- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Sağol canım, evdeyim zaten yatıyorum. İyi geldi valla. Mutfak çok fenaydı bir gayret onu hallettim, kendime meyve salatası yaptım:) Alınganlık ne demek, coşmuş durumdayım, dünden beri 5-6 kere ağladım sanırım. Hatta birinde o kadar saçma bir şeye ağladım ki, eşim gülmeye başladı, sonra ben de olayın saçmalığını farkedip gülmeye başladım, hem ağladım, hem güldüm yani:)
Ben normalde üşümem ama acayip üşüyorum, senenin ilk kazağını giydim valla. Bugün diyet falan dikkat edemem artık. Aslında canım da birşey yemek istemiyor ama toparlanmam lazım. Şimdi 1 elma, 1 armut, 1 mandalina ile yaptığım meyve salatamı yiyeceğim. Bir de mercimek çorbası yapıyorum, bir ara da onu içerim.
Biz o kadar taşındık ki gerçekten de bıktık. Biz bir de şehirlerarası da ev taşıdık, o yüzden ev kendimizin, artık taşınmamak için aldık. Darısı başınıza, çok rahatlık pomocum, bizim ev küçük ama duvara monte dolaplarla falan çok alan kazanılıyor. Kirada bunları yaptıramıyorsun, bir de eşya her eve uygun olmuyor. En kısa zamanda hayırlısıyla ev almanızı diliyorum, bebek için de düzenlemeleri rahat yaparsın böylece
Tünaydın güzellerrr herkez iyidir inşallahhh,bugün geçiktim birazz oğluşla kahvaltı yaptık sonra bi güzel bi bi yaptırdım onu(yıkandı) süpürge tuttum derken anca geldimmmm,kuziye hadi bi bi diyorum "hayı annem bi bi" diyor yaaa, bi güzel yıkadım sonrada çıkmak istemiyor sudan neysee alıntılara cvp verem
sağ ol cnmmm,evet sen benim bitanem diyor çok net çıkmış sesi valla yüklemeyi stedim olmuyorrrr allah sanada bi evlat versin inan cinsiyetinönemiolmuyor sevgisi yetiyorrr doluyor taşıyorrr,o yüzden allah isteyen herkeze nasip etsinnn..
çağalmak önemlideğil uyumlu ve kalıcı olmak önemli,pomocum seçici olmanı rica ediyorum ve lütfen fazla kalabalık olmayalım
ohh size iyi kaynatmalar şimdidenn...
Pomocum, bu tip kahvaltı yaptığında açıkma süren nedir? Ben senin içinuygun bulmuyorum tabi benim fikrim bu,ben bugün eşim sip.verdiğimpeyniri alırsa kepekli undan sağlıklı bi poğaça denemesi yapcam beğenirsem sanada vreyim tarifi kahvaltıda şekeriçerikli şeyler yerine böyle şeyler daha sağlıklı gibimegeliyor şeker içeriklişeyler çabukacıktırır ..
Soruna gelince 1 kg almanın bi değişiklik getirdiğini düşnmüyorum tam bilgimolmasada 2-2.5 da olur gibimegeliyor,yinedeemin değilim
launaya yazmıstım cevap ama tekrar yazayım menulerın az dıyordunuz ara ogunu de azıcık artırmıstım ama fazla dıyorsanız eskı duzene donerım yanı 3 kayısı 5 badem 20 leblebı ya da leblebı yerıne yarım kuru ıncır falan.
mrb
oncelıkler basarılar dılıyorum guzel dıleklerın ıcın de tesekkur ederım.
bız buaralar spor konusunda yavasladık oyuzden pek spor goremıyorsun. ıkı tane arkadasımız su an konuda aktıf degıl. ben ayagımdan operasyon gecırdım spor yapamıyorum duygu koruma donemıne gırdı spor pek ustune dusmuyor ama bız mesela ben gun de 2 saat her gun yuruyus yapıyordum. duygu 15000 adım yururdu mesela. oyuzden spor pek paylasamıyoruz ben daha cok adım atacagım bugun dıyerek yarısa gırer gıbıydım bırkac hafta once. oyuzden yanlıs anlama sadece dıyet yapmıyoruz spor ve hareketımız de ıyı. on gun sonra bulusuruz senınle. yarıs yaparız :)))) ben elıptık bısıklet aldım yuruyus yapmıyorum artık cunku yasadıgım sehır kucuk bır sehır ve aksam 7den sonra yurumek mantıklı olmuyor. ısten 6 bucukta cıkıyorum ben.
karbonhıdar ve sekerı ogunlerde karıstırmam hatta seker almıyorum gıbıyımdır ben. uc dort gundur menulerımı bıraz arttırdım cunku ben kıloma gore cok az yıyordum. normalde ara ogunum mesela 20 leblebı 3 kayısı 5 badem olur. dıger ara ogunde de bır elma yerım mesela.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sen sağlığına kavuşunca seve seve yarışırız ..kiloma göre az yiyorum demişsin kaç kilodasın cnm şuan ..öğünlerinide okudum bana biraz karışık geldi menün mesela bu aralarda kuruyemiş ve kuru meyve yerine yeşilik marul salatalık yersen daha etkili olur sabahları 1 bardak süt bal ki diyette e genelde sütü önermezler yeterince besleyicidir.. bulgur pilavı ve nohut karbonhidrat aralardada zaten leblebi yiyorsun alacağın karbonhidratı aralarda tamamlıyorsun lahana havuç hurma şeker aralardada 1 avuç kadar kuru meyve yiyorsun bunlarda şeker yeme demiyorum tabikjide en iyisini kendin için sen daha iyi bilirsin ama öğünlerini biraz artımak istiyorsan daha hafif meyvalara yönel daha hafif sebzelere tabikide yine senin tercihin ben nacizane fikrimi söylemek istedim tekrar geçmiş olsun sağlıcakla kal.. :)
Dun bugunku gibi bir kahvaltidun neler yedın ?????
kahvaltın guzel olmus
Canım çok geçmiş olsun inşallah sen sağlığına kavuşunca seve seve yarışırız ..kiloma göre az yiyorum demişsin kaç kilodasın cnm şuan ..öğünlerinide okudum bana biraz karışık geldi menün mesela bu aralarda kuruyemiş ve kuru meyve yerine yeşilik marul salatalık yersen daha etkili olur sabahları 1 bardak süt bal ki diyette e genelde sütü önermezler yeterince besleyicidir.. bulgur pilavı ve nohut karbonhidrat aralardada zaten leblebi yiyorsun alacağın karbonhidratı aralarda tamamlıyorsun lahana havuç hurma şeker aralardada 1 avuç kadar kuru meyve yiyorsun bunlarda şeker yeme demiyorum tabikjide en iyisini kendin için sen daha iyi bilirsin ama öğünlerini biraz artımak istiyorsan daha hafif meyvalara yönel daha hafif sebzelere tabikide yine senin tercihin ben nacizane fikrimi söylemek istedim tekrar geçmiş olsun sağlıcakla kal.. :)
9:15
yarım tatlı kaşığı zeytinyağının içine 1 yumurta kırdım
1 salatalık
1 yeşil biber
yufka ekmeğin 1/4 ü
1 tane esmer şekerle 1 büyük bardak çay
11:45
1 tane cennet meyvesi
1 çay bardağı yarım yağlı süt
14:00
küçük 1 tabak kısır (ancak 1/3 ü bulgurdu, gerisi yeşillik. bulgur salatası da diyebiliriz aslında)
1 büyük çay bardağı light yoğurt
bir kaç tane çooook minik acı biber turşusu
16:00
adaçayı
17:10
1 çay bardağı yarım yağlı süt
1 elma
19:15
yarım kaseden azcık fazla türlü (brokoli, karnıbahar, patlıcan, kabak, havuç)
bir dilim ekmek
1.5 bardak ayran
akşam cozutmam inş. biraz sinirliyim(((
bugün tek iyi şey
spora başladım. 1 saat yaptık, bakalım ne olacak ??
Menün güzel olmuş bence, hele spor da eklenince çok iyi. Akşam cozutmazsın inşallah, ben de sinirli olunca yemeği abartıyorum, iyi bir şey değil, öğrenmemiz lazım.
çok geçmiş olsun nesli. alışsak çok iyi olacak aslında..........
bulduuuum, ben regl olamıyorum yine onun için sinirliyim. bir hafta geçti. sabah bi belirti verdi ama ondan başka gelen giden yok malesef
menun guzel olmus. aksam daha fazla yerdın sen hatta. bugun daha az olmus.
kefır cok duydum ama tadı cok agır denılıyor. ama cok da faydalı ıcın denılınıyor denesem mı acaba bende ?
su cok guzel olmus tebrık ederım. bıtkı cayı da ıhmal etmemıssın.
sut fıkrı de guzel olmus nesquıklı olsa da hem saglıklı hem tok tutucu bırsey olmus.
tamam sen yoksun dıye az konusacagız :)))))))
kızlar hepinize iyi akşamlar..malum ben de bi koğpukluk var.. günlerdir giremedim buraya ve şu an hayatımdaki zaman düzensizliğinden dolayı diyetim de yalan oldu.. sizlerden özür dileyerek bi süreliğine burdan ayrılmak istiyorum arasıra gelir bakarım sizlere ve yazarım ama listeyi meşgul etmemek adına çıkmak istiyorum.. eski grup arkadaşlarım gerçekten sizlerle iyi vakit geçirdik ve hepinizi benimsemiştim...kendinize çok çok iyi bakın kızlar.. dediğim gibi arasıra gelir bakaraım..hedef yolunuz açık olsun...
bu aralar iştahım da açık değil canım da pek bişi istemiyo evet canım stres olmayalım diyoruz ama düşün düşün ben 35 yaşındayım kaç sene bebeği erteledim aman işe gireyim yok ev alalım falan derken baktım 5 sene geçmiş şimdi de uğraşıyorum pko dedi doktor 2 aşılama oldum zayıflıcam sonrası malum hayırlısı ile gelsin inşallah allah kimseyi bununla sınamasın çok zor neyse yarama tuz bastın...evet buaralar sayımız kalabalıklastı oyuzden sayfalar alıyor gıdıyor valla :))
menulerın guzel olmus. aksam cok az olmus ama. canın mı ıstemedı ?
regl donemınde, sutun ıcıne tarcın koyabılırsın tatlı ıstegını azaltır ve ayrıca cok dayanamazsan yarım muzun ustune kakao serpebılırsın.
kecıboynuzunu esım de cok sevıyor ben sevmıyorum bozulmus peynır gıbı kokuyor bana :)))) ama o cok severek yıyor. tup bebek tedavısınde ısımıze yarar ıns.
donem donem kılo verme durabılıyor bak ben bu ay sık sık durdum ve hatta tekrar aldım ama moralını bozma. sakın ve mutlu ılerle bu yolda. stresten uzak durmak lazım bılıyorsun yumurta kalıtesını de catlamasını da olumsuz etkılıyor stres. sen bunları zaten ıyı bılıyorsundur :))))
kac yasındasın ? kac yıllık evlısın ?
menun guzel olmus ama aksam yemegın az olmus. ayrıca sulu gıda yok. kabız olmamak ıcın corba ve sık sık sebze yemeklerı de yememız lazım.
suyu bol ıcıyorsundur ınsaallaj
sabah ekmek yemedın mı ???
sınavlarda basarılar. zordur bılırım. kolay gelsın sana. uykusuz geceler.
ama menu bıldırımı yapmamayı ıhmal etme. sonucta 5 dk. bahane kabul etmıyorum haberın ola :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?