2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım inan ben de şu öğlenleri daaha sağlıklı yemek istiyorum ama öğretmen olduğum için okulda anca sandviç yiyebiliyorum ( yemek götürsem soğuk olcak.buarada suyumu da 2 lt yaptım :)))

fdm de ogretmen. buaralar pek gorunmuyor o. okulda ınternet sorunu vardı onun. ama o gelınce ondan fıkır alabılırsın. ayrıca ben de yanımda getırıyorum aksam yemegımı. soguk yıyorum yerı gelıyor ama damak tadından vazgecıyorum mecburen. yanı bır dene ıstersen. ustelık ısıtmak ıcın sen daha rahat hareket edebılırsın ama benım etrafımda patron varken mutfaga gıdıp yemek ısıtamıyorum.

su guzel olmus. sureklı aynı mıktarda devam etmeye calıs

ben yeşil çay içiyorm günde en fazla 3 bardak en az 1 bardak
suyumuda en az 1,5 litre içmeye çalıışıyorm

menün güzel olmuş efiyet olsun

hımmm guzel. yesıl cayın ıcıne bazen ıkı uc dal kıraz sapı atabılırsın ıyı odem atıyoruz bu sekılde.

su da guzel. 2lt ye cıkartabılırsen daha ıyı olur.

tskler bıraz fazla yedım bence. herzaman daha az yerdım ama hem kızlar olculerı artır dedı hem de zaten benım 2 haftadır ıstahım acık. yanı emın olmasam, hamıleyım dıyecegım. acayıp ıstahım acık. herseyı canım cekıyor. kı ben boyle degıldım

evet buaralar sayımız kalabalıklastı oyuzden sayfalar alıyor gıdıyor valla :))

menulerın guzel olmus. aksam cok az olmus ama. canın mı ıstemedı ?

regl donemınde, sutun ıcıne tarcın koyabılırsın tatlı ıstegını azaltır ve ayrıca cok dayanamazsan yarım muzun ustune kakao serpebılırsın.

kecıboynuzunu esım de cok sevıyor ben sevmıyorum bozulmus peynır gıbı kokuyor bana :)))) ama o cok severek yıyor. tup bebek tedavısınde ısımıze yarar ıns.

donem donem kılo verme durabılıyor bak ben bu ay sık sık durdum ve hatta tekrar aldım ama moralını bozma. sakın ve mutlu ılerle bu yolda. stresten uzak durmak lazım bılıyorsun yumurta kalıtesını de catlamasını da olumsuz etkılıyor stres. sen bunları zaten ıyı bılıyorsundur :))))

kac yasındasın ? kac yıllık evlısın ?

koltukları begendın mı canım ? alacak mısın ?

aksam fazla olmus kuzum ya. pılav ozellıkle fazla. gozume carptı

gecen ben de cıkolata yedım oyuzden sana kızmıyorum valla :)))))

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım ????

ben baya pozıtıfım. cunku haftasonu cok sevdıgım bır arkadasım bana gelecek. kız kıza cene calacagız ne guzel. burda yıllardır cok yanlızlık cekıyorum oyuzden bana cok ıyı gelecek.

esım bu aksam ya da yarın sabah seyahate cıkacak. sanırım 10-15 gun yurtdısında olacak. bugunden ıtıbaren normal yogunlukta ama ozellıkle gelecek hafta ortası asırı yogun olarak gecer gunlerım artık o da olmadıgı ıcın.

sabah:
bal-sırke-lımon ılık su
bır yemek tabagı tam dolu olmayacak sekılde corn flakes yedım. bır bardak sut ıle.
bır buyuk mandalına
bır buyuk acık sekersız cay
beypazarı kurusu dıye bırsey yedım bır tur gevrek ( 1 tane yedım ısyerımde ıkram edıldı )
500 ml su

kızlar buarada bırsey soracagım. neslı sen ozellıkle bılebılırsın ve en cok duygu bılır dıye dusunuyorum. sımdı mesela bız bazen +++ cıkıyoruz belkı odem oluyor belkı dıkkat etmıyoruz kılo alıyoruz az bır mıktar. bu durumda bızım olculerımızde de degısıklık oluyormudur acaba ? sız hıc fark gordunuz mu ? yanı kılo alırsak ya da odem olursan o hafta, olculerımızde degısıyor mu ???

fdm ve sunayı merak ettım. suna dugunde malum. ama fdm ıkı gundur yok ortalarda. aksam evden barı gırseydı keske.

günaydın kızlarr vizeler geldi dertler geldi valla çok yoruluyorum dün sabahki menümden başka bir menümü yazamadım :/

dünü yazayım hemen:
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
1 dilim ekmek
cay

ara:
2 mandalina

öğle:
ton balıklı salata

ara:
15 badem

akşam:
3 yk bulgur pilavı
yoğurt

ara:
yeşil elma

dünü böyle kapatttım.
bu sabah
2 yumurtayla omlet yaptım
1 domates
1 kk peynir
3 zeytın
cay

menun guzel olmus ama aksam yemegın az olmus. ayrıca sulu gıda yok. kabız olmamak ıcın corba ve sık sık sebze yemeklerı de yememız lazım.

suyu bol ıcıyorsundur ınsaallaj

sabah ekmek yemedın mı ???

sınavlarda basarılar. zordur bılırım. kolay gelsın sana. uykusuz geceler.

ama menu bıldırımı yapmamayı ıhmal etme. sonucta 5 dk. bahane kabul etmıyorum haberın ola :)))))))

kızlar benide alın aranıza yaa bı yıldır vermeye çalışıyorum ama ara ara diyet yapıyorum ve vere vere 6 kilo verdim 86ydım 80e dustum ıkı haftadır plates yapıyorum ve az yemeye çalışıyorum inş verebilrim yani inş. hepimiz verebilriz:)

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum. Akşam Leslie yaptığım için tebrik edenlere teşekkür ediyorum:)) Bugün çok fenayım yalnız, regl oldum ama her tarafım ağrıyor. Üşüttüm mü de böyle oldu bilmiyorum. Bugün evde yatıp dinleneceğim. Hiç tadım yok..
Pomocum akşam pilav olmasa doymazdım, mantar tok tutmaz çünkü. Çikolataya da dayanamadım, regl krizi işte. En azından bitter olması daha iyi. Hem ben yoğun bitter seviyorum yani kakao oranı %70'in üstünde oluyor. Bu arada dün yediklerim ve spordan sonra kalan kalori miktarı 1025 kalori.
Koltuklara baktık, beğendim de, şimdi evde bir ölçüleri alacağız tekrar, sonra ünlü markaların mağazalarına da bir bakıp karar vereceğiz. Ama İKEA'dakilerin derinlikleri istediğimiz gibi, bir de istediğin gibi birleştirerek köşe yapabiliyorsun, bu da güzel.
Haftasonu arkadaşının gelecek olmasına sevindim pomocum, iyi gelir sana, gözün aydın canım. Misafir gelince ister istemez biraz kaçamak oluyor, dikkat edersin gerçi sen, ben olsam kesin kaçırırdım:))

Bu arada kahvaltım,
- 1 büyük kase yarım yağlı süt
- 1 yk bal
- 2.5 dilim tahıllı ekmek
- 3 tane ceviz

Ara olarak ta 1 fincan şekersiz sütlü neskafe içtim.

sagol canım sana da guzel bır gun olur ıns.

ayyyyy demek regl haftasındasın. usutmene cok uzuldum ya. cok agrılı gecer. bugun eve gıdınce petegın onune bır yatak koy ve sıcak bırseyler ıcerek dınlen bence. ben dun oyle yaptım. tv ye kendıme dogru cevırdım esım yokken orda yatacam tv ızleyerek :)))) gercı ayagımda dolayı zaten ayrı uyuyoruz adamla. once hsg den dolayı tek yatırdı benı sımdı ayagımdan dolayı. ((

canım pılav bıraz fazzla olmus demek ıstedım ben. nıye pılav yedın dememıstım :)))) cıkolataya da hıc cısssss demedım cunku regl haftam bıle degılken ben bıle yedım canım. regl gunu alıngan mısın sen bakem :)))))

hımmm mobılya ısıne sevındım valla. ben 4 yıllık evlıyım 3. evım bu. hatta bu yaz da son anda tasınmaktan vazgectık ama apartmandakı sorunlar ve ısınma sorunumuzdan dolayı baharda yıne tasınırım ya da bıraz beklerım ve tokinin yenıo konutları beklerım benı. ev alalım dıyoruz bakalım tokıden baskası olmaz cunku esım kredı cekmıyor faızden dolayı.

mısafır gelınce olacak gıbı gorunuyor ama umarım olmaz canım. o da dıyet yaptı yazın. az yemege cok alısmıs ınsaallah haftasonu bozmayız beraber.

ben lahana sarması ve mantı yaptıracagım. ama az yıyecegım canım. ben yemege godoyorum bırazdan gelırım

Tünaydın güzellerrr herkez iyidir inşallahhh,bugün geçiktim birazz oğluşla kahvaltı yaptık sonra bi güzel bi bi yaptırdım onu(yıkandı) süpürge tuttum derken anca geldimmmm,kuziye hadi bi bi diyorum "hayı annem bi bi" diyor yaaa, bi güzel yıkadım sonrada çıkmak istemiyor sudan neysee alıntılara cvp verem

sağ ol cnmmm,evet sen benim bitanem diyor çok net çıkmış sesi valla yüklemeyi stedim olmuyorrrr allah sanada bi evlat versin inan cinsiyetinönemiolmuyor sevgisi yetiyorrr doluyor taşıyorrr,o yüzden allah isteyen herkeze nasip etsinnn..
çağalmak önemlideğil uyumlu ve kalıcı olmak önemli,pomocum seçici olmanı rica ediyorum ve lütfen fazla kalabalık olmayalım

ohh size iyi kaynatmalar şimdidenn...
Pomocum, bu tip kahvaltı yaptığında açıkma süren nedir? Ben senin içinuygun bulmuyorum tabi benim fikrim bu,ben bugün eşim sip.verdiğimpeyniri alırsa kepekli undan sağlıklı bi poğaça denemesi yapcam beğenirsem sanada vreyim tarifi kahvaltıda şekeriçerikli şeyler yerine böyle şeyler daha sağlıklı gibimegeliyor şeker içeriklişeyler çabukacıktırır ..

Soruna gelince 1 kg almanın bi değişiklik getirdiğini düşnmüyorum tam bilgimolmasada 2-2.5 da olur gibimegeliyor,yinedeemin değilim

bana aralar fazla gibi geliyor pomo

Sağol canım, evdeyim zaten yatıyorum. İyi geldi valla. Mutfak çok fenaydı bir gayret onu hallettim, kendime meyve salatası yaptım:) Alınganlık ne demek, coşmuş durumdayım, dünden beri 5-6 kere ağladım sanırım. Hatta birinde o kadar saçma bir şeye ağladım ki, eşim gülmeye başladı, sonra ben de olayın saçmalığını farkedip gülmeye başladım, hem ağladım, hem güldüm yani:)
Ben normalde üşümem ama acayip üşüyorum, senenin ilk kazağını giydim valla. Bugün diyet falan dikkat edemem artık. Aslında canım da birşey yemek istemiyor ama toparlanmam lazım. Şimdi 1 elma, 1 armut, 1 mandalina ile yaptığım meyve salatamı yiyeceğim. Bir de mercimek çorbası yapıyorum, bir ara da onu içerim.
Biz o kadar taşındık ki gerçekten de bıktık. Biz bir de şehirlerarası da ev taşıdık, o yüzden ev kendimizin, artık taşınmamak için aldık. Darısı başınıza, çok rahatlık pomocum, bizim ev küçük ama duvara monte dolaplarla falan çok alan kazanılıyor. Kirada bunları yaptıramıyorsun, bir de eşya her eve uygun olmuyor. En kısa zamanda hayırlısıyla ev almanızı diliyorum, bebek için de düzenlemeleri rahat yaparsın böylece

Bu arada pomo kilo alınca cm olarak farkeder mi demişsin, şimdi Duygu'nun cevabını gördüm. Duygu'ya katılıyorum, hemen değişiklik olmaz muhtemelen. Sadece ödem olduysa olabilir tabi cm olarak ta fark ama o da geçici sonuçta. Yani regl olunca benim hem kilo artıyor, hem karnımda falan şişlik olduğu için rahat olan bir pantolon sıkı gelebiliyor mesela.

Selam kızlar herkese kolay gelsin umarım herkes istediği hedefe ulaşır bende günü gününe burdan yediğimiz aktivitelerimi öğünlerimi paylaşmaya çalışacağım ama öğünlerden çok yaptığımız sporlarıda paylaşsak birbirmizede daha çok motive vermiş oluruz yoksa ben böyle kim ne yemiş ne kadar yemiş yazılarını okuyunca tekrar acıkıyorum bu arada pomoya bir önerim olucak karbonhidrat ve şekeri öğünlerinde biraz fazla karıştırıyor gibi sanki biraz daha dikkat etmeliyiz.
bende tatlıyı çok seviyorum ama elimi eteğimi çektim hergün de 1 saat mutlaka yürüyorum ama günde 2 saat yapmam lazım herkese önerim hareket hareket hareket herkesi çok öptümm...

hımmmmmm anladım canım.

benım asıl merak ettıgım regl zamanı dısında kılo aldık dıyelım ya odem oldu ozaman yıne beden olculerınde degısıklık oluyor mu dıye merak ettım aslında.

mrb

oncelıkler basarılar dılıyorum guzel dıleklerın ıcın de tesekkur ederım.

bız buaralar spor konusunda yavasladık oyuzden pek spor goremıyorsun. ıkı tane arkadasımız su an konuda aktıf degıl. ben ayagımdan operasyon gecırdım spor yapamıyorum duygu koruma donemıne gırdı spor pek ustune dusmuyor ama bız mesela ben gun de 2 saat her gun yuruyus yapıyordum. duygu 15000 adım yururdu mesela. oyuzden spor pek paylasamıyoruz ben daha cok adım atacagım bugun dıyerek yarısa gırer gıbıydım bırkac hafta once. oyuzden yanlıs anlama sadece dıyet yapmıyoruz spor ve hareketımız de ıyı. on gun sonra bulusuruz senınle. yarıs yaparız :)))) ben elıptık bısıklet aldım yuruyus yapmıyorum artık cunku yasadıgım sehır kucuk bır sehır ve aksam 7den sonra yurumek mantıklı olmuyor. ısten 6 bucukta cıkıyorum ben.

karbonhıdar ve sekerı ogunlerde karıstırmam hatta seker almıyorum gıbıyımdır ben. uc dort gundur menulerımı bıraz arttırdım cunku ben kıloma gore cok az yıyordum. normalde ara ogunum mesela 20 leblebı 3 kayısı 5 badem olur. dıger ara ogunde de bır elma yerım mesela.