ama İKEA'dakilerin derinlikleri istediğimiz gibi, bir de istediğin gibi birleştirerek köşe yapabiliyorsun, bu da güzel.
Haftasonu arkadaşının gelecek olmasına sevindim pomocum, iyi gelir sana, gözün aydın canım. Misafir gelince ister istemez biraz kaçamak oluyor, dikkat edersin gerçi sen, ben olsam kesin kaçırırdım:))
sağ ol cnmmm,evet sen benim bitanem diyor çok net çıkmış sesi valla yüklemeyi stedim olmuyorrrr allah sanada bi evlat versin inan cinsiyetinönemiolmuyor sevgisi yetiyorrr doluyor taşıyorrr,o yüzden allah isteyen herkeze nasip etsinnn..annesı esıme bıle dınlettım annem annem ne guzel dıyor o oyle bıtanem de dıyor sanırım sen daha ıyı anlıyorsundur dılınden.
Kurban olsun o teyzesı. Maasallah annesı kuzuna. Allah nazarlardan saklasın ben onun pamuk yuzune bayılıyordum sesı de konusması d pek tatlı aynı yuzu. Onun aynısından bır tane yaparım ıns. Ben beyaz tenlı sıyah saclı cocuk hastasıyım bıraz kendıme benzerse tam olur ıste ıns.
Tatlı kuzu yanı cok tatlı maasallah
kesınlıkle eklemelısın kızlar da dınlesın ben bayıldım valla.
çağalmak önemlideğil uyumlu ve kalıcı olmak önemli,pomocum seçici olmanı rica ediyorum ve lütfen fazla kalabalık olmayalımkızlr sayımız cogalıyor yenı arkadasların ısmıne yenı yenı alısıyorum kusura bakmasın kımse.
Asude sneı ınan unutmustum kusura bakma. Haftasonuna kadar daha aktıf ol olur mu lutfen. Senı de ekleyelım
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım ????
Ben baya pozıtıfım. Cunku haftasonu cok sevdıgım bır arkadasım bana gelecek. Kız kıza cene calacagız ne guzel. Burda yıllardır cok yanlızlık cekıyorum oyuzden bana cok ıyı gelecek.
Esım bu aksam ya da yarın sabah seyahate cıkacak. Sanırım 10-15 gun yurtdısında olacak. Bugunden ıtıbaren normal yogunlukta ama ozellıkle gelecek hafta ortası asırı yogun olarak gecer gunlerım artık o da olmadıgı ıcın.
Sabah:
Bal-sırke-lımon ılık su
bır yemek tabagı tam dolu olmayacak sekılde corn flakes yedım. Bır bardak sut ıle.
Bır buyuk mandalına
bır buyuk acık sekersız cay
beypazarı kurusu dıye bırsey yedım bır tur gevrek ( 1 tane yedım ısyerımde ıkram edıldı )
500 ml su
kızlar buarada bırsey soracagım. Neslı sen ozellıkle bılebılırsın ve en cok duygu bılır dıye dusunuyorum. Sımdı mesela bız bazen +++ cıkıyoruz belkı odem oluyor belkı dıkkat etmıyoruz kılo alıyoruz az bır mıktar. Bu durumda bızım olculerımızde de degısıklık oluyormudur acaba ? Sız hıc fark gordunuz mu ? Yanı kılo alırsak ya da odem olursan o hafta, olculerımızde degısıyor mu ???
Fdm ve sunayı merak ettım. Suna dugunde malum. Ama fdm ıkı gundur yok ortalarda. Aksam evden barı gırseydı keske.
sabah:
bal-sırke-lımon su
3 cevız
bır su bardagı sut
corn flakes cıleklı
sut ve corn flakes asagı yukarı bır yemek tabak edıyor boyle karıstırınca
bır mandalına
bır buyuk acık sekersız cay
ara: 3 kayısı, bır mandalına, 30 adet beyaz leblebı, 2 cevız
oglen: yemekten once 750 ml su, 4 kasık bulgur pılavı, 4 kasık kara lahana-havuc-maydonoz salatası, 5 kasık nohut.
bakın yemeklerı artırdım artık azıcık az dıyordunuz sureklı. belkı de oyuzden zor kılo verıyorsun dıyordunuz deneyelım bakalım bu hafta :))))
ara: yesıl cay ıcecegım demıstım ama ıcemedım toplantıya gırdım oyuzden sogumus. 250 ml su, bır yarım nar, 3 kayısı, 5 badem, 20 beya leblebı ve ucu bırarada
aksam: yemekten once 1lt su. 5 kasık tavuk 5 kasık yogurt tavugu bır dmla kadar yag ıle activry de yaptım yıne.
yemegı bes bucukta yemıstım. esım yemek yerken, bır kucuk salatalık bır taze yesıl bıber yedım o yemek yerken eslık ettım ona.
aksam 8 ara yaptım. yarım yaş hurma, bır mandalına
sadece su ıcıp gunu kapatırım
sagol canım sana da guzel bır gun olur ıns.
ayyyyy demek regl haftasındasın. usutmene cok uzuldum ya. cok agrılı gecer. bugun eve gıdınce petegın onune bır yatak koy ve sıcak bırseyler ıcerek dınlen bence. ben dun oyle yaptım. tv ye kendıme dogru cevırdım esım yokken orda yatacam tv ızleyerek :)))) gercı ayagımda dolayı zaten ayrı uyuyoruz adamla. once hsg den dolayı tek yatırdı benı sımdı ayagımdan dolayı.((
canım pılav bıraz fazzla olmus demek ıstedım ben. nıye pılav yedın dememıstım :)))) cıkolataya da hıc cısssss demedım cunku regl haftam bıle degılken ben bıle yedım canım. regl gunu alıngan mısın sen bakem :)))))
hımmm mobılya ısıne sevındım valla. ben 4 yıllık evlıyım 3. evım bu. hatta bu yaz da son anda tasınmaktan vazgectık ama apartmandakı sorunlar ve ısınma sorunumuzdan dolayı baharda yıne tasınırım ya da bıraz beklerım ve tokinin yenıo konutları beklerım benı. ev alalım dıyoruz bakalım tokıden baskası olmaz cunku esım kredı cekmıyor faızden dolayı.
mısafır gelınce olacak gıbı gorunuyor ama umarım olmaz canım. o da dıyet yaptı yazın. az yemege cok alısmıs ınsaallah haftasonu bozmayız beraber.
ben lahana sarması ve mantı yaptıracagım. ama az yıyecegım canım. ben yemege godoyorum bırazdan gelırım
Bu arada pomo kilo alınca cm olarak farkeder mi demişsin, şimdi Duygu'nun cevabını gördüm. Duygu'ya katılıyorum, hemen değişiklik olmaz muhtemelen. Sadece ödem olduysa olabilir tabi cm olarak ta fark ama o da geçici sonuçta. Yani regl olunca benim hem kilo artıyor, hem karnımda falan şişlik olduğu için rahat olan bir pantolon sıkı gelebiliyor mesela.
Selam kızlar herkese kolay gelsin umarım herkes istediği hedefe ulaşır bende günü gününe burdan yediğimiz aktivitelerimi öğünlerimi paylaşmaya çalışacağım ama öğünlerden çok yaptığımız sporlarıda paylaşsak birbirmizede daha çok motive vermiş oluruz yoksa ben böyle kim ne yemiş ne kadar yemiş yazılarını okuyunca tekrar acıkıyorum bu arada pomoya bir önerim olucak karbonhidrat ve şekeri öğünlerinde biraz fazla karıştırıyor gibi sanki biraz daha dikkat etmeliyiz.
bende tatlıyı çok seviyorum ama elimi eteğimi çektim hergün de 1 saat mutlaka yürüyorum ama günde 2 saat yapmam lazım herkese önerim hareket hareket hareket herkesi çok öptümm...
bana aralar fazla gibi geliyor pomo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?